2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benimde en son gittiğimde dr başına bakarken göbek deliğimin 3 4 parmak üstünden baktı. ama kafası orda olunca bilemedim. inşallah hissederim bende

Kızlar de.um 20.haftada ayrıntılı için çağırmıştı ama gidemicem 21.haftada gitsem çok farkedermi acaba

Kızlar de.um 20.haftada ayrıntılı için çağırmıştı ama gidemicem 21.haftada gitsem çok farkedermi acaba
Günaydın. Farketmez bence. Çünkü beni direk 21. Haftada çağırdı daha net olur diye.

hala mide bulantısı yaşayan var mı benim gibi bıktım usandım yaaa
Ben akşam yatmadan 1 tane prilam içiyorum onunla rahatım, geçen gün yine içmeme denemesi yaptım 3 kez kustum o gün. Bulantım hala devam ettiği için mi yoksa prilam vücudumun tolerans geliştirmesini engellediği için mi bilmiyorum ama bu gidişle doğuma kadar prilam kullanmaktan korkuyorum. Bırakayım bulanırsa bulansın biraz sabredeyim diyorum ama bulandığı gün hiç su içemiyorum, su içmemek prilam içmekten daha kötüdür diye düşünüp devam ediyorum şimdilik

Çok şükür herşeyin yolunda olmasına sevindim.Detaylı ultrasonda karından bakılıyor değil mi alttan da bakılıyor mu acaba

Hangi doktora gidiyorsun canım? Açlık tokluk ne?

Merhaba arkadaşlar. Şimdiye kadar uzaktan uzaktan takip etmeme rağmen ancak kaydolup yazabildim. Hepimiz için hayırlı güzel doğumlar olsun, sağlıkla gelsinler :)
Hoşgeldiniz

Kızlar ben şimdide gittim kıymalı pide söyledim ben diyet miyet yapamam 67 kiloya dogru gidiyorum ahsjjsjs doktor beni bi sonraki randevuda muhtemelen diyetisyene yönlendircek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…