2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

CRP değeriniz kaç çıktı acaba bir de enfeksiyon kanda mı çıktı

Çat çat çıkın arkadaşlar, hazır imkanınız varken. Hadsizlik ve uslupsuzlugu hak görmeye başlamışlar. Ne günlere kaldık.
Gün sayıyorum valla. Son 2 haftam kaldı izne. Müdür hocam birkaç gün idare eder misiniz dedi. İzin başladığı gün şehir dışına çıkacağım dedim. O kadar çalışasım yok :)

Ay masallah kuzuya

3.cocuk. iÇin 40 imi beklerim deseydin, densizler ya
Ben zaten bu ay 32 oldum kendimce tahammül ve yeterlilik anlamında uygun bir yaştı şuan 2. Bebek ama galiba kimse için uygun değilmiş diyorum en başta biraz etkilenmedim de değil yorumlardan ama müdürün dünkü hadsizliği son nokta oldu bir gün önce de bi öğretmen arkadaşa parmak sallayıp herkes haddini bilecek diye bağırıyordu çok ironik

Benim kızımda süt izni kullanmamı bile sıkıntı etmişti ki benim sınıfım yok Rehber öğretmenim .. bana hocam süt izni kullanmasanız olur mu diye bile sordu mama içermiş

Benim kızımda süt izni kullanmamı bile sıkıntı etmişti ki benim sınıfım yok Rehber öğretmenim .. bana hocam süt izni kullanmasanız olur mu diye bile sordu mama içermiş
Bunlara zamanında çok mama içirmişler ondan böyleler herhalde. Anne sütünün önemini bir kez daha anlıyoruz :)

Ya ne sinir insanlar var önce kendine baksın.ben de çalışıyorum çalışma ortamında bayan arkadaşlara söylediğimde içlerinden birisi "hayır ya hamile olamazsın buna inanmak istemiyorum" cümlesini o kadar çok tekrarladı ki bunda izin kağıdı yazdıramadım üçüncüde yazdırayı sıkma canını dedim epey bozuldu kendisi bekar üstelik. Sonrasında sustu hadskz şey. Bir nebze de olsa içim rahatladı. Susmayın ve şahsınıza uygun cevabı sözlü yada yazılı muhakkak verin yoksa insanların hadlerini bileceği yok malesef

Bunlara zamanında çok mama içirmişler ondan böyleler herhalde. Anne sütünün önemini bir kez daha anlıyoruz :)
Hey Allahım ben de üniversitedeyim bölüm başkanı benim iki yıllık ücretsiz izne ayrılmama onay vermemişti. O zamanlar sesimi çıkaramamıştım hala sinir oluyorum kendime neden sustum diye

Aynen kimsenin hayatina burnumuzu sokmadigimizdan belkide milletteki bu rahatlik

Gunaydin kizlar 2 gundur bende yogun sekilde peynir kesigi ve beyaz sulu akinti var gelincede baya geliyo ama sık degil az once geldi yine enfeksiyon getirmeli miyim aklima ?

Sabah sabah aklıma lohusalık kabuslarım geldi. Bu kez eşime aileme herkese şimdiden tembihledim. Evimde eşim ve çocuklarımla başbaşa olmak istiyorum. Annem dışında kimseyi 1 ay kabul etmiyorum ve istemiyorum diye

Gunaydin kizlar 2 gundur bende yogun sekilde peynir kesigi ve beyaz sulu akinti var gelincede baya geliyo ama sık degil az once geldi yine enfeksiyon getirmeli miyim aklima ?
Peynir kesiği enfeksiyon olabilir canım doktoruna danıs. Bende de yeşil gelmişti hemen fitil attım geçti

Peynir kesiği enfeksiyon olabilir canım doktoruna danıs. Bende de yeşil gelmişti hemen fitil attım geçti
Sadece akintiyla mi belli oluyor canim enfeksiyon cunku baska biseyim yok kasik agrisi yanma kasinma gibi sureklide gelmiyor

Akıntıya eşlik eden koku ve kaşıntı varsa candida mantar enfeksiyonu olabilir. Muayene olmanız faydalı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…