CRP değeriniz kaç çıktı acaba bir de enfeksiyon kanda mı çıktıBen bugun doktora gittim. Bi tahlil daha yaptik enfeksiyondan dolayi cok az protein cikmis ama enfeksiyon da cok az dedi. Ev tasidigim icin cok usumus olabilecegimi ayaklarimi sicak tutup bol su icmemi soyledi. Cunku ne yanma ne farkli bi akinti yoktu. Bebek kipir kipir. 26 cm 490 gr olmus. Yuzunu cok ufak gorebildik ama fotosunu yakalayamadi doktor. Gozlerini burnunu ve bi yanagini gordum. Ayni abisiayrintili icin 3 muayenehanede doktor adi verdi. Bi de sehir hastanesinde iyi bi doktor varmis ona da gidebilirsin dedi. Benden haberler bu kadar
Gün sayıyorum valla. Son 2 haftam kaldı izne. Müdür hocam birkaç gün idare eder misiniz dedi. İzin başladığı gün şehir dışına çıkacağım dedim. O kadar çalışasım yok :)Çat çat çıkın arkadaşlar, hazır imkanınız varken. Hadsizlik ve uslupsuzlugu hak görmeye başlamışlar. Ne günlere kaldık.
Ben zaten bu ay 32 oldum kendimce tahammül ve yeterlilik anlamında uygun bir yaştı şuan 2. Bebek ama galiba kimse için uygun değilmiş diyorum en başta biraz etkilenmedim de değil yorumlardan ama müdürün dünkü hadsizliği son nokta olduAy masallah kuzuya
3.cocuk. iÇin 40 imi beklerim deseydin, densizler ya
Benim kızımda süt izni kullanmamı bile sıkıntı etmişti ki benim sınıfım yok Rehber öğretmenim .. bana hocam süt izni kullanmasanız olur mu diye bile sordu mama içermişÇok hadsiz bir durum olmuş hocam. Kendinizi üzmeyin. Sonuçta ağzı olan konuşuyor. Bende öğretmenim benimde kızım 27 aylık ve seve isteye tekrar çocuk yaptık. Okulda bir hoca ‘hocam erken değil mi’ dedi bende 3.yaparken sizin fikrinizi alırız dedim. Ne münasebet yani müdüre başkasına laf mı düşer? Müdür kim ki çocuğunuz konusunda fikri olsun
Bunlara zamanında çok mama içirmişler ondan böyleler herhalde. Anne sütünün önemini bir kez daha anlıyoruz :)Benim kızımda süt izni kullanmamı bile sıkıntı etmişti ki benim sınıfım yok Rehber öğretmenim .. bana hocam süt izni kullanmasanız olur mu diye bile sordu mama içermiş
Ya ne sinir insanlar varBen zaten bu ay 32 oldum kendimce tahammül ve yeterlilik anlamında uygun bir yaştı şuan 2. Bebek ama galiba kimse için uygun değilmiş diyorum en başta biraz etkilenmedim de değil yorumlardan ama müdürün dünkü hadsizliği son nokta oldubir gün önce de bi öğretmen arkadaşa parmak sallayıp herkes haddini bilecek diye bağırıyordu çok ironik
Hey Allahım ben de üniversitedeyim bölüm başkanı benim iki yıllık ücretsiz izne ayrılmama onay vermemişti. O zamanlar sesimi çıkaramamıştım hala sinir oluyorum kendime neden sustum diyeBunlara zamanında çok mama içirmişler ondan böyleler herhalde. Anne sütünün önemini bir kez daha anlıyoruz :)
Aynen kimsenin hayatina burnumuzu sokmadigimizdan belkide milletteki bu rahatlikArtık gereken cevabı haketmeye başlamışlar o zaman. Yeminle su hayatta en en en ama en nefret ettiğim şey ya başkalarının hayatına burnunuzu sokmayın başkalarının kararlarından yaptıklarından sananeeeeeeee. Küfür huyum yok ama vallahi edesim geliyor. Hiç meraklı biri olmadım. Ama çevremde o kadar çok ki hepsine durumları gizledim sosyal medyam bayadır kapalı. Çatlayın ya. Bı kendi hayatları ile ilgilenseler ama yok boş insanlar onlar. İşleri yok
Peynir kesiği enfeksiyon olabilir canım doktoruna danıs. Bende de yeşil gelmişti hemen fitil attım geçtiGunaydin kizlar 2 gundur bende yogun sekilde peynir kesigi ve beyaz sulu akinti var gelincede baya geliyo ama sık degil az once geldi yine enfeksiyon getirmeli miyim aklima ?
Sadece akintiyla mi belli oluyor canim enfeksiyon cunku baska biseyim yok kasik agrisi yanma kasinma gibi sureklide gelmiyorPeynir kesiği enfeksiyon olabilir canım doktoruna danıs. Bende de yeşil gelmişti hemen fitil attım geçti
Doktorun daha iyi bilebilir canım bol su tüket ilerlemesin belki baslangıctadırSadece akintiyla mi belli oluyor canim enfeksiyon cunku baska biseyim yok kasik agrisi yanma kasinma gibi sureklide gelmiyor
ben bu dönemde akıntının normal olduğunu biliyorum tabi en iyisini doktorunuz bilir ama bende de oluyor arada idrar ve kan tahlilinde temiz çıktıSadece akintiyla mi belli oluyor canim enfeksiyon cunku baska biseyim yok kasik agrisi yanma kasinma gibi sureklide gelmiyor
Akıntıya eşlik eden koku ve kaşıntı varsa candida mantar enfeksiyonu olabilir. Muayene olmanız faydalı olurGunaydin kizlar 2 gundur bende yogun sekilde peynir kesigi ve beyaz sulu akinti var gelincede baya geliyo ama sık degil az once geldi yine enfeksiyon getirmeli miyim aklima ?
Cokta iciyorum ya tam canim saolDoktorun daha iyi bilebilir canım bol su tüket ilerlemesin belki baslangıctadır
Evet temiz onlar 20. Haftaya gelince olmasi banada bu dönem diye gelmistiben bu dönemde akıntının normal olduğunu biliyorum tabi en iyisini doktorunuz bilir ama bende de oluyor arada idrar ve kan tahlilinde temiz çıktı
Yok onlar sadece akinti oyle sık degil yogun olarak dun ve bugun geldi sonrasi normal zatenAkıntıya eşlik eden koku ve kaşıntı varsa candida mantar enfeksiyonu olabilir. Muayene olmanız faydalı olur
bendede vardı nadiren geliyodu. doktoruma sordum normal olduğunu kokusuzsa ve yanma yoksa endişelenmemem gerektiğini söylemiştiCokta iciyorum ya tam canim saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?