- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- 133
Dedigin gibi nadir kokusuz agri sizi yok randevumda nisanda simdi bunun icin gitmiyim tesekkur ederim canimbendede vardı nadiren geliyodu. doktoruma sordum normal olduğunu kokusuzsa ve yanma yoksa endişelenmemem gerektiğini söylemişti
bu gece rüya gördüm hatta kabustu. kalkıp su içecektim yataktan çıkmaya korktum eşime de kıyamadım kaldıramadım. eve hırsız giriyor onla cebelleşiyorum filan yüzü korkunç biriydibak sabah sabah gene dolmuşum.
Günaydın herkese. Ne dicem sizin rüyalarınız da arttı mı? Korkulu rüyalar da tabi yani öncesinde rüya görmezdim yoğun tempo iş düşünüyordum şu sıra işi saldım. Kafa boş galiba ondanki 5 dk dalsam rüya .
normalde rüya görmem görsem de unuturum. bu geceki çok etkiledi benibak sabah sabah gene dolmuşum.
Günaydın herkese. Ne dicem sizin rüyalarınız da arttı mı? Korkulu rüyalar da tabi yani öncesinde rüya görmezdim yoğun tempo iş düşünüyordum şu sıra işi saldım. Kafa boş galiba ondanki 5 dk dalsam rüya .
Ah ah gelirsin getiriyorlar orayaAh inşallah bende bu umursamazlık evresine gelebilirim yoksa tek lafta sözde oturur ağlarım
Ben de 3 harflilerbu gece rüya gördüm hatta kabustu. kalkıp su içecektim yataktan çıkmaya korktum eşime de kıyamadım kaldıramadım. eve hırsız giriyor onla cebelleşiyorum filan yüzü korkunç biriydi
Hayır olsun inşallah ben de sabit bazı rüyalar vardır sürekli o aynı şeyleri görürüm. Yok mu psikoloğumuz gruptanormalde rüya görmem görsem de unuturum. bu geceki çok etkiledi beni
Yok idrarda cikti. Crp degerimde sorun yokCRP değeriniz kaç çıktı acaba bir de enfeksiyon kanda mı çıktı
Gün sayıyorum valla. Son 2 haftam kaldı izne. Müdür hocam birkaç gün idare eder misiniz dedi. İzin başladığı gün şehir dışına çıkacağım dedim. O kadar çalışasım yok :)
Ben zaten bu ay 32 oldum kendimce tahammül ve yeterlilik anlamında uygun bir yaştı şuan 2. Bebek ama galiba kimse için uygun değilmiş diyorum en başta biraz etkilenmedim de değil yorumlardan ama müdürün dünkü hadsizliği son nokta oldubir gün önce de bi öğretmen arkadaşa parmak sallayıp herkes haddini bilecek diye bağırıyordu çok ironik
Gunaydin kizlar 2 gundur bende yogun sekilde peynir kesigi ve beyaz sulu akinti var gelincede baya geliyo ama sık degil az once geldi yine enfeksiyon getirmeli miyim aklima ?
Yeni vermistim aslinda idrari bi sorun cikmadi ama bakalim bu saatten sonrada almiyolar ki pazartesini beklemem gerekecek gunler gecmekte bilmiyor .. saol canimHakkisin da, yasal hakkın sonuna kadar gidebilirsin, en azindan sizde imkan varben artık heyet raporu ile yapacağım mecburen. Hamile hamile mesai yapıyorum, doktor stres olma, dinlen diyor da nasıl?
Herkesin kendi özel hayatı, bebeğe dogunca mudur bakacak sanki, tepkiler çok hafsiz ve yersiz. Dünyaya gelen büyüyor bosver stres yapma :)
Asm de idrar testi ver canım enfeksiyon mu diye kontrol edilsin. Belki değildir ama enfeksiyon ise de geç kalmaya gerek yok bence. İdrar testi sonucuna göre doktora gidersin veya gitmezsin.
Ben de verdim bugünidrar testi asm de . 20 yi bekleyemedim. Bende bsey de yok tamamen kontrol amaçlı. Sen peynir kesigi gibi demişsin cnm.bir de. Normalin dışında bir akıntı ise kontrolde fayda var
ben de çıkacağım da 32den sonra tekrar çalışır raporu almayı planlıyorum. bizim doğum izni çok ters bir vakte geldi öğretmen içinGün sayıyorum valla. Son 2 haftam kaldı izne. Müdür hocam birkaç gün idare eder misiniz dedi. İzin başladığı gün şehir dışına çıkacağım dedim. O kadar çalışasım yok :)
Idrarı ne zaman vermiştin cnm? İdrar verdiğinde bu kesik akinti mevzu var mıydı? Yeni miYeni vermistim aslinda idrari bi sorun cikmadi ama bakalim bu saatten sonrada almiyolar ki pazartesini beklemem gerekecek gunler gecmekte bilmiyor .. saol canim
insanlar çok garip değil mi ya yalnız kalmayı dört gözle bekliyorum diğer arkadaş bugün kendince samimi bi şekilde söyledi şaka yollu diyo ama hiç öyle düşünüp rahat hissedemedim kendimi :/Ya ne sinir insanlar varönce kendine baksın.ben de çalışıyorum çalışma ortamında bayan arkadaşlara söylediğimde içlerinden birisi "hayır ya hamile olamazsın buna inanmak istemiyorum" cümlesini o kadar çok tekrarladı ki bunda izin kağıdı yazdıramadım üçüncüde yazdırayı sıkma canını dedim epey bozuldu kendisi bekar üstelik. Sonrasında sustu hadskz şey. Bir nebze de olsa içim rahatladı. Susmayın ve şahsınıza uygun cevabı sözlü yada yazılı muhakkak verin yoksa insanların hadlerini bileceği yok malesef
Ne kadar şuursuz insanlar var ya şaşiriyorum vallahi lafınızı esirgemeyin ve bence direk şijayet edin sonuçta devletin bir personelisiniz onun değil herkes yerini bilsin boş insanlar yüzünden strese girmeye değmezKızlar çok sinirliyim bugün ben öğretmenim okul müdürüm bugün bir kaç öğretmenin yanında bir de bugün “ BU ACELE NE DEDİ?” 2. Çocuk için???? (kızım 16 aylık süt iznim biteli 2 ay oluyo!!) yaşadığım şoku anlatamam o an tutuldum resmen ama yarın hakkını avcuna koyacam inş ne kadar hadsizler :/
Ayyy keske bende bu yaşima kadar 3. Cocugumu dogurmuş olsaydim senin yerinde olmak isterdim genç annelik kadar güzel birsey varmi annem beni 40 yasinda dogurmuş babamda 50 yaşindaymis şimdi cocugum dedesini göremeyecek malesefBanada takan oluyo sinir oluyorum 27 yasimda 3. Cocuk diye ben alinmaya basladim nedense
Alt sınır 5se niye kilo alanlara doktorlar kiziyorkuzular bir de linç yemek istemediğim bi konu daha var ama :/bana kızmayın olur mu ben hala 0 kg almış durumdayım bikaç yerde okuduğuma göre 5 kg 20. haftaya kadar alınması gereken alt sınır diye gösteriyo .. sizce normal mi ben daha kontrole de gidemedim kilo almayıp doktoru ile bu konuyu konuşan ve her şey normal olan var dimi aranızda :/
Maşallah cnmkuzular bir de linç yemek istemediğim bi konu daha var ama :/bana kızmayın olur mu ben hala 0 kg almış durumdayım bikaç yerde okuduğuma göre 5 kg 20. haftaya kadar alınması gereken alt sınır diye gösteriyo .. sizce normal mi ben daha kontrole de gidemedim kilo almayıp doktoru ile bu konuyu konuşan ve her şey normal olan var dimi aranızda :/
İlk 3 ay kilo alınması beklenmiyor zaten. Bebek zaten 1 paket margarin kadar su ankuzular bir de linç yemek istemediğim bi konu daha var ama :/bana kızmayın olur mu ben hala 0 kg almış durumdayım bikaç yerde okuduğuma göre 5 kg 20. haftaya kadar alınması gereken alt sınır diye gösteriyo .. sizce normal mi ben daha kontrole de gidemedim kilo almayıp doktoru ile bu konuyu konuşan ve her şey normal olan var dimi aranızda :/
Bende kilo almadım ama göbeğim çıktıkuzular bir de linç yemek istemediğim bi konu daha var ama :/bana kızmayın olur mu ben hala 0 kg almış durumdayım bikaç yerde okuduğuma göre 5 kg 20. haftaya kadar alınması gereken alt sınır diye gösteriyo .. sizce normal mi ben daha kontrole de gidemedim kilo almayıp doktoru ile bu konuyu konuşan ve her şey normal olan var dimi aranızda :/
Ben 32 de başlayamam maalesef. Sınıf öğretmeni olduğum için bi ayrıl bi başla bi ayrıl yapmam pek hoş olmaz. 24 te ayrılıp ekim gibi izin bitince başlama yaparımben de çıkacağım da 32den sonra tekrar çalışır raporu almayı planlıyorum. bizim doğum izni çok ters bir vakte geldi öğretmen için
ya seninde maşallahın vaaar :) benimde iştahım açık yaa inan ki :) peki doktora gittin mi canım benim daha 2 hafta var da çok merak ediyorum gelişimi iyidir umarım :)Maşallah cnmbende 2 kilo almış durumdayım şimdilik, ama aşırı iştahım açıldı bu aralar, sonumu görebiliyorum gibi
ben 1-2 sefer başlarda kustum canım o kadar benm kontrol 9 una doktorun kilo almalısın falan demedi yani çok sevindim ben 12 haftada gittiğimde kızdı imom vermiştiBende kilo almadım ama göbeğim çıktı14 martta doktora gittim birsey demedi. 7 nisanda tekrar kontrolüm var. Ama hala mide bulantısı ve kusma yaşıyorum, genellikle yedikten 2-3 saat sonra çıkarıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?