Bende nisanın 5 i gibi gidicem cnm ayrıntılı ultrason randevum var, benim dr. Hiç kiloyla ilgili bişey demedi bu zamana kadar belki görüntümde karnım hariç bi değişiklik olmadığı içindirya seninde maşallahın vaaar :) benimde iştahım açık yaa inan ki :) peki doktora gittin mi canım benim daha 2 hafta var da çok merak ediyorum gelişimi iyidir umarım :)
evet işte o yüzden sıkıntı bir tarih oldu bizimkiler. pek çok ilçede sıcak bakmıyormuş zaten duruma. branşım rehberlik ve 2 kişiyiz belki ondan sorun olmaz diye umut ediyorum.Ben 32 de başlayamam maalesef. Sınıf öğretmeni olduğum için bi ayrıl bi başla bi ayrıl yapmam pek hoş olmaz. 24 te ayrılıp ekim gibi izin bitince başlama yaparım
Bana da vitamin verdi ama ben haplarıda kusuyorum, su midemi bulandırıyor. Çok zor geçiyor benim.ben 1-2 sefer başlarda kustum canım o kadar benm kontrol 9 una doktorun kilo almalısın falan demedi yani çok sevindim ben 12 haftada gittiğimde kızdı imom vermişti
Ajsjsjsksk kız yolarım seni şimdi şurdakuzular bir de linç yemek istemediğim bi konu daha var ama :/bana kızmayın olur mu ben hala 0 kg almış durumdayım bikaç yerde okuduğuma göre 5 kg 20. haftaya kadar alınması gereken alt sınır diye gösteriyo .. sizce normal mi ben daha kontrole de gidemedim kilo almayıp doktoru ile bu konuyu konuşan ve her şey normal olan var dimi aranızda :/
Ben de daha 1 kilo aldım. Çok yemek yiyorum ama şeker tüketmiyorum. Muhtemelen ondan.kuzular bir de linç yemek istemediğim bi konu daha var ama :/bana kızmayın olur mu ben hala 0 kg almış durumdayım bikaç yerde okuduğuma göre 5 kg 20. haftaya kadar alınması gereken alt sınır diye gösteriyo .. sizce normal mi ben daha kontrole de gidemedim kilo almayıp doktoru ile bu konuyu konuşan ve her şey normal olan var dimi aranızda :/
1+kuzular bir de linç yemek istemediğim bi konu daha var ama :/bana kızmayın olur mu ben hala 0 kg almış durumdayım bikaç yerde okuduğuma göre 5 kg 20. haftaya kadar alınması gereken alt sınır diye gösteriyo .. sizce normal mi ben daha kontrole de gidemedim kilo almayıp doktoru ile bu konuyu konuşan ve her şey normal olan var dimi aranızda :/
Maşallah minnoşa sevindim canım bi sorun olmasında inş yoksa yiyorum ama hani ağırlık sebze et karbonhidrat ve şeker çok kısıtlı yerim canım şekerli çekmiyo hiç ağzımı değişik yapıoBana da vitamin verdi ama ben haplarıda kusuyorum, su midemi bulandırıyor. Çok zor geçiyor benim.
14 martta gittiğimde 16+2 ydi ve bebek 160 gr. di normal dedi.
Son aylarda daha çok kilo alınıyor sanırım
Yaa göbekler fırtlakkkk moda geçti tabi ama kg artışı olmaması garip geliyo azcık ben de çünkü kızımda total de 18 kg aldım da1+Ben de endişe etmeye başladım
Benim de göbek çıktı kilo yok. Ay sağlıklî olsunlar da hamile kafası işte herşeyi takıyoruzYaa göbekler fırtlakkkk moda geçti tabi ama kg artışı olmaması garip geliyo azcık ben de çünkü kızımda total de 18 kg aldım daondan bi sorayım dedim kontrol ne zaman canım
Bana da bir kilo daha eklenmiş askoo oldu 4 kgAjsjsjsksk kız yolarım seni şimdi şurdagel azcık kilomdan verim sana ben nasıl olabiliyor bu yaaaa
Aranan kan bulundu evet linç geliyoAjsjsjsksk kız yolarım seni şimdi şurdagel azcık kilomdan verim sana ben nasıl olabiliyor bu yaaaa
Aynenn ya iyi olsunlardaaaBenim de göbek çıktı kilo yok. Ay sağlıklî olsunlar da hamile kafası işte herşeyi takıyoruz
Durmuyorum kiKızlar nasıl yani ya ben mesela havalar güzeldi soguk caramel frappucino icmeden duramıyorum ya da be bileyim dondurma yiyorum şekerden nasıl uzak durabiliyosunuz
Canim sen 5.aydan sonra kilo alırsın muhtemelenAranan kan bulundu evet linç geliyoya kuzu baktım biraz netten bebek rahim plesanta amniyon sıvı hepsinin ağırlığı 1.5 kg imiş bu hafta ben anlamadım bu işi
E iyi o zaman ben 5 kilo almısım oluyoAranan kan bulundu evet linç geliyoya kuzu baktım biraz netten bebek rahim plesanta amniyon sıvı hepsinin ağırlığı 1.5 kg imiş bu hafta ben anlamadım bu işi
Kız havalar burda hala buz ne dondurması frappucinosuKızlar nasıl yani ya ben mesela havalar güzeldi soguk caramel frappucino icmeden duramıyorum ya da be bileyim dondurma yiyorum şekerden nasıl uzak durabiliyosunuz
İnanmazsın yiyom da yani açlığıma dayanamam zaten hemen elim ayağım titrer gözüm kararırE iyi o zaman ben 5 kilo almısım oluyoama 6 kilo almıs gözüküyorum tartıda. Belki sen kilo vermissindir canım ondan anlamıyosundur
Nasıl veriyonuz anlamıyorum gerçi ne güzel nimetler var ye ye bitmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?