2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya seninde maşallahın vaaar :) benimde iştahım açık yaa inan ki :) peki doktora gittin mi canım benim daha 2 hafta var da çok merak ediyorum gelişimi iyidir umarım :)
Bende nisanın 5 i gibi gidicem cnm ayrıntılı ultrason randevum var, benim dr. Hiç kiloyla ilgili bişey demedi bu zamana kadar belki görüntümde karnım hariç bi değişiklik olmadığı içindir

Ben 32 de başlayamam maalesef. Sınıf öğretmeni olduğum için bi ayrıl bi başla bi ayrıl yapmam pek hoş olmaz. 24 te ayrılıp ekim gibi izin bitince başlama yaparım
evet işte o yüzden sıkıntı bir tarih oldu bizimkiler. pek çok ilçede sıcak bakmıyormuş zaten duruma. branşım rehberlik ve 2 kişiyiz belki ondan sorun olmaz diye umut ediyorum.

ben 1-2 sefer başlarda kustum canım o kadar benm kontrol 9 una doktorun kilo almalısın falan demedi yani çok sevindim ben 12 haftada gittiğimde kızdı imom vermişti
Bana da vitamin verdi ama ben haplarıda kusuyorum, su midemi bulandırıyor. Çok zor geçiyor benim.
14 martta gittiğimde 16+2 ydi ve bebek 160 gr. di normal dedi.
Son aylarda daha çok kilo alınıyor sanırım

Ajsjsjsksk kız yolarım seni şimdi şurda gel azcık kilomdan verim sana bennasıl olabiliyor bu yaaaa

Ben de daha 1 kilo aldım. Çok yemek yiyorum ama şeker tüketmiyorum. Muhtemelen ondan. Kızımda 17 kilo almıştım. Oğlumda toplam 6 kilo alarak doğuma girmiştim. Biri 3.520, biri 3.400 doğdu. Çok kilo lazım değil. Kilo almak kadar almamak da normal.

1+ Ben de endişe etmeye başladım

Bana da vitamin verdi ama ben haplarıda kusuyorum, su midemi bulandırıyor. Çok zor geçiyor benim.
14 martta gittiğimde 16+2 ydi ve bebek 160 gr. di normal dedi.
Son aylarda daha çok kilo alınıyor sanırım
Maşallah minnoşa sevindim canım bi sorun olmasında inş yoksa yiyorum ama hani ağırlık sebze et karbonhidrat ve şeker çok kısıtlı yerim canım şekerli çekmiyo hiç ağzımı değişik yapıo

Yaa göbekler fırtlakkkk moda geçti tabi ama kg artışı olmaması garip geliyo azcık ben de çünkü kızımda total de 18 kg aldım da ondan bi sorayım dedim kontrol ne zaman canım
Benim de göbek çıktı kilo yok. Ay sağlıklî olsunlar da hamile kafası işte herşeyi takıyoruz

Ajsjsjsksk kız yolarım seni şimdi şurda gel azcık kilomdan verim sana bennasıl olabiliyor bu yaaaa
Bana da bir kilo daha eklenmiş askoo oldu 4 kg bebekler iyi olsun kilo verilir ye can bogazdam gelir

Kızlar nasıl yani ya ben mesela havalar güzeldi soguk caramel frappucino icmeden duramıyorum ya da be bileyim dondurma yiyorum şekerden nasıl uzak durabiliyosunuz
Durmuyorum ki yiyorum da işte neden kilo yok . Dün bı de tatlı yaptım kumpirin üzerine

Aranan kan bulundu evet linç geliyo ya kuzu baktım biraz netten bebek rahim plesanta amniyon sıvı hepsinin ağırlığı 1.5 kg imiş bu hafta ben anlamadım bu işi
E iyi o zaman ben 5 kilo almısım oluyo ama 6 kilo almıs gözüküyorum tartıda. Belki sen kilo vermissindir canım ondan anlamıyosundur
Nasıl veriyonuz anlamıyorum gerçi ne güzel nimetler var ye ye bitmez

Kızlar nasıl yani ya ben mesela havalar güzeldi soguk caramel frappucino icmeden duramıyorum ya da be bileyim dondurma yiyorum şekerden nasıl uzak durabiliyosunuz
Kız havalar burda hala buz ne dondurması frappucinosu itiraf edeyim ama dün bir dilim çocukluğumuzdaki bisküvili pastadan yedim

E iyi o zaman ben 5 kilo almısım oluyo ama 6 kilo almıs gözüküyorum tartıda. Belki sen kilo vermissindir canım ondan anlamıyosundur
Nasıl veriyonuz anlamıyorum gerçi ne güzel nimetler var ye ye bitmez
İnanmazsın yiyom da yani açlığıma dayanamam zaten hemen elim ayağım titrer gözüm kararır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…