Şeker tüketirsem şekerim çıkıyor.Kızlar nasıl yani ya ben mesela havalar güzeldi soguk caramel frappucino icmeden duramıyorum ya da be bileyim dondurma yiyorum şekerden nasıl uzak durabiliyosunuz
Ahhsjsjs cok masummm. Ben dün kek yedim ondan önceki gün helva kavurdum dondurmayla yedim. Bugün frappucino iciyorumKız havalar burda hala buz ne dondurması frappucinosuitiraf edeyim ama dün bir dilim çocukluğumuzdaki bisküvili pastadan yedim
Kız minik bi parçadan da bir sey olmaz herhalde azcık şenlensin cocuk icindeŞeker tüketirsem şekerim çıkıyor.Mecburen yemiyorum ben de. Bugün ayrıntılı ultrasonum var. Gelmeden çikolata ye dediler. Dedim yiyemem.
Ya çok meraklı değilim almayayım bebiş iyiyse de ama tabi en az 9-10 la kapatırım şansım yaver giderseCanim sen 5.aydan sonra kilo alırsın muhtemelen
Ay kıskandımAhhsjsjs cok masummm. Ben dün kek yedim ondan önceki gün helva kavurdum dondurmayla yedim. Bugün frappucino iciyorumhergünümde tatlı var maşallah burda ısındı havalar izmir burasıı
Canım zencefil,karabiber,bal karısımı iyi oluyor diye biliyorum bi bak istersenKızlar, boğaz ağrısı yaşıyorum sizce ne yapmalıyım?
Benim bı arkadaşım var oda çok kilo almamıştı ama son aylar da davul gibi oldu karnı doğum sonrasında eski haline döndü tığ gibi mübarek sende öyle olursun sanırımYa çok meraklı değilim almayayım bebiş iyiyse de ama tabi en az 9-10 la kapatırım şansım yaver giderse
Teşekkürler canım, hamilelikte grip zor oluyor.Canım zencefil,karabiber,bal karısımı iyi oluyor diye biliyorum bi bak istersen
1 haftayi gecti onada canim ya yok 2 gundur var dun 1 defa bugun 1 defa geldi normal akintim var hergun ama azar azar sut beyazi derler ya oyle bu dediklerim yogun geldiIdrarı ne zaman vermiştin cnm? İdrar verdiğinde bu kesik akinti mevzu var mıydı? Yeni mi
Bende pişiAy kıskandımantepteyz kış bu sene 15 ay gibi geldi bana ben böreğe çok düşkünüm ya hiç hayır diyemediğim tek şeydir
Mavis sen ne yaptin canim cinsiyetini ogrendin miBenim bı arkadaşım var oda çok kilo almamıştı ama son aylar da davul gibi oldu karnı doğum sonrasında eski haline döndü tığ gibi mübarek sende öyle olursun sanırım
İkili test sonucum çıkmış kuzum salı günü gidip onu göstercem hemde cinsiyeti soracağımMavis sen ne yaptin canim cinsiyetini ogrendin mi
Ay geçen haftanın günahı oydu benim deeeBende pişihaftasonu gene kayınvalideme gidicez pişi yemeye öyle gözüküyo hem hamurişi hem tatlı hemde yemek yiyip hareketsiz kaldıgm icin alıyorum muhtemelen neyse haftaya yürüyüşlere başlıyorum ben artık haziran sonuda yüzmeye baslıcam
Annemde 40 yasinda torun sahibi oldu hem bana hem anneme erken oldu aynen ya simdi sagligim sihhatim yerindeyken 1 tane daha yapalim dedik sonra ugrasamam coluk cocukla 30umdan sonra sira bende gezip tozar yasarimNe kadar şuursuz insanlar var ya şaşiriyorum vallahi lafınızı esirgemeyin ve bence direk şijayet edin sonuçta devletin bir personelisiniz onun değil herkes yerini bilsin boş insanlar yüzünden strese girmeye değmez
Ayyy keske bende bu yaşima kadar 3. Cocugumu dogurmuş olsaydim senin yerinde olmak isterdim genç annelik kadar güzel birsey varmi annem beni 40 yasinda dogurmuş babamda 50 yaşindaymis şimdi cocugum dedesini göremeyecek malesef
Alt sınır 5se niye kilo alanlara doktorlar kiziyorben 2 kg almışım 2. Trimestri +3 ile kapamak istiyorum insallah ama ekmek yemeyi birakamiyorum napcaz bence normal bişey alirsin daha
Yaaa bak bu üzer beniBenim bı arkadaşım var oda çok kilo almamıştı ama son aylar da davul gibi oldu karnı doğum sonrasında eski haline döndü tığ gibi mübarek sende öyle olursun sanırım
Hadi hayirli sonuclarin olsun kuzumİkili test sonucum çıkmış kuzum salı günü gidip onu göstercem hemde cinsiyeti soracağım
Kız mı geliyo erkek mi bakalımmİkili test sonucum çıkmış kuzum salı günü gidip onu göstercem hemde cinsiyeti soracağım
Yaaa üzmesin o kadar güzel ki koca gobuslu olmak bide hareketlerini hissetmek insan en çok onu özlüyor kıpır kıpırYaaa bak bu üzer beni
Aklımda kuzucum çok sağol bakalım neler olacak meraktayim kız hissediyorum demeye korkuyorumHadi hayirli sonuclarin olsun kuzumcikolata ve meyvesuyu icip gitmistim ben baya harekeyliydi net gorduk fikir olsun sanada
Gerçi garibim o tada alışkın olmadığı için minicik bir parça bile coşturabilir. Haklısın.Kız minik bi parçadan da bir sey olmaz herhalde azcık şenlensin cocuk icinde
İkra meyra da kıza benzetti kuzucum sende kız demiştnKız mı geliyo erkek mi bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?