2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar nasıl yani ya ben mesela havalar güzeldi soguk caramel frappucino icmeden duramıyorum ya da be bileyim dondurma yiyorum şekerden nasıl uzak durabiliyosunuz
Şeker tüketirsem şekerim çıkıyor. Mecburen yemiyorum ben de. Bugün ayrıntılı ultrasonum var. Gelmeden çikolata ye dediler. Dedim yiyemem.

Kız havalar burda hala buz ne dondurması frappucinosu itiraf edeyim ama dün bir dilim çocukluğumuzdaki bisküvili pastadan yedim
Ahhsjsjs cok masummm. Ben dün kek yedim ondan önceki gün helva kavurdum dondurmayla yedim. Bugün frappucino iciyorum hergünümde tatlı var maşallah burda ısındı havalar izmir burasıı

Ahhsjsjs cok masummm. Ben dün kek yedim ondan önceki gün helva kavurdum dondurmayla yedim. Bugün frappucino iciyorum hergünümde tatlı var maşallah burda ısındı havalar izmir burasıı
Ay kıskandım antepteyz kış bu sene 15 ay gibi geldi bana ben böreğe çok düşkünüm ya hiç hayır diyemediğim tek şeydir

Ya çok meraklı değilim almayayım bebiş iyiyse de ama tabi en az 9-10 la kapatırım şansım yaver giderse
Benim bı arkadaşım var oda çok kilo almamıştı ama son aylar da davul gibi oldu karnı doğum sonrasında eski haline döndü tığ gibi mübarek sende öyle olursun sanırım

Idrarı ne zaman vermiştin cnm? İdrar verdiğinde bu kesik akinti mevzu var mıydı? Yeni mi
1 haftayi gecti onada canim ya yok 2 gundur var dun 1 defa bugun 1 defa geldi normal akintim var hergun ama azar azar sut beyazi derler ya oyle bu dediklerim yogun geldi

Ay kıskandım antepteyz kış bu sene 15 ay gibi geldi bana ben böreğe çok düşkünüm ya hiç hayır diyemediğim tek şeydir
Bende pişi haftasonu gene kayınvalideme gidicez pişi yemeye öyle gözüküyo hem hamurişi hem tatlı hemde yemek yiyip hareketsiz kaldıgm icin alıyorum muhtemelen neyse haftaya yürüyüşlere başlıyorum ben artık haziran sonuda yüzmeye baslıcam

Ay geçen haftanın günahı oydu benim deee 10-15 tane yedim galiba .. yürüyüş ben de istiyorum ya miniği alıp çıkmak biraz ama havalar haftaya güzelleşiyor burda da nihayet 20 leri görecez

Annemde 40 yasinda torun sahibi oldu hem bana hem anneme erken oldu aynen ya simdi sagligim sihhatim yerindeyken 1 tane daha yapalim dedik sonra ugrasamam coluk cocukla 30umdan sonra sira bende gezip tozar yasarim oglum askere giderken nasip olursa 40 yasinda olucam ben 19 yasimda severek evlendim ama onlar ne zman isterse o zman evlensinler

Yaaa bak bu üzer beni
Yaaa üzmesin o kadar güzel ki koca gobuslu olmak bide hareketlerini hissetmek insan en çok onu özlüyor kıpır kıpır
Hadi hayirli sonuclarin olsun kuzum cikolata ve meyvesuyu icip gitmistim ben baya harekeyliydi net gorduk fikir olsun sanada
Aklımda kuzucum çok sağol bakalım neler olacak meraktayim kız hissediyorum demeye korkuyorum - Janna - anladı beni hahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…