2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sertesiyor mu hic anlayamiyorum dünden beri 2 saatte bir yada surekli olan bi aci var Kasigimdan kalcama doğru vuruyor yatakta dönemiyorum kanepeden güçlükle kalkiyorum yürürken wcde rahatsiz ediyor
bence seninki karnın ve rahmin buyumesi organlara ve kemiğe baskı yapması ile alakalı bir durum. o bende de oluyor bazen karnımın içleri acıyor rahim buyumesi ile ilgili olarak, bir dahaki kontrolünde doktoruna söyle mutlaka zaten ultrasonda hemen kasılma varsa görüyorlar

Tüylenmeye basladilar daha iyi gunumuzdeyiz benim cocuklarda bi sacli oluyo ki sorma bittik biz bogazimda aci su simdiden
Benim oğlan aşırı saçlı doğmuştu ama hiç mide yanması sorunu yaşamadım. Hurafe zaten bunlar. Zaten rahmin içinde bir de kesenin içindeki çocuğun saçı teee mideyi nasıl yaksın

inşallah yukarı çıkmıştır zamanla seninki evet hareket edince yorulunca bence plesentanın aşağı inmesini tetikliyoruz , kasılma vs oluyor ve plesenta etkileniyor. kontrolunde mutkala haber et, merak ederim valla , cok güzel haberler alırsın inş

İkisinde de aç olmaya gerek yok, farketmez eğer idrarda şekere bakilmayacak ise? Kan sayımı dışında idrar için neye bakılacak?
Öylesine Bi idrar testi. Uzun zamandır test vermediğim için. Neye bakılacak bilmiyorum. Aç mı gideyim o zaman ben şimdi kan tahlili için

34. hafta çok daha iyi canım emme yetisi gelişmiş oluyor çok şükür ikiside iyiymiş benim 34. haftaya kadar bekleteceklerdi ama birden çok yükseldi birde benim sonrasında problem oldu doğumdan sonra 1 sene tansiyon ilacı kullandım tansiyondan mi stresten mi 1 damla sütüm gelmedi kızıma bakmakta o kadar zorlanıyordum ki kimse yardım etmedi tansiyonda, şekerde hamilelikte çok ciddi hasarlar bırakabiliyor çok tehlikeli bebeğin hareketlerini de devamlı kontrol etmek gerekir

Öylesine Bi idrar testi. Uzun zamandır test vermediğim için. Neye bakılacak bilmiyorum. Aç mı gideyim o zaman ben şimdi kan tahlili için
Belki hemogramin yanında farklı tahlilleri de isteyebilirler uzun süredir yaptirmiyorsaniz açlık kan şekeri, kolesteroller, demir, demir bağlama gibi o yüzden aç gitmekte fayda var ertesi güne tekrar girmemek için en azından ertesi gün sonuçlar için gidilir

Doktoruma sordum şimdi o da aç git dedi. Öyle yapacağım artık. Öff 1.5 saat aç aç

Haklisin cnm. O yuzden hamilelikte kilo alimina "gebelik sekeri" riski yüzünden dikkat etmemiz gerekiyor biraz diyorum. İnşallah kolaylık ve neşe içinde geçer tüm bu süreç

Kizlar nisanin 4unde gidicektim yarina cektim randevumu 20+0 oluyoruz devlet hastanesine gittigim icin ayrintili ultrasonada ayri randevu verebiliyolarmis o yuzden bekleyemem o kadar ne kadar erken o kadar iyi genelde gelisimide 1 hafta onden gidiyor yarin bile alsa sorun olmaz galiba bir an once olsun bitsin bayramdan sonraya kadar hastane yolu gorunmesin yoruldum dun kaynanamin sonucu almaya gittim bugun kizimin elinde egzema cikti ona gittim yarin kendime yol ettim hastaneyi yarindan sonra yatacam

Gerek kalmadı izni uzatmiycam. İlacım yetiyor ozaman.
Eşimde izni uzatmadkm uzatmayı iptal ettim diye kızdı. Bayaga üzüldüm bende çok ağladım inşallah bebek etkilenmeZ
Etkilenmez insallah annesi tekrar moralini yerine getir keyfi yerine gelsin benim ki bi sinirlenim ardina dürtüyo hemen cok fenalar

Benim oğlan aşırı saçlı doğmuştu ama hiç mide yanması sorunu yaşamadım. Hurafe zaten bunlar. Zaten rahmin içinde bir de kesenin içindeki çocuğun saçı teee mideyi nasıl yaksın
Ben 2 cocuktada yasadim sadece tuylenme ve saca demiyorum zaten mideye dogru ciktigi icinde etkiliyo mideyi sende olmuyor mide yanmasi baskasinda oluyor malesef .. oyle midem yanardi ki gece uykumdan bogazimda aci suyla uyanirdim bas ucumda surubum olur hemen icerdim oda mide bulantisi kadar cok zor oluyo valla anami aglattilar

sağlıklı bir doğum yaptı mı plesenta previa olduktan sonra , inşallah bende oyle değil ya
Tabi yapti masallah oglu 4 yasinda suan hic korkma erken dogum riski oluyor ondada igneyle sanci durduruyorlar 40. Haftasinda dogum yapmisti ama sana erken korkma canim dua et hic bisey olmaz degisir yeri

Doktoruma yazdim rahim buyume agrisidir dedi bas agrim icinde bisey demedi bi kez oldugu icin ama eşimi aradim kayinvalidemin tansiyon aletini getiricek bi kac gün takip ederim garanti olsun

Evet canim doktoruma yazdim dayanamayip rahim büyüme agrisidir korkma dedi rahatladim

Ahdjjjsjsjs inzivaya cekildim 2 gündür yürüyüş yapıyorum varya 5-6 bin adımda cok yoruluyorumm.Pestilim cıkıyor erkenden sızıyorum
Kiz kalca kemigim agriyor benim azcik yuruyunce pertim diyet nasil diyet ondan haber ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…