bence seninki karnın ve rahmin buyumesi organlara ve kemiğe baskı yapması ile alakalı bir durum. o bende de oluyor bazen karnımın içleri acıyor rahim buyumesi ile ilgili olarak, bir dahaki kontrolünde doktoruna söyle mutlaka zaten ultrasonda hemen kasılma varsa görüyorlarSertesiyor mu hic anlayamiyorum dünden beri 2 saatte bir yada surekli olan bi aci var Kasigimdan kalcama doğru vuruyor yatakta dönemiyorum kanepeden güçlükle kalkiyorum yürürken wcde rahatsiz ediyor
Benim oğlan aşırı saçlı doğmuştu ama hiç mide yanması sorunu yaşamadım. Hurafe zaten bunlar. Zaten rahmin içinde bir de kesenin içindeki çocuğun saçı teee mideyi nasıl yaksınTüylenmeye basladilar daha iyi gunumuzdeyiz benim cocuklarda bi sacli oluyo ki sorma bittik biz bogazimda aci su simdiden
inşallah yukarı çıkmıştır zamanla seninki evet hareket edince yorulunca bence plesentanın aşağı inmesini tetikliyoruz , kasılma vs oluyor ve plesenta etkileniyor. kontrolunde mutkala haber et, merak ederim valla , cok güzel haberler alırsın inşBenim de 16. Haftaya girerken lekelenmem oldu. Muayenede plasentanın rahim ağzına çok yakın ve aşağıda olduğunu söyledi doktorum. Endişelenecek bir şey olmadığını, zamanla yukarı çıkacağını da söyledi. Uzun süre ayakta durmak, iş yapmak vs yok. Mümkün olduğunca uzanmamı söyledi. Lekelenme tekrarlanmadı neyseki. 4 Nisan'da randevumuz var. Bakalım ne çıkacak.
Ahdjjjsjsjs inzivaya cekildim
Öylesine Bi idrar testi. Uzun zamandır test vermediğim için. Neye bakılacak bilmiyorum. Aç mı gideyim o zaman ben şimdi kan tahlili içinİkisinde de aç olmaya gerek yok, farketmez eğer idrarda şekere bakilmayacak ise? Kan sayımı dışında idrar için neye bakılacak?
34. hafta çok daha iyi canım emme yetisi gelişmiş oluyor çok şükür ikiside iyiymişArkadasim da geçen ay 34.hafatda erken doğum yaptı yüksek tansiyon yüzünden çok şükür şu an Anne de bebek de iyi. Ama dediğin gibi önemli ve riskli bir konu. Takip edip doktoru bilgilendirmek ve danışmak gerekli
tam idrar bakılacaksa açlık tokluk farketmez hemogram içinde farketmezÖylesine Bi idrar testi. Uzun zamandır test vermediğim için. Neye bakılacak bilmiyorum. Aç mı gideyim o zaman ben şimdi kan tahlili için
Tamam teşekkür ederimtam idrar bakılacaksa açlık tokluk farketmez hemogram içinde farketmez
Belki hemogramin yanında farklı tahlilleri de isteyebilirler uzun süredir yaptirmiyorsaniz açlık kan şekeri, kolesteroller, demir, demir bağlama gibi o yüzden aç gitmekte fayda var ertesi güne tekrar girmemek için en azından ertesi gün sonuçlar için gidilirÖylesine Bi idrar testi. Uzun zamandır test vermediğim için. Neye bakılacak bilmiyorum. Aç mı gideyim o zaman ben şimdi kan tahlili için
Doktoruma sordum şimdi o da aç git dedi. Öyle yapacağım artık. Öff 1.5 saat aç açBelki hemogramin yanında farklı tahlilleri de isteyebilirler uzun süredir yaptirmiyorsaniz açlık kan şekeri, kolesteroller, demir, demir bağlama gibi o yüzden aç gitmekte fayda var ertesi güne tekrar girmemek için en azından ertesi gün sonuçlar için gidilir
Çünkü bana da aç gel dediler bir dünya tahlil yaptılarDoktoruma sordum şimdi o da aç git dedi. Öyle yapacağım artık. Öff 1.5 saat aç aç
34. hafta çok daha iyi canım emme yetisi gelişmiş oluyor çok şükür ikiside iyiymişbenim 34. haftaya kadar bekleteceklerdi ama birden çok yükseldi birde benim sonrasında problem oldu doğumdan sonra 1 sene tansiyon ilacı kullandım tansiyondan mi stresten mi 1 damla sütüm gelmedi kızıma bakmakta o kadar zorlanıyordum ki kimse yardım etmedi tansiyonda, şekerde hamilelikte çok ciddi hasarlar bırakabiliyor çok tehlikeli bebeğin hareketlerini de devamlı kontrol etmek gerekir
Etkilenmez insallah annesi tekrar moralini yerine getir keyfi yerine gelsin benim ki bi sinirlenim ardina dürtüyo hemen cok fenalarGerek kalmadı izni uzatmiycam. İlacım yetiyor ozaman.
Eşimde izni uzatmadkm uzatmayı iptal ettim diye kızdı. Bayaga üzüldüm bende çok ağladım inşallah bebek etkilenmeZ
Ben 2 cocuktada yasadim sadece tuylenme ve saca demiyorum zaten mideye dogru ciktigi icinde etkiliyo mideyi sende olmuyor mide yanmasi baskasinda oluyor malesef .. oyle midem yanardi ki gece uykumdan bogazimda aci suyla uyanirdim bas ucumda surubum olur hemen icerdim oda mide bulantisi kadar cok zor oluyo valla anami aglattilarBenim oğlan aşırı saçlı doğmuştu ama hiç mide yanması sorunu yaşamadım. Hurafe zaten bunlar. Zaten rahmin içinde bir de kesenin içindeki çocuğun saçı teee mideyi nasıl yaksın
Tabi yapti masallah oglu 4 yasinda suan hic korkma erken dogum riski oluyor ondada igneyle sanci durduruyorlar 40. Haftasinda dogum yapmisti ama sana erken korkma canim dua et hic bisey olmaz degisir yerisağlıklı bir doğum yaptı mı plesenta previa olduktan sonra , inşallah bende oyle değil ya
benim önceden iyiydi, tatil sonrasında gittiğimde aşağıya inmiş demişti. fazla yürümüştüm tatilde. fazla hareket etme dinlen önemli bişey değil demişti.kızlar önceden plesentası yukarda olup sonradan aşağı inen var mı?
Doktoruma yazdim rahim buyume agrisidir dedi bas agrim icinde bisey demedi bi kez oldugu icin ama eşimi aradim kayinvalidemin tansiyon aletini getiricek bi kac gün takip ederim garanti olsunİnşallah canım sadece tedbir her zaman iyidir seni korkutmak için yazmadım sakın yanlış anlama bunu yaşayan bilir Rabbim kimseye yaşatmasın o yüzden en yakın eczanede , asm'de ya da bir hastaneye gidip olcturmen gerekir hem kendin hem bebeğin için dikkatli ol lütfen bol bol su iç
Evet canim doktoruma yazdim dayanamayip rahim büyüme agrisidir korkma dedi rahatladimbence seninki karnın ve rahmin buyumesi organlara ve kemiğe baskı yapması ile alakalı bir durum. o bende de oluyor bazen karnımın içleri acıyor rahim buyumesi ile ilgili olarak, bir dahaki kontrolünde doktoruna söyle mutlaka zaten ultrasonda hemen kasılma varsa görüyorlar
Kiz kalca kemigim agriyor benimAhdjjjsjsjs inzivaya cekildim2 gündür yürüyüş yapıyorum varya 5-6 bin adımda cok yoruluyorumm.Pestilim cıkıyor erkenden sızıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?