nasıl bi agrı sürekli devam eden bir agrı mı , yanı mesela atıyorum 3 dk da bir veya 5 dk da bir b10 dk 15 dk 1 saat devam eden bir agrı mı. sancı olabilir ama tabi her agrı sancı olaark değerlendirilmez bana doktor plesenta yerleşirken de agrı olabilir demişti. karnın veya kasığın sertleşiyor muBende iki gundür bi agri var da cözemedim acaba ona mi benziyor diye benimki rahim agrisi sanirim
Benimki de yukaridaydi olabiliyor demek ki bi arkadaşimda ilk cocugunda plesenta orevia vardi suan benimle arasinda bir hafta var yine hamile bundada %95plesenta previa olursun demis doktoru ama suan gobegindeymis ve bebegi hissetmesine engel oluyormus henüz inmemiş meselaay inşallah öyle olur büyüdükce bebek yukarı cıkar . benimki yukardan asagı inince korktum biraz
Sertesiyor mu hic anlayamiyorum dünden beri 2 saatte bir yada surekli olan bi aci var Kasigimdan kalcama doğru vuruyor yatakta dönemiyorum kanepeden güçlükle kalkiyorum yürürken wcde rahatsiz ediyornasıl bi agrı sürekli devam eden bir agrı mı , yanı mesela atıyorum 3 dk da bir veya 5 dk da bir b10 dk 15 dk 1 saat devam eden bir agrı mı. sancı olabilir ama tabi her agrı sancı olaark değerlendirilmez bana doktor plesenta yerleşirken de agrı olabilir demişti. karnın veya kasığın sertleşiyor mu
Aman gerek yok bence ya. Ben buraya girmeden edemem hesabıma Bi şey olmasınBiz 2020 Ocak anneleriyken grup kurduk. Hem burada yazmaya devam ettik hem orada. Çok güzel arkadaşlıklar kurduk. Grubumuzda hala yazışıyoruz her gün. O zaman yasak olduğunu bilmiyordum.Hepimiz topluca atıldık Kadınlar Kulübü'nden. Sonra af çıktı geri döndük bazılarımız.
Evet bende çok seviyorum baktıkça içim açılıyorÇok güzelmiş. Ben de böyle bir şey bakıyordum. Bir tane çantam var ama bu da çok güzel görünüyor.
Hahah indirim bekliyorum bezlerde daha almam onu herhalde benBenimki de donsuzgidince uygun bulursam yeni doğan bezi bakayim
İnşallah iyi indirim yakalarizHahah indirim bekliyorum bezlerde daha almam onu herhalde ben
Çok şirin güle güle kullanınAldım canım ben bana çok lazım olacak diye. Bunu almıştım. Aşırı kaliteli çok beğendim.Baby Balloon Bag Anne Bebek Bakım Sırt Çantası Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
hastanede yattığımdan tüm testler yapıldı sonuçlar temiz çok şükür. ben de kullanıyorum progestan günlük 200 den 2 kere . bir de haftada bir iğnesini vurunacağım artık. evet cok faydası var belki de buraya kadar progestan sayesinde geldik
İnşallah İnşallah. Son ana kadar vakti var.İnşallah iyi indirim yakalariz
Teşekkür ederimÇok şirin güle güle kullanın
Ben yaşadığım için tansiyondan korkuyorum çok tehlikeli benim çok yükseliyordu ilk gebeliğimde 32. haftada 19, lara yükseldi preeklampsi geçirdim erken doğdu kızım o yüzden tansiyon aleti muhakkak almak gerekir ama iyi bir marka benim çantamda geziyorum valla enseme vuruyordu gözlerim karariyordu ayağımı sanki boşluğa atıyordum hastaneye gidince normale dönüyordu 24 saatlik tansiyon aleti bağlıyorlardi normale dönüyordu o yüzden evde kesinlikle takip etmek gerekir bu gebeliğimde de perinatalog düşük tansiyon seni kandırmasın yükselebilir takip etmen gerekiyor dedi günlük en az 3 defa olcerim zaten yükselirse akşamları yükseliyor strese hiç girmemek gerekiyor ben azıcık sinirlenip üzüleyim hemen 14'lerde seyrediyor sakinlesince düzeliyor tuz hayatımda hiç yok Rabbim sağlıkla yavrularımızı kucagimiza almayı nasip etsin inşallahBende oyle biliyorum ama ikk defa oluyor tansiyon aletimde yok agridan yürüyemiyorum yurusem asmye gider baktirirdim
Bana göstermişti ama net değildi daha küçük olduğu için. Detaylıda inceliyorlar. Ölçüm yapıyorlar. Parmakları tam mı falan diyeSizlere doktorunuz her muamele gittiğini de ultrason da elleri ayaklarını net gösteriyor mu? Yoksa bunlar detaylı da mı belli olur
Bende de daha hiçbir hazırlık yokMerhaba. Ben de hazırlık yapmaya başlamadım. 32'den önce yapmam herhalde bir şey.
Benim de 16. Haftaya girerken lekelenmem oldu. Muayenede plasentanın rahim ağzına çok yakın ve aşağıda olduğunu söyledi doktorum. Endişelenecek bir şey olmadığını, zamanla yukarı çıkacağını da söyledi. Uzun süre ayakta durmak, iş yapmak vs yok. Mümkün olduğunca uzanmamı söyledi. Lekelenme tekrarlanmadı neyseki. 4 Nisan'da randevumuz var. Bakalım ne çıkacak.ay inşallah öyle olur büyüdükce bebek yukarı cıkar . benimki yukardan asagı inince korktum biraz
Insallah öyle bir sorun degildir rabbin saglikla kucagimiza aldirsin inşallahBen yaşadığım için tansiyondan korkuyorum çok tehlikeli benim çok yükseliyordu ilk gebeliğimde 32. haftada 19, lara yükseldi preeklampsi geçirdim erken doğdu kızım o yüzden tansiyon aleti muhakkak almak gerekir ama iyi bir marka benim çantamda geziyorum valla enseme vuruyordu gözlerim karariyordu ayağımı sanki boşluğa atıyordum hastaneye gidince normale dönüyordu 24 saatlik tansiyon aleti bağlıyorlardi normale dönüyordu o yüzden evde kesinlikle takip etmek gerekir bu gebeliğimde de perinatalog düşük tansiyon seni kandırmasın yükselebilir takip etmen gerekiyor dedi günlük en az 3 defa olcerim zaten yükselirse akşamları yükseliyor strese hiç girmemek gerekiyor ben azıcık sinirlenip üzüleyim hemen 14'lerde seyrediyor sakinlesince düzeliyor tuz hayatımda hiç yok Rabbim sağlıkla yavrularımızı kucagimiza almayı nasip etsin inşallah
Güle güle kullanın.Evet bende çok seviyorum baktıkça içim açılıyor
İkisinde de aç olmaya gerek yok, farketmez eğer idrarda şekere bakilmayacak ise? Kan sayımı dışında idrar için neye bakılacak?Kızlar hemogram ve idrar testi vereceğim yarın aç karnına mı gidiliyor tok karnına mı?
Arkadasim da geçen ay 34.hafatda erken doğum yaptı yüksek tansiyon yüzünden çok şükür şu an Anne de bebek de iyi. Ama dediğin gibi önemli ve riskli bir konu. Takip edip doktoru bilgilendirmek ve danışmak gerekliBen yaşadığım için tansiyondan korkuyorum çok tehlikeli benim çok yükseliyordu ilk gebeliğimde 32. haftada 19, lara yükseldi preeklampsi geçirdim erken doğdu kızım o yüzden tansiyon aleti muhakkak almak gerekir ama iyi bir marka benim çantamda geziyorum valla enseme vuruyordu gözlerim karariyordu ayağımı sanki boşluğa atıyordum hastaneye gidince normale dönüyordu 24 saatlik tansiyon aleti bağlıyorlardi normale dönüyordu o yüzden evde kesinlikle takip etmek gerekir bu gebeliğimde de perinatalog düşük tansiyon seni kandırmasın yükselebilir takip etmen gerekiyor dedi günlük en az 3 defa olcerim zaten yükselirse akşamları yükseliyor strese hiç girmemek gerekiyor ben azıcık sinirlenip üzüleyim hemen 14'lerde seyrediyor sakinlesince düzeliyor tuz hayatımda hiç yok Rabbim sağlıkla yavrularımızı kucagimiza almayı nasip etsin inşallah
sağlıklı bir doğum yaptı mı plesenta previa olduktan sonra , inşallah bende oyle değil yaBenimki de yukaridaydi olabiliyor demek ki bi arkadaşimda ilk cocugunda plesenta orevia vardi suan benimle arasinda bir hafta var yine hamile bundada %95plesenta previa olursun demis doktoru ama suan gobegindeymis ve bebegi hissetmesine engel oluyormus henüz inmemiş mesela
İnşallah canım sadece tedbir her zaman iyidir seni korkutmak için yazmadım sakın yanlış anlama bunu yaşayan bilir Rabbim kimseye yaşatmasın o yüzden en yakın eczanede , asm'de ya da bir hastaneye gidip olcturmen gerekir hem kendin hem bebeğin için dikkatli ol lütfen bol bol su içInsallah öyle bir sorun degildir rabbin saglikla kucagimiza aldirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?