- 18 Mart 2008
- 3.138
- 1.634
- 698
Benim kızım 18 aylıkken 4 molar dışı birden çıkardı ağzı pismisti sanki dudakları patladı ağzının içinde alev çıkıyordu ağzının içinde yara olmayan tek bir nokta kalmamıştı hastaneye götürdük 3 gün hastanede yattı kontrol doktorumuz bile ağladı ağzı enfeksiyon kapmıştı 3 gün boyunca sadece serumla beslendi yemek yiyememesi 15 gün sürdü aradan iylesti ve aradan 3 gün geçmeden Kovit oldu çocuğum 1 ay boyunca çok kötüydü bu seferde kovitten yattı yani sizi o kadar iyi anlıyorum ki günlerce ağladım bu sefer ben hasta oldum bizim kimsemiz burda yok eşim ise gitmek zorunda ve ben hastayım kalkıp çocuğuma bakamıyordum annelik hem çok güzel hem çok zor ama en zoru çocuğunun hasta olması geceler uzuyor günler geçmiyor sizi anlamamak mümkün değil canım dua et yavrun biran önce iylesir inşallah
Canım birde benimki konuşamıyor derdini bile anlatamiyordu Allah'ım daha beterinden korusun inşallah birde bizim kuvez serüvenimiz olduğu için hastaneye yatış yapıldığı zaman ben hemen eski günlere dönüyorum psikolojik olarak yikiliyorum o yüzden diyorum Allah'ın izniyle bu zor günler geçer evladın iylesir Allahu Teala annenin üstelik hamile annenin evladı için ettiği duayı asla geri çevirmez bizlerde dua ediyoruz hamilelerinde duası kabul olur inşallah sen iyi ol ki evladlarina daha iyi bakasin en kısada iylessin yavrun inşallah Allah'ım hicbir çocuğa hastalık vermesin inşallahOff sizde cok zor günler geçirmissiniz cok üzüldüm. Cok sagolun dualarınız için.
Süper ayAyy vallahi ya alişveriş bile yapmadım ben dolap tam takir eşim yogun allahtan kayinvalidem 2 sokak ötede dooğru ona giderim yarin
Yaaa kıyamamAnnem beni hala 9-10 yaşında zannediyorherseyime karışır her şeye bir yorum yapar kendimi bildim bileli böyle ama sadece bana böyle bizim sadece 3. kişi annem
Amin birtanem cok cok sagol bir an önce iyilessin baska birşey istememCanım birde benimki konuşamıyor derdini bile anlatamiyordu Allah'ım daha beterinden korusun inşallah birde bizim kuvez serüvenimiz olduğu için hastaneye yatış yapıldığı zaman ben hemen eski günlere dönüyorum psikolojik olarak yikiliyorum o yüzden diyorum Allah'ın izniyle bu zor günler geçer evladın iylesir Allahu Teala annenin üstelik hamile annenin evladı için ettiği duayı asla geri çevirmez bizlerde dua ediyoruz hamilelerinde duası kabul olur inşallah sen iyi ol ki evladlarina daha iyi bakasin en kısada iylessin yavrun inşallah Allah'ım hicbir çocuğa hastalık vermesin inşallah
Çok teşekkür ederim, bugün iyi geldiğini bilmeden yabanmersini yedim iyi ki yemişim o zaman. İnşallah geçer kısa süredeAyy çok tatlıymış, nasıl yapılacağını bulabilirsem deneyeceğim bunu tabi inş cinsiyet netleşirse..
Çok geçmiş olsun üzüldüm okuyunca, Allah şifa versin biran önce iyileşmesi dualarımda olacak.. Sizin için zor bir durum tabi ama iyi düşünün iyi olsun hemen sağlığına kavuşur, yarın da detaylı da güzel haberler alır ferahlarsınız inş
Geçmiş olsun size de, benim ilk aylarda olmuştu, idrar kültüründe üreme çıkmıştı ve verilen antibiyotiğe de alerji durumu olduğu için sadece tek içimlik şase kullanmıştım.. 1 ay kadar da geçmedi sonrasında geçmişti bi şekilde.. Bol su içip yabanmersini yemiştim her gün biraz biraz, o çok iyi geliyormuş. (tazesi de kurusu da olur demişti kurusunu yedim ben) onun da mı etkisi oldu bilmiyorum artık, siz de deneyin inş şifa bulursunuz geçer hemen..
Yarınki tahlilden sonra doktorumla görüşeceğim, dediğiniz ilacı sorarım. Çok su içiyorum, ananas alıyım yerim seviyorum zaten :)Munorol kullanmistim ben canim ananas ye her gün 2 3 dilim rahmi temizliyormuş bol su ile
Benim arkadaşım tam 24+0 olduğu gün ayrıldı izne. İZin kaldırıldığı an geri çağırırlar canım maalesef :/ o yüzden hep beraber dua edelim kaldırmasınlarSelamlar. Bu 24. Haftada cikabilecegimiz idari izin 23+0 da mi basliyor yoksa 24+0 da mi? Kimi arkadas 23. Hafta bitince, kimisi de 24 bitince demis. Benim son 2 haftam, kalkti kalkacak diye korkuyorum. Ve sizce diyelim ki ciktik izne, bikac hafta sonra kaldirildi. Kurum geri mi cagirir, yoksa edinilen hak hesabi kullanir miyiz sonuna dek?
Kızlar selam bir sorum olacaktı, asm’de idrar tahlilimde lökosit çıktı enfeksiyon varmışama bende belirti yoktu, çok fazla su içiyorum dikkat ediyordum. 2-3 gündür idrarımı yaparken karnımda ağrı oluyor bebeğin olduğu bölgede. Enfeksiyonla ilgisi olabilir mi? Erken doğuma bile sebep verebiliyor iltihap, korkuttu beni. Başka enfeksiyon olan var mı, nasıl atlattılar? Yarın tekrar test yaptıracağım
Bende gece bedenim uyusada zihnim uyanık asla dinlenemiyorum. Sol tarafta genelde o sertliği rahatsız ediyorGünaydın kızlar valla ben de gece uyuyormuyum emin değilim sürekli uyanık gibiyim dönmekte zorlanıyorum karnım dönerken acıyor resmen acaba kasılma mı oluyor bilemiyorum bir de bebek sağolsun gece daha hareketli galiba ben dalsam o uyandırıyor. Doğunca bana uykular haram belli oldu.
16. Haftadan sonra benim de uykular boluk porcuk.Günaydın kızlar valla ben de gece uyuyormuyum emin değilim sürekli uyanık gibiyim dönmekte zorlanıyorum karnım dönerken acıyor resmen acaba kasılma mı oluyor bilemiyorum bir de bebek sağolsun gece daha hareketli galiba ben dalsam o uyandırıyor. Doğunca bana uykular haram belli oldu.
Sınır 5 bende 41 çıkmış :)Evet enfeksiyon, doktoruna dan8s cnm, fitil verecek. Bol.bol da şu içmen lazım
Lökosit kaç? Sinir 3, 4 mu? Daha ni yüksek?
Cok guzel bir duygu ama insallah hepimiz saglicakla kucagimizada alirizDaha şimdiden 3.cocuk ışıklarını yaktın bende canım çok sevindim sağlıkla gelsin prenses
Amin canım inşallahCok guzel bir duygu ama insallah hepimiz saglicakla kucagimizada aliriz
Olmazsın canım şimdiki anneler her şeyi daha güzel degerlendiriyorlar belki de annemin öğretmen olmasından kaynaklı ayrı bir otoritesi varYaaa kıyamamİnşallah ben de öyle bir anne olmam ahahahaha
Sınır 5 bende 41 çıkmış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?