2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Off sizde cok zor günler geçirmissiniz cok üzüldüm. Cok sagolun dualarınız için.

Off sizde cok zor günler geçirmissiniz cok üzüldüm. Cok sagolun dualarınız için.
Canım birde benimki konuşamıyor derdini bile anlatamiyordu Allah'ım daha beterinden korusun inşallah birde bizim kuvez serüvenimiz olduğu için hastaneye yatış yapıldığı zaman ben hemen eski günlere dönüyorum psikolojik olarak yikiliyorum o yüzden diyorum Allah'ın izniyle bu zor günler geçer evladın iylesir Allahu Teala annenin üstelik hamile annenin evladı için ettiği duayı asla geri çevirmez bizlerde dua ediyoruz hamilelerinde duası kabul olur inşallah sen iyi ol ki evladlarina daha iyi bakasin en kısada iylessin yavrun inşallah Allah'ım hicbir çocuğa hastalık vermesin inşallah

Amin birtanem cok cok sagol bir an önce iyilessin baska birşey istemem

Arkadaslar bazi arkadaslarimiz normal dogumdan korkuyorlar benim 2 kizimdada normal dogumum oldu insallah bu bebisimde normal olur normal dogumda o an agri oluyor geciyor ama sezeryanda biraz daha zor oluyor bwnim görüşüm bu ki cogu insan boyle dusunuyordur bence sezeryanda sonradan hareket etmek dikisler insani zorlar diye düşünüyorum birde dogumda buna şahit oldum cok bagiriyorlar biliyorum zor oluyor ama hem kendilerini yoruyorlar yani bu düşüncemi paylasmak istedim

Çok teşekkür ederim, bugün iyi geldiğini bilmeden yabanmersini yedim iyi ki yemişim o zaman. İnşallah geçer kısa sürede

Benim arkadaşım tam 24+0 olduğu gün ayrıldı izne. İZin kaldırıldığı an geri çağırırlar canım maalesef :/ o yüzden hep beraber dua edelim kaldırmasınlar

Evet enfeksiyon, doktoruna dan8s cnm, fitil verecek. Bol.bol da şu içmen lazım

Lökosit kaç? Sinir 3, 4 mu? Daha ni yüksek?

Bende gece bedenim uyusada zihnim uyanık asla dinlenemiyorum. Sol tarafta genelde o sertliği rahatsız ediyor

16. Haftadan sonra benim de uykular boluk porcuk.

Yaaa kıyamam İnşallah ben de öyle bir anne olmam ahahahaha
Olmazsın canım şimdiki anneler her şeyi daha güzel degerlendiriyorlar belki de annemin öğretmen olmasından kaynaklı ayrı bir otoritesi var şimdi tüm öğretmenler beni linç ediyormuş amann yinede canım annem Allah ona sağlık versin bu dünyada en çok da onun beni sevdiğini dusundugunu biliyorum

Gece uykuları demek ki herkeste aynı şekilde. Bende uyuyorum ama sanki uykuya dalamıyorum. Birde devamlı rüyalar içindeyim. Sabaha kadar bir rüyadan uyanıp bir başkasına başlıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…