- 4 Şubat 2015
- 6.362
- 12.808
- 448
İnşaAllahBence canımızı sıkmayalım az kaldı ayrılmamıza inşallah kaldırmazlar
Ayyyy çok geçmiş olsun yok yok öyle deme Allah korusun sana da gelmesin . Şifa için dua etKızlar nasılsınız umarım iyisinizdir. Ben zorlu günlerden geçiyorum sanırım. Oğlum hastalandı bogaI tonsilit olmustı. Aferin verdim geçmedi dört gün. Okul cıkısı aldıgımda ateşi oldugunu farkettim tabi tonsilit karın ağrısıda yapıyor . Doktora götürdğm apandisit olur bide diye agrısı cok olunca. Tomogrofi çekildi. Kan idrar tahlili yapıldı. İnce bagırsakta ses hava seviyelenmesi dendi. Acil ameliyatada alınabilirmis ilaçlı mr da cekilebilirmis. Gece gece eğitim arastırmaya gidin yatıs yapılskn burda cocuk cerrahı yok dendi. Aksamında tanıdık genel cerraha gönderdim sonucları yarın gel erkenden dedi. Meğerse bagırsak zarı iltihaplanmasıymıs. Muane ve ultrasonda belli oldu. Zaten muane ve ultrason bunu ayırıyormus bu hastalıktan. Cocugu kesip biçeceklerdi belkide duurup dururken. Antibiyoiğe basladık tabi ama günlerdir nöbet tutuyorum basında ateşten dolayı. Ateşte ucuk yaptı dil ve dis etlerinde. Agzının içi yanıyor yavrumun geçmedi bir türlü. Antibiyotik bugün etki etmeye baskadı ateş yeni yeni düstü. Ona gelen bana gelse diye yalvarıyorum artık rabbime. Cok zor elim kolum baglı. Yemek yemek istiyor yiyemiyor canı yanıyor aglıyor.
Yarın da ayrıntılı ultrasona gircem .dualarını eksik etmeyin. Ruh olarak fiziki olarak tam bir çöküsteyim
Eşim ailesine durması gerektiği yeri söyler hiçbiri o noktayi geçemez valla 5 yıllık evliyim hiç biri ufacık bir söz söyleyip beni asla uzmemistirSenin ailenin yapıyor olması üzücü tabi. Benimkiler hep kendi halinde kimseye karışmazlar. Baskıcı bir ailede büyümedim ama malesef dehşet baskıcı tutucu bir ailesi var eşimin kendisi neyseki öyle biri değil
Rabbim şafi ismiyle muamele etsin inşallah kuzum yanlış dua etme dua vaktine girer bilemezsin sende hasta olursan evladin nolacak biliyorum seninde canin acıyor evladinin canı yanarken seninde yüreğin yanıyor dua her kapıyı açar annelerin evladı için ettiği dua arşı inletir bak yanlış tedaviden dönülmüş çok şükür herşey geçer düzelir Allah'ın izniyle inşallah Rabbim evladına şifa versin inşallahKızlar nasılsınız umarım iyisinizdir. Ben zorlu günlerden geçiyorum sanırım. Oğlum hastalandı bogaI tonsilit olmustı. Aferin verdim geçmedi dört gün. Okul cıkısı aldıgımda ateşi oldugunu farkettim tabi tonsilit karın ağrısıda yapıyor . Doktora götürdğm apandisit olur bide diye agrısı cok olunca. Tomogrofi çekildi. Kan idrar tahlili yapıldı. İnce bagırsakta ses hava seviyelenmesi dendi. Acil ameliyatada alınabilirmis ilaçlı mr da cekilebilirmis. Gece gece eğitim arastırmaya gidin yatıs yapılskn burda cocuk cerrahı yok dendi. Aksamında tanıdık genel cerraha gönderdim sonucları yarın gel erkenden dedi. Meğerse bagırsak zarı iltihaplanmasıymıs. Muane ve ultrasonda belli oldu. Zaten muane ve ultrason bunu ayırıyormus bu hastalıktan. Cocugu kesip biçeceklerdi belkide duurup dururken. Antibiyoiğe basladık tabi ama günlerdir nöbet tutuyorum basında ateşten dolayı. Ateşte ucuk yaptı dil ve dis etlerinde. Agzının içi yanıyor yavrumun geçmedi bir türlü. Antibiyotik bugün etki etmeye baskadı ateş yeni yeni düstü. Ona gelen bana gelse diye yalvarıyorum artık rabbime. Cok zor elim kolum baglı. Yemek yemek istiyor yiyemiyor canı yanıyor aglıyor.
Yarın da ayrıntılı ultrasona gircem .dualarını eksik etmeyin. Ruh olarak fiziki olarak tam bir çöküsteyim
İnşallah bitanem insallahÇok çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. Çabucak toparlansın inşallah. Çok şükür ki ameliyata gerek kalmamış.Yarın ayrıntılı ultrasondan da güzel haberlerle çıkarsın inşallah. miaselinam
O kadar içim acıyorki gece kalkıyor anne agzım diye aglıyor uykudan. Elim kolum baglıRabbim şafi ismiyle muamele etsin inşallah kuzum yanlış dua etme dua vaktine girer bilemezsin sende hasta olursan evladin nolacak biliyorum seninde canin acıyor evladinin canı yanarken seninde yüreğin yanıyor dua her kapıyı açar annelerin evladı için ettiği dua arşı inletir bak yanlış tedaviden dönülmüş çok şükür herşey geçer düzelir Allah'ın izniyle inşallah Rabbim evladına şifa versin inşallahRabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah en kısa sürede iyileşir inşallah
Ayy çok tatlıymışKız annelerişöyle şeyler örebilirsiniz çok tatlılar. Foto çekimleri yaparsınız
Çok geçmiş olsun üzüldüm okuyunca, Allah şifa versin biran önce iyileşmesi dualarımda olacak.. Sizin için zor bir durum tabi ama iyi düşünün iyi olsun hemen sağlığına kavuşur, yarın da detaylı da güzel haberler alır ferahlarsınız inşKızlar nasılsınız umarım iyisinizdir. Ben zorlu günlerden geçiyorum sanırım. Oğlum hastalandı bogaI tonsilit olmustı. Aferin verdim geçmedi dört gün. Okul cıkısı aldıgımda ateşi oldugunu farkettim tabi tonsilit karın ağrısıda yapıyor . Doktora götürdğm apandisit olur bide diye agrısı cok olunca. Tomogrofi çekildi. Kan idrar tahlili yapıldı. İnce bagırsakta ses hava seviyelenmesi dendi. Acil ameliyatada alınabilirmis ilaçlı mr da cekilebilirmis. Gece gece eğitim arastırmaya gidin yatıs yapılskn burda cocuk cerrahı yok dendi. Aksamında tanıdık genel cerraha gönderdim sonucları yarın gel erkenden dedi. Meğerse bagırsak zarı iltihaplanmasıymıs. Muane ve ultrasonda belli oldu. Zaten muane ve ultrason bunu ayırıyormus bu hastalıktan. Cocugu kesip biçeceklerdi belkide duurup dururken. Antibiyoiğe basladık tabi ama günlerdir nöbet tutuyorum basında ateşten dolayı. Ateşte ucuk yaptı dil ve dis etlerinde. Agzının içi yanıyor yavrumun geçmedi bir türlü. Antibiyotik bugün etki etmeye baskadı ateş yeni yeni düstü. Ona gelen bana gelse diye yalvarıyorum artık rabbime. Cok zor elim kolum baglı. Yemek yemek istiyor yiyemiyor canı yanıyor aglıyor.
Geçmiş olsun size de, benim ilk aylarda olmuştu, idrar kültüründe üreme çıkmıştı ve verilen antibiyotiğe de alerji durumu olduğu için sadece tek içimlik şase kullanmıştım.. 1 ay kadar da geçmedi sonrasında geçmişti bi şekilde.. Bol su içip yabanmersini yemiştim her gün biraz biraz, o çok iyi geliyormuş. (tazesi de kurusu da olur demişti kurusunu yedim ben) onun da mı etkisi oldu bilmiyorum artık, siz de deneyin inş şifa bulursunuz geçer hemen..Kızlar selam bir sorum olacaktı, asm’de idrar tahlilimde lökosit çıktı enfeksiyon varmışama bende belirti yoktu, çok fazla su içiyorum dikkat ediyordum. 2-3 gündür idrarımı yaparken karnımda ağrı oluyor bebeğin olduğu bölgede. Enfeksiyonla ilgisi olabilir mi? Erken doğuma bile sebep verebiliyor iltihap, korkuttu beni. Başka enfeksiyon olan var mı, nasıl atlattılar? Yarın tekrar test yaptıracağım
Kesinlikle biz de o şekilde eşimle hiç bir sıkıntımız yok zaten olmayınca da 3. Şahıslar giriyor bı şekilde onlar can sıkıyor annen neden bu kadar can sıkıyorEşim ailesine durması gerektiği yeri söyler hiçbiri o noktayi geçemez valla 5 yıllık evliyim hiç biri ufacık bir söz söyleyip beni asla uzmemistiraslında benim ailemede onu yapar ama ben annemde karışma diyorum bende her haltı kafaya takarım ayy çok şükür eşin baskıcı tutucu değil benimki de hiçbir konuda baskı yapmaz zaten her kararı birlikte alırız tartışmamız bile konuşarak olur hiç sesimiz yukselmez annemle konuşursam kavga edersem sesim yükselir kızım hemen rahatsız olur anne der çünkü bizim evimizde yüksek sesle konusulmaz o yüzden kızım aşırı duygusal bir çocuk
Kzuum cok gecmis olsun. Karadut bulabilir misin acaba. Hemen geciriyo agiz yaralariniO kadar içim acıyorki gece kalkıyor anne agzım diye aglıyor uykudan. Elim kolum baglı
Şimdi bu haftalarimizda artik rahim iyice yukari cikarken organlarimizda ywr degistiriyor ya belki oralarin ondan agriyor olabilirYok rahimde değil sanki böbrek agrısı gibi, üşütme agrısı gibi kaburgamın altından baslıyor sadece sağ tarafta bilemedim
Benim kızım 18 aylıkken 4 molar dışı birden çıkardı ağzı pismisti sanki dudakları patladı ağzının içinde alev çıkıyordu ağzının içinde yara olmayan tek bir nokta kalmamıştı hastaneye götürdük 3 gün hastanede yattı kontrol doktorumuz bile ağladı ağzı enfeksiyon kapmıştı 3 gün boyunca sadece serumla beslendi yemek yiyememesi 15 gün sürdü aradan iylesti ve aradan 3 gün geçmeden Kovit oldu çocuğum 1 ay boyunca çok kötüydü bu seferde kovitten yattı yani sizi o kadar iyi anlıyorum ki günlerce ağladım bu sefer ben hasta oldum bizim kimsemiz burda yok eşim ise gitmek zorunda ve ben hastayım kalkıp çocuğuma bakamıyordum annelik hem çok güzel hem çok zor ama en zoru çocuğunun hasta olması geceler uzuyor günler geçmiyor sizi anlamamak mümkün değil canım dua et yavrun biran önce iylesir inşallahO kadar içim acıyorki gece kalkıyor anne agzım diye aglıyor uykudan. Elim kolum baglı
Ayy vallahi ya alişveriş bile yapmadım ben dolap tam takir eşim yogun allahtan kayinvalidem 2 sokak ötede dooğru ona giderim yarinAyyy kızlar kızlar ramazan bize gelmese de eşlerimize geliyor tabiŞimdi her akşam ne yapsam diye düşünüp durucuumm. Neyseki nefis yemekler var oraya girip şöyle bir ağzımdan sular akar çıkarım
Munorol kullanmistim ben canim ananas ye her gün 2 3 dilim rahmi temizliyormuş bol su ileKızlar selam bir sorum olacaktı, asm’de idrar tahlilimde lökosit çıktı enfeksiyon varmışama bende belirti yoktu, çok fazla su içiyorum dikkat ediyordum. 2-3 gündür idrarımı yaparken karnımda ağrı oluyor bebeğin olduğu bölgede. Enfeksiyonla ilgisi olabilir mi? Erken doğuma bile sebep verebiliyor iltihap, korkuttu beni. Başka enfeksiyon olan var mı, nasıl atlattılar? Yarın tekrar test yaptıracağım
Annem beni hala 9-10 yaşında zannediyorKesinlikle biz de o şekilde eşimle hiç bir sıkıntımız yok zaten olmayınca da 3. Şahıslar giriyor bı şekilde onlar can sıkıyor annen neden bu kadar can sıkıyorhoş her anne kız anlaşamıyor zaten de normal yani
Karadut surubu alcaktım içinde o olan sumbucol diye bi surup var ondan verdi eczacı. Bide karbonatlı suyla sumaklı su yaotım ayrı ayrı onlarla calkalarıyorum agzınıKzuum cok gecmis olsun. Karadut bulabilir misin acaba. Hemen geciriyo agiz yaralarini
çok geçmiş olsun. Rabbim beterinden korusun en kısa zamanda iyileşir meleğiniz. Ultrasondan da iyi haberler alırsınız inşallahKızlar nasılsınız umarım iyisinizdir. Ben zorlu günlerden geçiyorum sanırım. Oğlum hastalandı bogaI tonsilit olmustı. Aferin verdim geçmedi dört gün. Okul cıkısı aldıgımda ateşi oldugunu farkettim tabi tonsilit karın ağrısıda yapıyor . Doktora götürdğm apandisit olur bide diye agrısı cok olunca. Tomogrofi çekildi. Kan idrar tahlili yapıldı. İnce bagırsakta ses hava seviyelenmesi dendi. Acil ameliyatada alınabilirmis ilaçlı mr da cekilebilirmis. Gece gece eğitim arastırmaya gidin yatıs yapılskn burda cocuk cerrahı yok dendi. Aksamında tanıdık genel cerraha gönderdim sonucları yarın gel erkenden dedi. Meğerse bagırsak zarı iltihaplanmasıymıs. Muane ve ultrasonda belli oldu. Zaten muane ve ultrason bunu ayırıyormus bu hastalıktan. Cocugu kesip biçeceklerdi belkide duurup dururken. Antibiyoiğe basladık tabi ama günlerdir nöbet tutuyorum basında ateşten dolayı. Ateşte ucuk yaptı dil ve dis etlerinde. Agzının içi yanıyor yavrumun geçmedi bir türlü. Antibiyotik bugün etki etmeye baskadı ateş yeni yeni düstü. Ona gelen bana gelse diye yalvarıyorum artık rabbime. Cok zor elim kolum baglı. Yemek yemek istiyor yiyemiyor canı yanıyor aglıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?