2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gece uykuları demek ki herkeste aynı şekilde. Bende uyuyorum ama sanki uykuya dalamıyorum. Birde devamlı rüyalar içindeyim. Sabaha kadar bir rüyadan uyanıp bir başkasına başlıyorum :)
5 sezon dizi çekilir hamilelik rüyaları ile :)

Cok uzuldum. Insanin cocugun aci cektigini gormesi kadar kahreden yikici bir sey yok. Gecmis olsun. Insallah en kisa zamanda iyilesir.

Yarınki tahlilden sonra doktorumla görüşeceğim, dediğiniz ilacı sorarım. Çok su içiyorum, ananas alıyım yerim seviyorum zaten :)
Bu toz bi ilac ben iki gün ust uste icmistim bende de belirti yoktu idrar yaparkende zorlandim bulanti ilacinin yan etkisiydi yazana gore doktorum nolur nolmaz diye tahlil yapinca enfeksiyon cikti ama enfeksiyon orani yüksek olan kişilere antibiyotik ilac veriyorlar

Günaydin kizlar bugun ruh gibiyim esim sahur hazirlama kiyamam dedi gece bi baktim alarmi kapatmiş geri yatiyor kalktim sahur hazirladim dedim bi daha namaza kalkmakla ugrasmayim oturayim allaaaaah şuan gözlerim agriyor düzen bozuldu diye

Günaydın canlar Kapalı bir Ankara havası var. Güneşşş gel be güzelimm. Hoş oruçlular için bu çok iyi serin serin tutarlar. Kocam beyi yazık oruçlu haliyle ipciye götürcem bugün. Acil acil yeni ipler almam lazm hem bebişe örüp hem videolar çekmem lazım. Bebişe de tabi kazak vs değilde farklı şeyler.

Perdeyi açmaya üsendim suan ay ne güzel örebiliyosun ya keske bende de azcik azim olsa videoyu neden cekiyosun ki canim

Kiz senin bu görümcenin psikolojisi bozuk bence kes muhattabi

Ayyy canim kayinbabam sabah küvet seti aldi bana ana kucagida guzel gozukuyor eltim verecek aldirmadim onu sonra evde kalabaligiyla kim ugraşacak
Hayırlı uğurlu olsun canım benim valla yakınımda birinde olsaydı bende alırdım kalabslığa hiç gerek yoktuda işte olmayınca aldık bakalım

Perdeyi açmaya üsendim suan ay ne güzel örebiliyosun ya keske bende de azcik azim olsa videoyu neden cekiyosun ki canim
YouTube kanalım var. Oraya yüklüyorum. Şu sıra hamilelikle baya ihmal ettim. Sosyal medyamı kapattım. Ben 3 yıl önce el emeği çantalar yapıp satıyordum. Yaklaşık 2 yıl o şekilde dünya geneline çalıştım. Sonra bıraktım Network yapmaya başladım 3 yıldır güzel paralar kazandım lakin şimdi de sektörden soğudum mevcutla ilgilenecek kadar çalışıyorum. Kendimi yeniden üretmeye verdim öyle daha mutlu olduğumu anladım satış odaklı değil bu kez sadece YouTuberlik üzerine. Network de insanlarla uğraşmak aşırı zor çünkü çalışma hastalığı var bende yoğun tempo idim gece gündüz sadece bu işe odaklanmıştım yorulduğumu hamile olunca anladım. Daha farklı hayallerim var artık bakalım nasip

Üretmek, hele ki bebeğiniz için üretmek ne kadar güzel Bende uzun zaman önce amigurumi yani örgü oyuncak yapıp satıyordum. O kadar çok yapmıştım ki bir yerden sonra gına geldi
Ben de kendime gına getirtene kadar çalışıyorum Ama bırakamıyorum. Neyseki satış kısmını bıraktım sadece ör anlat kısmındayım.

Daha şimdiden 3.cocuk ışıklarını yaktın bende canım çok sevindim sağlıkla gelsin prenses
Mavişim sen böyle diyince aklkms instagramdaki videolar geldi kız cocuk doguracağıma inanmışımdır (müzik girer) erkek cocukları sırayla babanın arkasında yürür en son bitane minnoş kız bebek gelir

Mavişim sen böyle diyince aklkms instagramdaki videolar geldi kız cocuk doguracağıma inanmışımdır (müzik girer) erkek cocukları sırayla babanın arkasında yürür en son bitane minnoş kız bebek gelir
Ahahha evet biliyorum o videoları jannacim ama o kadarını kaldıramam 3 tane kafi geliyor hep diyordum ikinci de erkek olursa 3 ile kapatacağım sezonu diye kısmet ağzımdan çıktığı gibiymis baksana tabi Allah ömür verir de o günleri gorebilirsek

Hayırlı uğurlu olsun canım benim valla yakınımda birinde olsaydı bende alırdım kalabslığa hiç gerek yoktuda işte olmayınca aldık bakalım
Olmasa mecbur bende alacaktım evde fazla eşya sevmiyorum ben işim bitince geri veririm zaten kaç ay kullancak onu

Ay ne güzel vallahi becerilerini paylaşiyosun ben mesela youtube da bi video ile battaniye örmüştüm çok faydalı buluyorum o tür şeyleri güzel bişey yapiyosun bence

Ay ne güzel vallahi becerilerini paylaşiyosun ben mesela youtube da bi video ile battaniye örmüştüm çok faydalı buluyorum o tür şeyleri güzel bişey yapiyosun bence
Seviyorum üretmeyi. Yurt dışına yerleşirsek inşallah çok daha büyük işler planlıyorum güzel bir örgü ekibi kurup dünyaya satış

Kızlar bende dün gittim detayliya 1 bucuk saat bakyi yatim saat yüzünu resim cekmek icin 40 dkka ugrasti sadece cok sükür herseyi iyi dedi kalbinde 2 tane beyaz leke varmis ondada onemli bisey degil dedi 3.3 360 gram olmus kızçem

Eklentiler

• 20220401_105343.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 64
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…