Çok teşekkür ederiz teyzesiMaaşallah güle güle kullansın minik kuzu:) ben de almak istiyorum bişeyler ama biz valla bazı sıkıntılarımız oldugundan korkuyoruz detaylı ultrasondan önce hiçbişey almama kararı aldık
Tiktokda gördüklerimden şahidim kendi kendilerini sallıyolar çırptıkca ayaklarınıAynen cnm zaten hareketli bir bebek olursa kendi kendini sallıyomuş bazı modellerde, ayaklarını çırptıkça sallanıyor demişti arkadaşım
Hamilelikte ve doğum sonrası strese sokan kişilerle cok gorusmemek gerek yine sana maşallah ben azıcık sinirlenirsem tansiyonum fırlıyor o yüzden eşim kimseyle gorusturmuyor çocuğum 2 yaşına gelene kadar arayan soran sadece nasılsın diyebiliyor kızın nasıl diyebiliyorSimdi cinsiyet meselesini astik sükür onemsemiyorum hastaneye taktik .. kadindan önce ben 2 cocugun anne karnindaki muanesini hep burdaki hastanede yaptim butun testlerini vs sen daha surda 3 senedir biliyosun 1 cocukla biliyosun doktorum ayrintili ultrason burda yok 2 hastane soyledi orda yaptir al gel sonucunu dedi bende bunu soyledim basladi orda vardi ben yaptirdim orda vardi demeye mal mal bakiyorum suratina ben yalan mi soyluyorum abla dedim artik sen 1 bebe dogurdun ben 2 dedim nerde ne var herseyi biliyorum adam ugras olsun diye mi gonderiyo inanmiyosan git sor ben zora dustum senin daha gunun var diye soyledim erkenden al randevunu gec kalma diye pisman ettin dedim artik o kdar sinir oldum ki anlatamam sinirimdan aglicaktim nerdeyse su cok bilmislik yapan insanlardan igreniyorum.. kadin taktigina takiyo benide sinir hastasi ediyo.. gitsin ugrassin banane ne hali varsa gorsun..
Selamlar Bebeğin hareketleri bu aylarda o kadar da çok takip edilesi değil. İleriki aylarda büyüdüğünde tabi daha önemli olacak. Şahsen ben kanama ağrı vs olmadığı sürece bunu kafama takmıyorumKizlar selam. Bebegin hareketlerini iki gundur cok az hissediyorum. Oncesinde sabah oglen hep tekme atardi. Simdi azaldi, dusunmeden duramiyorum. Tecrubesi olan var mi bu konuda acaba?
Valla süpermişHamilelikte ve doğum sonrası strese sokan kişilerle cok gorusmemek gerek yine sana maşallah ben azıcık sinirlenirsem tansiyonum fırlıyor o yüzden eşim kimseyle gorusturmuyor çocuğum 2 yaşına gelene kadar arayan soran sadece nasılsın diyebiliyor kızın nasıl diyebiliyorekstra bir soru sorulmuyor can sıkıcı sözler söylenmiyor yasak kendi ailesini kontrol altına daha rahat alabiliyor benimkiler arada tansiyonumu tavan yapıyor çok şaşırtıcı ama özellikle annem
hangi kurumda çalışıyorsunuz siz? benim öğretmen arkadaşım 4 gün önce ayrıldı. ama bazı kurumlarda izin vermiyorlarmışİnşaAllh arkadaş sabah kesin konuştu. Sekreter söyledi personel işlerindeki dedi. Üzüldüm valla
Canim %2 %5 lik lugol iyot al suyla karistir gargara yap 2 3 gune geciyorDislerim perisan etti beni o kadar berbat bi kaşıntı ki anlatamam diş etlerimi kürdanla yırtasım var o kadarda duzenli diş fircalamama ragmen birde kaniyor oyle boyle degil deli oldum kasintidan kac kürdan harcadim bilmiyorum nasil gecer bu .. arada bir oluyo boyle bi cozum bulamadm ben
Saldım valla alisiyorumda bi yandan 9 senedir iclerindeyim oyle kabul ettim artikHamilelikte ve doğum sonrası strese sokan kişilerle cok gorusmemek gerek yine sana maşallah ben azıcık sinirlenirsem tansiyonum fırlıyor o yüzden eşim kimseyle gorusturmuyor çocuğum 2 yaşına gelene kadar arayan soran sadece nasılsın diyebiliyor kızın nasıl diyebiliyorekstra bir soru sorulmuyor can sıkıcı sözler söylenmiyor yasak kendi ailesini kontrol altına daha rahat alabiliyor benimkiler arada tansiyonumu tavan yapıyor çok şaşırtıcı ama özellikle annem
Kiz senin bu görümcenin psikolojisi bozuk bence kes muhattabiSimdi cinsiyet meselesini astik sükür onemsemiyorum hastaneye taktik .. kadindan önce ben 2 cocugun anne karnindaki muanesini hep burdaki hastanede yaptim butun testlerini vs sen daha surda 3 senedir biliyosun 1 cocukla biliyosun doktorum ayrintili ultrason burda yok 2 hastane soyledi orda yaptir al gel sonucunu dedi bende bunu soyledim basladi orda vardi ben yaptirdim orda vardi demeye mal mal bakiyorum suratina ben yalan mi soyluyorum abla dedim artik sen 1 bebe dogurdun ben 2 dedim nerde ne var herseyi biliyorum adam ugras olsun diye mi gonderiyo inanmiyosan git sor ben zora dustum senin daha gunun var diye soyledim erkenden al randevunu gec kalma diye pisman ettin dedim artik o kdar sinir oldum ki anlatamam sinirimdan aglicaktim nerdeyse su cok bilmislik yapan insanlardan igreniyorum.. kadin taktigina takiyo benide sinir hastasi ediyo.. gitsin ugrassin banane ne hali varsa gorsun..
Ayyy canim kayinbabam sabah küvet seti aldi banaKızlarr günaydınnntetenoz aşımı oldum sağlık ocağında kalbinide dinledik pıt pıt kalbini yediğğim bugün 20 haftalık olduk çok şükür sabah bide bime gittim kimler gitti bime çok lazım olurmu bilmem ama gözüm şu ana kucağında kaldı 6 aya kadar yatabiliyomuş zaten pahalısına gerek yok dedim aldım
Bende lohusaligimda panik atak geçiriyordum benim eşimin ailesi, akrabaları hiç karisamiyor tek bir söz söyleyip beni uzemiyor ama benim ailemin maşallahı var hep bana sariyorlar bende fazla açık sözluyum birazda fazla sinirliyim ama saman alevi gibi beni hastanelik edene kadar psikolojik baskı yaparlar ertesi günü yine ararım annemi sorarım vicdanım elvermezValla süpermişBen de bunu sağlamaya çalışıyorum sinirlenince panik atak geçiriyorum titreme geliyor Uzak olsun dert getiren insanlar
Hastanedeyim. Ayrılan arkadaşlar var. Sabah serviste kalkacakmış diye söyledilerhangi kurumda çalışıyorsunuz siz? benim öğretmen arkadaşım 4 gün önce ayrıldı. ama bazı kurumlarda izin vermiyorlarmış
Rahim dışında ise bi bilgim yok ama inşallah hamileliğiniz sağlıklı ve güzel gecer merak etmeyinGeçmiş olsun.bendede miyim var ama rahim dışında bebek için engel değil sorunda olmaz demişti çok şükür öyle hamile kaldım. İnşallah sorunda olmaz. Takip altında benim kide büyürse ameliyat düşünürüz denmişti.
Canim bende 2 3 gün çektim dijtorun rahim büyüme agrisi dedi bol bol su iç iyi geliyor ve dinlen bolcaHanımlar dün geceden beri sağ taraf böbreğin oldugu yerden popo ustü ve sağ kasıga yayınlan bi agrım var sizce nedeni ne olabilir? Yaşayan var mı bu durumu
Yok rahimde değil sanki böbrek agrısı gibi, üşütme agrısı gibi kaburgamın altından baslıyor sadece sağ tarafta bilemedimCanim bende 2 3 gün çektim dijtorun rahim büyüme agrisi dedi bol bol su iç iyi geliyor ve dinlen bolca
Bende lohusaligimda panik atak geçiriyordum benim eşimin ailesi, akrabaları hiç karisamiyor tek bir söz söyleyip beni uzemiyor ama benim ailemin maşallahı var hep bana sariyorlar bende fazla açık sözluyum birazda fazla sinirliyim ama saman alevi gibi beni hastanelik edene kadar psikolojik baskı yaparlar ertesi günü yine ararım annemi sorarım vicdanım elvermez
yaaa gerçekten miHastanedeyim. Ayrılan arkadaşlar var. Sabah serviste kalkacakmış diye söylediler
Bence canımızı sıkmayalım az kaldı ayrılmamıza inşallah kaldırmazlarHastanedeyim. Ayrılan arkadaşlar var. Sabah serviste kalkacakmış diye söylediler
Bunlar söylenti olsa memurlar net e düşerdi Ve hastane gibi yoğun çalışan yerlerde genelde zaten ayrılmanı istemiyorlar belki ondan söylemiş olabilirler. Yani temennileri kaldırılmasıdıryaaa gerçekten miçok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?