2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Maaşallah güle güle kullansın minik kuzu:) ben de almak istiyorum bişeyler ama biz valla bazı sıkıntılarımız oldugundan korkuyoruz detaylı ultrasondan önce hiçbişey almama kararı aldık
Çok teşekkür ederiz teyzesi inanki bende böyle diyordum hiç bişey almam daha diye ama böyle şeyler aldıkça daha pozitif oluyorum bence bebeğime daha iyi enerji verdiğimi düşünüyorum. İlk 15 haftamı kendime zehir ettim nerdeyse şizofrenik hareketler yapıyordum çocukta bişeymi varki bişey oldumuki felan diye bide kan sulandırıcı iğneler kullandığım için korkuyordum .O korkularım geçti çok şükürler olsun doktorumda iyisin bebekte iyi diyince artık böyle şeyler düşünmemeye başladım inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız

Aynen cnm zaten hareketli bir bebek olursa kendi kendini sallıyomuş bazı modellerde, ayaklarını çırptıkça sallanıyor demişti arkadaşım
Tiktokda gördüklerimden şahidim kendi kendilerini sallıyolar çırptıkca ayaklarını

Hamilelikte ve doğum sonrası strese sokan kişilerle cok gorusmemek gerek yine sana maşallah ben azıcık sinirlenirsem tansiyonum fırlıyor o yüzden eşim kimseyle gorusturmuyor çocuğum 2 yaşına gelene kadar arayan soran sadece nasılsın diyebiliyor kızın nasıl diyebiliyor ekstra bir soru sorulmuyor can sıkıcı sözler söylenmiyor yasak kendi ailesini kontrol altına daha rahat alabiliyor benimkiler arada tansiyonumu tavan yapıyor çok şaşırtıcı ama özellikle annem

Kizlar selam. Bebegin hareketlerini iki gundur cok az hissediyorum. Oncesinde sabah oglen hep tekme atardi. Simdi azaldi, dusunmeden duramiyorum. Tecrubesi olan var mi bu konuda acaba?
Selamlar Bebeğin hareketleri bu aylarda o kadar da çok takip edilesi değil. İleriki aylarda büyüdüğünde tabi daha önemli olacak. Şahsen ben kanama ağrı vs olmadığı sürece bunu kafama takmıyorum

Valla süpermiş Ben de bunu sağlamaya çalışıyorum sinirlenince panik atak geçiriyorum titreme geliyor Uzak olsun dert getiren insanlar

Canim %2 %5 lik lugol iyot al suyla karistir gargara yap 2 3 gune geciyor

Saldım valla alisiyorumda bi yandan 9 senedir iclerindeyim oyle kabul ettim artik

Kiz senin bu görümcenin psikolojisi bozuk bence kes muhattabi
Ayyy canim kayinbabam sabah küvet seti aldi bana ana kucagida guzel gozukuyor eltim verecek aldirmadim onu sonra evde kalabaligiyla kim ugraşacak

Valla süpermiş Ben de bunu sağlamaya çalışıyorum sinirlenince panik atak geçiriyorum titreme geliyor Uzak olsun dert getiren insanlar
Bende lohusaligimda panik atak geçiriyordum benim eşimin ailesi, akrabaları hiç karisamiyor tek bir söz söyleyip beni uzemiyor ama benim ailemin maşallahı var hep bana sariyorlar bende fazla açık sözluyum birazda fazla sinirliyim ama saman alevi gibi beni hastanelik edene kadar psikolojik baskı yaparlar ertesi günü yine ararım annemi sorarım vicdanım elvermez

Rahim dışında ise bi bilgim yok ama inşallah hamileliğiniz sağlıklı ve güzel gecer merak etmeyin

Hanımlar dün geceden beri sağ taraf böbreğin oldugu yerden popo ustü ve sağ kasıga yayınlan bi agrım var sizce nedeni ne olabilir? Yaşayan var mı bu durumu

Hanımlar dün geceden beri sağ taraf böbreğin oldugu yerden popo ustü ve sağ kasıga yayınlan bi agrım var sizce nedeni ne olabilir? Yaşayan var mı bu durumu
Canim bende 2 3 gün çektim dijtorun rahim büyüme agrisi dedi bol bol su iç iyi geliyor ve dinlen bolca

Canim bende 2 3 gün çektim dijtorun rahim büyüme agrisi dedi bol bol su iç iyi geliyor ve dinlen bolca
Yok rahimde değil sanki böbrek agrısı gibi, üşütme agrısı gibi kaburgamın altından baslıyor sadece sağ tarafta bilemedim

Senin ailenin yapıyor olması üzücü tabi. Benimkiler hep kendi halinde kimseye karışmazlar. Baskıcı bir ailede büyümedim ama malesef dehşet baskıcı tutucu bir ailesi var eşimin kendisi neyseki öyle biri değil

Kızlar nasılsınız umarım iyisinizdir. Ben zorlu günlerden geçiyorum sanırım. Oğlum hastalandı bogaI tonsilit olmustı. Aferin verdim geçmedi dört gün. Okul cıkısı aldıgımda ateşi oldugunu farkettim tabi tonsilit karın ağrısıda yapıyor . Doktora götürdğm apandisit olur bide diye agrısı cok olunca. Tomogrofi çekildi. Kan idrar tahlili yapıldı. İnce bagırsakta ses hava seviyelenmesi dendi. Acil ameliyatada alınabilirmis ilaçlı mr da cekilebilirmis. Gece gece eğitim arastırmaya gidin yatıs yapılskn burda cocuk cerrahı yok dendi. Aksamında tanıdık genel cerraha gönderdim sonucları yarın gel erkenden dedi. Meğerse bagırsak zarı iltihaplanmasıymıs. Muane ve ultrasonda belli oldu. Zaten muane ve ultrason bunu ayırıyormus bu hastalıktan. Cocugu kesip biçeceklerdi belkide duurup dururken. Antibiyoiğe basladık tabi ama günlerdir nöbet tutuyorum basında ateşten dolayı. Ateşte ucuk yaptı dil ve dis etlerinde. Agzının içi yanıyor yavrumun geçmedi bir türlü. Antibiyotik bugün etki etmeye baskadı ateş yeni yeni düstü. Ona gelen bana gelse diye yalvarıyorum artık rabbime. Cok zor elim kolum baglı. Yemek yemek istiyor yiyemiyor canı yanıyor aglıyor.
Yarın da ayrıntılı ultrasona gircem .dualarını eksik etmeyin. Ruh olarak fiziki olarak tam bir çöküsteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…