2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Üretmek, hele ki bebeğiniz için üretmek ne kadar güzel Bende uzun zaman önce amigurumi yani örgü oyuncak yapıp satıyordum. O kadar çok yapmıştım ki bir yerden sonra gına geldi
Bende o konumdayım. O kadar çok yapıp sattım ki şimdi kendi kızıma öremiyorum. Öresim gelmiyor. Ama bakalım daha doğmasına var örerim herhalde

Merhaba arkadaşlar, ben bugün tam 19 haftalık oldum. Ayrıntılı için 19+5 te gidicem.
Fakat benim bulantım hiç geçmedi , bazen şiddeti çok artıyor. Sudan da midem bulanıyor. Hapları zor içiyorum, hatta vitamin hapını içemiyorum çok kokuyor. Bulantı haplarınıda içince kusuyorum. Çok zorlanıyorum. Ne zaman gecicek ? Geçmesi için denediğiniz bir şey var mı?

Ayy Allah yardımcın olsun canım devamlı kusmak çok zor doktorunla görüştün mu hormonlardan kaynaklı fazla östrojen salgılanıyor galiba 15. haftadan sonra azalması gerekiyor diye biliyorum migrenin var mı benim iki bebeğimde de hiç olmadı saçlar çıkmaya başlayınca mide yanması oluyordu ama çok yakın bir tanıdığım vardı hastanede yatış yapılıyordu uzun süre damardan besleniyordu

Kızlar tetanoz aşısı oldunuz mu? Olacak mısınız? Benim ilk gebeliğim de ...

Aynen elleme hava iyi boyle baya ruzgarliydi ama sicak vuruyo insanin yuzune soguklar gitti insallah

Kızlar ben pazartesi günü sacıma balyaj attırcam ya dibe değmediği için bi sorun olmaz herhalde. Maske falan takarım yapılırken. Sarı saçlarımı özledim
Dip boyasini dogalla yaptirdim yaridan sonrasini normal balyaj yaptirdim. Dibe degmediginden sorun yok

Saol canım. Migrenim yok çok şükür, doktorum ilaç verdi onuda kusuyorum. Bu hafta gidicem bakalım, fitil verebilirim demişti. Ben yiyorum ama 2-3 saat sonra kusuyorum, su içersem hemen kusuyorum. Sanırım birkaç saat sonra kustugum için sindirim biraz olsun gerçekleşiyor. Bebek de 4 hafta önceki kontrol de iyiydi. Umarım hastanelere yatmak zorunda kalmam , daha yeni taşındık Almanya’ya

Canım yemekten sonra 2-3 saat sonra kusuyorsan bebek açısından problem olmaz beslenir ama senin için zor birde miden zorlanir boğazın tahriş olur inşallah biran önce azalır ve geçer

Canım yemekten sonra 2-3 saat sonra kusuyorsan bebek açısından problem olmaz beslenir ama senin için zor birde miden zorlanir boğazın tahriş olur inşallah biran önce azalır ve geçer
Gerçekten öyle zor ki. Dilerim hepimiz kolay sağlıklı bir hamilelik geçirelim, sağlıkla kucağımıza alalım bebişleri

Selamlar Bebeğin hareketleri bu aylarda o kadar da çok takip edilesi değil. İleriki aylarda büyüdüğünde tabi daha önemli olacak. Şahsen ben kanama ağrı vs olmadığı sürece bunu kafama takmıyorum
Çok teşekkür ederim cevabınız için evet bende kafama takmayayım şimdilik yolundadır her şey

Yaaaa çok tesekkur ederiiim

Kızlar tetanoz aşısı oldunuz mu? Olacak mısınız? Benim ilk gebeliğim de ...
Ben bu hafta oldum, 2 farklı doktorla görüştüm ikisi de uygun olabilirsin demişti. Benimde ilk gebeliğim, en son ne zaman tetanoz oldum onu bile hatırlamıyorum:) bence aşıları olmakta faydası vardır zararı yoktur

Ay çok güzel olmuş liste teşekkür ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…