Benim doktorum ameliyathanede kullanılan neşter ve dikiş malzemelerinden dahi tetanoz kapma ihtimali var demişti. Hem doğumun nerede ve hangi şartlarda başlayacağını bilemeyiz hem de tetanoz saksıdaki topraktan bile kapılabilecek bir mikrop. İnce eleyip sık dokumak lazımBen olmayi düşünmüyodum doktorumda ahirda dogurmayacaksan gerek yok dedi
Avrupa ulkelerinde yapmiyolarBen olmayi düşünmüyodum doktorumda ahirda dogurmayacaksan gerek yok dedi
Benimde ilk gebelik henüz olmadım bi sonraki randevumda soracağım. Sağlık ocağından da arayan olmadı.Kızlar tetanoz aşısı oldunuz mu? Olacak mısınız? Benim ilk gebeliğim de ...
Vallahi benimki yaptir dese de yaptirmamBen iki doktora gidiyorum biri Prof. Perinatalog diğeri kadın doğum uzmanı ama o da Prof. A plus bir hastane ama yinede yaptır dedi
Allah korusun ben tetanozu prosedür gereği bu kadar olun diye tutturduklarini düşünüyorum asm doktorumun kendisine sormuştum ben siz dogum yaparken oldunuz mu diye kadin hayir dediBenim doktorum ameliyathanede kullanılan neşter ve dikiş malzemelerinden dahi tetanoz kapma ihtimali var demişti. Hem doğumun nerede ve hangi şartlarda başlayacağını bilemeyiz hem de tetanoz saksıdaki topraktan bile kapılabilecek bir mikrop. İnce eleyip sık dokumak lazım
Al iste meselaAvrupa ulkelerinde yapmiyolar
Bnm doktor da 1 doz yeter dedi hemşire 2. yi de kesin önerdi dediğin gibi anlattı herşeyden kapabilecegimiz bir şey dedi.Benim doktorum ameliyathanede kullanılan neşter ve dikiş malzemelerinden dahi tetanoz kapma ihtimali var demişti. Hem doğumun nerede ve hangi şartlarda başlayacağını bilemeyiz hem de tetanoz saksıdaki topraktan bile kapılabilecek bir mikrop. İnce eleyip sık dokumak lazım
Türkiye de kime neye inanacağız şaşırdık kaldık. Sırf 1..doz oldum 2. yi de 1 yıl korur dediği için her ihtimale karşı olcam ne edem.Allah korusun ben tetanozu prosedür gereği bu kadar olun diye tutturduklarini düşünüyorum asm doktorumun kendisine sormuştum ben siz dogum yaparken oldunuz mu diye kadin hayir dedi
Al iste meselaasi karşıtı değilim ama sicakta bakmiyorum
Ayyy kan sulandırıcı ne öyleVallahi benimki yaptir dese de yaptirmamhergün kan sulandirici anamı ağlarıyor zaten
Bence karnın şekli çok yanıltıcı olabiliyor ona bakmayın sadeceEki Görüntüle 3039994 kizlar resimleri paylastim yorumlari bekliyorum
Beni yanlis anlamayin ne olur sadece merak ediyorum diye sormak istedimBence karnın şekli çok yanıltıcı olabiliyor ona bakmayın sadece
Bak doktor bir konuda haklı karnındayken gece uyutmuyorsa doğunca da hep aynı saatlerde uyandırıyorlar oğlumda öyle olmuştu. Ama benim de kız görünüyor hep pazartesi detaylı var erkek derler diye bi şüphe hep içinde var malesefSelam kızlar Dr' a gittim bugun 19+1 deyim 12+4 gitmiştim %80 kız demişti.Bir arkadaşım yönlendirmesiyle gitmiştim o doktora o arkadasım da O Dr'un tahminleri kesin çıkar merak etme dedi. Çünkü iki çocuğu var bir kız bir erkek ikisini de onda doğurdu başka arkadaşları da onda doğurdu. Arkadasımda böyle söyleyince ben dedim tamam kız olacak. Annemlere söyledik. Kendi annem çok kız istemişti hatta rüyasında gördü bende çok kız istedim Allah var. Annemle gittik kıyafetler aldık kışlık bile almıştık böyle tavşanlı pudralı peluş tatlış şeyler herkeslere söyledik kız olacak diye neyse bugün kontroldeyim işte Normal kontrolünü yaparken birden aahhh yaptı yemin ederim bir yerinde bir kötü şeysi var sandım. Noldu dedim bir yerinde bişisi mi var yok dedi Dr şu an bir pipi gördüm dedi. O an çok şaşırdım tepki veremedim. Eşim çok sevindi tabi ben üzüldüm ne yalan söyliyim. Üzüldüğüm için kendimi suçlu da hissediyorum. O kıyafetlere sarılıp hayaller kurmuştum belki ondan bu kadar üzüldüm en basından Dr bişi demeseydi bu kadar bağlanmazdım belki. Annem de çok büyük tepki verdi naparsan yap ben bişi yapmıycam dedi zaten Annem çocuk gibidir böyle tepki vereceğini biliyordum. Ama çok şükür ki çok sağlıklı hiç yerinde durmuyor geceleri bile kıpır kıpır Dr yandın dedi doğunca gece seni uyutmayacak dedi Umarım bunda da yanılır :)
Öyle ince telli ana kucağını ben burda önermiştim ilk 5-6 ay onunla çok rahat ettim ben mutfak tezgahına bile koyuyordum hafif de olduğu İçin ilk aylar anne yorulmuyor çok kullanışlıKızlarr günaydınnntetenoz aşımı oldum sağlık ocağında kalbinide dinledik pıt pıt kalbini yediğğim bugün 20 haftalık olduk çok şükür sabah bide bime gittim kimler gitti bime çok lazım olurmu bilmem ama gözüm şu ana kucağında kaldı 6 aya kadar yatabiliyomuş zaten pahalısına gerek yok dedim aldım
Canım bi doktor YouTube da röfle Balyaj diplere değmediği için yapılabilir demişti bahçesi varsa kuaförün daha iyi olur. Benim de saçlarım sarı bazen diplere röfle yaptırıyordum ama daha önceki hamileliğimde de bunda da cesaret edemedim ama belki doğuma yakın yaptırırım diye düşünüyorumKızlar ben pazartesi günü sacıma balyaj attırcam yadibe değmediği için bi sorun olmaz herhalde. Maske falan takarım yapılırken. Sarı saçlarımı özledim
BIRAKMIŞSSAN HİÇ BAŞLAMA AMA GÜNDE 1 KAHVE İÇEBİLİYORSUNkahveyi bırakmamız gerekiyor mu
ben 5 aydır çaydan kahveden tiksinmiştim hiç içemiyodum
bir iki gündür açık içebiliyorum
içmemek gerekiyosa hiç içmeyim hazır çay kahve alışkanlığımı kaybetmişken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?