2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben olmayi düşünmüyodum doktorumda ahirda dogurmayacaksan gerek yok dedi
Benim doktorum ameliyathanede kullanılan neşter ve dikiş malzemelerinden dahi tetanoz kapma ihtimali var demişti. Hem doğumun nerede ve hangi şartlarda başlayacağını bilemeyiz hem de tetanoz saksıdaki topraktan bile kapılabilecek bir mikrop. İnce eleyip sık dokumak lazım

Kızlar tetenoz aşımı dün vurundum doktorumda 1 doz yeterli dedi ama şimdi kolum çok ağırlaştı kaç günde geçer bunun ağrısı

miaselinam çok geçmiş olsun çocuklar hastalanınca biz annelerin canı daha çok yanıyor gerçekten. Neyseki teşhis konulmuş tedavi de bir an önce etki eder inşallah kuzucuğa.

C caglaus ben 10 gün ciddi iltihap sıkıntısı çektim fibromlarim varmış onlar iltihaplanmış. 2 çeşit Antibiyotik + 200lük progestan fitil kullandım. Yataktan bile eşimin yardımı olmadan kalkamıyordum o derece ağırdı ama şimdi hiç sıkıntım kalmadı çok şükür. İdrar yolları iltihabı idrarını yaparken ağrı ya da yanma yapabilir. Bazen hiç belirti göstermeden de çok ilerleyebiliyor o yüzden tahlil istiyorlar bizden zaten. İltihap hamilelikte önemli tabi ki ama korkma hamilelikte kullanımı sakıncalı olmayan antibiyotikler var. Onlarla hemen geçer.
Benim çok sık tekrar ediyordu idrar yollari iltihabı bir ara. Bir oturuşta içebildiğin kadar 1,5-2 litre su içmek de enfeksiyonu atıyor aklında olsun. Ama hamilelikte sadece bununla kalma mutlaka doktorun verdiği ilaçları iç ama bir yandan da bol su iç ki tekrar etmesin.

Allah korusun ben tetanozu prosedür gereği bu kadar olun diye tutturduklarini düşünüyorum asm doktorumun kendisine sormuştum ben siz dogum yaparken oldunuz mu diye kadin hayir dedi
Avrupa ulkelerinde yapmiyolar
Al iste mesela asi karşıtı değilim ama sicakta bakmiyorum

Bnm doktor da 1 doz yeter dedi hemşire 2. yi de kesin önerdi dediğin gibi anlattı herşeyden kapabilecegimiz bir şey dedi.
1. 1 aylık koruma 2. 1 yıllık koruma sağlar dedi. İğne hiç acıtmıyor girip çıktığını bile anlamadım sonrasında ağrı olur dedi çok şükür sert bir ağrı yaşamadım. 2. yi de her ihtimale karşı olurum.

Türkiye de kime neye inanacağız şaşırdık kaldık. Sırf 1..doz oldum 2. yi de 1 yıl korur dediği için her ihtimale karşı olcam ne edem.
Ben de aşı karşıtı değilim sadece bu kaos nedir biri ol der biri olma der anlamsız.

Vallahi benimki yaptir dese de yaptirmam hergün kan sulandirici anamı ağlarıyor zaten
Ayyy kan sulandırıcı ne öyle 1 hafta oldum anam ağladı acıtıyo iğnesi içine gönderirken de yakıyor oh mis. Allah yardımcınız olsun .

Kizlar bebek 6 aylik olunca cinsiyet net belli olurmu gosterirmi tahminleri bekliyorum

Bak doktor bir konuda haklı karnındayken gece uyutmuyorsa doğunca da hep aynı saatlerde uyandırıyorlar oğlumda öyle olmuştu. Ama benim de kız görünüyor hep pazartesi detaylı var erkek derler diye bi şüphe hep içinde var malesef
Öyle ince telli ana kucağını ben burda önermiştim ilk 5-6 ay onunla çok rahat ettim ben mutfak tezgahına bile koyuyordum hafif de olduğu İçin ilk aylar anne yorulmuyor çok kullanışlı
Kızlar ben pazartesi günü sacıma balyaj attırcam ya dibe değmediği için bi sorun olmaz herhalde. Maske falan takarım yapılırken. Sarı saçlarımı özledim
Canım bi doktor YouTube da röfle Balyaj diplere değmediği için yapılabilir demişti bahçesi varsa kuaförün daha iyi olur. Benim de saçlarım sarı bazen diplere röfle yaptırıyordum ama daha önceki hamileliğimde de bunda da cesaret edemedim ama belki doğuma yakın yaptırırım diye düşünüyorum

Günaydın kızlar iyi pazarlar
Yarın benim de detaylı ultrasonum var ama dün geceden beri vajina girişimde bir acı var dokununca yanıyor sanki tahriş olmuş gibi ki birşey de yapmadım yani acaba enfeksiyon falan olabilir mi cuma günü çok akıntım olmuştu ama dün normal di akıntım enfeksiyonlar beni çok korkutuyor. Sizce perinatalog vajina girişine bakar mı söylesem yada direkt test mi yaptırır.

BIRAKMIŞSSAN HİÇ BAŞLAMA AMA GÜNDE 1 KAHVE İÇEBİLİYORSUN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…