2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Beni yanlis anlamayin ne olur sadece merak ediyorum diye sormak istedim
Yok canım eskiler karnın şekliyle söylüyorlarmış kız erkek diye yani çoğu kişiden karnın şekli tutmadığını duyduğumdan ve YouTube da izlediğim doktorların onun yanıltıcı olduğunu söylemesinden yola çıkarak size yanliş olabileceğini söyledim. Yoksa insan merak ediyor çok haklısınız.

Tesekkur ederim cok sagolun

Mantar olabilir mi o zaman hassaslasip agriyabiliyo. Bakar mi bilemedim ama

Benim tüm ultrasonlarim vajinal. Doktoruna söylersen bakar ve yine de tahlil ister bence emin olmak için cnmz geçmiş olsun

Aynen öyle
Ayyy kan sulandırıcı ne öyle 1 hafta oldum anam ağladı acıtıyo iğnesi içine gönderirken de yakıyor oh mis. Allah yardımcınız olsun .
Ahhh o kan sulandirici göbegim çürüdü ama buna da şükür ❤
Kizlar bebek 6 aylik olunca cinsiyet net belli olurmu gosterirmi tahminleri bekliyorum
Kiz tabi gösterir 6 aylik bi zahmet göstersin
Bence direk söyle hem test yapip hem vajinal bakar herhalde

Aynen canım çok hafif bişey İnşallah güzel günlerde kullanırız

Canım benim de kızım hamileyken aşırı hareketliydi doktorlar hep sasiriyordu kizlar kibar olur naif olur diyorlardı bu hiç yerinde durmuyor diyorlardı doğdu yaklaşık 2 sene hiç uyumadi ne gece ne gündüz en fazla 10 dk uyuyordu hala çok hareketli şimdi de oğlum çok hareketliymis eşim öyleymiş benim gibi olsalar akıllı uslu olurlardı

Benim de yarın detaylim var bence acile gidip idrar tahlili yaptırın yarın sonucu doktorunuza gösterirsiniz vajinal mantar olabilir

Yanma acı mantar olabilit canım benm genelde mantar olunca öyle oluyor

İnsallah güzel gecer kontrolun :) kendi doktoruna bi danış istersen perinatologun kadın hastalıklarına bakacağını sanmıyorum

Sevgili erkek anneleri bugün aklıma geldi de sünnet konusunda ne düşünüyorsunuz? Yenidoğan sünneti yaptırsak iyi olur öneriliyormuş diye düşünüyorum

İnsallah güzel gecer kontrolun :) kendi doktoruna bi danış istersen perinatologun kadın hastalıklarına bakacağını sanmıyorum
Bakıyor, benm gittigim doktor da perinatolog cnm. Hamilelik dışında kadın hastalıkları için ona gidiyorum. Perinatoloji uzmanlık alanı sadece kadın doğumda.

Sevgili erkek anneleri bugün aklıma geldi de sünnet konusunda ne düşünüyorsunuz? Yenidoğan sünneti yaptırsak iyi olur öneriliyormuş diye düşünüyorum
Evet öyle daha iyi olduğu söyleniyor ben de yenidoğan sünneti yaptırırım

Ya anlamayacak yaşta olması mantıklı geliyor akılları erdikten korkuyorlar. Ama o kadar minicikler ki kıyamıyorum da bir yandan. Zor karar

Sabah uyandığımdan beri 3-4 dakika arayla sol kasığımda aynı noktaya bir batma hissi oluyor. Biraz araştırdım ama hiçbir şey bulamadım kasılma gibi birşey değil sanki oraya iğne batıyor ve hep aynı nokta. Böyle birşey yaşayan var mı aramızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…