- 18 Eylül 2014
- 766
- 1.133
- 113
Yok canım eskiler karnın şekliyle söylüyorlarmış kız erkek diye yani çoğu kişiden karnın şekli tutmadığını duyduğumdan ve YouTube da izlediğim doktorların onun yanıltıcı olduğunu söylemesinden yola çıkarak size yanliş olabileceğini söyledim. Yoksa insan merak ediyor çok haklısınız.Beni yanlis anlamayin ne olur sadece merak ediyorum diye sormak istedim
Tesekkur ederim cok sagolunYok canım eskiler karnın şekliyle söylüyorlarmış kız erkek diye yani çoğu kişiden karnın şekli tutmadığını duyduğumdan ve YouTube da izlediğim doktorların onun yanıltıcı olduğunu söylemesinden yola çıkarak size yanliş olabileceğini söyledim. Yoksa insan merak ediyor çok haklısınız.
Mantar olabilir mi o zaman hassaslasip agriyabiliyo. Bakar mi bilemedim amaGünaydın kızlar iyi pazarlar
Yarın benim de detaylı ultrasonum var ama dün geceden beri vajina girişimde bir acı var dokununca yanıyor sanki tahriş olmuş gibi ki birşey de yapmadım yani acaba enfeksiyon falan olabilir mi cuma günü çok akıntım olmuştu ama dün normal di akıntım enfeksiyonlar beni çok korkutuyor. Sizce perinatalog vajina girişine bakar mı söylesem yada direkt test mi yaptırır.
Günaydın kızlar iyi pazarlar
Yarın benim de detaylı ultrasonum var ama dün geceden beri vajina girişimde bir acı var dokununca yanıyor sanki tahriş olmuş gibi ki birşey de yapmadım yani acaba enfeksiyon falan olabilir mi cuma günü çok akıntım olmuştu ama dün normal di akıntım enfeksiyonlar beni çok korkutuyor. Sizce perinatalog vajina girişine bakar mı söylesem yada direkt test mi yaptırır.
Aynen öyleTürkiye de kime neye inanacağız şaşırdık kaldık. Sırf 1..doz oldum 2. yi de 1 yıl korur dediği için her ihtimale karşı olcam ne edem.
Ben de aşı karşıtı değilim sadece bu kaos nedir biri ol der biri olma der anlamsız.
Ahhh o kan sulandirici göbegim çürüdü ama buna da şükür ❤Ayyy kan sulandırıcı ne öyle1 hafta oldum anam ağladı acıtıyo iğnesi içine gönderirken de yakıyor oh mis. Allah yardımcınız olsun .
Kiz tabi gösterir 6 aylik bi zahmet göstersinKizlar bebek 6 aylik olunca cinsiyet net belli olurmu gosterirmi tahminleri bekliyorum
Bence direk söyle hem test yapip hem vajinal bakar herhaldeGünaydın kızlar iyi pazarlar
Aynen canım çok hafif bişey İnşallah güzel günlerde kullanırızBak doktor bir konuda haklı karnındayken gece uyutmuyorsa doğunca da hep aynı saatlerde uyandırıyorlar oğlumda öyle olmuştu. Ama benim de kız görünüyor hep pazartesi detaylı var erkek derler diye bi şüphe hep içinde var malesef
Öyle ince telli ana kucağını ben burda önermiştim ilk 5-6 ay onunla çok rahat ettim ben mutfak tezgahına bile koyuyordum hafif de olduğu İçin ilk aylar anne yorulmuyor çok kullanışlı
Canım bi doktor YouTube da röfle Balyaj diplere değmediği için yapılabilir demişti bahçesi varsa kuaförün daha iyi olur. Benim de saçlarım sarı bazen diplere röfle yaptırıyordum ama daha önceki hamileliğimde de bunda da cesaret edemedim ama belki doğuma yakın yaptırırım diye düşünüyorum
Minnoş ellerini ayaklarını bi görAyyyy bir an önce yarin olsun detayli ultrasonum var oğluşumu çok özledim göreyim
Aynen öyle
Ahhh o kan sulandirici göbegim çürüdü ama buna da şükür ❤
Kiz tabi gösterir 6 aylik bi zahmet göstersin
Bence direk söyle hem test yapip hem vajinal bakar herhalde
Canım benim de kızım hamileyken aşırı hareketliydi doktorlar hep sasiriyordu kizlar kibar olur naif olur diyorlardı bu hiç yerinde durmuyor diyorlardı doğdu yaklaşık 2 sene hiç uyumadi ne gece ne gündüz en fazla 10 dk uyuyordu hala çok hareketliBak doktor bir konuda haklı karnındayken gece uyutmuyorsa doğunca da hep aynı saatlerde uyandırıyorlar oğlumda öyle olmuştu. Ama benim de kız görünüyor hep pazartesi detaylı var erkek derler diye bi şüphe hep içinde var malesef
Öyle ince telli ana kucağını ben burda önermiştim ilk 5-6 ay onunla çok rahat ettim ben mutfak tezgahına bile koyuyordum hafif de olduğu İçin ilk aylar anne yorulmuyor çok kullanışlı
Canım bi doktor YouTube da röfle Balyaj diplere değmediği için yapılabilir demişti bahçesi varsa kuaförün daha iyi olur. Benim de saçlarım sarı bazen diplere röfle yaptırıyordum ama daha önceki hamileliğimde de bunda da cesaret edemedim ama belki doğuma yakın yaptırırım diye düşünüyorum
Benim de yarın detaylim varGünaydın kızlar iyi pazarlar
Yanma acı mantar olabilit canım benm genelde mantar olunca öyle oluyorGünaydın kızlar iyi pazarlar
İnsallah güzel gecer kontrolun :) kendi doktoruna bi danış istersen perinatologun kadın hastalıklarına bakacağını sanmıyorumGünaydın kızlar iyi pazarlar
Bakıyor, benm gittigim doktor da perinatolog cnm. Hamilelik dışında kadın hastalıkları için ona gidiyorum. Perinatoloji uzmanlık alanı sadece kadın doğumda.İnsallah güzel gecer kontrolun :) kendi doktoruna bi danış istersen perinatologun kadın hastalıklarına bakacağını sanmıyorum
Evet öyle daha iyi olduğu söyleniyor ben de yenidoğan sünneti yaptırırımSevgili erkek anneleribugün aklıma geldi de sünnet konusunda ne düşünüyorsunuz? Yenidoğan sünneti yaptırsak iyi olur öneriliyormuş diye düşünüyorum
Ya anlamayacak yaşta olması mantıklı geliyor akılları erdikten korkuyorlar. Ama o kadar minicikler ki kıyamıyorum da bir yandan. Zor kararSevgili erkek anneleribugün aklıma geldi de sünnet konusunda ne düşünüyorsunuz? Yenidoğan sünneti yaptırsak iyi olur öneriliyormuş diye düşünüyorum
Akşamları sol yanıma yattığımda daha çok hissediyorum. Birde sabahları kahvaltı yaptıktan sonra baya hareketleniyor içimde kelebekler kanat çırpıyorBebeğin hareketlerini hisseden arkadaşlar en cok hangi pozisyonda hissediyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?