2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba. Benim de bebeğim çok hareketli. Resmen hiç durmadı dün. Daha 22 haftalık uyuması gerekiyor çoğu zaman, bu kadar hareket etmesi ilginç geldi. Gece kızım uyumadı 2 saat.ben de onu uyutmaya çalıştım o arada bize uyandı bebek, gündüz tekmelediği yetmedi gece de tekmeledi. bu bebek ne zaman uyuyor acaba. herhalde uyumak istiyorum susun demeye çalışıyor. sonrasında kızım uyudu dedim ben de sonunda uyuyabileceğim ama bu sefer de bebişim tekmeleyi kesmedi uyuyamadım. kızımda gece tekmesi hiç olmuyordu. Sanırım o yüzden de doğduğundan beri gece uyuyan sakin bir bebek oldu. Arada emmeye kalkıyordu gözü kapalı emip hemen geri uyumaya devam ediyordu. Bu bebeğin gece tekmelemesi biraz endişelendirdi. Ay inşallah kızım gibi gece uyuyan bir bebek olur. Acaba 2. kez o kadar şanslı olabilecek miyim :)

Bebeğin hareketlerini hisseden arkadaşlar en cok hangi pozisyonda hissediyorsunuz?
Ben sirtustu yattigimda heralde rahatsiz oluyo o zaman sert hareketler hissediyorum. Sola yatinca da genelde kipir kipir
Sevgili erkek anneleri bugün aklıma geldi de sünnet konusunda ne düşünüyorsunuz? Yenidoğan sünneti yaptırsak iyi olur öneriliyormuş diye düşünüyorum
Oglumu 40 i ciktiktan sonra yaptirmistim. Bunu hastaneden yaptirir cikariz diye dusundum ama hastane nerdeyse dogum parasi kadar istiyo sunnete. Yine oglumu sunnet eden cerraha gotururum hastane cikisi halleder eve oyle doneriz diye dusunuyoruz

Ay deme ya Pahalı ise yandık desene oy nenem Oyyy.

Evet öyle daha iyi olduğu söyleniyor ben de yenidoğan sünneti yaptırırım
Eşim de çok mu acır çok ağlar rahatsız olur diye kıyamadı ama bende öyle istiyorum çocuk kendini bilmezken yapılsın sonra travma olmasın diye
Ya anlamayacak yaşta olması mantıklı geliyor akılları erdikten korkuyorlar. Ama o kadar minicikler ki kıyamıyorum da bir yandan. Zor karar
Evet bende anlamadan olsun bitsin korkmasın travma olmasın diyorum büyüyünce arkadaşlarından özenirse bi sünnet kıyafeti giydirip eş dost arası bi mevlit falan yaparız diyorum gerçi şimdi sünnet düğünü falan kalmadı ona bile gerek kalmaz. Bende kıyamıyorum da araştırdım biraz plastik halka gibi bişey takıyolarmış kestikten sonra sağa sola değip acıtmasın diye, bir hafta sonra kendiliğinden düşüyormuş iyileşme süreci de bir haftaymış. Bezini değiştirdikçe ucuna krem sürüyormuşuz. Çok mantıklı geldi
Aaa siz daha önce yaptırmışsınız ben biraz araştırdım ama bakımı nasıl oluyor zor mu? Bebeğin canı yanıyor mu, rahatsız ediyor mu çok?

Bebeğin hareketlerini hisseden arkadaşlar en cok hangi pozisyonda hissediyorsunuz?
Sırt üstü yattığımda daha çok hissediyorum. Elimi koyuyorum kıpır kıpır sabahları ve akşam yemeğinden sonra çok hareket ediyor. Tatlı birşeyler yiyip üzerine su iç sonra sırt üstü yat canım bide öyle dene

Cok tesekkur ederim :) tekrar test verdim lokosit cikmadi ama bi toz verdi doktor aksam suyla icecegim, idrar yollarin temizlensin yinede dedi. Gunde Belki 4-5 litre su iciyorum, dikkat ediyorum. Suan agrim filan yok sorun kalmadi diye dusunuyorum

Dogum sirasinda yapilinca çok pahalıymış diye duydum bende. 40ı çıktıktan sonra filan yaptırırım heralde

Ya anlamayacak yaşta olması mantıklı geliyor akılları erdikten korkuyorlar. Ama o kadar minicikler ki kıyamıyorum da bir yandan. Zor karar
Oglumun birini 7 aylık klips takılarak oldu cok rahattı digeri 14 aylıkken dikişli oldu cok zor geçti. Akılları erdikçe cidden zor oluyor. Bebekken yaptırmak daha iyi

Benimkide gece beni cok uyandırdı eşim bana sarıldıkça o tekmeledi 3 kere aynısını yaşadık adama sırtımı dönmekle rahatladı beni uyuttu kıskanç bir kuş gelecek galiba

Otururken ayakta yatarken her şekilde hissediyorum. Böyle pıt pıt seyerme gibi tekme atıyor bazen de sağ sola hareketleri dalgalanma gibi hissediyorum.
Ayy benimkide öyle benim artık elbisede bile belli oluyor devamlı kızımda öyleydi üstelik hiç çikolata şekerli şeyler yemiyorum yesem nasıl olur acaba

Bebek hareketleri için cevap veren herkese cok tesekkür ederim. Hepsini deneyeceğim. Dün otururken ilk defa cok net hissettim. Daha erken ama bugun yine hissetmek için girmediğim şekil kalmadı

Minnoş ellerini ayaklarını bi gör
Ayyy yesin onu annesiii
gorumcem dedi büyüdüğü icin zor gösterir belki dedi o yuzden sordum☺
Aman görümceler herşeye maydanoz
Ben onceden sadece sag yatarken hissediyodum simdi ayaktayken falanda hissediyorum çok güzek bişey ya
Sevgili erkek anneleri bugün aklıma geldi de sünnet konusunda ne düşünüyorsunuz? Yenidoğan sünneti yaptırsak iyi olur öneriliyormuş diye düşünüyorum
En güzeli yeni dogan sünneti bence akli ermediginde olmasi psikolojik olarakta daha iyi

Ayy benimkide öyle benim artık elbisede bile belli oluyor devamlı kızımda öyleydi üstelik hiç çikolata şekerli şeyler yemiyorum yesem nasıl olur acaba
Çok tatlı bir his eşime diyorum dokunuyor o bile hissediyor Ayyyy ne güzel nimet evlat bebekken ki o güzel halleri halbuki ne zahmetli taşıyor ve dünyaya getiriyoruz ve yine zahmeti bitmiyor ama biz çok severek yapıyoruz. Ömürleri uzun güzel olsun analı babalı

Aynısını yaşadım. Batma hissi hatta bir gece dayanamayıp acaba bişey mi var diye acile gittim. doktor bebek eşi tutunuyor bu his cok normal bebek gayet iyi dedi. Sonra kendi doktoruma kontrole gittiğimde belirttim bu durumu ben belirtmeden once kendisi batma hissinin oldugun yere getirip ultradon cihazını burada hafif kasılman var dedi. Uc dort kez farklı zamanlarda hissettim periyodik bir batma hissi oluyor. Merak etme bence kasılmadır. Ben kasılmalarımı bu şekilde hissettim hep. Magnezyum kullanıyorum ve progestanımın dozu yükseldi. Bol su içiyorum. Göbeğime cok dokunup uyarmıyorum. Sıkı giysiler giymiyorum doktorun tavsiyesiyle

Kizlar dün arkadaşim detaylida doktorun kiz dedigi bebişin erkek olduğunu ögrenmiş koskoca livin profesoru 16. Haftada kizi görüp nasil şaşirdi acaba yazik kiz bi koşu gidip aldigi seyleri degistirmis ya üzüldüm yarin sorayim doktoruma bizim pipi yerindemi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…