Ben sirtustu yattigimda heralde rahatsiz oluyo o zaman sert hareketler hissediyorum. Sola yatinca da genelde kipir kipirBebeğin hareketlerini hisseden arkadaşlar en cok hangi pozisyonda hissediyorsunuz?
Oglumu 40 i ciktiktan sonra yaptirmistim. Bunu hastaneden yaptirir cikariz diye dusundum ama hastane nerdeyse dogum parasi kadar istiyo sunnete. Yine oglumu sunnet eden cerraha gotururum hastane cikisi halleder eve oyle doneriz diye dusunuyoruzSevgili erkek anneleribugün aklıma geldi de sünnet konusunda ne düşünüyorsunuz? Yenidoğan sünneti yaptırsak iyi olur öneriliyormuş diye düşünüyorum
Otururken ayakta yatarken her şekilde hissediyorum.Bebeğin hareketlerini hisseden arkadaşlar en cok hangi pozisyonda hissediyorsunuz?
Ay deme yaBen sirtustu yattigimda heralde rahatsiz oluyo o zaman sert hareketler hissediyorum. Sola yatinca da genelde kipir kipir
Oglumu 40 i ciktiktan sonra yaptirmistim. Bunu hastaneden yaptirir cikariz diye dusundum ama hastane nerdeyse dogum parasi kadar istiyo sunnete. Yine oglumu sunnet eden cerraha gotururum hastane cikisi halleder eve oyle doneriz diye dusunuyoruz
Eşim de çok mu acır çok ağlar rahatsız olur diye kıyamadı ama bende öyle istiyorum çocuk kendini bilmezken yapılsın sonra travma olmasın diyeEvet öyle daha iyi olduğu söyleniyor ben de yenidoğan sünneti yaptırırım
Evet bende anlamadan olsun bitsin korkmasın travma olmasın diyorum büyüyünce arkadaşlarından özenirse bi sünnet kıyafeti giydirip eş dost arası bi mevlit falan yaparız diyorum gerçi şimdi sünnet düğünü falan kalmadı ona bile gerek kalmaz. Bende kıyamıyorum da araştırdım biraz plastik halka gibi bişey takıyolarmış kestikten sonra sağa sola değip acıtmasın diye, bir hafta sonra kendiliğinden düşüyormuş iyileşme süreci de bir haftaymış. Bezini değiştirdikçe ucuna krem sürüyormuşuz. Çok mantıklı geldiYa anlamayacak yaşta olması mantıklı geliyor akılları erdikten korkuyorlar. Ama o kadar minicikler ki kıyamıyorum da bir yandan. Zor karar
Aaa siz daha önce yaptırmışsınızBen sirtustu yattigimda heralde rahatsiz oluyo o zaman sert hareketler hissediyorum. Sola yatinca da genelde kipir kipir
Oglumu 40 i ciktiktan sonra yaptirmistim. Bunu hastaneden yaptirir cikariz diye dusundum ama hastane nerdeyse dogum parasi kadar istiyo sunnete. Yine oglumu sunnet eden cerraha gotururum hastane cikisi halleder eve oyle doneriz diye dusunuyoruz
Sırt üstü yattığımda daha çok hissediyorum. Elimi koyuyorum kıpır kıpır sabahları ve akşam yemeğinden sonra çok hareket ediyor. Tatlı birşeyler yiyip üzerine su iç sonra sırt üstü yat canım bide öyle deneBebeğin hareketlerini hisseden arkadaşlar en cok hangi pozisyonda hissediyorsunuz?
2-3 aylıkken düşünüyorum. Yenidogan derken doğar doğmaz mı iyi oluyormuş ?Sevgili erkek anneleribugün aklıma geldi de sünnet konusunda ne düşünüyorsunuz? Yenidoğan sünneti yaptırsak iyi olur öneriliyormuş diye düşünüyorum
Cok tesekkur ederim :) tekrar test verdim lokosit cikmadi ama bi toz verdi doktor aksam suyla icecegim, idrar yollarin temizlensin yinede dedi. Gunde Belki 4-5 litre su iciyorum, dikkat ediyorum. Suan agrim filan yok sorun kalmadi diye dusunuyorum@miaselinam çok geçmiş olsun çocuklar hastalanınca biz annelerin canı daha çok yanıyor gerçekten. Neyseki teşhis konulmuş tedavi de bir an önce etki eder inşallah kuzucuğa.
C caglaus ben 10 gün ciddi iltihap sıkıntısı çektim fibromlarim varmış onlar iltihaplanmış. 2 çeşit Antibiyotik + 200lük progestan fitil kullandım. Yataktan bile eşimin yardımı olmadan kalkamıyordum o derece ağırdı ama şimdi hiç sıkıntım kalmadı çok şükür. İdrar yolları iltihabı idrarını yaparken ağrı ya da yanma yapabilir. Bazen hiç belirti göstermeden de çok ilerleyebiliyor o yüzden tahlil istiyorlar bizden zaten. İltihap hamilelikte önemli tabi ki ama korkma hamilelikte kullanımı sakıncalı olmayan antibiyotikler var. Onlarla hemen geçer.
Benim çok sık tekrar ediyordu idrar yollari iltihabı bir ara. Bir oturuşta içebildiğin kadar 1,5-2 litre su içmek de enfeksiyonu atıyor aklında olsun. Ama hamilelikte sadece bununla kalma mutlaka doktorun verdiği ilaçları iç ama bir yandan da bol su iç ki tekrar etmesin.
Dogum sirasinda yapilinca çok pahalıymış diye duydum bende. 40ı çıktıktan sonra filan yaptırırım heraldeBen sirtustu yattigimda heralde rahatsiz oluyo o zaman sert hareketler hissediyorum. Sola yatinca da genelde kipir kipir
Benimki ben acıkınca hareketleniyor o da :) bide sırt üstü uzandığımda hissediyorumBebeğin hareketlerini hisseden arkadaşlar en cok hangi pozisyonda hissediyorsunuz?
Ben 4aylıkken yaptırdım oğlumu daha erkende olurmuşSevgili erkek anneleribugün aklıma geldi de sünnet konusunda ne düşünüyorsunuz? Yenidoğan sünneti yaptırsak iyi olur öneriliyormuş diye düşünüyorum
Oglumun birini 7 aylık klips takılarak oldu cok rahattı digeri 14 aylıkken dikişli oldu cok zor geçti. Akılları erdikçe cidden zor oluyor. Bebekken yaptırmak daha iyiYa anlamayacak yaşta olması mantıklı geliyor akılları erdikten korkuyorlar. Ama o kadar minicikler ki kıyamıyorum da bir yandan. Zor karar
Benimkide gece beni cok uyandırdı eşim bana sarıldıkça o tekmeledi 3 kere aynısını yaşadık adama sırtımı dönmekle rahatladı beni uyuttu kıskanç bir kuş gelecek galibaMerhaba. Benim de bebeğim çok hareketli. Resmen hiç durmadı dün. Daha 22 haftalık uyuması gerekiyor çoğu zaman, bu kadar hareket etmesi ilginç geldi. Gece kızım uyumadı 2 saat.ben de onu uyutmaya çalıştım o arada bize uyandı bebek, gündüz tekmelediği yetmedi gece de tekmeledi. bu bebek ne zaman uyuyor acaba.herhalde uyumak istiyorum susun demeye çalışıyor. sonrasında kızım uyudu dedim ben de sonunda uyuyabileceğim ama bu sefer de bebişim tekmeleyi kesmedi uyuyamadım. kızımda gece tekmesi hiç olmuyordu. Sanırım o yüzden de doğduğundan beri gece uyuyan sakin bir bebek oldu. Arada emmeye kalkıyordu gözü kapalı emip hemen geri uyumaya devam ediyordu. Bu bebeğin gece tekmelemesi biraz endişelendirdi. Ay inşallah kızım gibi gece uyuyan bir bebek olur. Acaba 2. kez o kadar şanslı olabilecek miyim :)
Ayy benimkide öyleOtururken ayakta yatarken her şekilde hissediyorum.Böyle pıt pıt seyerme gibi tekme atıyor bazen de sağ sola hareketleri dalgalanma gibi hissediyorum.
Ayyy yesin onu annesiiiMinnoş ellerini ayaklarını bi gör
Aman görümceler herşeye maydanozgorumcem dedi büyüdüğü icin zor gösterir belki dedi o yuzden sordum☺
Ben onceden sadece sag yatarken hissediyodum simdi ayaktayken falanda hissediyorum çok güzek bişey yaBebeğin hareketlerini hisseden arkadaşlar en cok hangi pozisyonda hissediyorsunuz?
En güzeli yeni dogan sünneti bence akli ermediginde olmasi psikolojik olarakta daha iyiSevgili erkek anneleribugün aklıma geldi de sünnet konusunda ne düşünüyorsunuz? Yenidoğan sünneti yaptırsak iyi olur öneriliyormuş diye düşünüyorum
Çok tatlı bir his eşime diyorum dokunuyor o bile hissediyorAyy benimkide öylebenim artık elbisede bile belli oluyor devamlı kızımda öyleydi üstelik hiç çikolata şekerli şeyler yemiyorum yesem nasıl olur acaba
Aynısını yaşadım. Batma hissi hatta bir gece dayanamayıp acaba bişey mi var diye acile gittim. doktor bebek eşi tutunuyor bu his cok normal bebek gayet iyi dedi. Sonra kendi doktoruma kontrole gittiğimde belirttim bu durumu ben belirtmeden once kendisi batma hissinin oldugun yere getirip ultradon cihazını burada hafif kasılman var dedi. Uc dort kez farklı zamanlarda hissettim periyodik bir batma hissi oluyor. Merak etme bence kasılmadır. Ben kasılmalarımı bu şekilde hissettim hep. Magnezyum kullanıyorum ve progestanımın dozu yükseldi. Bol su içiyorum. Göbeğime cok dokunup uyarmıyorum. Sıkı giysiler giymiyorum doktorun tavsiyesiyleSabah uyandığımdan beri 3-4 dakika arayla sol kasığımda aynı noktaya bir batma hissi oluyor. Biraz araştırdım ama hiçbir şey bulamadım kasılma gibi birşey değil sanki oraya iğne batıyor ve hep aynı nokta. Böyle birşey yaşayan var mı aramızda?
Her sehrin meshur kendi muayenehanesi olan cerrahi vardir. Bizimki oglumda 350 tl almisti smdi 900 diomus. Ben memorialde dogum yapicam orda 2 yil once 3500 falanmis smdi dunyanin parasidirAy deme yaPahalı ise yandık desene oy nenem Oyyy.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?