Ahhh seni hepimiz çok iyi anlıyoruz benim 2. Çocuğum aradan 7 yıl geçti diye mi bilmem ama içimde korku herşeyi unuttum. Ama şunu iyi hatırlıyorum doğum yaptığım andan itibaren herşeyi etraftan gördüğüm duyduğum değil de iç güdüsel olarak yaptım. Doğumla anne oluyorsun sanki sana yükleniyor yapacakların. Şuan 7 yaşında kız annesiym ama bebek gelince yeniden yüklenecek bebek annesi de olacağımzaman yaklaştıkça biraz da korkmaya başladım
ilk bebeğim
sanki herşeyi biliyomuşuz gbi sağdan soldan gördüklerimizle
yeğenlerimizi severken onlarla oynarken öğrenmişiz gbi geliyordu.
ama şu anda hiç bir şey bilmediğimi farkettim
nasıl kucağıma alacağımı bile bilmiyorum belki
nasıl uyutcaz, nasıl besliycez, üstünü altını nasıl değiştircez
kısaca herşey işte
anlatamadım ama sizin beni anladığınızı düşünüyorum :)
bir de kız bebek sahibi olmak hem çok çok güzel bi duygu hem de insan biraz korkuyor
sorumluluğu erkekten birazcık daha büyük gbi
yetiştirmek, sahip çıkmak, eğitmek öğretmek..
sabah sabah kafam çok karışık
tabi bir de doğum var
şimdiden kendimi çok şiş hissediyorum
yatıp kalkarken, namaz kılarken biraz zorlanıyorum
bu ara karnım da ağrıyo sık sık
son ay nasıl nefes alırız nasıl yatarız uyuruz hiç bi fikrim yok..
maşşallah maşşallahdetaylı ultrasondan çıktık :) maşallah herşey yolunda, organları uzuvları omurgası herşey iyi. plesantanın durumu da güzelmiş. boyu 24, kilosu 400gr bana kilolu geldi :)) bi ara parmaklarını aştı kapattı minik eli çok tatlıydı :)
gece heyecandan uyuyamadım 6dan beri 9daki randevu için dönüp durdum :) bizimki hala erkekmiş
Eki Görüntüle 3041182
Baya iyi geliyormuş o da böyle dırumlara. Bi de onu dene bakalım. Vücudun da kuruyor mu. Benim göğüs kısımları pul pul dökülüyor.Yarın gitcem sorarım bi onu denemedim ama başka bir çok şey denedim
Ayyyy maşallah çok tatlııı ve bu şekilde görmek mükemmel olmalıdetaylı ultrasondan çıktık :) maşallah herşey yolunda, organları uzuvları omurgası herşey iyi. plesantanın durumu da güzelmiş. boyu 24, kilosu 400gr bana kilolu geldi :)) bi ara parmaklarını aştı kapattı minik eli çok tatlıydı :)
gece heyecandan uyuyamadım 6dan beri 9daki randevu için dönüp durdum :) bizimki hala erkekmiş
Eki Görüntüle 3041182
yaa bir de o varAy ben bunların üstesinden gelirim de beni en çok çevremde boş bol konuşacak olanlar tedirgin ediyor. Özellikle kayınbabam.diğerleri laftan anlarda o anlamaz.
Kollarım filan dökülüyor da vücudum çok değl. Du bakım onu da denerimBaya iyi geliyormuş o da böyle dırumlara. Bi de onu dene bakalım. Vücudun da kuruyor mu. Benim göğüs kısımları pul pul dökülüyor.
Kuruma kasinti dokulme bendede var bepanthol kullaniyorum yine iyi geldialakası var mı acaba ya
benim ellerim adeta dökülüyo
egzema gibi
ellerimi hareket ettirirken çatlayıp kanıyo o derece
ne krem sürsem kar etmedi
korona geçirdim de bir ay önce falan ona bağlıyordum bn de
yaa bir de o var
herkes karışacak şöyle yap böyle yap
bnm kv aynı binada oturuyo
olabilecekleri düşündükçe şimdiden sinir oluyorum
hadi bakalımGünaydın kızlar bende bugün 13.30 da detaylı ultrasona gireceğim
Güzel fotisini bekliyoruzGünaydın kızlar bende bugün 13.30 da detaylı ultrasona gireceğim
Ilk cocugumu kucagima aldigimda 20 yasima yeni girmistim hic bisey biilmiyordum nasil emzircem, kucagima alabilcek miyim uyuturmuyum nasil banyo yaptiririm dedim durdum doguma kadar Allah kolayligini oyle veriyo ki 1 bucuk aylikti kaynanam oglumu suda bogdu nefesi kesildi elimde öldü dedim resmen bidha kimseye elini degdirmem dedim kendi basima yikadim bi cesaret geldi yeterki yaparim de inan yeri geliyo buyuklerden bile hayir gelmiyor oglum ve kizim ard arda oldu 2 bucuk yas var kiizmdada zorlanmadim.. ama bunda ben bile dusunuyorum simdi nasil yaparim diye Allah kolaylik versin yardimcimiz olsunzaman yaklaştıkça biraz da korkmaya başladım
ilk bebeğim
sanki herşeyi biliyomuşuz gbi sağdan soldan gördüklerimizle
yeğenlerimizi severken onlarla oynarken öğrenmişiz gbi geliyordu.
ama şu anda hiç bir şey bilmediğimi farkettim
nasıl kucağıma alacağımı bile bilmiyorum belki
nasıl uyutcaz, nasıl besliycez, üstünü altını nasıl değiştircez
kısaca herşey işte
anlatamadım ama sizin beni anladığınızı düşünüyorum :)
bir de kız bebek sahibi olmak hem çok çok güzel bi duygu hem de insan biraz korkuyor
sorumluluğu erkekten birazcık daha büyük gbi
yetiştirmek, sahip çıkmak, eğitmek öğretmek..
sabah sabah kafam çok karışık
tabi bir de doğum var
şimdiden kendimi çok şiş hissediyorum
yatıp kalkarken, namaz kılarken biraz zorlanıyorum
bu ara karnım da ağrıyo sık sık
son ay nasıl nefes alırız nasıl yatarız uyuruz hiç bi fikrim yok..
sınır koyarım diye düşünüyorumsana bu emojilerle cevap veriyorum Kendi adıma burda otursa bitmiştim ben. 2 saatlik farklı şehirlerde olmamıza rağmen uzaklaşmak istiyorum. Aman sırtını giydir aman sütün geldi mi aman şöyle yap boyle yap. Bana karışma ya hu benden daha iyi nerden bilebilirsin çocuğumu. Şu sıra heyheyler üzerimde kavgalıyım yolunu yaptım bana karışmasın diye.
Of valla bak gerildim yine. Benim kv ile sorunum yok şükür. Kimseyi de kırmak istemem ama eski kafalılar yani nedense bizim bir şeyler yapabileceğimize inanmıyorlar. Ama allahtan karışacağını düşünmüyorum. Öyle bir yapısı yok. Eşimden müsadere etmez bende. Ama kayınbabam. Offfff... Aslında o da karışmaz Ama mesela durumdan anlamaz. Sürekli dip dibe olalım falan ister ya da hiç aman ben Bi başka odaya geçeyim de bebekle ilgilensin emzirsin demez kesin. Düşüncesiz bir adam. Evleri de küçük. Tek oda klimalı. Valla canımdan bezdirirlerse söyleyiveririm. Hiç umrumda olmaz kırılacaklarmış falan.yaa bir de o var
herkes karışacak şöyle yap böyle yap
bnm kv aynı binada oturuyo
olabilecekleri düşündükçe şimdiden sinir oluyorum
Hmm normal herhalde ya. Ben alıştım artık. Hava da çok etkiliyor.Kollarım filan dökülüyor da vücudum çok değl. Du bakım onu da denerim
Ayyyy haber ver bize de çoks heyecanlı yavGünaydın kızlar bende bugün 13.30 da detaylı ultrasona gireceğim
Kolaylıklar diliyorummm hepimize tabi yakın da olsa uzak da. Sınırını geçmezler inşallah zira lohusa kafası var ya çok ateşli bişesınır koyarım diye düşünüyorum
umud ediyorum ya da
ay yeğnim yeni doğmuştu. bize geldiler
tabi kv hemen damladı. şöyle yap böyle yap bizim geline okadar çok söylediki
boğuvercektim bi kaşıkta
Bende kimseyi karistirmak istemiyorum kesinlikle gelsin gorsun gitsin gerisini kendim hallederim oburlerinde ne yapmista bunda yapacaksana bu emojilerle cevap veriyorum Kendi adıma burda otursa bitmiştim ben. 2 saatlik farklı şehirlerde olmamıza rağmen uzaklaşmak istiyorum. Aman sırtını giydir aman sütün geldi mi aman şöyle yap boyle yap. Bana karışma ya hu benden daha iyi nerden bilebilirsin çocuğumu. Şu sıra heyheyler üzerimde kavgalıyım yolunu yaptım bana karışmasın diye.
kucaklarına bile vermek istemiyorumBende kimseyi karistirmak istemiyorum kesinlikle gelsin gorsun gitsin gerisini kendim hallederim oburlerinde ne yapmista bunda yapacak
Daha bide senin yavrunu senden kiskaniyolar benim kaynana hep basinda biterdi emzirir cikardim hemen alirdi kucagina o bana vermezdi bebegimi dusun hic bag kuramadik .. 7 yasina geldi aylikken battaniye koklama sevme huyu cikti ortaya ne onsuz uyur ne otururdu doktora goturdum nasil birakir vazgecirirz diye onu neyin yerine koydugunu ogrenmemiz lazim dedi oglumda senin yerine koydum anne diyince hic bisey yapamadimkucaklarına bile vermek istemiyorum
şu anki kafa o
alsalar gider alır gelirim
düşünsene en kıymetli varlığını en gıcık olduğun insanlar kucağına alıyo
öpüyo falan
Kız gaza getirip durma. Savaş çıkacak doğumdan sonra bakkucaklarına bile vermek istemiyorum
şu anki kafa o
alsalar gider alır gelirim
düşünsene en kıymetli varlığını en gıcık olduğun insanlar kucağına alıyo
öpüyo falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?