2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ellerim dehşet çatlıyor. Parmak uçlarım özellikle kupkuru. Neler yapmadım peelingler , nemlendiriciler hamilelikten mi acaba resmen parmak uçlarım çatladı hatır hutur
alakası var mı acaba ya
benim ellerim adeta dökülüyo
egzema gibi
ellerimi hareket ettirirken çatlayıp kanıyo o derece
ne krem sürsem kar etmedi
korona geçirdim de bir ay önce falan ona bağlıyordum bn de

Bazen sağ tarafta bazen solda göbek deliğinin civarlarında genelde, 1/2 kerede kasığa yakın yerde hissettim ya benim kız gezgin gibi geziyor yada gaz bu
Göbek kısmı ve kasık bence bebek. diğer yerleri bilmiyorum.

zaman yaklaştıkça biraz da korkmaya başladım
ilk bebeğim
sanki herşeyi biliyomuşuz gbi sağdan soldan gördüklerimizle
yeğenlerimizi severken onlarla oynarken öğrenmişiz gbi geliyordu.
ama şu anda hiç bir şey bilmediğimi farkettim
nasıl kucağıma alacağımı bile bilmiyorum belki
nasıl uyutcaz, nasıl besliycez, üstünü altını nasıl değiştircez
kısaca herşey işte
anlatamadım ama sizin beni anladığınızı düşünüyorum :)

bir de kız bebek sahibi olmak hem çok çok güzel bi duygu hem de insan biraz korkuyor
sorumluluğu erkekten birazcık daha büyük gbi
yetiştirmek, sahip çıkmak, eğitmek öğretmek..
sabah sabah kafam çok karışık
tabi bir de doğum var
şimdiden kendimi çok şiş hissediyorum
yatıp kalkarken, namaz kılarken biraz zorlanıyorum
bu ara karnım da ağrıyo sık sık
son ay nasıl nefes alırız nasıl yatarız uyuruz hiç bi fikrim yok..

Kızlar ellerim dehşet çatlıyor. Parmak uçlarım özellikle kupkuru. Neler yapmadım peelingler , nemlendiriciler hamilelikten mi acaba resmen parmak uçlarım çatladı hatır hutur
Benim de öyle ama ben kendimce havalardan diye düşündüm. Bir de ellerim sudan hiç çıkmıyor. Sürekli nemlendirmeme rağmen böyle yaşlı elleri gibi oldu. Moralim bozuluyor gördükçe. el derim kırıştı.

Aynı duygular içindeyim bende, herkes bebek doğunca annelikte otomatik yükleniyor endişe etme diyor ama

sonuçtan haber ver olur mu
benim de ağrım var
aynı senin gbiyim
bebeği olan arkadaşlarım olması normal korkma dedi
internetten de araştırdım. bu haftalarda normal diyor

alakası var mı acaba ya
benim ellerim adeta dökülüyo
egzema gibi
ellerimi hareket ettirirken çatlayıp kanıyo o derece
ne krem sürsem kar etmedi
korona geçirdim de bir ay önce falan ona bağlıyordum bn de
Bende geçirdim geçtiğimiz aylarda ama sanki hamilelikten gibi geldi pul pul dökülme olur vücutta ama ellerim felaket yani

detaylı ultrasondan çıktık :) maşallah herşey yolunda, organları uzuvları omurgası herşey iyi. plesantanın durumu da güzelmiş. boyu 24, kilosu 400gr bana kilolu geldi :)) bi ara parmaklarını aştı kapattı minik eli çok tatlıydı :)
gece heyecandan uyuyamadım 6dan beri 9daki randevu için dönüp durdum :) bizimki hala erkekmiş

Ay ben bunların üstesinden gelirim de beni en çok çevremde boş bol konuşacak olanlar tedirgin ediyor. Özellikle kayınbabam. diğerleri laftan anlarda o anlamaz.

benimde ellerim çok kötü, çatlaklardan kan akıyor yara oluyor artık. günde 4 kere krem sürüyorum ama fayda etmiyor.

Parmak uçlarımı görsen hiç böyle olmamıştı o yüzden hamileliğe bağladım. Çatlaklar oluştu parmak uçlarımda kirass ın demesi gibi egzama tarzında oldu yani şaşırdım

Maşallah ❤❤ büyüyorlar göz göre göre.

Sabah sabah duygularım dile gelmiş sandım

Parmak uçlarımı görsen hiç böyle olmamıştı o yüzden hamileliğe bağladım. Çatlaklar oluştu parmak uçlarımda kirass ın demesi gibi egzama tarzında oldu yani şaşırdım
Doktora sordun mu canım hiç? Bepantol falan iyi geliyormuş aslında baya denedin mi?

benimde ellerim çok kötü, çatlaklardan kan akıyor yara oluyor artık. günde 4 kere krem sürüyorum ama fayda etmiyor.
Deme ya kan akacak kadar değil şükür ama o yolda gidiyor resmen

Artik kizi erkegi kalmadi hepsi cok zor. Allah yardim etsin hepimize. Bebek sana ogretir endiselenme derlerdi ilk bebegimde. Gercekten oyle oluyo icgudusel ogreniyosun anliyosun ihtiyacini. Dogum herkesin seruveni cok farkli. Kmseninki birbirine benzemiyo ama zor olsa bile sonucu cok guzel. Yoksa 2.ye 3.ye nasil cesaret edebiliriz. Son ay uyumuyosun

Guzel bi oglan dogucak belli. Masallah allah nazardan saklasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…