2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin kizlar 20+6 olduk bu hafta hareketleri bazen ya sert oluyo yada yok denecek kadar az bir gun hareket ettiyse ertesi gun etmedi sert olmasada kipirdanmasi oluyo bu haftalarda cok uyuyor diyor nette ama bilemdim sizde durumlar nasil

Gunaydin kizlar 20+6 olduk bu hafta hareketleri bazen ya sert oluyo yada yok denecek kadar az bir gun hareket ettiyse ertesi gun etmedi sert olmasada kipirdanmasi oluyo bu haftalarda cok uyuyor diyor nette ama bilemdim sizde durumlar nasil
Şu sıralar benim daha düzene giriyor sanki sabah ve akşam kıpır kıpır

Şu sıralar benim daha düzene giriyor sanki sabah ve akşam kıpır kıpır
Sabah aksam benimde cok harektli ama gun icinde pek yok uzandigimda oluyor hareketi ama sabah ve aksam ki kadar sert degil gecen hafta daha hareketliydi mesela bu hafta duruldu

Benim az hareket ediyor. Sanki kendine bir düzen oturtmuş gibi. Mesela sabahları yatarken bir de bazen akşamları yatmadan önce. Onun harici ses seda yok. Dün mesela neredeyse hiç hareket etmedi.

Benim az hareket ediyor. Sanki kendine bir düzen oturtmuş gibi. Mesela sabahları yatarken bir de bazen akşamları yatmadan önce. Onun harici ses seda yok. Dün mesela neredeyse hiç hareket etmedi.
Bizde oyle aynen sabah baya canliydi disaridan gorebiliyorum bu boyle gidiyo aksama kadar kafasina gore yani oyle konusmaya oksamaya gelmiyor elimi cekerim susarim baslar dalga gecer gibi

Ya benim kız tatlıya hiç tepki vermiyor. Sinir oluyorum. Sadece ballı süt içince kuduruyor. Normal mi acaba hiç bir tatlıya tepki vermemesi falan
Bende ilk defa tatli yedim daha hamile kaldim kalali ben ekşiciyim demek ki balli süt seviyor

Bizde oyle aynen sabah baya canliydi disaridan gorebiliyorum bu boyle gidiyo aksama kadar kafasina gore yani oyle konusmaya oksamaya gelmiyor elimi cekerim susarim baslar dalga gecer gibi
Aynen aynen benimde öyle. canları isterse hareket ediyorlar işte.

Bende ilk defa tatli yedim daha hamile kaldim kalali ben ekşiciyim demek ki balli süt seviyor
Bende hep ekşi yiyordum. Sadece doktordan doktora bir de böyle hareketlensin diye çikolata yiyordum az Bi şey ama tık yok. Sonra ondan da vazgeçtim. Baktım ballı süte tepki veriyor ara sıra onu içiyorum

Hahaha evet öyle oluyor valla bende ilk bağırsak hareketlerini bebek sanmıştım.
Bende o seğirmeler için bağırsak hareketidir kesin diyodum ama içimede bir şüphe düştü gazada benzemiyor bebekmi acep diye biran önce tekmelemeye başlasa rahatlıcam

Bende o seğirmeler için bağırsak hareketidir kesin diyodum ama içimede bir şüphe düştü gazada benzemiyor bebekmi acep diye biran önce tekmelemeye başlasa rahatlıcam
Bence bebektir. Bağırsak hareketi tek bir yerde olmuyormuş onu öğrendim. Sen nerelerde hissediyorsun?

Bence bebektir. Bağırsak hareketi tek bir yerde olmuyormuş onu öğrendim. Sen nerelerde hissediyorsun?
Bazen sağ tarafta bazen solda göbek deliğinin civarlarında genelde, 1/2 kerede kasığa yakın yerde hissettim ya benim kız gezgin gibi geziyor yada gaz bu

Seğirme bile olsa böyle için bi değişik tuhaf oluyorsa bebektir. Sanki içinde kelebek var gibi

Kızlar ellerim dehşet çatlıyor. Parmak uçlarım özellikle kupkuru. Neler yapmadım peelingler , nemlendiriciler hamilelikten mi acaba resmen parmak uçlarım çatladı hatır hutur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…