2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sikayet et kuzum. Ne munasebet yani. 2004 tl nasil olabilir bi ayrintili usg
Zaten faturamı düzeltmezlerse sikayet etmeyi düsünüyorum. Birde süpriz yumurta gibi girerken 800 aldılar cıktık dedi detaylı oldu dimi sizin 2004 tl ücreti. Girerken 800 niye aldınız dedim? Karıştırmış arkadaş normal muayene sanmıs dedi. En azından evraklarımı düzgün teslim etseler %80 inini alacağım ödemenin sigortadan geri ama onuda yapmıyorlar.

Kizlar pierre cardin trendy plus bebek arabasi alaniniz var mı acaba yada marka olarak tercih edeniniz var mi nasil iyi mi

Tövbe tövbe. Resmen soymuşlar bu ne böyle. İnsanın bir gününü ne hale getiriyorlar. Sıkıştır bir an önce düzeltsinler. Sanki para gökten beleş geliyor.

Detaylı fiyatlarınızı duydukça nevşehire şükrediyorum valla 500 tl ödedik sadece ben 500e bile ne kadar pahalıymış derken sizlerin fiyatlar gözümü korkuttu bide bizim özel sağlık sigortamızda yok normal bağkur Taşına toprağına kurban olduğum memleketim

Doktor böbrekte genişlik ve kalpte parlaklık dedi amniyosentez yada gen testi önerdi.

Bu durumla karşılaşan varmı?
korkuyorum
Kalpte parlaklık büyüdükçe geçiyor diye biliyorum ama böbrek genişlemesiyle ilgili herhangi bir bilgim yok İnşallah sağlıklıca kucağınıza alırsınız başka doktorada bi gözükseniz tek doktorla kalmasanız

Doktor böbrekte genişlik ve kalpte parlaklık dedi amniyosentez yada gen testi önerdi.

Bu durumla karşılaşan varmı?
korkuyorum
Bende 16. Haftada kalpte parlaklık görmüştü. 21. Haftada yine gördü. Önemli değil tek başına bir şey ifade etmiyor dedi.

Hahah bende 750 tl ödedim. Şok oluyorum fiyatları gördükçe

Sikayet et kuzum. Ne munasebet yani. 2004 tl nasil olabilir bi ayrintili usg
Serbest piyasa, gittiiğim hastanede detaylı ve muayene 6000 TL sigortasız olana, şikayet edemez ücrete yasal olarak, uygun gelmiyorsa hizmet almamali. Ancak yapılan işlem ile yazılan işlem farklılığını şikayet edebilir haklı olarak

Bende yeni gitcem tırsıyorum hastaneye zam gelmiş muayene artı kan testi 500 den fazla ödedim
Her şey çok pahalı ben anlamıyorum valla. Batıda olsaydım baha masraflı olacaktı. Kesin sigorta yaptırırdım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Amin inşallah geçer. Dua edin

Bende yeni gitcem tırsıyorum hastaneye zam gelmiş muayene artı kan testi 500 den fazla ödedim
Kız seninki yine iç güveyinden hallice ben ilk gebe kaldigimda sadece kana 1200 muayene 500 verdim allahtan dogum paketinde düştüler

Bende 16. Haftada kalpte parlaklık görmüştü. 21. Haftada yine gördü. Önemli değil tek başına bir şey ifade etmiyor dedi.

Benim de bugün usg vardı bende de görüldü parlaklık tek başına bi anlamı yok dedi doktor herhangi bir şey önermedi
2li tarama falan yaptırmış mıydınız
Böbrek genişliği ile kalp parlaklığını birlikte gördü oyuzden risk artıyor dedi.ikili testte sonuç düşük çıkmıştı ama o test %80sonic verir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…