2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Mesafe 1.5 2 saat. Eşime de izin vermiyor okul maalesef. Bir süre bekliyorum. Eğer gerçekten dayanamayacak seviyeye gelirsem çağrırım eşimi. Ama geçti şükür. Allahtan çok sık olmuyor.
Rabbim yardimciniz olsun gecer ınsallah ya

Böbrek genişliği ile kalp parlaklığını birlikte gördü oyuzden risk artıyor dedi.ikili testte sonuç düşük çıkmıştı ama o test %80sonic verir
Böbrek genişliği ile kalp parlaklığını birlikte gördü oyuzden risk artıyor dedi.ikili testte sonuç düşük çıkmıştı ama o test %80sonic verir dedi
Parlaklığın boyutunu söylediler mi veya raporda yazıyor mu

Onla ilgili bilgi vermedi

Parlaklık boyutunu ne ifade ediyor ki

Aynen öyle canım 2019 yılında birden rahatsızlandım hastaneye gittim gece doktor geleceği için 3000 TL istendi şikayet ettim bende saglikciyim bu bir soygun diye bana verilen cevap şu devlet size her imkanı sağlıyor o zaman onu kullanmalısınız özel hastanedeki serbest piyasa ücretlerine, gece tarifesine şuan için biz birşey diyemeyiz birşey yapamayız istiyorsanız parayı ödeyip doktor gelmediği için şikâyette bulunun ama mahkemeye yani uğraşıp durun dedi bende o zaman bana çabucak ambulans gönderin dedim ambulans gelip özel hastaneden beni aldı eğitim araştırma Hastanesi'ne götürdü

Böbrek genişliği ile kalp parlaklığını birlikte gördü oyuzden risk artıyor dedi.ikili testte sonuç düşük çıkmıştı ama o test %80sonic verir dedi
Anladım. Çok geçmiş olsun inşallah şallah sağlıcakla alırsınız kucağınıza

Bende yeni gitcem tırsıyorum hastaneye zam gelmiş muayene artı kan testi 500 den fazla ödedim
Servet Unsal'da Doc. Dr. Ali Ipek var iyi. 800 TL. Klinik kotu ama doktorun hal ve hareketlerinden oraya ait olmadigi da belli oluyor. Cok profesyonel duruyordu.

Doktor böbrekte genişlik ve kalpte parlaklık dedi amniyosentez yada gen testi önerdi.

Bu durumla karşılaşan varmı?
korkuyorum
Kuzum benim 2 cocugumdada parlaklik vardi simdide hamileyim gene parlaklik var hemde kalbinin 2 odak noktasinda ama herangi bi sorun olmuyo canim korkma zamanla geciyo ilk cocugumda bende cok korkmustum 3.de artik korkmuyorum

Doktorumla konuştuk oda fetal dedi ama eşim ikna olmuyor.
Onu ikna edemiyorum ben en başından beri istiyorum testi o istemedi diye yaptırmadım şimdi yine istiyorum.
Eşin neden istemiyor canım? Hamileliğine zarar veren bir test değil ki? Maddi durumdan ötürü mü ?

Kuzum benim 2 cocugumdada parlaklik vardi simdide hamileyim gene parlaklik var hemde kalbinin 2 odak noktasinda ama herangi bi sorun olmuyo canim korkma zamanla geciyo ilk cocugumda bende cok korkmustum 3.de artik korkmuyorum
Tek başına olsa önemli değil dedi ama böbrek genişliği de var ikisi bir riskli dedi
Ay inşallah benimde sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…