2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kalpteki parlaklik geciyo genelde. Ama bobrekte genislik olunca noluyomus bisey demedi mindoktor. Ayrintilida mi soylediler
Erkek bebekde genelde organından dolayı olurmuş tek başına olsa önemli değildie ama parlaklikla birlikte risk dedi.
İkiside birlikte olması nettede down riski yazıyor.
Dua edin olur mu sağlıkla doğar insallaj

Eşin neden istemiyor canım? Hamileliğine zarar veren bir test değil ki? Maddi durumdan ötürü mü ?
Yok canım maddi durumdan değil. Çok şükür imkan var. Tüm Maaşı verir yine yaptırırım .
O test sonucu kötü olursa aldırma düşüncesinden korkuyor. İkimizde bunu kaldiramayiz diyor. Bebek kaybetme korkusundan istemiyor.

Erkek bebekde genelde organından dolayı olurmuş tek başına olsa önemli değildie ama parlaklikla birlikte risk dedi.
İkiside birlikte olması nettede down riski yazıyor.
Dua edin olur mu sağlıkla doğar insallaj
Biseyi yoktur kuzum endiselenme. Gitmediysen bi ayrintili ultrasona git saglikla alirsin insallah kucagina

Valla canım herşey para olmuş. Paran varsa gidip rahatça muayene oluyosun.
Yoksa Allah yardımcın olsun

Biseyi yoktur kuzum endiselenme. Gitmediysen bi ayrintili ultrasona git saglikla alirsin insallah kucagina
Ayrıntılı ultrasonda dendi. Perinatog dedi.
İnşallah yokturm ben yapı olarak zaten endişeli bir tipim korkarak gittim .zamanında ailede down sendromu öyküsü olunca korkuyorum birde

Ayrıntılı ultrasonda dendi. Perinatog dedi.
İnşallah yokturm ben yapı olarak zaten endişeli bir tipim korkarak gittim .zamanında ailede down sendromu öyküsü olunca korkuyorum birde
Bu kadar pimpirikliysen esine soylemeden yaptir fetal dna yi. Ama sonrasi senin sorumlulugun olur. Yani aldiricakmisin o durumda? Aldirsan bunu esinle asabilcek misiniz o mesele

İstemiyor. Bu sorumluluk.allah korusun ters birşey olsa aldiracakmiyiz kaldiramayiz bunu diyor

Amacın aldırmak değil Bebek hakkında detaylı bilgi olduğuna ikna olsa keşke. Veya doktor bsey tespit ederse belki baştan müdahale edilecek veya doğumdan sonra ona göre aksiyon alabilecekken olası teşhis ve tedaviden haberiniz olmayacagini söylesen. Bakış a işi değişir mi

Bu kadar pimpirikliysen esine soylemeden yaptir fetal dna yi. Ama sonrasi senin sorumlulugun olur. Yani aldiricakmisin o durumda? Aldirsan bunu esinle asabilcek misiniz o mesele
Ya işte busefer ben sonucu söylemeden duramam birde gizli olmaz.
Ozaman oturup düşünürüz. Allah korusun kötü sonuç gelir ve kabul edersek kendimizi hazırlar ve kabul ederiz. Etmezsek diğer olasılığı düşünürüz

Dedim.
Hani sonucu öğreniriz ona göre hareket ederiZ.
Bebek bizim bebemiz.
Allah korusun sonuç kötü gelirse de düşünür tasiniriz. Aldırmaya karar veirrsek Bizim kararımız. Aldırmayın böyle kabul edersekte kendimizi hazirlariz bile dedim.

Esin bence aldirma uzerine dusunmemek icin istemiyo testi. Allah korusun tabi ki aldrin istemem. Sadece ortak paydada bulusamadiginizi dusundum. Yani aldirmayi dusunmuyorum sadece ongoremedigimiz bi sorunu varsa bilelim iatiyorum desen yaptirir gibi. Ama bunu demek icin boyle dusunmen gerek

Açıkçası iki türlü vebal.
Bilemiyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…