- 9 Aralık 2021
- 1.968
- 1.333
- 48
- 38
Düşük risk . Normalde yaştan dolayı risk sınıra yakındı kan tahlili ve olcumle düşük dediIkili test nasil cikmisti canim
Amin canım .dua edin bol bolHakkinda hayirlisi olsun
Geçen sene arkadaşımın bebeğinde böbrek genişlemesi olduğu söylendi doğuma kadar takipte kaldılar doğumdan bir süre sonra herşey normale döndüAmin inşallah .dua edin olur mu?
Hamilelerin duası kabul olurmuş benim bebiş içinde dua edin
Bana kalsa yaptırırım eşim istemiyor her durumda kabulüm diyoeGeçen sene arkadaşımın bebeğinde böbrek genişlemesi olduğu söylendi doğuma kadar takipte kaldılar doğumdan bir süre sonra herşey normale döndüinşallah sizinde böyle olacak ama ben olsam testi yaptırırdım madem kalple birlikte görünce risk düşündüler yaptırın kafanız rahatlasın
Bu testi yaptırınca Allah korusun düşünülen durum olacaksa da test birşeyi değiştirmeyecek siz psikolojik olarak kendinizi hazırlarsınız. Ki inşallah birşey çıkmayacak ve bundan sonra kafanız tertemiz devam edeceksinizBana kalsa yaptırırım eşim istemiyor her durumda kabulüm diyoe
Amin inşallah sonuç temiz sağlıklı çıkar.Bu testi yaptırınca Allah korusun düşünülen durum olacaksa da test birşeyi değiştirmeyecek siz psikolojik olarak kendinizi hazırlarsınız. Ki inşallah birşey çıkmayacak ve bundan sonra kafanız tertemiz devam edeceksiniz
Teşekkür ederim Bı doktor önerdi doktorum bı ona gidip fiyat alacağım bakalım ondan sonra alternatiflere yöneleceğim.Servet Unsal'da Doc. Dr. Ali Ipek var iyi. 800 TL. Klinik kotu ama doktorun hal ve hareketlerinden oraya ait olmadigi da belli oluyor. Cok profesyonel duruyordu.
Hatta dusundum simdi, 600du fiyati. 800 degildi. Makul yani digerlerine gore.Bende duydum arkadaş söylemişti
Ben yanlis hatirladim bu adam 600 almisti. Esim duzeltti konusurken. 800 degil 600 vermistik diyeTeşekkür ederim Bı doktor önerdi doktorum bı ona gidip fiyat alacağım bakalım ondan sonra alternatiflere yöneleceğim.
Ikisinin ayni anda gorulmesi de tamamen tesadufi olabilir. Bence zaten rastlantidir. Test yaptirip 2 hafta sonra rahat bir oh ceker kalan 3 ayi huzurlu gecirirsiniz. Ben olsam kesin yaptirirdim. Diger turlu bilinmezlik cok zor. Insani yorar yaslandirir.Amin inşallah sonuç temiz sağlıklı çıkar.
Aynen öyle Allah korusun kötü çıkarsa hazırlarız ona göre yol izlenir yada aldırma alternatifi dusunulie
Bol bol dua edicez sizin icin. Insallah hicbir sey cikmayacak. Icgudulerinizi kalbinizi dinleyin.Amin inşallah sonuç temiz sağlıklı çıkar.
Aynen öyle Allah korusun kötü çıkarsa hazırlarız ona göre yol izlenir yada aldırma alternatifi dusunulie
Aynen çok yoruyor böyle.Ikisinin ayni anda gorulmesi de tamamen tesadufi olabilir. Bence zaten rastlantidir. Test yaptirip 2 hafta sonra rahat bir oh ceker kalan 3 ayi huzurlu gecirirsiniz. Ben olsam kesin yaptirirdim. Diger turlu bilinmezlik cok zor. Insani yorar yaslandirir.
Amin . sağolun canım.Bol bol dua edicez sizin icin. Insallah hicbir sey cikmayacak. Icgudulerinizi kalbinizi dinleyin.
Çok daha iyiBen yanlis hatirladim bu adam 600 almisti. Esim duzeltti konusurken. 800 degil 600 vermistik diye
Haftan geçmeden başka bi doktora daha gözüksen? Tek doktorun görüsüyle hareket edip kendinizi yıpratmayın. Bir şey yoktur Allahın izniyleYok canım maddi durumdan değil. Çok şükür imkan var. Tüm Maaşı verir yine yaptırırım .
O test sonucu kötü olursa aldırma düşüncesinden korkuyor. İkimizde bunu kaldiramayiz diyor. Bebek kaybetme korkusundan istemiyor.
Rabbim şifa versin inşallahAmin inşallah .dua edin olur mu?
Hamilelerin duası kabul olurmuş benim bebiş içinde dua edin
Canım korkma hiç benim oglumdada vardı anne karnından genişleme kontrol altında olduk hep doğduktan sonra kontrollere ultrasona girdi ilaçlı ultrason diyorlar şükür biseyi çıkmadı şimdi kızıma hamileyim onada genişleme var dedi doktor ama daha küçüktü ölçümü takip edilecek..parlaklık doğumdan sonrası kontrol edilir genelde geçiyor diyorlar içini ferah tut Allah'ın izniyle birşey çıkmaz sağlıklı alicaz kucağımızaDoktor böbrekte genişlik ve kalpte parlaklık dedi amniyosentez yada gen testi önerdi.
Bu durumla karşılaşan varmı?
korkuyorum
Aynen öyle canım şimdi gerçekten herşey çok zor 2019 yılında kızımın doğumunda hastaneye 50 bin TL ödedik şuan şişli memorial 250-300 bin falandırValla canım herşey para olmuş. Paran varsa gidip rahatça muayene oluyosun.
Yoksa Allah yardımcın olsun
İnşallah yoktur yanılma vardır.Haftan geçmeden başka bi doktora daha gözüksen? Tek doktorun görüsüyle hareket edip kendinizi yıpratmayın. Bir şey yoktur Allahın izniyle
Benim korkum down sendromu yönündenCanım korkma hiç benim oglumdada vardı anne karnından genişleme kontrol altında olduk hep doğduktan sonra kontrollere ultrasona girdi ilaçlı ultrason diyorlar şükür biseyi çıkmadı şimdi kızıma hamileyim onada genişleme var dedi doktor ama daha küçüktü ölçümü takip edilecek..parlaklık doğumdan sonrası kontrol edilir genelde geçiyor diyorlar içini ferah tut Allah'ın izniyle birşey çıkmaz sağlıklı alicaz kucağımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?