2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Amin inşallah .dua edin olur mu?
Hamilelerin duası kabul olurmuş benim bebiş içinde dua edin
Geçen sene arkadaşımın bebeğinde böbrek genişlemesi olduğu söylendi doğuma kadar takipte kaldılar doğumdan bir süre sonra herşey normale döndü inşallah sizinde böyle olacak ama ben olsam testi yaptırırdım madem kalple birlikte görünce risk düşündüler yaptırın kafanız rahatlasın

Bana kalsa yaptırırım eşim istemiyor her durumda kabulüm diyoe

Bana kalsa yaptırırım eşim istemiyor her durumda kabulüm diyoe
Bu testi yaptırınca Allah korusun düşünülen durum olacaksa da test birşeyi değiştirmeyecek siz psikolojik olarak kendinizi hazırlarsınız. Ki inşallah birşey çıkmayacak ve bundan sonra kafanız tertemiz devam edeceksiniz

Amin inşallah sonuç temiz sağlıklı çıkar.
Aynen öyle Allah korusun kötü çıkarsa hazırlarız ona göre yol izlenir yada aldırma alternatifi dusunulie

Servet Unsal'da Doc. Dr. Ali Ipek var iyi. 800 TL. Klinik kotu ama doktorun hal ve hareketlerinden oraya ait olmadigi da belli oluyor. Cok profesyonel duruyordu.
Teşekkür ederim Bı doktor önerdi doktorum bı ona gidip fiyat alacağım bakalım ondan sonra alternatiflere yöneleceğim.

Teşekkür ederim Bı doktor önerdi doktorum bı ona gidip fiyat alacağım bakalım ondan sonra alternatiflere yöneleceğim.
Ben yanlis hatirladim bu adam 600 almisti. Esim duzeltti konusurken. 800 degil 600 vermistik diye

Aynen öyle Allah korusun kötü çıkarsa hazırlarız ona göre yol izlenir yada aldırma alternatifi dusunulie
Ikisinin ayni anda gorulmesi de tamamen tesadufi olabilir. Bence zaten rastlantidir. Test yaptirip 2 hafta sonra rahat bir oh ceker kalan 3 ayi huzurlu gecirirsiniz. Ben olsam kesin yaptirirdim. Diger turlu bilinmezlik cok zor. Insani yorar yaslandirir.

Bol bol dua edicez sizin icin. Insallah hicbir sey cikmayacak. Icgudulerinizi kalbinizi dinleyin.

Aynen çok yoruyor böyle.
Ben istiyorum eşim yaptıralım dese hemen arayaip yalın gelin alın diyecegimde eşimi ikna edemedim korkuyor

Haftan geçmeden başka bi doktora daha gözüksen? Tek doktorun görüsüyle hareket edip kendinizi yıpratmayın. Bir şey yoktur Allahın izniyle

Doktor böbrekte genişlik ve kalpte parlaklık dedi amniyosentez yada gen testi önerdi.

Bu durumla karşılaşan varmı?
korkuyorum
Canım korkma hiç benim oglumdada vardı anne karnından genişleme kontrol altında olduk hep doğduktan sonra kontrollere ultrasona girdi ilaçlı ultrason diyorlar şükür biseyi çıkmadı şimdi kızıma hamileyim onada genişleme var dedi doktor ama daha küçüktü ölçümü takip edilecek..parlaklık doğumdan sonrası kontrol edilir genelde geçiyor diyorlar içini ferah tut Allah'ın izniyle birşey çıkmaz sağlıklı alicaz kucağımıza

Valla canım herşey para olmuş. Paran varsa gidip rahatça muayene oluyosun.
Yoksa Allah yardımcın olsun
Aynen öyle canım şimdi gerçekten herşey çok zor 2019 yılında kızımın doğumunda hastaneye 50 bin TL ödedik şuan şişli memorial 250-300 bin falandır Allah yardımcımız olsun inşallah

Benim korkum down sendromu yönünden
Zekasinda bir problem olursa diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…