2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben 10 yıl özel hastanede çalıştım özel hastanenin sahipleri çok yakın akrabalarimdi o kadar güzel kılıf buluyorlar ki anlatamam her konuda o yüzden bu sistemin içinde olan biri olarak şunu söyleyebilirim hukuki boyutu ile uygulama boyutu çok farklı bu söylediğim hastane İstanbul'da meltem hastanesi bebeğim hareket etmiyor diye aradım gece kadın doğum doktoru var dediler acil gittim gittiğimde doktor gelmemişti muayene ücreti için 3 bin TL istendi ödedim 1.5 saat geçmesine rağmen yine gelmedi bende sağlık bakanlığını aradım ama benimle konuşan kişi aynı yazdiklarimi söyledi

Mesela normal bir hastanede NST şuan 50-60 TL falandır tam olarak bilmiyorum Medical Parkta 100 TL ben 2019'da şişli memorialde 450 TL ödedim bir gecede 10 tane NST çekildi tek gecelik otel fiyatı şeklinde 2.750 ödedim normal bir hastanede şuan bile gecelik o kadar değildir üstelik ben girişi 23:50'de yaptığım için o günkü parayı bile aldılar

Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar gerçekten fiyatlar almış başını gidiyor bu devirde çocuk sahibi olmak zormuş gerçekten maddi yönden. Bugün detayliya girdim ama onu görmek o kadar güzel kii Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu daha içimdeyken böyleysem çıkınca nasıl bir duyguya kapilacagim bilemiyorum. Sürekli ama sürekli fotosuna bakıp videosunu izleyesim geliyor

Aşagıda özel hastane fiyatları ile ilgili karar örnekleri var. Bir hastane benim şikayetim üzerine karar verilmeden ücreti iade ettiği için red görünüyor sonuc. Medicana hastanesi de baro ile anlaşmalı olarak avukatlara indirim yapınca normal muayene ücreti yerine 200 tl alıyor ve alması gereken fiyattan 3,4 tl yüksek almış oluyor indirimli halıyle, normal vatandaş şikayet etse 250 300 tl vermiş biri 100 tl 500 tl gibi bit para iade edilecek. Diğer kararda da muayene sonrası yapılan kan tahlilinden ek ücret alınamayacağı açıkca yazılarak ödediğim para iade edildi. Diğrr görsel de ilave ücret hesaplama sayfası sgknın resmi sayfası. Ben bi hastane sectim rastgele istanbuldan kadın doğum muayenesi olarak alabileği ücreti görüyorsunuz

Eklentiler

• Screenshot_20220408_021235_com.whatsapp.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 54
  • Screenshot_20220408_021221_com.whatsapp.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_20220408_021217_com.whatsapp.webp
    17 KB · Görüntüleme: 47
  • Screenshot_20220408_020400_com.android.chrome.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 52
  • Screenshot_20220408_015436_com.android.chrome.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 50
Bende onceki cocuklarda hissetmedim yada hamilelik belirtisi mi diye uzerinde durmamistim .. bunda belirti aradigim icin hissediyodum adetten 1 hafta oncesine baslamisti kasik batmasi sızlaması sonrasina gogus hassasiyeti bel agrisi oyle oyle devam etti .. hatirlamaz olur muyuz insallah gonlune gore olur hersey su mubarek ayda

Amin insallah cok saol iliski yeni ya pek ihtimal vermedim acikcasi belirti hmn olacağına ama gecmeyen bi hafif kasik agrim var belki de sebebi bska bisey adete 1 hfta kaldı bakalim hayırlısı.Aslinda hala cesaretim yoktu yeniden gebelige Rabbim boyle nasip eder belki simdiden heyecanı düştü içime

Öyle canım Allah bizede nasip etmiş. Başta olsa belki vazgeçmek kolaydı şimdi oda zor. Başta ben hazırdım herşeye. Şimdi zor Allah'tan gelen sonuçta.
Doktor şuan için risk artır kesin diyemem dedim bende 35 im.
Belki hiç birşey yok sadece olasılık ama benim yapım gerekefi istemsiz kötüyü düşünüyorum.
İstanbul'da değilim de olduğum uerde arayacağım. Eşim bir karar versin.

Öyle tabi. Şuan herşey iyi gözükür doğumda Allah korusun ters birşey olur Allah muhafaza.
Dediğin gibi doktor demek zorunda bunu biliyorum kendinde dedim belki hiç birşey yok ama ben kendimde korumak için demem lazım dedi ben oturup ağlayınca.

Ailede daha önce down sendromu olunca korktum. Birde çocukluktan beri korkum o.

Hadi ya

Birşey çıkacağını sanmıyorum açıkcası son dönemlerde sıkça dile getirilen şeyler sizde ikisi denk gelmiş sadece. Dualarım sizinle güzel sonuçlarınızı alırız inşallah
Amin inşallah çıkmaz ben yine evham yapıp gereksiz stresimle kalirimda.

Aynen ikisi denk geldi. Doktorda tek baslarina bir anlamk yok ama iksii bir olunca risk riski göz ardı etmeyin derim dedi.
O öyle diyince zaten korkum vardı katlanti iyice.

Amin inşallah geçicidir. Zeka yonunden down sendromu filanda çıkmaz insallah

Çok geçmiş olsun canım
Allah birdaha yaşatmasın inşallah bu bebiş Allah'ın izni ile sağlikli sıhhatli kolay doğumla kucağına alıp buyutursun.

%200 uzun üzerine itiraZ edip alınabiliyor mu?

Canım kan tahlili ver istersen. Ben rutin kontrole gidince adet öncesi birde beta bakarmisiniz demiştim öyle cikmisri

Hadi inşallah canım.
Güzel haberlerini bekliyoruz. Rabbim busefer bebiş nasip edip sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Rabbim yeter ki istesin belkide kaldin hamile yada enfeksiyon var tek tarafli oluyo genelde gebelikte kasik agrisi bekle bakalim hayirlisi olsun hakkinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…