- 9 Aralık 2021
- 1.968
- 1.333
- 48
- 38
Çok geçmiş olsun. İnşallah düzelir. Keşke tutmasaysiniz. Şu kaybida olacak dikkat edin.Dün yine kendme hakim olamadim oturdum yarim kilo kaysi yedim yesillerinden circir olmusumnasil gececek bu niyetliyimde
Birşey yoktur eminim içinizi ferah tutun, fetal dna yaptırabilirsiniz en fazla kesin sonuç için. Bugün cuma dua edeceğim size sağlıkla kucağınıza alın inşallahTek başına olsa önemsemezdim ama ikisi olunca risk dedi
Bu tür faturaların hepsini e devlet sisteminiz üzerimdem tüketici hakem heyetine şikayet edebilirsiniz. Alınan çoğu ücret sgk sözleşmesi kanun ve sut ekine aykırı fahiş miktarda. Tüketici hakem heyeti hemen fazla tahsil edilen parayı hesaplıyor ve size iade edilmesine karar veriyor, hastaneye de ayriyeten 400 tl masraf cıkarıyor bilirkişi masrafı vs. Ben tğm faturalarımıı biriktiriyorum. Dogumdan sonra tek tek şikayete koyup haksız alınan tüm paraları alacağım. Ayrıca il sgk Müdürlüğüne hastaneyi şikayet ederseniz idari para cezası kesiyor sgk. Sömürücü şirketler bunlar
Canım cok teşekkür ederim bilgilendirme icin. Eğer sigorta yaptırmamış olsaydım kesin sikayette bulunurdum. Neyse ki eksik evrağımı düzelttiler ve sigortama gönderdim 1600 tl sini sigorta karsılayacak . Ben 400 tl vermis olacağım ayrıntılı ultrasona. İçim rahatladı sabah sabahAyrıca vergi kanuna göre içeriği saptırılmış fatura sahte belge düzenlemeye giriyor ve hapis cezası var. Hastaneye sizi sahte fatura düzenlemekten maliyeye şikayet edeceğim diyebilirsiniz. Sizin ameliyat oldugunuzu ispatlayamazlarsa ceza alırlar.
Canim benim yengeme %70down demislerdi parlaklik böbrek acikligi vs tam hatirlamiyorum devlette özelde kaç hastane gezdi yiğenim suan 4 yasina girecek rabbime şükür hic bir sıkıntı yok bazen doktorlar gördüğünü söylüyor evet ama o gebelikte hamileye zehir oluyor bol bol dua et dualarimdasinErkek bebekde genelde organından dolayı olurmuş tek başına olsa önemli değildie ama parlaklikla birlikte risk dedi.
İkiside birlikte olması nettede down riski yazıyor.
Dua edin olur mu sağlıkla doğar insallaj
Selam. Bizim iliskiden 5 gun sonra sol kasigima birden bir sey saplandi. Yuruyordum tam kapidan cikacaktik, ah bi dur bi dur dedim esime yerimde kala kaldim acisiyla. 5 saniye fln surdu sonra gecti. Ama senin de soyledigim gibi hep ayni noktada bir sizlama oldu araliklarla. Yani bence hakli olabilirsin. Hatta esime dedim bak bence bu tutunma agrisiydi diye ki nitekim oyleymis. 7. Gun midem bulandi sabah kalhvaltisinda. Hakikaten hamile kalmis olabilirim diye dusundum. Ayni gun kabiz oldum ve ben kabiz olan bir insan degilim. Sadece bir onceki hamileligimde birkac kez olmustu. 3. Gosterge buydu. Dedim bn yarin sabab test yapayim. 8. gun bir sey cikmadi testte. Iliskiden sonraki 9. gun yani ertesi gun test yaptim silik cikti.Hanimlar selammbeni hatırlayanlar belki vardır ocak ayinda kalbi durmuştu bebegimin aranızdan ayrilmistim. Şimdi size bir sorum olacak 4 gun once iliskim oldu planlanmayan bir durum gelisti hamile kalabilirim.. ince mizmiz bi kasik agrim var hic olmayan bisey bu.. daha erken mi acaba var mi yasayaniniz? Bu arada bebisleriniz kocaman olmus masallah ya saglikla alin kucağınıza bi kizim var ama onda acemilik hissetmedim ilk zamnlarda bu ağrıyı.. gebeligi öğrendiğimde hissetmiştim
Yarım kilo nasıl yedin kizzDün yine kendme hakim olamadim oturdum yarim kilo kaysi yedim yesillerinden circir olmusumnasil gececek bu niyetliyimde
Allah razı olsun.Birşey yoktur eminim içinizi ferah tutun, fetal dna yaptırabilirsiniz en fazla kesin sonuç için. Bugün cuma dua edeceğim size sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Sağlık olsun ne diyelim15 gün yatış artı doğumo zaman günlük yatış 2.750 TL'di özel sigortam yoktu normal özel giriş yapıyordum tam 50 bin'de değil 53 ya da 55 bin civarında para ödedik üstelik kızım 10 gün kuvezde kaldı yeni doğan ücretini devlet karşıladı başka 100 binle cikamazdik
Dün yine kendme hakim olamadim oturdum yarim kilo kaysi yedim yesillerinden circir olmusumnasil gececek bu niyetliyimde
Kesinlikle böyle çok örnek var. Çoğu sağlıklı doğuyor içini ferah tut inşallah yavrularımız sağlıklıca gelirler.Canim benim yengeme %70down demislerdi parlaklik böbrek acikligi vs tam hatirlamiyorum devlette özelde kaç hastane gezdi yiğenim suan 4 yasina girecek rabbime şükür hic bir sıkıntı yok bazen doktorlar gördüğünü söylüyor evet ama o gebelikte hamileye zehir oluyor bol bol dua et dualarimdasin
Bende servet unsaldaki doktoru duymustum evime cok yakin gebelik testimi de orda yaptirmistimTeşekkür ederim Bı doktor önerdi doktorum bı ona gidip fiyat alacağım bakalım ondan sonra alternatiflere yöneleceğim.
Canim hangi şehirdeysen soyle burdan en azindan orda yaşayan arakaşlarimiz önerir insallahİnşallah yoktur yanılma vardır.
Eşim karar versin.
2.doktor aklımda bir yandan araştırıyorum bende
Merhaba iliskinin üzerinden 10 gün sonra idrarda cikar ultra erken testlerde bende göğüs hassasuyeti ve kasik agrisi cekmistim insallah hamilesindirHanimlar selammbeni hatırlayanlar belki vardır ocak ayinda kalbi durmuştu bebegimin aranızdan ayrilmistim. Şimdi size bir sorum olacak 4 gun once iliskim oldu planlanmayan bir durum gelisti hamile kalabilirim.. ince mizmiz bi kasik agrim var hic olmayan bisey bu.. daha erken mi acaba var mi yasayaniniz? Bu arada bebisleriniz kocaman olmus masallah ya saglikla alin kucağınıza bi kizim var ama onda acemilik hissetmedim ilk zamnlarda bu ağrıyı.. gebeligi öğrendiğimde hissetmiştim
Sıvı kaybı yaşarsın keske bugün tutmasaydin halsizleşir agrin olursa boz orucunu canimDün yine kendme hakim olamadim oturdum yarim kilo kaysi yedim yesillerinden circir olmusumnasil gececek bu niyetliyimde
Kesinlikle yengeme de o zaman doktoru anlatmiş bi bayan 10 yil cocuk sahibi olamamiş tup bebekle gebe kalmiş yaştan dolayi mi artik down risk oranini yuksek soylemisler hatta down var bebekte mi demisler tam hatirlamiyorum kadin bebegin yaşamina son vermiş bebek saglikliymiş oysa ki bunlar rabbimin minik sınavları o yüzden dua etmekten başka çare yok malesefKesinlikle böyle çok örnek var. Çoğu sağlıklı doğuyor içini ferah tut inşallah yavrularımız sağlıklıca gelirler.
Sen yazinca kalkip tartildimBu arada bende 2 kilo almışımhadi hayırlı olsun +2 yola devam.
Ayy çok kötü olmuş. Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin dualarımızı da tam yapmak lazım ben hep uzun uzun detaylı dua ediyorumKesinlikle yengeme de o zaman doktoru anlatmiş bi bayan 10 yil cocuk sahibi olamamiş tup bebekle gebe kalmiş yaştan dolayi mi artik down risk oranini yuksek soylemisler hatta down var bebekte mi demisler tam hatirlamiyorum kadin bebegin yaşamina son vermiş bebek saglikliymiş oysa ki bunlar rabbimin minik sınavları o yüzden dua etmekten başka çare yok malesef
Yok bu gercek olamaz. Kesin tanisi koyulmadan sonlandirma islemi katiyen yapilmiyor. Ancak soyle olmustur. Kesin tani icin amniyosentez yapilmak istenmistir. Keseden sivi alirken kese patlatilmistir yanlislikla. Dusuge sebep olmustur.Kesinlikle yengeme de o zaman doktoru anlatmiş bi bayan 10 yil cocuk sahibi olamamiş tup bebekle gebe kalmiş yaştan dolayi mi artik down risk oranini yuksek soylemisler hatta down var bebekte mi demisler tam hatirlamiyorum kadin bebegin yaşamina son vermiş bebek saglikliymiş oysa ki bunlar rabbimin minik sınavları o yüzden dua etmekten başka çare yok malesef
Ben son 15 günde +2 olmuşum. Baştan beri +7 oldu. Neyse ki bugün izne çıkıyorum. Artık bol bol meyve sebze ile daha kontrollü giderim diye umuyorumSen yazinca kalkip tartildimbende +3 olmuşum bu ramazan ayindan yuvarlanarak cikacagim eşimin yuzunden oruçta tutmuyorum tutsam -4le kapardik ramazani hergün pide aliyor dayanamayip yiyorum ya
Bende öyle detayli etmeye calisiyorum inşallah plesenta previamda geçerde risksiz dogururum yaAyy çok kötü olmuş. Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin dualarımızı da tam yapmak lazım ben hep uzun uzun detaylı dua ediyorumEli kolu sağlığı yerinde olsun vücudu tam olsun yüzü kalbi güzel olsun gibi. Gerisi Allah'ın taktiri
Muhtemelen tanı konmuştu da aldirma karari verdi o zaman cunku kadinin kendi kararıymışYok bu gercek olamaz. Kesin tanisi koyulmadan sonlandirma islemi katiyen yapilmiyor. Ancak soyle olmustur. Kesin tani icin amniyosentez yapilmak istenmistir. Keseden sivi alirken kese patlatilmistir yanlislikla. Dusuge sebep olmustur.
Benim mide bulantilarim iyi ki oldu çok sukur yoksa ben hamileyim ayagina herseyi yerdimBen son 15 günde +2 olmuşum. Baştan beri +7 oldu. Neyse ki bugün izne çıkıyorum. Artık bol bol meyve sebze ile daha kontrollü giderim diye umuyorum
Amniyosentez yapilmadan heyet karari cikmaz. Amniyosentez 100% dogru sonuc verir.Bende öyle detayli etmeye calisiyorum inşallah plesenta previamda geçerde risksiz dogururum ya
Muhtemelen tanı konmuştu da aldirma karari verdi o zaman cunku kadinin kendi kararıymış
Benim mide bulantilarim iyi ki oldu çok sukur yoksa ben hamileyim ayagina herseyi yerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?