2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım cok teşekkür ederim bilgilendirme icin. Eğer sigorta yaptırmamış olsaydım kesin sikayette bulunurdum. Neyse ki eksik evrağımı düzelttiler ve sigortama gönderdim 1600 tl sini sigorta karsılayacak . Ben 400 tl vermis olacağım ayrıntılı ultrasona. İçim rahatladı sabah sabah

@Pembekelebek_8787 cnm çok geçmiş olsun içini ferah tut inşallah hiç bişey çıkmaz sağlıkla gelir bebişin, keşke eşin ikna olsa fetal dna için bilinmezlik insanı daha çok yorar

Erkek bebekde genelde organından dolayı olurmuş tek başına olsa önemli değildie ama parlaklikla birlikte risk dedi.
İkiside birlikte olması nettede down riski yazıyor.
Dua edin olur mu sağlıkla doğar insallaj
Canim benim yengeme %70down demislerdi parlaklik böbrek acikligi vs tam hatirlamiyorum devlette özelde kaç hastane gezdi yiğenim suan 4 yasina girecek rabbime şükür hic bir sıkıntı yok bazen doktorlar gördüğünü söylüyor evet ama o gebelikte hamileye zehir oluyor bol bol dua et dualarimdasin

Selam. Bizim iliskiden 5 gun sonra sol kasigima birden bir sey saplandi. Yuruyordum tam kapidan cikacaktik, ah bi dur bi dur dedim esime yerimde kala kaldim acisiyla. 5 saniye fln surdu sonra gecti. Ama senin de soyledigim gibi hep ayni noktada bir sizlama oldu araliklarla. Yani bence hakli olabilirsin. Hatta esime dedim bak bence bu tutunma agrisiydi diye ki nitekim oyleymis. 7. Gun midem bulandi sabah kalhvaltisinda. Hakikaten hamile kalmis olabilirim diye dusundum. Ayni gun kabiz oldum ve ben kabiz olan bir insan degilim. Sadece bir onceki hamileligimde birkac kez olmustu. 3. Gosterge buydu. Dedim bn yarin sabab test yapayim. 8. gun bir sey cikmadi testte. Iliskiden sonraki 9. gun yani ertesi gun test yaptim silik cikti.

Birşey yoktur eminim içinizi ferah tutun, fetal dna yaptırabilirsiniz en fazla kesin sonuç için. Bugün cuma dua edeceğim size sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Allah razı olsun.
İnşallah sağ saglim alırız.
Fetal için eşimi iknaya calisiyorum

Sağlık olsun ne diyelim

Off ilk hamileliğimde ben bu tarz tüylü meyvelerden irite oldum dişime değdiği an goguslerime kadar bir sızı geliyordu. Şuan da yiyemiyorum düşününce ,okuyunca bile huylandımmmmm
Dün yine kendme hakim olamadim oturdum yarim kilo kaysi yedim yesillerinden circir olmusum nasil gececek bu niyetliyimde

Kesinlikle böyle çok örnek var. Çoğu sağlıklı doğuyor içini ferah tut inşallah yavrularımız sağlıklıca gelirler.

Teşekkür ederim Bı doktor önerdi doktorum bı ona gidip fiyat alacağım bakalım ondan sonra alternatiflere yöneleceğim.
Bende servet unsaldaki doktoru duymustum evime cok yakin gebelik testimi de orda yaptirmistim
İnşallah yoktur yanılma vardır.
Eşim karar versin.
2.doktor aklımda bir yandan araştırıyorum bende
Canim hangi şehirdeysen soyle burdan en azindan orda yaşayan arakaşlarimiz önerir insallah
Merhaba iliskinin üzerinden 10 gün sonra idrarda cikar ultra erken testlerde bende göğüs hassasuyeti ve kasik agrisi cekmistim insallah hamilesindir
Dün yine kendme hakim olamadim oturdum yarim kilo kaysi yedim yesillerinden circir olmusum nasil gececek bu niyetliyimde
Sıvı kaybı yaşarsın keske bugün tutmasaydin halsizleşir agrin olursa boz orucunu canim

Kesinlikle böyle çok örnek var. Çoğu sağlıklı doğuyor içini ferah tut inşallah yavrularımız sağlıklıca gelirler.
Kesinlikle yengeme de o zaman doktoru anlatmiş bi bayan 10 yil cocuk sahibi olamamiş tup bebekle gebe kalmiş yaştan dolayi mi artik down risk oranini yuksek soylemisler hatta down var bebekte mi demisler tam hatirlamiyorum kadin bebegin yaşamina son vermiş bebek saglikliymiş oysa ki bunlar rabbimin minik sınavları o yüzden dua etmekten başka çare yok malesef

Bu arada bende 2 kilo almışım hadi hayırlı olsun +2 yola devam.
Sen yazinca kalkip tartildim bende +3 olmuşum bu ramazan ayindan yuvarlanarak cikacagim eşimin yuzunden oruçta tutmuyorum tutsam -4le kapardik ramazani hergün pide aliyor dayanamayip yiyorum ya

Ayy çok kötü olmuş. Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin dualarımızı da tam yapmak lazım ben hep uzun uzun detaylı dua ediyorum Eli kolu sağlığı yerinde olsun vücudu tam olsun yüzü kalbi güzel olsun gibi. Gerisi Allah'ın taktiri

Yok bu gercek olamaz. Kesin tanisi koyulmadan sonlandirma islemi katiyen yapilmiyor. Ancak soyle olmustur. Kesin tani icin amniyosentez yapilmak istenmistir. Keseden sivi alirken kese patlatilmistir yanlislikla. Dusuge sebep olmustur.

Sen yazinca kalkip tartildim bende +3 olmuşum bu ramazan ayindan yuvarlanarak cikacagim eşimin yuzunden oruçta tutmuyorum tutsam -4le kapardik ramazani hergün pide aliyor dayanamayip yiyorum ya
Ben son 15 günde +2 olmuşum. Baştan beri +7 oldu. Neyse ki bugün izne çıkıyorum. Artık bol bol meyve sebze ile daha kontrollü giderim diye umuyorum

Bende öyle detayli etmeye calisiyorum inşallah plesenta previamda geçerde risksiz dogururum ya
Yok bu gercek olamaz. Kesin tanisi koyulmadan sonlandirma islemi katiyen yapilmiyor. Ancak soyle olmustur. Kesin tani icin amniyosentez yapilmak istenmistir. Keseden sivi alirken kese patlatilmistir yanlislikla. Dusuge sebep olmustur.
Muhtemelen tanı konmuştu da aldirma karari verdi o zaman cunku kadinin kendi kararıymış
Ben son 15 günde +2 olmuşum. Baştan beri +7 oldu. Neyse ki bugün izne çıkıyorum. Artık bol bol meyve sebze ile daha kontrollü giderim diye umuyorum
Benim mide bulantilarim iyi ki oldu çok sukur yoksa ben hamileyim ayagina herseyi yerdim

Amniyosentez yapilmadan heyet karari cikmaz. Amniyosentez 100% dogru sonuc verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…