2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sol kasigimda agri dün bicak gibi de saplandı oraya bisey.. ama ağrıyı tum kasıkta inceden hissediyorum sol daha bariz ama. Ben kabizdan mi acaba diye düşünmüştüm. Dunde iftarda hicbirsey yiyemedim cok sevdigim bir yemekten tiksindim dunden beri de ne istah kaldi ne halim var.. karin agrisida oluyor oncekindede boyle oldum..ama iliskiden 5 gun gecti ve plansız hemen vc ye kosmustum tutar mi bilmiyorum..cok erken belirti verir mi ondan emin degilim..
Ama cok heyecanliyim ya cok istiyorum yine içime düştü bile o kipir kipir hisler hazir degilim psklolojik olarak desemde. Bakalım regle 7. 8 gun var

Günaydın hanımlar… dün 19+5 de detaylı ultrasonu yaptırdım çok şükür hersey yolunda. 300 gr. olmuş oğluş Bulantım ve kusmam henüz geçmediği için hiç kilo alamadım. Ama çok şükür bebek almış , 4 hafta önce 160 gr. dı. Bulantı icin bu sefer fitil verdi, hapida kustugum icin umarım artık geçer. Allah hepimizi sağ salim, sağlıklı bebeklerimize kavuştursun inşallah hayırlı cumalar..

Geçmiş olsun. İnşallah bir an önce geçer. Bulantı çok tuhaf bir his. Bende 16 ya kadar sürmüştü sonra bir sabah uyandım hiç bir şey kalmamış. Hatta bebekle alakalı endişe etmiştim, bulantı öyle bir anda bitmişti. İnşallah siz de bir sabah kalkarsınız bütün bulantı bitmiş gitmiş olur

Korkunu anlıyorum. Bende kendi bebeğim için korkuyorum. Benimkinde de parlaklık var yaş 39. Ama ben testlere güvenmiyorum yanildigini çok okudum etrafımdakilerden gördüm. Teste nekadar guvenebilirsin.

Yani ben anlamadim ilave ucret derken o rastgele sectigin hastane gorselinde cikan sadece ilave ucreti mi oduyoruz

Ay insallah her sabah aynı umutla uyanıyorum. Çok zor birseymis. Umarım bir an önce geçer

Korkunu anlıyorum. Bende kendi bebeğim için korkuyorum. Benimkinde de parlaklık var yaş 39. Ama ben testlere güvenmiyorum yanildigini çok okudum etrafımdakilerden gördüm. Teste nekadar guvenebilirsin.
Aynen zaten testler olasılık.
Allah'ın takdiri inşallah Allah bize acı yaşatmaz mutluluk nasip eder

Amniyosentez yapilmadan heyet karari cikmaz. Amniyosentez 100% dogru sonuc verir.
Yengemin yeğenleri var iki tane engelli ilki engelli olunca ikinci için yapılması gereken bugün testleri amiyosentez hepsini yaptırmışlar sonuçları temiz çıkmış çocuk engelli doğdu hep bedensel hem zihinsel abisinden bile kötü durumda. Oyuzden kesin sonuç diye bişey yok zaten tipda da yok. Herzaman bir yanilma payı vardır. Oyuzden %99.9 derler.

Canım ama benim bildiğim özel kent hastanesinin sgk ile hiçbir anlaşması yok. Mesela medicana da var ama kentte asla gecmiyor. Öyle olunca nasıl oluyor? Allahtan benim özel sigortam karsıladı da geri aldım parayı yoksa zaten sürekli gidilecek bir hastane değil kent hastanesi

Amniyosentez yapilmadan heyet karari cikmaz. Amniyosentez 100% dogru sonuc verir.
Bilemiyorum artik tam detayini ama üzücü bir durum rabbim kimseyi evladiyla sınamasın o psikoloji çok zor daha önce 3 kez kayip yaşadim rabbim hoç kimseye yaşatmasın inşallah

Az kalmis ya. 4 gun sonra test yapabilirsin. Cok heyecanli. Kalbinden gecen gibi olsun insallah. Bize de haber ver ☺

Bilemiyorum artik tam detayini ama üzücü bir durum rabbim kimseyi evladiyla sınamasın o psikoloji çok zor daha önce 3 kez kayip yaşadim rabbim hoç kimseye yaşatmasın inşallah
Amin hic kimseye yasatmasin. Allah her isteyeni bebegine saglikla kavustursun. Dusman basina vermesin boyle sinamasin.

Geçmiş olsun. Nasıl oldu 3 kayıbınız?
Kan pıhtılaşmam var ilkinde anladilar ama ikincide doktor igneye baslamatmadi yine dusuk oldu üçüncüde de sabah aksam 0.6lik 2 igne vurdurdu baska doktordu bu bu da fazla dozdan kanama oldu yine doktorumu degistirdim suan 0.4lük tek doz kullaniyorum malesef igne konusunda doktorlar birbirleriyle çok çelişiyorlar

Cok uzuldum. Cok zor bir aile icin. Allah yardimcilari olsun. Biz down sendromundan bahsediyoruz ama. Zihinsel engeli degil amniyo hicbir test anlayamaz. Bedensel engeli de fiziksel anlamda bir anomali gorunuyorsa, ne bileyim ayagi carpik ya da kisaysa farkli parmagi varsa gibi anliyolar aslinda ayrintilida. Ama vucut butunlugu normal gorunuyorsa anlamazlar.

Evet vücut bütünlüğü normal ama bedenine hakim değil. Çok zor anne sıkıntıdan şeker hastası oldu. Gerçekten bakımlari çok zor. Kocaman delikanlı oldular gucleride yerinde zor hakim oluyorlar bir dakika boş birakamiyorlar. Allah'ım evlatlarimizla sınamasın.

%200 uzun üzerine itiraZ edip alınabiliyor mu?
Evet ama yaptırdıgınız işlemleri sut ekinden bulmanız gerekir. Sadece muayene ise sut2b kısmında her Muayenenin ücreti yazıyor. Ya muayene ya da ayaktan tedavi olarak kabul ediliyor. Ayaktan tedavi de 98 tl şu an sadece 2 katını hastane alabilir. Kararda nasıl hesaplandıgı ayrıntılı yazıyor

Rica ederim. Böyle pesine düşmek lazım yoksa adamı soyup sogana ceviriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…