- 19 Ağustos 2017
- 4.899
- 5.634
- 158
Sol kasigimda agri dün bicak gibi de saplandı oraya bisey.. ama ağrıyı tum kasıkta inceden hissediyorum sol daha bariz ama. Ben kabizdan mi acaba diye düşünmüştüm. Dunde iftarda hicbirsey yiyemedim cok sevdigim bir yemekten tiksindim dunden beri de ne istah kaldi ne halim var.. karin agrisida oluyor oncekindede boyle oldum..ama iliskiden 5 gun gecti ve plansız hemen vc ye kosmustum tutar mi bilmiyorum..cok erken belirti verir mi ondan emin degilim..Selam. Bizim iliskiden 5 gun sonra sol kasigima birden bir sey saplandi. Yuruyordum tam kapidan cikacaktik, ah bi dur bi dur dedim esime yerimde kala kaldim acisiyla. 5 saniye fln surdu sonra gecti. Ama senin de soyledigim gibi hep ayni noktada bir sizlama oldu araliklarla. Yani bence hakli olabilirsin. Hatta esime dedim bak bence bu tutunma agrisiydi diye ki nitekim oyleymis. 7. Gun midem bulandi sabah kalhvaltisinda. Hakikaten hamile kalmis olabilirim diye dusundum. Ayni gun kabiz oldum ve ben kabiz olan bir insan degilim. Sadece bir onceki hamileligimde birkac kez olmustu. 3. Gosterge buydu. Dedim bn yarin sabab test yapayim. 8. gun bir sey cikmadi testte. Iliskiden sonraki 9. gun yani ertesi gun test yaptim silik cikti.
Geçmiş olsun. İnşallah bir an önce geçer. Bulantı çok tuhaf bir his. Bende 16 ya kadar sürmüştü sonra bir sabah uyandım hiç bir şey kalmamış. Hatta bebekle alakalı endişe etmiştim, bulantı öyle bir anda bitmişti. İnşallah siz de bir sabah kalkarsınız bütün bulantı bitmiş gitmiş olurGünaydın hanımlar… dün 19+5 de detaylı ultrasonu yaptırdım çok şükür hersey yolunda. 300 gr. olmuş oğluşBulantım ve kusmam henüz geçmediği için hiç kilo alamadım. Ama çok şükür bebek almış , 4 hafta önce 160 gr. dı. Bulantı icin bu sefer fitil verdi, hapida kustugum icin umarım artık geçer. Allah hepimizi sağ salim, sağlıklı bebeklerimize kavuştursun inşallah hayırlı cumalar..
Korkunu anlıyorum. Bende kendi bebeğim için korkuyorum. Benimkinde de parlaklık var yaş 39. Ama ben testlere güvenmiyorum yanildigini çok okudum etrafımdakilerden gördüm. Teste nekadar guvenebilirsin.Öyle tabi. Şuan herşey iyi gözükür doğumda Allah korusun ters birşey olur Allah muhafaza.
Dediğin gibi doktor demek zorunda bunu biliyorum kendinde dedim belki hiç birşey yok ama ben kendimde korumak için demem lazım dedi ben oturup ağlayınca.
Ailede daha önce down sendromu olunca korktum. Birde çocukluktan beri korkum o.
Yani ben anlamadim ilave ucret derken o rastgele sectigin hastane gorselinde cikan sadece ilave ucreti mi oduyoruzAşagıda özel hastane fiyatları ile ilgili karar örnekleri var. Bir hastane benim şikayetim üzerine karar verilmeden ücreti iade ettiği için red görünüyor sonuc. Medicana hastanesi de baro ile anlaşmalı olarak avukatlara indirim yapınca normal muayene ücreti yerine 200 tl alıyor ve alması gereken fiyattan 3,4 tl yüksek almış oluyor indirimli halıyle, normal vatandaş şikayet etse 250 300 tl vermiş biri 100 tl 500 tl gibi bit para iade edilecek. Diğer kararda da muayene sonrası yapılan kan tahlilinden ek ücret alınamayacağı açıkca yazılarak ödediğim para iade edildi. Diğrr görsel de ilave ücret hesaplama sayfası sgknın resmi sayfası. Ben bi hastane sectim rastgele istanbuldan kadın doğum muayenesi olarak alabileği ücreti görüyorsunuz
Ay insallahGeçmiş olsun. İnşallah bir an önce geçer. Bulantı çok tuhaf bir his. Bende 16 ya kadar sürmüştü sonra bir sabah uyandım hiç bir şey kalmamış. Hatta bebekle alakalı endişe etmiştim, bulantı öyle bir anda bitmişti. İnşallah siz de bir sabah kalkarsınız bütün bulantı bitmiş gitmiş olur
İknaya çalışıyorum .kendimde yaptırabilirim ama arkadan iş cevirmek olacak oyuzden onun kararını bekliyorum@Pembekelebek_8787 cnm çok geçmiş olsun içini ferah tut inşallah hiç bişey çıkmaz sağlıkla gelir bebişin, keşke eşin ikna olsa fetal dna için bilinmezlik insanı daha çok yorar
Aynen zaten testler olasılık.Korkunu anlıyorum. Bende kendi bebeğim için korkuyorum. Benimkinde de parlaklık var yaş 39. Ama ben testlere güvenmiyorum yanildigini çok okudum etrafımdakilerden gördüm. Teste nekadar guvenebilirsin.
Yengemin yeğenleri var iki tane engelli ilki engelli olunca ikinci için yapılması gereken bugün testleri amiyosentez hepsini yaptırmışlar sonuçları temiz çıkmış çocuk engelli doğdu hep bedensel hem zihinsel abisinden bile kötü durumda. Oyuzden kesin sonuç diye bişey yok zaten tipda da yok. Herzaman bir yanilma payı vardır. Oyuzden %99.9 derler.Amniyosentez yapilmadan heyet karari cikmaz. Amniyosentez 100% dogru sonuc verir.
Canım ama benim bildiğim özel kent hastanesinin sgk ile hiçbir anlaşması yok. Mesela medicana da var ama kentte asla gecmiyor. Öyle olunca nasıl oluyor? Allahtan benim özel sigortam karsıladı da geri aldım parayı yoksa zaten sürekli gidilecek bir hastane değil kent hastanesiDevlet ve sgk göz yumuyor buna resen denetlemiyor. Şikayet üzerine denetleme yapılıyor. Yoksa hicbir özel hastane iş yapmaz. Özel hastanenin kanun önünde büyüğü küçüğü yok. Google a sgk ilave ücret hesaplama yazın. Ordan yüzde kac isteyebilir hastane yazıyor. En yüksek %200 isteyebilir hastaneler ve xogu hastanede de %200 olarak belirlenmiş ama tabi normalde %15000 alıyorlar kanuna aykırı olarak
Bilemiyorum artik tam detayini ama üzücü bir durum rabbim kimseyi evladiyla sınamasın o psikoloji çok zor daha önce 3 kez kayip yaşadim rabbim hoç kimseye yaşatmasın inşallahAmniyosentez yapilmadan heyet karari cikmaz. Amniyosentez 100% dogru sonuc verir.
Geçmiş olsun. Nasıl oldu 3 kayıbınız?Bilemiyorum artik tam detayini ama üzücü bir durum rabbim kimseyi evladiyla sınamasın o psikoloji çok zor daha önce 3 kez kayip yaşadim rabbim hoç kimseye yaşatmasın inşallah
Az kalmis ya. 4 gun sonra test yapabilirsin. Cok heyecanli. Kalbinden gecen gibi olsun insallah. Bize de haber ver ☺Sol kasigimda agri dün bicak gibi de saplandı oraya bisey.. ama ağrıyı tum kasıkta inceden hissediyorum sol daha bariz ama. Ben kabizdan mi acaba diye düşünmüştüm. Dunde iftarda hicbirsey yiyemedim cok sevdigim bir yemekten tiksindim dunden beri de ne istah kaldi ne halim var.. karin agrisida oluyor oncekindede boyle oldum..ama iliskiden 5 gun gecti ve plansız hemen vc ye kosmustum tutar mi bilmiyorum..cok erken belirti verir mi ondan emin degilim..
Ama cok heyecanliyim ya cok istiyorum yine içime düştü bile o kipir kipir hislerhazir degilim psklolojik olarak desemde. Bakalım regle 7. 8 gun var
Amin hic kimseye yasatmasin. Allah her isteyeni bebegine saglikla kavustursun. Dusman basina vermesin boyle sinamasin.Bilemiyorum artik tam detayini ama üzücü bir durum rabbim kimseyi evladiyla sınamasın o psikoloji çok zor daha önce 3 kez kayip yaşadim rabbim hoç kimseye yaşatmasın inşallah
Insallah bisey yoktur canim bnimDüşük risk . Normalde yaştan dolayı risk sınıra yakındı kan tahlili ve olcumle düşük dedi
Kan pıhtılaşmam var ilkinde anladilar ama ikincide doktor igneye baslamatmadi yine dusuk oldu üçüncüde de sabah aksam 0.6lik 2 igne vurdurdu baska doktordu bu bu da fazla dozdan kanama oldu yine doktorumu degistirdim suan 0.4lük tek doz kullaniyorum malesef igne konusunda doktorlar birbirleriyle çok çelişiyorlarGeçmiş olsun. Nasıl oldu 3 kayıbınız?
Cok uzuldum. Cok zor bir aile icin. Allah yardimcilari olsun. Biz down sendromundan bahsediyoruz ama. Zihinsel engeli degil amniyo hicbir test anlayamaz. Bedensel engeli de fiziksel anlamda bir anomali gorunuyorsa, ne bileyim ayagi carpik ya da kisaysa farkli parmagi varsa gibi anliyolar aslinda ayrintilida. Ama vucut butunlugu normal gorunuyorsa anlamazlar.Yengemin yeğenleri var iki tane engelli ilki engelli olunca ikinci için yapılması gereken bugün testleri amiyosentez hepsini yaptırmışlar sonuçları temiz çıkmış çocuk engelli doğdu hep bedensel hem zihinsel abisinden bile kötü durumda. Oyuzden kesin sonuç diye bişey yok zaten tipda da yok. Herzaman bir yanilma payı vardır. Oyuzden %99.9 derler.
Evet vücut bütünlüğü normal ama bedenine hakim değil. Çok zor anne sıkıntıdan şeker hastası oldu. Gerçekten bakımlari çok zor. Kocaman delikanlı oldular gucleride yerinde zor hakim oluyorlar bir dakika boş birakamiyorlar. Allah'ım evlatlarimizla sınamasın.Cok uzuldum. Cok zor bir aile icin. Allah yardimcilari olsun. Biz down sendromundan bahsediyoruz ama. Zihinsel engeli degil amniyo hicbir test anlayamaz. Bedensel engeli de fiziksel anlamda bir anomali gorunuyorsa, ne bileyim ayagi carpik ya da kisaysa farkli parmagi varsa gibi anliyolar aslinda ayrintilida. Ama vucut butunlugu normal gorunuyorsa anlamazlar.
Evet ama yaptırdıgınız işlemleri sut ekinden bulmanız gerekir. Sadece muayene ise sut2b kısmında her Muayenenin ücreti yazıyor. Ya muayene ya da ayaktan tedavi olarak kabul ediliyor. Ayaktan tedavi de 98 tl şu an sadece 2 katını hastane alabilir. Kararda nasıl hesaplandıgı ayrıntılı yazıyor%200 uzun üzerine itiraZ edip alınabiliyor mu?
Rica ederim. Böyle pesine düşmek lazım yoksa adamı soyup sogana ceviriyorlar.Canım cok teşekkür ederim bilgilendirme icin. Eğer sigorta yaptırmamış olsaydım kesin sikayette bulunurdum. Neyse ki eksik evrağımı düzelttiler ve sigortama gönderdim 1600 tl sini sigorta karsılayacak . Ben 400 tl vermis olacağım ayrıntılı ultrasona. İçim rahatladı sabah sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?