Olabilir bence bu yüzden gerek görmedi. Bir de ben zaten tüp bebek tedavisi ile hamile kaldığım için bağışıklığımı zorlamak istememiş olabilirAşı sonrası ateşlenme durumları olabiliyor ya o riskli olabilir diye mi acaba istemedi ki?
Izzet duymadim canim ben akademide nuri hüseyinogluna gidiyorumİzzet beye gidiyorum canım sen?
Koroid pleksusun ne oluyor canım ben ramazandan sonra doktoruma gidicem bakalım inşallah normale dönmüştür yaaaAmin canım koroid pleksusun yanında ventrikul de genisleyince daha da korktum isterseniz ve bebeği aldirabilirsiniz dediler Allah kimseye yaşatmasın 3 hafta önce grip olmuştum benden dolayı da olmuş olabilir
Bu hafta 24 bitiyor inşallah. Şimdiye kadar çok şükür herşey yolunda diye kontrollere sık gitmedim ama doğum yaklaştıkça daha sık gitmeye başlarım. Geçen hafta perşembe günü stres sebepli sancılandım. Onun için yarın mutlaka doktorumla görüşmek istiyorumHayirlisi olsun insallah kac aylik siniz
Yarın özelde heyet raporu için görüştüğünüzde buraya yazar mısınız? Salı günü de ben görüşmeye gideceğim. En azından ön bilgim olurCanım hangi tanıyla verdi riskli gebelik mi seninki yarın bende özele gidicem heyet raporu direk tek hekimden alınıyor mu yani bu şekilde 15+15 hatta bi 15 daha olsa beni kurtarıyor
Bende tüp bebekle hamile kaldım iki doktora gidiyorum biri Prof kadın doğum doktoru diğeri Prof perinatalog ikiside yaptır dedi sadece detaylı USG sonrası yaptır dedi hatta Kovit aşısını da yaptır ikisinin arası en az 2 hafta olsun dedi doktor görüşleri farklı oluyorOlabilir bence bu yüzden gerek görmedi. Bir de ben zaten tüp bebek tedavisi ile hamile kaldığım için bağışıklığımı zorlamak istememiş olabilir
Heyet raporu tek hekimle olmuyor. Tek hekim tek seferde 10 gün verebiliyor diye biliyorum. Düşük tehdidi olarak verdiler raporu. Kendi doktorumdan hariç 3 doktor imzası daha var raporumda ve başhekimlik onayı gerekiyor.Canım hangi tanıyla verdi riskli gebelik mi seninki yarın bende özele gidicem heyet raporu direk tek hekimden alınıyor mu yani bu şekilde 15+15 hatta bi 15 daha olsa beni kurtarıyor
Stres yapmayjn rabbim yardimcimiz olsun insallahBu hafta 24 bitiyor inşallah. Şimdiye kadar çok şükür herşey yolunda diye kontrollere sık gitmedim ama doğum yaklaştıkça daha sık gitmeye başlarım. Geçen hafta perşembe günü stres sebepli sancılandım. Onun için yarın mutlaka doktorumla görüşmek istiyorum
Gerek yok diyor bazı doktorlar steril ortamda doğum oldugu için herhnagi bir zararı oldugundan değil benceAşı sonrası ateşlenme durumları olabiliyor ya o riskli olabilir diye mi acaba istemedi ki?
Bana da gerek yok dedi fakat benim aşi alerji geçmişim var ondan demiş olabilir cvd asisinada olma dedi cünkü ama arkadaşlarim da daha once 2 3 dogun yaptilar onlarada olmayın cvd asisini olun dogumdan sonra demiş gebeyken önermemişkızlar merhaba . 22 haftalık ikizlere hamileyim. Bu haftalarda sağlık ocağında tetanoz aşısı yapıyorlar ama doktorum yaptırma gerek yok dedi. Tabii o ne derse onu yapıyorum ama sizde durumlar ne?
inşallah Aminİnşallah feraha çıkarsın bu güzek mübarek günlerde
Himm olabilir. Asi olmazsanizda metal paslı cisimlerden uzak durunOlabilir bence bu yüzden gerek görmedi. Bir de ben zaten tüp bebek tedavisi ile hamile kaldığım için bağışıklığımı zorlamak istememiş olabilir
Doktoruna bi danış bence ben de doğum öncesi başlayacağım kızımda da öyle yapmıştım faydası olmuştu ama şuan çok erken gibi normal hallerde.Kizlar Sağ göğsümün ucu bir aciyor ki anlatamam siyah bolgenin kenarları pütür pütür olmuş göğüs ucu kremini simdiden kullansam ne olur ki
İnşallah canım, boşluklara koroid pleksus diyorlar canım.siniri 7 ymiş .Koroid pleksusun ne oluyor canım ben ramazandan sonra doktoruma gidicem bakalım inşallah normale dönmüştür yaaabenimde ventrikul sol 8.4 sağ 8.7 çıktı netten baktım 15e kadar normal sayiliyormus ve zamanla duzeliyormus inşallah ikimizin de normale döner dua etmekten başka bişey gelmiyor elden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?