2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım koroid pleksus beyin sıvısı ventrikul de onun olduğu yerdeki yer ikiside artmış bizde inşallah normale döner dediğin gibi

Doktoruna bi danış bence ben de doğum öncesi başlayacağım kızımda da öyle yapmıştım faydası olmuştu ama şuan çok erken gibi normal hallerde.
Zaten her gün nemlendiriyorum ama aşiri aciyor neden anlamadim ara ara oluyor aci bu sefer bi tıj ileri seviyede

Kadir Fatih Uçar harika bi doktordu oglumda cok aradik onu ama izmirde kendine klinik acmis bende malum ankarada olunca kaldi oyle degerlendirmeni isterim

Kızlar ben muayene oldum. Çok şükür sıkıntı çıkmadı. Bebeğimin kalp atışları anlık Çok yavaşladı ama doktor bu haftalarda normal rastlanabiliyor dedi. Sonra düzeldi zaten şükür. Magnezyumu günde 3 defaya çıkardı. Kızımın boy kilosu maşallah 32cm 590 gr olmuş. Tabi ortalama söyledi detaylı incelemedi. Ağrılarının sebebi ne bilmiyorum hala. Toko çektiler o da normal dedi. Bakalım 11 gün sonra rutin randevum var.

Yok yok fetal mr naasil oluyor?
İ bebeğe zararlımı ?
DNA tesni biliyorim benimkide nifty 5 kromozom

Fetal dna testi kan sayımı yaptırır gobi kandan alındığı için bebekle hiç alakası yok, zararı.yok. bebeğin anomali durumuna anne kanında bakıyorlar,

Canım hangi tanıyla verdi riskli gebelik mi seninki yarın bende özele gidicem heyet raporu direk tek hekimden alınıyor mu yani bu şekilde 15+15 hatta bi 15 daha olsa beni kurtarıyor

Benim.doktorum riskli gebelik doktoru. Özelde aynı gun diğer 3 doktora imzalayıp veriyormuş, hastaneye göre degismiyorsa özelde heyet raporu kolay yani. Aynı gün işlem tamam. Tek doktor 10 x 4 ten max 40 gün rapor verebilir, heyetin mantığı birden fazla doktor gorusu zaten.

Ancak, eski kayıplarımız dolayı her ne kadar riskli gebe olsam da, acil servislik veya hastaneye yatış gerektiren bir durumum olmadığı için, heyet vermesi için mutlaka toplamda 10x2 normal 20 gün rapor, sonra heyet vermesi gerekiyormus. Doğrudan heyet ile başlayamıyorum normal rapor vermeden.

Kanama gibi ameliyat gibi acil durum içeren durumlarda doğrudan heyet çıkıyormuş, papatya yazmisti

Yarın özelde heyet raporu için görüştüğünüzde buraya yazar mısınız? Salı günü de ben görüşmeye gideceğim. En azından ön bilgim olur

Yukarida paylaştım.

Bugun Temmuz annelerinde bir kiz gobegini paylasmis, ayva gibi, nasil fit gorunuyor. Siz de modeller gibi mi hamilesiniz, nolur hayir deyin. ben soran olursa 6 aylik demeye utaniyorum cunku her an dogurabilecek gibi buyuk bir karnim var. Ilk ve rek gobek fotomu atiyorum bu hamileligimde. Kizimda 453453 foto cekmusimdir. Dedim artik ayip oluyor, oglumuzu da cekelim.

Eklentiler

• 2022-04-11-11-05-30-243.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 107
Yarisi benim gobegim yarisi bebek. Ama bugun dusundum de hakkimi yiyorum. 10 kilo degil 8 kilo aldim. Yuvarlayarak soyluyorum. O 2 kiloyu gecen Ekimde almistim tatilde. Bir de hep evden calisiyorum 2 yili gecti. Hareketsiz olunca kolay aliniyor. Kilo sorun degil de onemli olan sekercikmasin. Su an icin cikmadi sukur.

Benm gobegim de kocaman. Ilk hamileligimde boyle degildi 7 aya kadar kmse anlamamisti. Smdi karsilastiriorum nerdeyse 8 aylik gobegimle es. Yalniz diilsin

Ooo maşallah ne cok büyümüs

Ben Kent hastanesinde Prof Namık demir’e yaptırdım cok iyi bir doktor ama fiyatı cok ucuk 2000 tl . Şimdi kendi düzenli gittigim doktoruma da yaptıracağım. O da Hasan Yıldız kendi kliniği var lozan meydanında.

Gerçekten çok uçukmuş , yani para ile sorunu olmayan insanlar gelsin , az hasta öz hasta bakarım diyor olabilir.

Benm gobegim de kocaman. Ilk hamileligimde boyle degildi 7 aya kadar kmse anlamamisti. Smdi karsilastiriorum nerdeyse 8 aylik gobegimle es. Yalniz diilsin
Di mi hatirliyorum 25. Haftadan sonra birden büyümüştü. Bunda hamile kaldigimi ogrendigimden beri her gun daha da buyuyor gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…