2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım.

Senin adına sevindim canım bebeğin kaç gr oldu seninle aynı hafta içindeyiz? Ben de az kilo alıyordum en başta.
Canım ben en basta baya fazla kilo aldm simdi frenliyorum kendimi. Yarın baktıracağım kilosuna ve boyuna . Geçen hafta 22 cm 320 gram cıkmıstı

Kızlar bizde muayeneden geldik. Bebeğimiz 23+2 gün günüyle uyumlu. 560 gram çok şükür gayet sağlıklı. Rapor için devlet hastanesindeki doktorum 5+5 şeklinde bayrama kadar rapor verecek. Çıkışta özel hastane ile görüştük. Bayramdan sonra 45 gün heyet verecekler. Böylece tam 32 de doğum iznine ayrılmış olacağım.

Ben de bugün icin özelden 10 gün aldım devlette nasıl konuştunuz rapor icin direk tamam dendi mi devlette daha zor deniyor ya hep bide ben kendi doktoruma heyeti sordum diğer arkadaşlar vermeyebilir dedi başka özele de mi sorsam acaba bilemedim

Canım ben en basta baya fazla kilo aldm simdi frenliyorum kendimi. Yarın baktıracağım kilosuna ve boyuna . Geçen hafta 22 cm 320 gram cıkmıstı
ben de 3 kilo aldım sadece zor alıyorum bebeğim seninle aynı gr da. Allah bağışlasın canım. Hareketlerini hissedebiliyor musun canım ben pek anlamıyorum.

Doktoruma direkt anlattım. Cuma günü ayrıldım cumartesi izinler iptal oldu. Stresli çalışmak yıpratıyor sancım oluyor vs diye. Heyet veremem ama 5+5 verebilirim dedi. Heyette diğer doktorlar olduğu için zor dedi. Sonra özel hastanede direkt başhekimle görüştük. Hem doğum öncesi hem doğum sonrası yardımcı olurum dedi

Kızlar özel hastaneden alınan heyet raporları kamuda geçerlimide ben sanki devlet hastanesinden alınması zorunlu diye biliyorum

Ne güzel ya, çok isterdim izin alabilmeyi. Kendi iznimden bile kullanmamaya çalışıyorum, doğum sonrasında 14 haftalık doğum iznime + 2 hafta daha izin girebilirim diye.

Kızlar özel hastaneden alınan heyet raporları kamuda geçerlimide ben sanki devlet hastanesinden alınması zorunlu diye biliyorum
Geçerliymiş. Bizim okulda özelden rapor alan çok hoca oldu. Hatta doğumdan sonra aylarca heyet raporuyla geçirenler oldu

Ne güzel ya, çok isterdim izin alabilmeyi. Kendi iznimden bile kullanmamaya çalışıyorum, doğum sonrasında 14 haftalık doğum iznime + 2 hafta daha izin girebilirim diye.
Rapor alamayıp işe gitmek zorunda kalsam çok üzülecektim. İzin moduna girip oh deyip ertesi gün kötü haberle uyanmak fena etkiledi. Taaa ne zamandan beri bütün işlerimi izne göre ayarladım. Hatta bebeğe tek parça kıyafet bile almadım izinde alırım diye

Lutfen cevap yazin. Merhaba kizlar. 21 haftalik hamileyim, detayli ultrasona girdim. Burun kemigi 5.3mm kucuk dediler, amniosentez yaptirmami onerdiler. Sizin bebeklerin burun kemikleri ne kadar, birer birer yazarsaniz bende ona gore kendime sonuc cikarsam. Bide bobrekler icin genislenmis dediler ama olculer 3mm, aslinda genis degil burun ogle oldugu icin onuda bi goz onunde bulundurun dediler. Sizce donw sindromu olma riski nekadar? 2,3,4lu testlerin hicbirini yaptirmamistim. 90-95% normal bebek diyor diger radiologlar.

Ayy maşallah ben büyük göbek seviyorum ya ilk oğlumda da forumdayken her ay göbek güncellemesi yapıyorduk. Benimde güncel göbüş böyle görenler 7-8aylık sanıyor halbuki bence o kadar büyük değil. Çünkü ilk oğlumda 7.aydan sonra büyümeye başlamıştı ve kocamaanndı. Buda öyle olur sanıyorum. +4 kilo ile yola devam ediyorum ama zaten kiloluyum fazla almamaya çalışıyorum şimdiden 90a dayandık

Yalnızca aile hekimi ile özel muayenehane doktorlarının raporları geçerli değilmiş. Geriye kalan bütün hastaneler sağlık bakanlığı onayla olduğu için heyet raporu verebiliyormuş. Hatta heyet raporunu çok kolay veren özel hastaneler varmış. Bende bugün gidince şaşırdım doğum sonrasına da alırım diye

Lutfen cevap yazin. Merhaba kizlar. 21 haftalik hamileyim, detayli ultrasona girdim. Burun kemigi 5.3mm kucuk dediler, amniosentez yaptirmami onerdiler. Sizin bebeklerin burun kemikleri ne kadar, birer birer yazarsaniz bende ona gore kendime sonuc cikarsam. Bide bobrekler icin genislenmis dediler ama olculer 3mm, aslinda genis degil burun ogle oldugu icin onuda bi goz onunde bulundurun dediler. Sizce donw sindromu olma riski nekadar? 2,3,4lu testlerin hicbirini yaptirmamistim. 90-95% normal bebek diyor diger radiologlar.

Çok tatlı çıkmışsınız Çok özeniyorum şöyle sivri sivri karnı çıkanlara benim kenarlara doğru yayvan büyüyor onun için kimse hamile olduğumu anlamıyor kızımda doğuma giderken bile kimse anlamıyordu bu seferde aynı

ben de ipeği kabul etmeyince Ela olsun dedim
Bela olur dedi
ipek hoşuma gidiyor bilmiyorum
bi de melisa
ay aklıma başka bişey gelmiyo nedense
Bizde kararsiz kalanlardaniz ben ve iki oglum öykü diyoruz babamiz lavinya diyor benim oglanlar ufak daha ismi becerip bile soyliyemiyorlar kayinvalidemde tutturmus goksu veya miray diye onlari direk eledim zaten buyuk ihtimal oyku olarak kalicak cocuklarla ben oyku diye sevmeye basladik bile

korkma canım sakin ol, değerler seni korkutmasın böyle olupta sağlıklı olan birçok bebek var üzme bebeğini ve kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…