- 23 Aralık 2021
- 200
- 94
- 18
- 34
insallah canım.Günaydın kızlarbugün ayrıntılı ultrason yapılacak bunu da sağ salim atlatalım inşallah 22+1 olduk şükür
geçmiş olsun canım.Kızlar ben muayene oldum. Çok şükür sıkıntı çıkmadı. Bebeğimin kalp atışları anlık Çok yavaşladı ama doktor bu haftalarda normal rastlanabiliyor dedi. Sonra düzeldi zaten şükür. Magnezyumu günde 3 defaya çıkardı. Kızımın boy kilosu maşallah 32cm 590 gr olmuş. Tabi ortalama söyledi detaylı incelemedi. Ağrılarının sebebi ne bilmiyorum hala. Toko çektiler o da normal dedi. Bakalım 11 gün sonra rutin randevum var.
Canım ben en basta baya fazla kilo aldm simdi frenliyorum kendimi. Yarın baktıracağım kilosuna ve boyuna . Geçen hafta 22 cm 320 gram cıkmıstıSenin adına sevindim canım bebeğin kaç gr oldu seninle aynı hafta içindeyiz? Ben de az kilo alıyordum en başta.
Ben de bugün icin özelden 10 gün aldım devlette nasıl konuştunuz rapor icin direk tamam dendi mi devlette daha zor deniyor ya hep bide ben kendi doktoruma heyeti sordum diğer arkadaşlar vermeyebilir dedi başka özele de mi sorsam acaba bilemedimKızlar bizde muayeneden geldik. Bebeğimiz 23+2 gün günüyle uyumlu. 560 gram çok şükür gayet sağlıklı. Rapor için devlet hastanesindeki doktorum 5+5 şeklinde bayrama kadar rapor verecek. Çıkışta özel hastane ile görüştük. Bayramdan sonra 45 gün heyet verecekler. Böylece tam 32 de doğum iznine ayrılmış olacağım.
ben de 3 kilo aldım sadece zor alıyorum bebeğim seninle aynı gr da. Allah bağışlasın canım. Hareketlerini hissedebiliyor musun canım ben pek anlamıyorum.Canım ben en basta baya fazla kilo aldm simdi frenliyorum kendimi. Yarın baktıracağım kilosuna ve boyuna . Geçen hafta 22 cm 320 gram cıkmıstı
Evet hissediyorum ben baya canım 16.haftadan itibaren.ben de 3 kilo aldım sadece zor alıyorum bebeğim seninle aynı gr da. Allah bağışlasın canım. Hareketlerini hissedebiliyor musun canım ben pek anlamıyorum.
Evet ya maşallahı var bebemin.Ooo maşallah ne cok büyümüs
Teşekkür ederim canım ❤geçmiş olsun canım.
Doktoruma direkt anlattım. Cuma günü ayrıldım cumartesi izinler iptal oldu. Stresli çalışmak yıpratıyor sancım oluyor vs diye. Heyet veremem ama 5+5 verebilirim dedi. Heyette diğer doktorlar olduğu için zor dedi. Sonra özel hastanede direkt başhekimle görüştük. Hem doğum öncesi hem doğum sonrası yardımcı olurum dediBen de bugün icin özelden 10 gün aldım devlette nasıl konuştunuz rapor icin direk tamam dendi mi devlette daha zor deniyor ya hep bide ben kendi doktoruma heyeti sordum diğer arkadaşlar vermeyebilir dedi başka özele de mi sorsam acaba bilemedim
Ne güzel ya, çok isterdim izin alabilmeyi. Kendi iznimden bile kullanmamaya çalışıyorum, doğum sonrasında 14 haftalık doğum iznime + 2 hafta daha izin girebilirim diye.Doktoruma direkt anlattım. Cuma günü ayrıldım cumartesi izinler iptal oldu. Stresli çalışmak yıpratıyor sancım oluyor vs diye. Heyet veremem ama 5+5 verebilirim dedi. Heyette diğer doktorlar olduğu için zor dedi. Sonra özel hastanede direkt başhekimle görüştük. Hem doğum öncesi hem doğum sonrası yardımcı olurum dedi
Geçerliymiş. Bizim okulda özelden rapor alan çok hoca oldu. Hatta doğumdan sonra aylarca heyet raporuyla geçirenler olduKızlar özel hastaneden alınan heyet raporları kamuda geçerlimideben sanki devlet hastanesinden alınması zorunlu diye biliyorum
Rapor alamayıp işe gitmek zorunda kalsam çok üzülecektim. İzin moduna girip oh deyip ertesi gün kötü haberle uyanmak fena etkiledi. Taaa ne zamandan beri bütün işlerimi izne göre ayarladım. Hatta bebeğe tek parça kıyafet bile almadım izinde alırım diyeNe güzel ya, çok isterdim izin alabilmeyi. Kendi iznimden bile kullanmamaya çalışıyorum, doğum sonrasında 14 haftalık doğum iznime + 2 hafta daha izin girebilirim diye.
Ayy maşallah ben büyük göbek seviyorum yaBugun Temmuz annelerinde bir kiz gobegini paylasmis, ayva gibi, nasil fit gorunuyor. Siz de modeller gibi mi hamilesiniz, nolur hayir deyin.ben soran olursa 6 aylik demeye utaniyorum cunku her an dogurabilecek gibi buyuk bir karnim var. Ilk ve rek gobek fotomu atiyorum bu hamileligimde. Kizimda 453453 foto cekmusimdir. Dedim artik ayip oluyor, oglumuzu da cekelim.
Yalnızca aile hekimi ile özel muayenehane doktorlarının raporları geçerli değilmiş. Geriye kalan bütün hastaneler sağlık bakanlığı onayla olduğu için heyet raporu verebiliyormuş. Hatta heyet raporunu çok kolay veren özel hastaneler varmış. Bende bugün gidince şaşırdım doğum sonrasına da alırım diyeKızlar özel hastaneden alınan heyet raporları kamuda geçerlimideben sanki devlet hastanesinden alınması zorunlu diye biliyorum
Çok tatlı çıkmışsınızAyy maşallah ben büyük göbek seviyorum yailk oğlumda da forumdayken her ay göbek güncellemesi yapıyorduk. Benimde güncel göbüş böyle görenler 7-8aylık sanıyor halbuki bence o kadar büyük değil. Çünkü ilk oğlumda 7.aydan sonra büyümeye başlamıştı ve kocamaanndı. Buda öyle olur sanıyorum. +4 kilo ile yola devam ediyorum ama zaten kiloluyum fazla almamaya çalışıyorum şimdiden 90a dayandık
Eki Görüntüle 3045524
Bizde kararsiz kalanlardaniz ben ve iki oglum öykü diyoruz babamiz lavinya diyor benim oglanlar ufak daha ismi becerip bile soyliyemiyorlar kayinvalidemde tutturmus goksu veya miray diye onlari direk eledim zaten buyuk ihtimal oyku olarak kalicak cocuklarla ben oyku diye sevmeye basladik bileben de ipeği kabul etmeyince Ela olsun dedim
Bela olur dedi
ipek hoşuma gidiyor bilmiyorum
bi de melisa
ay aklıma başka bişey gelmiyo nedense
korkma canım sakin ol, değerler seni korkutmasın böyle olupta sağlıklı olan birçok bebek var üzme bebeğini ve kendini.Lutfen cevap yazin. Merhaba kizlar. 21 haftalik hamileyim, detayli ultrasona girdim. Burun kemigi 5.3mm kucuk dediler, amniosentez yaptirmami onerdiler. Sizin bebeklerin burun kemikleri ne kadar, birer birer yazarsaniz bende ona gore kendime sonuc cikarsam. Bide bobrekler icin genislenmis dediler ama olculer 3mm, aslinda genis degil burun ogle oldugu icin onuda bi goz onunde bulundurun dediler. Sizce donw sindromu olma riski nekadar? 2,3,4lu testlerin hicbirini yaptirmamistim. 90-95% normal bebek diyor diger radiologlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?