Çok sevindim bu habere cnm vallaYalnızca aile hekimi ile özel muayenehane doktorlarının raporları geçerli değilmiş. Geriye kalan bütün hastaneler sağlık bakanlığı onayla olduğu için heyet raporu verebiliyormuş. Hatta heyet raporunu çok kolay veren özel hastaneler varmış. Bende bugün gidince şaşırdım doğum sonrasına da alırım diye
Bana burun için bir ölçü vermedoLutfen cevap yazin. Merhaba kizlar. 21 haftalik hamileyim, detayli ultrasona girdim. Burun kemigi 5.3mm kucuk dediler, amniosentez yaptirmami onerdiler. Sizin bebeklerin burun kemikleri ne kadar, birer birer yazarsaniz bende ona gore kendime sonuc cikarsam. Bide bobrekler icin genislenmis dediler ama olculer 3mm, aslinda genis degil burun ogle oldugu icin onuda bi goz onunde bulundurun dediler. Sizce donw sindromu olma riski nekadar? 2,3,4lu testlerin hicbirini yaptirmamistim. 90-95% normal bebek diyor diger radiologlar.
Evden çalışmanıza sevindim. En azından ayaklarınızı uzatma fırsatınız olur. Stres altında çalışmak gerçekten çok zor. Hele 6 ay bitttikten sonra göbekler ve bebekler iyice büyüyecek daha zor olacakÇok sevindim bu habere cnm vallabende doğum sonrası alıcam heyet raporu kısmetse, idari izinler iptal oldu ama sanırım evden çalışmaya geçicem ben şef ve müdür sağolsun her türlü kolaylığı sağlıyolar, yoksa bende rapor almaya çalışcaktım
Aynen cnm, bide işim masa başı oturmaktan ağrı giriyor kasıklarıma, evde uzanabilirim en azından, hepimize kolaylıklar versin valla hamilelik ve çalışmak çok zormuşEvden çalışmanıza sevindim. En azından ayaklarınızı uzatma fırsatınız olur. Stres altında çalışmak gerçekten çok zor. Hele 6 ay bitttikten sonra göbekler ve bebekler iyice büyüyecek daha zor olacak
Slm ben doktora gidip geldim iki kizim vardi oglum olucak simdi sizden ne haber varBu hafta 24 bitiyor inşallah. Şimdiye kadar çok şükür herşey yolunda diye kontrollere sık gitmedim ama doğum yaklaştıkça daha sık gitmeye başlarım. Geçen hafta perşembe günü stres sebepli sancılandım. Onun için yarın mutlaka doktorumla görüşmek istiyorum
Bana at aşkoBende göbek güncellemesi atmak istiyordum ama hepsinde yüzüm cıkmıs cektiklerimin ya.neyse merak edenlere özelden atarım.
Aşko sen muhtemelen geçenlerde insta storyim de görmüşsündür ama atayımBana at aşko
Hee o fotoğraf evet gördüm çok minnostun yaa çok yakışmışAşko sen muhtemelen geçenlerde insta storyim de görmüşsündür ama atayım
Çok tatlı görünüyor.Ayy maşallah ben büyük göbek seviyorum yailk oğlumda da forumdayken her ay göbek güncellemesi yapıyorduk. Benimde güncel göbüş böyle görenler 7-8aylık sanıyor halbuki bence o kadar büyük değil. Çünkü ilk oğlumda 7.aydan sonra büyümeye başlamıştı ve kocamaanndı. Buda öyle olur sanıyorum. +4 kilo ile yola devam ediyorum ama zaten kiloluyum fazla almamaya çalışıyorum şimdiden 90a dayandık
Eki Görüntüle 3045524
Bende göbek güncellemesi atmak istiyordum ama hepsinde yüzüm cıkmıs cektiklerimin ya.neyse merak edenlere özelden atarım.
Aa evet iyi akıl ettin kıEmoji koy ehehe
Hahaha benimde göbeğim küçük. Bir anda büyüyecek herhaldeGöbekler yarışmaya başlamış kızlarbenimde çok çıktı göbeğim diyodum ama sizinkileri görünce küçükmüş gene benimki
Bendede öyleBenım göbeğim daha kücük ya hala small taytlarımı giyiyorum yani oyshodan falan aldıgım
Benimkide seninkinden çok çok az büyükAa evet iyi akıl ettin kı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?