2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok sevindim bu habere cnm valla bende doğum sonrası alıcam heyet raporu kısmetse, idari izinler iptal oldu ama sanırım evden çalışmaya geçicem ben şef ve müdür sağolsun her türlü kolaylığı sağlıyolar, yoksa bende rapor almaya çalışcaktım

Bana burun için bir ölçü vermedo

Evden çalışmanıza sevindim. En azından ayaklarınızı uzatma fırsatınız olur. Stres altında çalışmak gerçekten çok zor. Hele 6 ay bitttikten sonra göbekler ve bebekler iyice büyüyecek daha zor olacak

Aynen cnm, bide işim masa başı oturmaktan ağrı giriyor kasıklarıma, evde uzanabilirim en azından, hepimize kolaylıklar versin valla hamilelik ve çalışmak çok zormuş

Slm ben doktora gidip geldim iki kizim vardi oglum olucak simdi sizden ne haber var

Çok tatlı görünüyor. Benim hamile olduğum şuan pek anlaşılmıyor iştahım baya açıldı bundan sonrası nasıl olur bilmiyorum.

Bende güncellemeyi haftaya atayım 24. Hafta olunca. Şimdi 22 hafta olan var. O da olmaz şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…