Benimki çok küçükte değil aslında bana göre baya büyük diyordum ama değilmiş anlaşılanHahaha benimde göbeğim küçük. Bir anda büyüyecek herhalde
Benim küçük bence. Yani kendimce en azından öyle düşünüyorumBenimki çok küçükte değil aslında bana göre baya büyük diyordum ama değilmiş anlaşılan
Ay benimde gobis öyle ama akşamları biraz daha geniş oluyor sabah yokAa evet iyi akıl ettin kı
Belli oluyormuda bakınca, benim 1 hafta önceye kadar bol giyince kimse anlamıyordu, bu hafta artık herkes aaa hamilemisin diye şaşırıyor bol giyinmekte kurtarmıyorBenim küçük bence. Yani kendimce en azından öyle düşünüyorum
Maşallah sizin gobusler bayaga belli olmuş. Bende hamile gobusu değilde kilo gobusu gibi halaAyy maşallah ben büyük göbek seviyorum yailk oğlumda da forumdayken her ay göbek güncellemesi yapıyorduk. Benimde güncel göbüş böyle görenler 7-8aylık sanıyor halbuki bence o kadar büyük değil. Çünkü ilk oğlumda 7.aydan sonra büyümeye başlamıştı ve kocamaanndı. Buda öyle olur sanıyorum. +4 kilo ile yola devam ediyorum ama zaten kiloluyum fazla almamaya çalışıyorum şimdiden 90a dayandık
Eki Görüntüle 3045524
anladım canım o zaman çok elzem değil... Bir de şu geldi aklıma her ameliyata girene yapıyolar mı bu aşıyı sonuçta... doktordan iyi bilecek halimiz yok. Hemşireden duyduğuma göre de erken doğumu tetikleyebiliyormus tetanoz aşısıBana da gerek yok dedi fakat benim aşi alerji geçmişim var ondan demiş olabilir cvd asisinada olma dedi cünkü ama arkadaşlarim da daha once 2 3 dogun yaptilar onlarada olmayın cvd asisini olun dogumdan sonra demiş gebeyken önermemiş
Ne valla belli olmaması daha iyi bence. Ben kendimi daha rahat hissediyorum böyle.Belli oluyormuda bakınca, benim 1 hafta önceye kadar bol giyince kimse anlamıyordu, bu hafta artık herkes aaa hamilemisin diye şaşırıyor bol giyinmekte kurtarmıyor
Akşamları mide dolıyor ya ondandır canımAy benimde gobis öyle ama akşamları biraz daha geniş oluyor sabah yok
Cevap yazin lutfen, nasil goremezsiniz bu kadar yaziyi?Lutfen cevap yazin. Merhaba kizlar. 21 haftalik hamileyim, detayli ultrasona girdim. Burun kemigi 5.3mm kucuk dediler, amniosentez yaptirmami onerdiler. Sizin bebeklerin burun kemikleri ne kadar, birer birer yazarsaniz bende ona gore kendime sonuc cikarsam. Bide bobrekler icin genislenmis dediler ama olculer 3mm, aslinda genis degil burun ogle oldugu icin onuda bi goz onunde bulundurun dediler. Sizce donw sindromu olma riski nekadar? 2,3,4lu testlerin hicbirini yaptirmamistim. 90-95% normal bebek diyor diger radiologlar.
Maşallah cnm, bende kışı atlattım elimdekilerle ama yaza zor gibi o iş dün yazlıkları döktüm hepsi smal bedenNe valla belli olmaması daha iyi bence. Ben kendimi daha rahat hissediyorum böyle.Bol beni hala kurtarıyor ama kış bittiği için hep kısa dar kıyafetlerim kaldı. Çok şükür kendime masraf yapmadan bitirdim kışı. Yazda böyle biter gibi geliyor bana
Bende öyle yani almazsam yıkılırdım şuanlık 10 gün alabildim ama bashekimle konuşmak hiç aklıma gelmemişti olmadı ikinci tur icin biz de öyle yaparız insallah verirlerRapor alamayıp işe gitmek zorunda kalsam çok üzülecektim. İzin moduna girip oh deyip ertesi gün kötü haberle uyanmak fena etkiledi. Taaa ne zamandan beri bütün işlerimi izne göre ayarladım. Hatta bebeğe tek parça kıyafet bile almadım izinde alırım diye
Konuyla ilgili bir bilgm yok malesef cnm, bana burun kemiği ölçüsü vermedi dr. Normal dedi sadece ölçüleriCevap yazin lutfen, nasil goremezsiniz bu kadar yaziyi?
Burun kemiği kaç hiç bilmiyorum canım banahşc bi doktor burun kemiği şudur demedi ama böbrek de genişleme biz de de var erkek bebekler de genel de olur sonradan düzelir takip edicez dediler cok geçmiş olsun insallah bi sıkıntısı yoktur diğer doktorlar da yüksek oranda normal demiş zaten bir de ablamın çocuğun da öyle olmuştu yeğenim de sonra meğer çocuğun burnu küçükmüş genetik yani siz de burun küçükse onda da öyle olabilir şuan yeğenim 5 yaşında bi sorunu yok cok şükür içini ferah turLutfen cevap yazin. Merhaba kizlar. 21 haftalik hamileyim, detayli ultrasona girdim. Burun kemigi 5.3mm kucuk dediler, amniosentez yaptirmami onerdiler. Sizin bebeklerin burun kemikleri ne kadar, birer birer yazarsaniz bende ona gore kendime sonuc cikarsam. Bide bobrekler icin genislenmis dediler ama olculer 3mm, aslinda genis degil burun ogle oldugu icin onuda bi goz onunde bulundurun dediler. Sizce donw sindromu olma riski nekadar? 2,3,4lu testlerin hicbirini yaptirmamistim. 90-95% normal bebek diyor diger radiologlar.
Ay allahım small bedenlerden l xl bedeblere geçiyoruz resmen. Ben hayatımda giymemiştimMaşallah cnm, bende kışı atlattım elimdekilerle ama yaza zor gibi o iş dün yazlıkları döktüm hepsi smal bedengöbekten olmuyor bir çoğu bol kesim olanlar var arada 1/2 olan sadece
Evet olabilir zaten çok çıkmaması suanlik iyi bir çocuk daha olunca hareket etme peşinden koşmada şuan küçük olsunAkşamları mide dolıyor ya ondandır canım
Bana ölçü falan söylemedi doktorum. Normal her şeyi dedi sadece. Bit sorun yoktu. İkili testtede de aynı şekilde ölçü söylemediler. O uüzden bir fikrim yok. Bence burada kimse size yüzdelik veremez zaten down ile ilgili. Şahsi düşüncem tabi bu benim. Çok geçmiş olsun inşallah bir sorun sıkıntı yokturCevap yazin lutfen, nasil goremezsiniz bu kadar yaziyi?
Aynen valla cnmAy allahım small bedenlerden l xl bedeblere geçiyoruz resmen. Ben hayatımda giymemiştimbakalım nasıl olacağız doğuma kadar.
Aboo.Aynen valla cnmbide sıcakta çok ödem olur diyorlar onun şişinide ekleyince eyvah eyvah
Gözden kacmıs olabilir. İlk defa gördüm şuan şahsen. Burun kemiğini bilmiyorum en son dörtlüde inceleyip olması gerektiği gibi her şey demişti. Bence bizim sonuclarımıza göre değil de iciniz tamamen rahat etmesi icin fetal dna testi yaptırmalısınız. en azından bu sekilde iciniz rahatlayabilir.Cevap yazin lutfen, nasil goremezsiniz bu kadar yaziyi?
Tüm samimiyetimle söylüyorum hiç kilolu durmuyorsun, gayet alımlı ve güzel görünüyorsun. Hamilelik yakışmış, nazar değmesin.Ayy maşallah ben büyük göbek seviyorum yailk oğlumda da forumdayken her ay göbek güncellemesi yapıyorduk. Benimde güncel göbüş böyle görenler 7-8aylık sanıyor halbuki bence o kadar büyük değil. Çünkü ilk oğlumda 7.aydan sonra büyümeye başlamıştı ve kocamaanndı. Buda öyle olur sanıyorum. +4 kilo ile yola devam ediyorum ama zaten kiloluyum fazla almamaya çalışıyorum şimdiden 90a dayandık
Eki Görüntüle 3045524
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?