2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aaa ben hic duymamiştim bünyeyle alakalidir belki bazi bünyelerde yapiyor olabilir

Cevap yazin lutfen, nasil goremezsiniz bu kadar yaziyi?
Bana ikili yapıldı 4 lu için birşey demedi burun kemiğine sadece+ konmuş ölçü demedi. Detaylıda da demedi bir değer
Böbrek genişliği ve kalp parlakligi gözüktüğü için amniyosentez yada fetal DNA önerdi.
Fetal DNA için kan verdim .imkanınız varsa fetal DNA yaptırabilirsiniz. Amniyosentez riskli ama risk çok fazla kesin amniyosentezdediyse doktorla sizin kararınız.

Nette bir bakın yada şüphe ediyorsanız başka bir doktora detaylı yaptırın derim

Bende hamileliği oyshonun comfortlux normal hamileler icin olmayan taytıyla ve trendyolmilla nın fitilli taytlarıyla geçiriyorum çoğunlukla. Üstümede bol tişörtler falan

Ayy maşallah benimki yarısi kadar bile değil benim oğlum minnak galiba üstelik bu bebeğimde karnım daha büyük kızımda hiç yok gibiydi 32. haftada belli olmuyordu erken doğum olunca komşumuz geldi abla neredesin dedi doğum yaptım dediğimde sen hamile mıydın demişti herkes baya guluşmuştu

Cevap yazin lutfen, nasil goremezsiniz bu kadar yaziyi?
Canım ben fetal DNA yaptırdım sonrada detaylı USG yaptirdim doktor sadece istediğim ölçülerde dedi hatta hiçbir organının ölçüsünü söylemedi hepsinde olması gereken ölçülerde dedi aklımada hiç ölçüsünü sormak gelmedi inşallah sizin yavrunuzda sağlıkla dünyaya gelir inşallah

Maaşallah hiç dert etmeye gerek yok kiloyu, ben anın tadını cıkarıyorum. 69ile hamile kaldım su an 74 üm. 85 e kadar cıkarım kesin 1.60 boyla topaç gibi olurum Dediğin gibi yeyer ki şeker çıkmasın. Doğumdan sonra düşünürüz artık. Benim karnım bu kadar yok ama büyüdüğünü gördükçe cok seviniyorum

Doktorlar hep en kötüsünü konuşur, merak etme sağlıklıdır brbeğin. Down sendromlu denilen bebekler bile sağlıkla doğuyor, bu tutum anneleri korkutmaktan başka işe yaramıyor. Bir de ailede burnunuz küçük mü dayısının halasının buyuklerinin burnu nasıl belki genetiktir yani canını sıkma sağlıcakla gelsin inşallah minik burunlu

Selammmm kızlar acayip birikmiş geriye dönük okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir
Biz arar tatil olunca memleketime Trabzona geldik çok mutluyum yol biraz yordu ama olsun
Minik bebiste iyidir inşallah haftaya gideceğim en son 1 ay önce gitmstm su fazla olduğu için diyet dedi doktor ama pek yapamıyorm istahım çok açıldı sizin iştahlarda öylemi yaa
Herkese de hayırlı bereketli Ramazanlar dilerim

Kızlar 20 lik dişim ağrıyor diş doktoru alınması gerektiğini söyledi ama ben çok korkuyorum aldırmaya ve aldırma esnasında kendimi kasarım sıkarım kesin bebeklere bişey olmasından falan çok korkuyorum. Antibiyotik verdi doktorum kullanabilirsiniz dedi. Ne yapabilirim başka aldırmalı miyim sizce dayana bilir miyim ağrısına daha önce hiç diş aldırmadım

Cok zor oluyor ben baya erken cektigim icin onun agrisini 16 17 yaslarimdaydim aldirdim 20likleri uyustuktan sonra o kadar kasacagini sanmiyorum dayanamaya bilirsin agrisina antibiyotik sonrasi rahatliyosun biraz ama tekrar basliyor agrisi

Esim dogarken burnu basikmis, yokmus delikleri varmis sadece. Bide ablamin, halamin burnu cok cok kisa kucuk. Insallah oyledir, tesekkur ederim

Kendimi gordum ama iftardan sonraki halimi

Ne kadar erken aldırırsanız o kadar iyi olur. Antibiyotik kullanımıyla birlikte birkaç günde tamamen iyileşmiş olur. Kızım 6 aylık emerken yaptırmıştım. İlk gece kanama ve ağrı olmuştu. Sonraki güne iyileşmişti

Geçerliymiş. Bizim okulda özelden rapor alan çok hoca oldu. Hatta doğumdan sonra aylarca heyet raporuyla geçirenler oldu

Ben bir şeyi anlamadım, danışmak istiyorum. Şimdi işçi 16 hafta (8'ini onden alabilir) doğum iznine sahip. İsterse ücretsiz +6 ay izin daha alabiliyor özel sektörde. Doğumdan sonraki heyet raporu ne oluyor ben anlamadım önceki, doğum iznine kadar çalışmamak için. Aydınlatabilir misin?

Cok zor oluyor ben baya erken cektigim icin onun agrisini 16 17 yaslarimdaydim aldirdim 20likleri uyustuktan sonra o kadar kasacagini sanmiyorum dayanamaya bilirsin agrisina antibiyotik sonrasi rahatliyosun biraz ama tekrar basliyor agrisi
Hamile olmasam 5 dk düşünmem kapar gözümü bağıra bağıra aldırırım ama bebekleri düşünüyorum bişey olur diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…