Aaa ben hic duymamiştim bünyeyle alakalidir belki bazi bünyelerde yapiyor olabiliranladım canım o zaman çok elzem değil... Bir de şu geldi aklıma her ameliyata girene yapıyolar mı bu aşıyı sonuçta... doktordan iyi bilecek halimiz yok. Hemşireden duyduğuma göre de erken doğumu tetikleyebiliyormus tetanoz aşısı
Bana ikili yapıldı 4 lu için birşey demedi burun kemiğine sadece+ konmuş ölçü demedi. Detaylıda da demedi bir değerCevap yazin lutfen, nasil goremezsiniz bu kadar yaziyi?
Ayy maşallahBugun Temmuz annelerinde bir kiz gobegini paylasmis, ayva gibi, nasil fit gorunuyor. Siz de modeller gibi mi hamilesiniz, nolur hayir deyin.ben soran olursa 6 aylik demeye utaniyorum cunku her an dogurabilecek gibi buyuk bir karnim var. Ilk ve rek gobek fotomu atiyorum bu hamileligimde. Kizimda 453453 foto cekmusimdir. Dedim artik ayip oluyor, oglumuzu da cekelim.
Konuyla ilgili fikrim olmadigi icin yazmiyorum. Olcu soylenmedi cunkuCevap yazin lutfen, nasil goremezsiniz bu kadar yaziyi?
Canım ben fetal DNA yaptırdım sonrada detaylı USG yaptirdim doktor sadece istediğim ölçülerde dedi hatta hiçbir organının ölçüsünü söylemedi hepsinde olması gereken ölçülerde dedi aklımada hiç ölçüsünü sormak gelmedi inşallah sizin yavrunuzda sağlıkla dünyaya gelir inşallahCevap yazin lutfen, nasil goremezsiniz bu kadar yaziyi?
Maaşallah hiç dert etmeye gerek yok kiloyu, ben anın tadını cıkarıyorum. 69ile hamile kaldım su an 74 üm. 85 e kadar cıkarım kesin 1.60 boyla topaç gibi olurumBugun Temmuz annelerinde bir kiz gobegini paylasmis, ayva gibi, nasil fit gorunuyor. Siz de modeller gibi mi hamilesiniz, nolur hayir deyin.ben soran olursa 6 aylik demeye utaniyorum cunku her an dogurabilecek gibi buyuk bir karnim var. Ilk ve rek gobek fotomu atiyorum bu hamileligimde. Kizimda 453453 foto cekmusimdir. Dedim artik ayip oluyor, oglumuzu da cekelim.
Doktorlar hep en kötüsünü konuşur, merak etme sağlıklıdır brbeğin. Down sendromlu denilen bebekler bile sağlıkla doğuyor, bu tutum anneleri korkutmaktan başka işe yaramıyor. Bir de ailede burnunuz küçük mü dayısının halasının buyuklerinin burnu nasıl belki genetiktir yani canını sıkma sağlıcakla gelsin inşallah minik burunluLutfen cevap yazin. Merhaba kizlar. 21 haftalik hamileyim, detayli ultrasona girdim. Burun kemigi 5.3mm kucuk dediler, amniosentez yaptirmami onerdiler. Sizin bebeklerin burun kemikleri ne kadar, birer birer yazarsaniz bende ona gore kendime sonuc cikarsam. Bide bobrekler icin genislenmis dediler ama olculer 3mm, aslinda genis degil burun ogle oldugu icin onuda bi goz onunde bulundurun dediler. Sizce donw sindromu olma riski nekadar? 2,3,4lu testlerin hicbirini yaptirmamistim. 90-95% normal bebek diyor diger radiologlar.
Benim de hiç bir bilgim yok yazamıyorum bilgim olmayıncaKonuyla ilgili fikrim olmadigi icin yazmiyorum. Olcu soylenmedi cunku
Cok zor oluyor ben baya erken cektigim icin onun agrisini 16 17 yaslarimdaydim aldirdim 20likleri uyustuktan sonra o kadar kasacagini sanmiyorum dayanamaya bilirsin agrisina antibiyotik sonrasi rahatliyosun biraz ama tekrar basliyor agrisiKızlar 20 lik dişim ağrıyor diş doktoru alınması gerektiğini söyledi ama ben çok korkuyorum aldırmaya ve aldırma esnasında kendimi kasarım sıkarım kesin bebeklere bişey olmasından falan çok korkuyorum. Antibiyotik verdi doktorum kullanabilirsiniz dedi. Ne yapabilirim başka aldırmalı miyim sizce dayana bilir miyim ağrısına daha önce hiç diş aldırmadım
Esim dogarken burnu basikmis, yokmus delikleri varmis sadece. Bide ablamin, halamin burnu cok cok kisa kucuk. Insallah oyledir, tesekkur ederimDoktorlar hep en kötüsünü konuşur, merak etme sağlıklıdır brbeğin. Down sendromlu denilen bebekler bile sağlıkla doğuyor, bu tutum anneleri korkutmaktan başka işe yaramıyor. Bir de ailede burnunuz küçük mü dayısının halasının buyuklerinin burnu nasıl belki genetiktir yani canını sıkma sağlıcakla gelsin inşallah minik burunlu
Kendimi gordum ama iftardan sonraki halimiAyy maşallah ben büyük göbek seviyorum yailk oğlumda da forumdayken her ay göbek güncellemesi yapıyorduk. Benimde güncel göbüş böyle görenler 7-8aylık sanıyor halbuki bence o kadar büyük değil. Çünkü ilk oğlumda 7.aydan sonra büyümeye başlamıştı ve kocamaanndı. Buda öyle olur sanıyorum. +4 kilo ile yola devam ediyorum ama zaten kiloluyum fazla almamaya çalışıyorum şimdiden 90a dayandık
Eki Görüntüle 3045524
Ilk cocukta 5. Ayimdan sonra cikti gobegim benimde ic karinla alakali o kimisinin dar kimisinin genis oluyoBendede öylehiç fark edilmiyor. İlk bebek olduğundandır
Ne kadar erken aldırırsanız o kadar iyi olur. Antibiyotik kullanımıyla birlikte birkaç günde tamamen iyileşmiş olur. Kızım 6 aylık emerken yaptırmıştım. İlk gece kanama ve ağrı olmuştu. Sonraki güne iyileşmiştiKızlar 20 lik dişim ağrıyor diş doktoru alınması gerektiğini söyledi ama ben çok korkuyorum aldırmaya ve aldırma esnasında kendimi kasarım sıkarım kesin bebeklere bişey olmasından falan çok korkuyorum. Antibiyotik verdi doktorum kullanabilirsiniz dedi. Ne yapabilirim başka aldırmalı miyim sizce dayana bilir miyim ağrısına daha önce hiç diş aldırmadım
Geçerliymiş. Bizim okulda özelden rapor alan çok hoca oldu. Hatta doğumdan sonra aylarca heyet raporuyla geçirenler oldu
Hamile olmasam 5 dk düşünmem kapar gözümü bağıra bağıra aldırırım ama bebekleri düşünüyorum bişey olur diye.Cok zor oluyor ben baya erken cektigim icin onun agrisini 16 17 yaslarimdaydim aldirdim 20likleri uyustuktan sonra o kadar kasacagini sanmiyorum dayanamaya bilirsin agrisina antibiyotik sonrasi rahatliyosun biraz ama tekrar basliyor agrisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?