2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Doğumdan sonraki heyet raporuda bebeğe bakabilmek aynı zamanda maaş alabilmek için.
Heyette iken maaşıni alıyorsun ama hastalık süresi için belli bir sınır var alabileceğin fazlası işten atılma nedeni

Hamile olmasam 5 dk düşünmem kapar gözümü bağıra bağıra aldırırım ama bebekleri düşünüyorum bişey olur diye.
Aneztezi yapabileceklermi sor derim birde kan sulandırıcı kullanıyorsan mutlaka şöyle çünkü ozaman hemen cekmiyorlar

Dişiniz çıktı ise alınması çok zor değil. ben 2 dişimi aldırdım biri kolaydı çıkmıştı diğeri çıkmamıştı ameliyat yaptı resmen ve dehşet zordu. Çıktı, alınmaya müsait ise aldırın derim.

Özel sektörü bilmiyorum maalesef ama kamuyu anlayayım. 32 den doğuma kadar 8 doğumdan sonra 8 hafta var. Genellikle doğum izni bitince Yıllık rapor hakkını kullanıyorlar.Ardından 6 ay kadar heyet raporu alıyorlar. Heyet raporunu 30-45 gün şeklinde alınabiliyor. Heyet raporu bitince bebek 2 yaşına gelene kadar ücretsiz izin alınabiliyor. Gördüğüm genelde böyle yapılıyor

Selam kızlar bugün ayrıntılımiz vardı bebekler uyuyordu aşırı yakın durmuslarsi yüzlerini hiç göremedi dr organlarına falan baktı herşey normal ama yüzlerini de gormem lazım dedi ara verdik çikolata yedim yürüdüm su içtim ama pozisyon hiç değişmedi yüzyüze yatmislardı dr haftaya gel bi daha bakmam lazım dedi rapor hazirlamadi karnım çok sertmis bu yüzden bebekler çok sıkışık dedi kasılma mi var dedim karın neden sertlesir dedi hayır kasılma olsa serklaj olduğu için cok ağrın olurdu dedi muhtemelen stres yapmışsın yada suyu az icimissin dedi neyse şükür şimdilik herşey normal haftaya yüzlerini gördük mu onda da sıkıntı çıkmazsa içim tam rahat edecek hepimizin kuzusu sağ salim gelsin inşallah

Bebekleri tekrar gorursun haftaya, bu taraftan bak :) Yalnız serklaj ile alakası yok kasilmanin, benim de serklajim var, ultrasonda kasılma çıktığında hiç hissetmediğim oluyor, sifir agri, böyle bir şey ilk kez duyuyorum, perinatologumdan da böyle bir şey duymadım hiç açıkçası. Doktorumun bana dedigi karinda sertlesme, yigilme hissi olursa hemen uzan ve bol su icerek dinlen oluyor.

Haftaya güzel haberlerin gelir insallah

Çok geçmiş olsun bilirim ağrısını. Uzun zaman önce ameliyat ile aldırmıştım ben. 3 dikiş atılmıştı. Ama hiç korkulacak tedirgin olacak bir şey yok. Zaten sadece dişi çektiğini hissediyorsun. Sonrası çok basit. 1 haftaya sonra da iyileşmiş oluyor. Ama şu var kişi bünyesi ve doktor çok etkiliyor. Bana kalırsa eğer şu anda yapılabilecek bir operasyon ise yaptırıp kurtulun. İnan imkan olsa bulunduğum yerde bense aldıracağım. Çünkü ağrısı çok zor. Uzun süte ağrı çekeceğime 1 hafta 15 gün çekerim daha iyi diye düşünüyorum.

Merhaba kızlar ben hala cinsiyeti öğrenemedim 15. Haftada göstermiyor bacakları kapalı dedi 17.hafta da kıza benziyor dedi 19.haftam yine göstermiyor dedi hocam gözükmüyor mu dedim daha önce söylemediler mi dedi bende yok dedim o zaman bende bısey demiyim pozisyonu uygun değil dedi ne ettim demedi bu arada 3 ude ayrı doktor. Önce sağlık tabi bir kızım var yaşım 35 erkek olsun çok istiyorum. Bu kadar geç öğrenip erkek çıkan var mi

Maşallah size. Bu da bizim fotoğrafımız kızçemle.

Eklentiler

• 51E3CCDF-49F8-4B3E-A629-17014C33D3BB.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 113
Özelde kan tahlilleri gereksiz pahalı diye devlet hastanesine gittim bugün. Rutin kan tahlili istediğimi söyledim. Tamam, dedi. Sonuçlar 3 gibi çıkar, çıkabilirsiniz, dedi. Ee, bebeğe bakmayacak mıyız, dedim. Zaten bizde takipli değilsiniz, çok istiyorsanız aşağıda radyoloji var, gidin orada ultrason çeksinler, deyip çıkardı beni odadan. 33 yıllık hayatımda böyle bir doktor tecrübem olmamıştı. Ağzım açık bir şekilde çıktım odadan.

Merhaba bugün bizimde detaylı ultrasonumuz vardı bende 35 yaşındayım 11 yaşında kızım var bu zamana kadar bebişimiz göstermedi bugün erkek olduğunu öğrendik hayırlısı olsun inşallah hepimiz için

Sevindim adınıza cinsiyeti ne olursa olsun insan netlik istiyor size hic kıza benziyor dendi mi

Ben Alsancak'ta Doç. Dr. Cenk Gezer'e gittim. Doktorumun tavsiyesi üzerine. Çok memnun kaldım. Muayene nakit 850, kartla 950 TL

Inşallah hepimiz hep güzel haberler alırız bilemedim ki cnm bunu diyen perinatolog kasılma olsa hissedersin diyo ultrasonda da çıkmadı çok şükür ama yığılma yok sadece karnım cok sert sertlik neden olur hicbi fikrim yok açıkçası hepimiz sağlıkla atlatalım bu süreci sag salim kavusalım evlatlarımiza inşallah

Ben Alsancak'ta Doç. Dr. Cenk Gezer'e gittim. Doktorumun tavsiyesi üzerine. Çok memnun kaldım. Muayene nakit 850, kartla 950 TL
Bende Alsancak'ta Prof.Dr.Sabahattin Altunyurt'a gittim 700 TL tavsiye ederim kendisi normalde 9 Eylül üniversitesinde hoca.Cami durağının karşısındaki Şok'un üstünde muayenehanesi

Bende Alsancak'ta Prof.Dr.Sabahattin Altunyurt'a gittim 700 TL tavsiye ederim kendisi normalde 9 Eylül üniversitesinde hoca.Cami durağının karşısındaki Şok'un üstünde muayenehanesi
Benden geçti artık. Soruyu sorana yazarsanız mesajı.

Devlet hastanesi böyle işte. Yani diyecek çok şey varda işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…