Geçmiş olsun canımBende de var doktor mantar kaynaklı olduğunu söyledi
Evet canım , uyurken sola uyumak gerekiyormuş sağa dönünce ağrıyı hissediyorsun hemen.Kızlar mesela birde ben uzun süre sandalyede,koltukta vs oturursam kalkarken popomun arasındaki kemikler kırılcakmış gibi acıyor. Sizde de oluyor mu?
Aynen ogrendik cokk sukur 2 kizim vardi rabbim bir erkekte nasip etti hayirlisiyla dunyaya gelir insallah tum herkesin benekleri
Aynısı oluyor gercekten tuvalete gitmekten yoruldum :)Evet oluyor hatta sürekli çişim varmış gibi geziyorum bazı zamanlar. 10 dk da tuvalette otursam işe yaramıyor kalkınca cok sıkısık gibi oluyorum. Halbu ki 3 damla bir sey olan
uzun zamandan beri böyle çok fena kalça kemiklerim çatır çatur ağrıyo bi çözüm varsa bilen söylesinKızlar mesela birde ben uzun süre sandalyede,koltukta vs oturursam kalkarken popomun arasındaki kemikler kırılcakmış gibi acıyor. Sizde de oluyor mu?
Kasık ağrın var mı peki.Bende mantar yok cok sukur ama akıntı galiba hormonlarla ilgili, cunku seffaf kokusuz normal bir akıntı sadece su gibi,
Bende bı doktorun videosunu izledim 6 aya kadar istersen yüz üstü yat ama ondan sonrası ister sağa ister sola doğru eğimli fakat sırtın direk yatağa denk gelmeyecek diyor.. yani nasıl yatarsan yat sırt üstü yatma diyor. Bel bölgesini yastıkla destekleyince sırta ağırlık vermez üzerine de yatmamiş olursun diyor.Evet canım , uyurken sola uyumak gerekiyormuş sağa dönünce ağrıyı hissediyorsun hemen.
Sadece parol kullanabildim onun dışında ballı ıhlamur , nane limon gibi destekledim c vitamini aldım. Çok geçmiş olsuneşim corona olduhafif bende de kırıklık var c vitamini d vitamini falan içiyorum sirkeler gargaralar falan da yapıyorum. Corona olanlar nasıl bi tedavi oldunuz naptınız?
Çok geçmiş olsun bol su tüketin ,c vitamini alın ama doktorum bana ilaç olarak değil meyve tuket demişti iyi beslen ateşine dikkat et günde 2 defa parol kullanabilirsin demişti doktorum bu arada doktorunla muhakkak iletişime geç inşallah biran önce iylesirsineşim corona olduhafif bende de kırıklık var c vitamini d vitamini falan içiyorum sirkeler gargaralar falan da yapıyorum. Corona olanlar nasıl bi tedavi oldunuz naptınız?
Sadece parol kullanabildim onun dışında ballı ıhlamur , nane limon gibi destekledim c vitamini aldım. Çok geçmiş olsun
çok teşekkür ederim arkadaslar dediklerinizi yapayım inşallah ateşim çıkmaz dua edinÇok geçmiş olsun bol su tüketin ,c vitamini alın ama doktorum bana ilaç olarak değil meyve tuket demişti iyi beslen ateşine dikkat et günde 2 defa parol kullanabilirsin demişti doktorum bu arada doktorunla muhakkak iletişime geç inşallah biran önce iylesirsin
Bende de oluyo. Ben otururken kalkarken yatarken donerken kasiklarim bacagim ve belim agriyo. Cis kacirma meselesi akinti meselesi bende de var. Allah affetsin anne olmak cok guzel ama hamilelik cok zorKızlar mesela birde ben uzun süre sandalyede,koltukta vs oturursam kalkarken popomun arasındaki kemikler kırılcakmış gibi acıyor. Sizde de oluyor mu?
Gunduz benimkide hareketli ama gece kadar degil o kadar sert degiyo ki artik tekmeleri canimi acitiyo suan tepiniyo resmenBenimki gündüzde uyanik bazen sessiz bazen uyanik ama unutur insallah gece kalkmayi
Aaaa gözünaydin bak ögrenmişsin sonunda
Bende var yazmistim buryaa enfeksiyon demislerdi ama alaksi yoktu 20li haftalrimda baslamisti dahada yogunlasmaya basladi hatta .. bi ara amniyon sivisimi diye korkmustum bildigin su gibiydi arada beyaz akinti falan ayrintilida ozellikle sordum cok iyi demisti sivisina akintinin olabilcegini soyledi fazla bile olur dedi oylede oldu malesef gunluk ped kullanmiyorum tahris oluyorum o yuzden ic camasirim hep islak oluyoArkadaşlar su gibi akıntı yaşayan var mı aramızda?
Hormonlarla alakali aynen korkulcak bisey yok canmBende mantar yok cok sukur ama akıntı galiba hormonlarla ilgili, cunku seffaf kokusuz normal bir akıntı sadece su gibi,
1 2 damla yine iyi wcden cikiyorum malum allerjim bi hapsrmaya tekrar bi ic camasiri yildim vallaBende de oluyor normalde değil ama hapsirirken 1_2 damla kaçıyor dışarda hapsirmamak için kendimi tutuyorum valla birden çok kacarmi diye tedirgin oluyorum bebek büyüdüğü için mesaneye basi yapıyor ondan kaçıyor galiba
Gunluk ped ben de kullanamiorum disari cikcaksam depend giyyorumBende var yazmistim buryaa enfeksiyon demislerdi ama alaksi yoktu 20li haftalrimda baslamisti dahada yogunlasmaya basladi hatta .. bi ara amniyon sivisimi diye korkmustum bildigin su gibiydi arada beyaz akinti falan ayrintilida ozellikle sordum cok iyi demisti sivisina akintinin olabilcegini soyledi fazla bile olur dedi oylede oldu malesef gunluk ped kullanmiyorum tahris oluyorum o yuzden ic camasirim hep islak oluyo
Al bendende o kadar valla o degil ters ve yanlis zmanlarda kacircam diye korkuyomGunluk ped ben de kullanamiorum disari cikcaksam depend giyyorumo yoksa cantamda 2 yedek camasirla geziorum. Kulot yikayip katlamaktan bezdim
Valla o kadar tutamiorum ki kv karsi binada ordan cikiorum yolda cisim geliyo. Eve girip klozete yetisene kadar isiyorumAl bendende o kadar valla o degil ters ve yanlis zmanlarda kacircam diye korkuyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?