2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet oluyor hatta sürekli çişim varmış gibi geziyorum bazı zamanlar. 10 dk da tuvalette otursam işe yaramıyor kalkınca cok sıkısık gibi oluyorum. Halbu ki 3 damla bir sey olan
Aynısı oluyor gercekten tuvalete gitmekten yoruldum :)
Kızlar mesela birde ben uzun süre sandalyede,koltukta vs oturursam kalkarken popomun arasındaki kemikler kırılcakmış gibi acıyor. Sizde de oluyor mu?
uzun zamandan beri böyle çok fena kalça kemiklerim çatır çatur ağrıyo bi çözüm varsa bilen söylesin

eşim corona oldu hafif bende de kırıklık var c vitamini d vitamini falan içiyorum sirkeler gargaralar falan da yapıyorum. Corona olanlar nasıl bi tedavi oldunuz naptınız?

Evet canım , uyurken sola uyumak gerekiyormuş sağa dönünce ağrıyı hissediyorsun hemen.
Bende bı doktorun videosunu izledim 6 aya kadar istersen yüz üstü yat ama ondan sonrası ister sağa ister sola doğru eğimli fakat sırtın direk yatağa denk gelmeyecek diyor.. yani nasıl yatarsan yat sırt üstü yatma diyor. Bel bölgesini yastıkla destekleyince sırta ağırlık vermez üzerine de yatmamiş olursun diyor.

eşim corona oldu hafif bende de kırıklık var c vitamini d vitamini falan içiyorum sirkeler gargaralar falan da yapıyorum. Corona olanlar nasıl bi tedavi oldunuz naptınız?
Sadece parol kullanabildim onun dışında ballı ıhlamur , nane limon gibi destekledim c vitamini aldım. Çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun bol su tüketin ,c vitamini alın ama doktorum bana ilaç olarak değil meyve tuket demişti iyi beslen ateşine dikkat et günde 2 defa parol kullanabilirsin demişti doktorum bu arada doktorunla muhakkak iletişime geç inşallah biran önce iylesirsin

Sadece parol kullanabildim onun dışında ballı ıhlamur , nane limon gibi destekledim c vitamini aldım. Çok geçmiş olsun

çok teşekkür ederim arkadaslar dediklerinizi yapayım inşallah ateşim çıkmaz dua edin

Kızlar mesela birde ben uzun süre sandalyede,koltukta vs oturursam kalkarken popomun arasındaki kemikler kırılcakmış gibi acıyor. Sizde de oluyor mu?
Bende de oluyo. Ben otururken kalkarken yatarken donerken kasiklarim bacagim ve belim agriyo. Cis kacirma meselesi akinti meselesi bende de var. Allah affetsin anne olmak cok guzel ama hamilelik cok zor

Benimki gündüzde uyanik bazen sessiz bazen uyanik ama unutur insallah gece kalkmayi

Aaaa gözünaydin bak ögrenmişsin sonunda
Gunduz benimkide hareketli ama gece kadar degil o kadar sert degiyo ki artik tekmeleri canimi acitiyo suan tepiniyo resmen

Arkadaşlar su gibi akıntı yaşayan var mı aramızda?
Bende var yazmistim buryaa enfeksiyon demislerdi ama alaksi yoktu 20li haftalrimda baslamisti dahada yogunlasmaya basladi hatta .. bi ara amniyon sivisimi diye korkmustum bildigin su gibiydi arada beyaz akinti falan ayrintilida ozellikle sordum cok iyi demisti sivisina akintinin olabilcegini soyledi fazla bile olur dedi oylede oldu malesef gunluk ped kullanmiyorum tahris oluyorum o yuzden ic camasirim hep islak oluyo

1 2 damla yine iyi wcden cikiyorum malum allerjim bi hapsrmaya tekrar bi ic camasiri yildim valla

Valla kizlar ben bel kalca agrisini dibine kadar yasiyorum agirlastikca benim kuyruk sokumunda fitigim kirecleme ve kayma var hatta normal dogum bile onermiyolar ikinma sirasinda fitigin patlama riski varmis bunu yeni ogrendim doktoruma tekrar danisicam .. uzun sure oturunca cok siddetli batma ve kitlenmem oluyo bu aylardan sonra bana zulum olur hersey

Gunluk ped ben de kullanamiorum disari cikcaksam depend giyyorum o yoksa cantamda 2 yedek camasirla geziorum. Kulot yikayip katlamaktan bezdim

Gunluk ped ben de kullanamiorum disari cikcaksam depend giyyorum o yoksa cantamda 2 yedek camasirla geziorum. Kulot yikayip katlamaktan bezdim
Al bendende o kadar valla o degil ters ve yanlis zmanlarda kacircam diye korkuyom

Al bendende o kadar valla o degil ters ve yanlis zmanlarda kacircam diye korkuyom
Valla o kadar tutamiorum ki kv karsi binada ordan cikiorum yolda cisim geliyo. Eve girip klozete yetisene kadar isiyorum tam klozetin onunde bi zibinla kulot kalmis oylece oturuveriorum klozete malesef. Ilkinde de boyleydi disarda cisimin gelmesi en zoru hamileliklerimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…