- 21 Eylül 2021
- 1.100
- 909
- 73
Aynen ogrendik cokk sukur 2 kizim vardi rabbim bir erkekte nasip etti hayirlisiyla dunyaya gelir insallah tum herkesin benekleriBenimki gündüzde uyanik bazen sessiz bazen uyanik ama unutur insallah gece kalkmayi
Aaaa gözünaydin bak ögrenmişsin sonunda
Insallah benim icim rahat ya kizimdada oyle dediler birsey cikmadi sukurHimm iyide hangi enfeksiyon grip olunca da crp çıkıyor bende.
Bazı şeyler bebek için zararlı tamam ama her enfeksiyon etkiler mi bilemedim.
İnşallah bebek iyidir
Kesilmesine sevindim, hayat kalitesini çok düşürüyor mide sorunu, Allah beterinden saklasın ne diyelim
Hem idrarda enfeksiyon hem de kanda CRP talep edebilirsiniz cnm
Aynen benim de öyle mantar yok tahlillerim de temizBende mantar yok cok sukur ama akıntı galiba hormonlarla ilgili, cunku seffaf kokusuz normal bir akıntı sadece su gibi,
Aminn insallahAynen ogrendik cokk sukur 2 kizim vardi rabbim bir erkekte nasip etti hayirlisiyla dunyaya gelir insallah tum herkesin benekleri
Ahhh Detaylıda 1 saat boyunca gördüm nasıl da güzel geldi sonra gelip resmine bakıp bakıp durdum. Kavuşmak için sabırsızlanıyorummmm2 gundur benim de mide yanmam başladı. Makul bi zamanda basladi. Kizima hamileligimde ilk haftalardan son qna kadar kaynadi midem. Cok zordu. Ayrica yine kizima hamileligimde basindan sonuna odemim vardi, cok sisiyordu yuzum ayaklarim ellerim. Her hamielik baska gercekten. Bunda yeni yeni basladi odem ve mide yanmasi.
Sakiz cigenemek sut icmek ve gaviscon işe yariyormide yanmasinda arkadaşlar. Gavisconun 2 cesidi var diye biliyorum. Gebeler icin olani guvenle kullanilabilir. Sanirim sodyumu az hamilelere ozel olanin.
Yaklasik 2.5 saat sonra doktora gidicez. Heyecanliyim. Her seferinde ilk kez gorecekmisim gibi heyecanlaniyorum. ☺
Erzurum'da baktir demiş ya doktorun, idrarda enfeksiyon testi, kanda ise CRP (kanda enfeksiyon) testi yaptitabilirsin her şey normal mi diyeAnlamadim canim
Ben bazen altıma kaçırdım sanıyorum. Ama öyle çok fazla bir şey değil. Yani geldiği zaman iç çamaşırı harici zıbınıma da geçiyor akıntıArkadaşlar su gibi akıntı yaşayan var mı aramızda?
Bende oluyor cnm doğum yapan arkadaşıma sormuştum normal bende de oldu demiştiKızlar bisey sorcam size. Hapşırırken falan hafif altıma kaçırıyorum sizde de oluyo mu böyle
Bende hamileliğin başından var. Doktorum azalması lazım dedi, ama hiç azalmadıArkadaşlar su gibi akıntı yaşayan var mı aramızda?
Evet oluyor hatta sürekli çişim varmış gibi geziyorum bazı zamanlar. 10 dk da tuvalette otursam işe yaramıyor kalkınca cok sıkısık gibi oluyorum. Halbu ki 3 damla bir sey olanKızlar bisey sorcam size. Hapşırırken falan hafif altıma kaçırıyorum sizde de oluyo mu böyle
Kızlar bisey sorcam size. Hapşırırken falan hafif altıma kaçırıyorum sizde de oluyo mu böyle
MaşallahBiz doktordan geldik. Her şey yolunda. Suyum normal, karin cevresi normal. Su an icin gebelik sekerim yok30 cm 660 gram
Bende de oluyor normalde değil ama hapsirirken 1_2 damla kaçıyor dışarda hapsirmamak için kendimi tutuyorum valla birden çok kacarmi diye tedirgin oluyorum bebek büyüdüğü için mesaneye basi yapıyor ondan kaçıyor galibaKızlar bisey sorcam size. Hapşırırken falan hafif altıma kaçırıyorum sizde de oluyo mu böyle
Erzurum'da baktir demiş ya doktorun, idrarda enfeksiyon testi, kanda ise CRP (kanda enfeksiyon) testi yaptitabilirsin her şey normal mi diye
Cok şükürBenimki gündüzde uyanik bazen sessiz bazen uyanik ama unutur insallah gece kalkmayi
Aaaa gözünaydin bak ögrenmişsin sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?