2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki gündüzde uyanik bazen sessiz bazen uyanik ama unutur insallah gece kalkmayi

Aaaa gözünaydin bak ögrenmişsin sonunda
Aynen ogrendik cokk sukur 2 kizim vardi rabbim bir erkekte nasip etti hayirlisiyla dunyaya gelir insallah tum herkesin benekleri

Bende mantar yok cok sukur ama akıntı galiba hormonlarla ilgili, cunku seffaf kokusuz normal bir akıntı sadece su gibi,
Aynen benim de öyle mantar yok tahlillerim de temiz normal sanırım.

2 gundur benim de mide yanmam başladı. Makul bi zamanda basladi. Kizima hamileligimde ilk haftalardan son qna kadar kaynadi midem. Cok zordu. Ayrica yine kizima hamileligimde basindan sonuna odemim vardi, cok sisiyordu yuzum ayaklarim ellerim. Her hamielik baska gercekten. Bunda yeni yeni basladi odem ve mide yanmasi.

Sakiz cigenemek sut icmek ve gaviscon işe yariyormide yanmasinda arkadaşlar. Gavisconun 2 cesidi var diye biliyorum. Gebeler icin olani guvenle kullanilabilir. Sanirim sodyumu az hamilelere ozel olanin.

Yaklasik 2.5 saat sonra doktora gidicez. Heyecanliyim. Her seferinde ilk kez gorecekmisim gibi heyecanlaniyorum. ☺

Ahhh Detaylıda 1 saat boyunca gördüm nasıl da güzel geldi sonra gelip resmine bakıp bakıp durdum. Kavuşmak için sabırsızlanıyorummmm

Kızlar merhaba iyi akşamlar. Alakasız ola bilir bir şey soracam sizlere. Trençkot almayı düşünüyorum. Avm’lerde tek bulduğum Mango trençkotları. Diğer mağazalar malesef yok. Giyinip bakamıyorum. Trendyoldada pek çok yorum yok. Kullananlar hangi firma önerirdiniz?

Kızlar bisey sorcam size. Hapşırırken falan hafif altıma kaçırıyorum sizde de oluyo mu böyle
Bugünkü konu bu cidden son zamanlarda ciddi sıkıntı oldu benim için oturduğum yerde kaçırıyorum sanıyorum tabi akıntı benimki. Ama baya ıslanıyor yani hemen çamaşır değişimi kıyafet değişimi yapıyorum

Kızlar bisey sorcam size. Hapşırırken falan hafif altıma kaçırıyorum sizde de oluyo mu böyle
Bende de oluyor normalde değil ama hapsirirken 1_2 damla kaçıyor dışarda hapsirmamak için kendimi tutuyorum valla birden çok kacarmi diye tedirgin oluyorum bebek büyüdüğü için mesaneye basi yapıyor ondan kaçıyor galiba

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…