Arkadaşım sakız önerdi şuan işte sakız çiğniyorumMide yanması olduğunda soğuk bir bardak madem suyu içtiğimde daha iyi hissediyorum. Sizde de belki işe yarayabilir. Benim genellikle akşamları yatmaya yakın başlıyor mide yanması
gerçekten herkesin gebeliği farklı :) mide bulantısını çok az yaşadım ama 5. aya kadar mide yanmasından çok çektim 4 şişe gaviscon bitirdim evde stok yapmıştım :) 5. ayda birden kesildi, şimdi bakıyorum bazı arkadaşlarda tekrar başlamış. umarım tekrar aynı şeyleri yaşamamÖdem normal su içmeye, tuzsuz yemeye raen olabiliyor. Mümkün mertebe yuruyus yapmak iyi geliyor. Herkesin gebeligi bir değil, mide sorunu belki hala bazılarınızın yokken bende 2 aylıktan beri var. Değişken bir durum. Başka bsey olmasın:)
sakız rahatlatıyor ama çok fazla çiğnediğinde gaz yapabiliyor dikkat etmeni öneririm :)Arkadaşım sakız önerdi şuan işte sakız çiğniyorumbiraz rahatlattı gibi midemi sodayıda deniyim akşama umarım bu gece uyuyabilirim
Yaaa ciddenmi ne yiyip ne içeceğimi şaşırdım artık yasakız rahatlatıyor ama çok fazla çiğnediğinde gaz yapabiliyor dikkat etmeni öneririm :)
Doktorum erkek dedi☺Insallah yoktur birsey cinsiyeti yine göstermedimi
Insallah canim cokk sagolGeçmiş olsun canım iyi haberler alırsın inşallah.
Bana deger falan hic birsey demedi sadece bu bir enfeksiyon hamilelikten oncede aonrada olabilir demisti kan vermistik erzuruma gidip baktir burda bakilmiyor dedi aklimizda suphe kalmadin dedi benim anlamadigim bu ne tur bise soylemedi de sadeve bi hastalik bunu bende sende gecirmia olanilirsin ama farj edilmiyor dedi benim anlamadigim neyle alakalı bi hastalik idrar la alakalimi ne yani o nu bilmiyorumSon yapılan tahlilde benimde crp yani enfeksiyon 34 çıkmış. Oldukça yüksek bir değer. Pazartesi günü yeniden kontrole gidip kan vereceğim. Geçici bir enfeksiyon olabilirmiş. Mesela farketmeden korona geçirmiş olabilirmişim. Sizin crp değeriniz kaç çıktı?
Bize eezurumda baktir dediİdrar yolları mi? İdrarda bakıyorlar zaten asm de bile cnm? Ayrıca önlem amaçlı haftada 1 gün fitil verdi perinatologum, sen de danisabilirsin
Bende nilmiyprum nasil bisey bi hastalik insan geciriyor ama anlamiyormus ilk kizimdada bana boyle dediler dedilerki doktor yani dedi dediki eger bu enfeksiyon hamilelik zamani olusmussa bebege zarari olur ama bebekten onceyse sikinti olmaz onun icin erzutuma gitmen lazim dedi doktor gittik erzuruma perinatoloji nolumune bana dedilerki kim dedi oyle biraey yokNe enfeksiyonu ki?
İdrar yolu filan mı? Nasıl tespit etti ne belirtin vardi
hem tüm önlemleri kaldırıp hem de hamilelerin 8 haftalık iznine göz dikilmesi... izne çıktığım gibi geri döndüm ve hergün covid olucam diye stres yaşıyorum. bebeğime bi şey olursa hakkım haram olsun bunu yapanlara...Kamuda olan 24. Hafta idari izni kaldırıldı o kadar üzüldüm ki ewde yatıp dinlenicem diye acayip hevesleniyodum
gerçekten herkesin gebeliği farklı :) mide bulantısını çok az yaşadım ama 5. aya kadar mide yanmasından çok çektim 4 şişe gaviscon bitirdim evde stok yapmıştım :) 5. ayda birden kesildi, şimdi bakıyorum bazı arkadaşlarda tekrar başlamış. umarım tekrar aynı şeyleri yaşamam
Bize eezurumda baktir dedi
VarArkadaşlar su gibi akıntı yaşayan var mı aramızda?
Bende de var doktor mantar kaynaklı olduğunu söylediArkadaşlar su gibi akıntı yaşayan var mı aramızda?
Bende tam ayrılacaktm yalan oldu benimde çok canım skkn birçok önlem yıl sonuna kadar dewam ederken buna göz dikilmiş olması sinir bozucu kesinlikle...hem tüm önlemleri kaldırıp hem de hamilelerin 8 haftalık iznine göz dikilmesi... izne çıktığım gibi geri döndüm ve hergün covid olucam diye stres yaşıyorum. bebeğime bi şey olursa hakkım haram olsun bunu yapanlara...
Aynı bende de öyle oluyor, çoktandır var ama acaba bi sıkıntı mı var benden baska yasayan vaVarAltıma yapıyorum sanıyorum tövbeler olsun
Benden baaka yaşayan var mı diye merak ettimVarAltıma yapıyorum sanıyorum tövbeler olsun
Bende mantar yok cok sukur ama akıntı galiba hormonlarla ilgili, cunku seffaf kokusuz normal bir akıntı sadece su gibi,Bende de var doktor mantar kaynaklı olduğunu söyledi
Himm iyide hangi enfeksiyon grip olunca da crp çıkıyor bende.Bende nilmiyprum nasil bisey bi hastalik insan geciriyor ama anlamiyormus ilk kizimdada bana boyle dediler dedilerki doktor yani dedi dediki eger bu enfeksiyon hamilelik zamani olusmussa bebege zarari olur ama bebekten onceyse sikinti olmaz onun icin erzutuma gitmen lazim dedi doktor gittik erzuruma perinatoloji nolumune bana dedilerki kim dedi oyle biraey yok
Benimki gündüzde uyanik bazen sessiz bazen uyanik ama unutur insallah gece kalkmayiBizde ayni benden once ayakta fena alisti yavrum korkum doguncada yapmasa bunu bari.. kesin yine gunduz uyuyup gece ayakta olan bi bebek olcak
Aaaa gözünaydin bak ögrenmişsin sonundaDoktorum erkek dedi☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?