2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Mide yanması olduğunda soğuk bir bardak madem suyu içtiğimde daha iyi hissediyorum. Sizde de belki işe yarayabilir. Benim genellikle akşamları yatmaya yakın başlıyor mide yanması
Arkadaşım sakız önerdi şuan işte sakız çiğniyorum biraz rahatlattı gibi midemi sodayıda deniyim akşama umarım bu gece uyuyabilirim

gerçekten herkesin gebeliği farklı :) mide bulantısını çok az yaşadım ama 5. aya kadar mide yanmasından çok çektim 4 şişe gaviscon bitirdim evde stok yapmıştım :) 5. ayda birden kesildi, şimdi bakıyorum bazı arkadaşlarda tekrar başlamış. umarım tekrar aynı şeyleri yaşamam

Bana deger falan hic birsey demedi sadece bu bir enfeksiyon hamilelikten oncede aonrada olabilir demisti kan vermistik erzuruma gidip baktir burda bakilmiyor dedi aklimizda suphe kalmadin dedi benim anlamadigim bu ne tur bise soylemedi de sadeve bi hastalik bunu bende sende gecirmia olanilirsin ama farj edilmiyor dedi benim anlamadigim neyle alakalı bi hastalik idrar la alakalimi ne yani o nu bilmiyorum

Ne enfeksiyonu ki?
İdrar yolu filan mı? Nasıl tespit etti ne belirtin vardi
Bende nilmiyprum nasil bisey bi hastalik insan geciriyor ama anlamiyormus ilk kizimdada bana boyle dediler dedilerki doktor yani dedi dediki eger bu enfeksiyon hamilelik zamani olusmussa bebege zarari olur ama bebekten onceyse sikinti olmaz onun icin erzutuma gitmen lazim dedi doktor gittik erzuruma perinatoloji nolumune bana dedilerki kim dedi oyle biraey yok

Kamuda olan 24. Hafta idari izni kaldırıldı o kadar üzüldüm ki ewde yatıp dinlenicem diye acayip hevesleniyodum
hem tüm önlemleri kaldırıp hem de hamilelerin 8 haftalık iznine göz dikilmesi... izne çıktığım gibi geri döndüm ve hergün covid olucam diye stres yaşıyorum. bebeğime bi şey olursa hakkım haram olsun bunu yapanlara...

Kesilmesine sevindim, hayat kalitesini çok düşürüyor mide sorunu, Allah beterinden saklasın ne diyelim

Bize eezurumda baktir dedi

Hem idrarda enfeksiyon hem de kanda CRP talep edebilirsiniz cnm

Bende tam ayrılacaktm yalan oldu benimde çok canım skkn birçok önlem yıl sonuna kadar dewam ederken buna göz dikilmiş olması sinir bozucu kesinlikle...

Himm iyide hangi enfeksiyon grip olunca da crp çıkıyor bende.
Bazı şeyler bebek için zararlı tamam ama her enfeksiyon etkiler mi bilemedim.
İnşallah bebek iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…