2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cok zorda kalirsam salarim altima hic sıkamam kendimi suan icin disari pek cikmiyorum zaten evdeyim okul acilana kadar benimde cok zor oluyo mesaneye hep bi baski oldu her ikisinde bi mide yanmasi gec basladi bunda masallah diyim ama surekli işetiyo yeterli oda

Saglikla gelsinler de. Bunlar.oluyo napcaksin. Onceden 4 cocuk isterdim kismet olursa iki kiz iki oglan. Ama.hamilelik ve dogum beni o kadar yipratiyo ki ikinciye bile heralde bi an basiretim baglandi da karar verdim diye dusunuyorum. Hic bilmeden.hamilelik gexirenlere cok imreniyorum. Millet 5 aylikken 7 aylikken hatta kimisi dogururken anliyo hamile oldugunu. Bu kadar agriya siziya rahatsizliga aklim almiyo ben cok hassasim galiba

Bende cok imreniyorum oylelerine masallah sorunsuz geciriyolar bende kırılıyorum dogurana kadar .. bende tovbe etmistim kizin dogumundan sonra bidha cocuk mu asla demistim buyuk konusmusum demek .. esim cok istedi cocuklarda buyudu baya kafami karistirdilar evde bide bebek aradk insan istiyo illaki basiret bendede oldu galiba canlari sagolsunda hayirlisiyla erkenden gelsin istemem oyle 42 haftayi

Of 40+1 de zor dayandim 42 nedir vaktinde gelsinler insallah

Bende de özellikle gündüz öglen gibi progestan fitil kullandıktan sonra artıyor. Tahlilleirm düzenli yapılıyor hiçbir enfeksiyon vs yok. Bugun aile hekimliğinde hemşireme sordum gayet normal rahim buyudukce su gbi akıntı dedi. Daha da cok artabilir dedi

Kızlar bisey sorcam size. Hapşırırken falan hafif altıma kaçırıyorum sizde de oluyo mu böyle
Bende olmuyor ama gebelik eğitimine katılmıstım, mesane egzersizi iyi geliyormus idrar kacırmaya, oturudgun yerden çisini tutup bırakır givi yapmak kasları güçlendiriyormus

Biz doktordan geldik. Her şey yolunda. Suyum normal, karin cevresi normal. Su an icin gebelik sekerim yok 30 cm 660 gram
Maaşallah ben de her gün detaylıya daha da cok yaklaşıyorum biz de böyle güzek haberler alalım

Bende de fıtık var dediğin gibi kitleniyorum yani ben daha önceki gebeliğimde hiç yaşamamıştım böyle biraz ağır geliyor dün sabahtan beri sol ayağımın üstüne de basamadım akşama doğru düzeldi resmen 1,5 gün yatalak gibi oldum.

Kızlar alıntı yapamadım geçenlerde doğuran bi tanıdığım mide yanmasına buzparmak, meybuz gibi buzlu dondurmaların çok iyi geldiğini söylemişti onun yanması öyle duruyormuş çok zorlandığımda deneyeceğim aldım attım dolaba benim şimdilik aşırı değil 2 3 gün üst üste yanıyorsa 4. gün geçiyor. Bana maden suyu, soğuk süt, sakız, sarı leblebi iyi geliyor yandığı zamanlar hafifletiyor. Gebelik eğitiminde ebe mide yanması için akşamları hafif beslenin baharatlıdan uzak durun yatmadan en az 2 saat önce yemeyi kesin bide başucunuzda tuzlu kraker veya leblebi bulundurup sabah uyanır uyanmaz ağzınıza atın rahatlatır dedi.

Çiş kaçırma olayı bende de var tutuyorum tutuyorum tam tuvaletin önünde kaçırıyorum bazen de tuvaletten çıkıyorum, ellerimi yıkıyorum sonra hiçbir yere uğramadan tekrar tuvalete gidip bi daha yapıyorum tam boşaltamıyorum sanırım bu çiş meselesi çok sıkıntılı aklıma geldikçe kegel egzersizi yapmaya çalışıyorum kaslar güçlensin diye

Benim pelvis kemiklerim çok fazla ağrıyor. Otururken, kalkarken, yatakta sağa sola dönerken çok canım yanıyor doktor hamilelikte normal magnezyum içsen bile bu ağrılar olacak çok ağrıdığı zaman parol içebilirsin dedi vermedi magnezyum bende maden suyu ve muz tüketiyorum bazen azalıyor ama sonra yine aynı maalesef. birkaç gündür popiş de ağrımaya başladı çok otuduysam kalkarken zorlanıyorum

1 2 damla yine iyi wcden cikiyorum malum allerjim bi hapsrmaya tekrar bi ic camasiri yildim valla
Ben dışarıda birden çok kaciracagim için korkuyorum nedense hep aklıma öyle geliyor dışarı çıkınca hasta bezi mi kullansam diyorum ben ped kullansam bile alerji oluyorum hasta bezinden pişik olurum bu sefer onunla uğraş dur pamuklu bez kullansam birden kaçtı diye çok yaparmiyim tedirginliği var ne bilim ya valla dışarı çıkmaya korkar oldum

Canım bende günlük ped kullanamıyorum hemen alerji oluyorum hatta mantar oluyor pamuklu bez alıyorum kendim dikiyorum ve onu kullanıyorum şimdi de günlük iç camasirimi en az 3 defa değiştiriyorum ama pamuklu bezde kullanıyorum bezi her namazda değiştiriyorum

Rabbim şifa versin inşallah canım ben kızımda hamilelikte ve doğum sonrasında 2 yıl boyunca yaşadım belimi dogrultamiyordum sonrasında kollajen kullandım da belim düzeldi valla çok zordu bebeğimi kucaklayamiyordum yardım eden kimsede yok çok zordu o kadar iyi anlıyorum ki seni Allah yardımcın olsun inşallah

Aynen artiyoda zaten bende fazlasiyla artti olabiliyo boyle seyler normal

Bende kizimda oyle oldum canim kucagima alamadim esim aglamasina gelmisti oyle verdi bana o kadar zor ki 16 yasimdan beri cekiyorum bunu oglumun dogumda pek agrim olmadi ama kizimda öldüm dirildim diyebilirim bunda nolcak bakalim Allah yardimcimiz olsun

Kızlar mesela birde ben uzun süre sandalyede,koltukta vs oturursam kalkarken popomun arasındaki kemikler kırılcakmış gibi acıyor. Sizde de oluyor mu?
Offff hemde nasil agriyor var ya yatakta dönemiyorun bile kalça kemiklerim aşiri agriyor birde avm carsi pazar çok yürüdügümde oluyor ertesi gün ölü gibi yatiyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…