2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Al benden de o kadar İkisi de planlı oldu verene şükür. Lakin doğum ve bakımı konusunda gözüm korkutuğu için de ikinci 6-7 yıl sonra biranda akşama bebek yapalımla başladı Allaha hep hayırlı zamanda ver diye dua ettim gelecekse gönlüne de razı ediliyor. Çok çocuk hep sevmişimdir ama gözüm çok korkuyor yıpranmış bir anne veya diğer çocuklarıma verdiğim kadar ilgi veremezsem üzülürüm duygusal anaç bir kadınım çocukluktan beri öyleyim. Bana kalsa 2 yeterli eşim dün 3.
De olursa filan demeye başladı Allah isteyenlere nasip etsin.

Kızlar mesela birde ben uzun süre sandalyede,koltukta vs oturursam kalkarken popomun arasındaki kemikler kırılcakmış gibi acıyor. Sizde de oluyor mu?
uzun süre oturduktan sonra ayağa kalktığımda adımları mı atamıyorum, kalçama kemikler batıyor gibi oluyor. ama özellikle akşamları oluyor, yorgunluktan sanırım

eşim corona oldu hafif bende de kırıklık var c vitamini d vitamini falan içiyorum sirkeler gargaralar falan da yapıyorum. Corona olanlar nasıl bi tedavi oldunuz naptınız?
geçmiş olsun, ben korona olmamıştım ama ağır grip atlatmıştım, kivi, ıhlamur tüketin. bide redoxon koronada etkiliymiş diye duydum. ablam yeni doğum yaptıktan sonra korona oldu kullandı, bende doktora sorup kullandım. ama günde 1 tane 5 gün sınır koymuştu doktorum. sorup kullanabilirsin. g

uzun süre oturduktan sonra ayağa kalktığımda adımları mı atamıyorum, kalçama kemikler batıyor gibi oluyor. ama özellikle akşamları oluyor, yorgunluktan sanırım
Benım gün icinde de oluyor işim masa başı oldugundan hep oturutorum gündüz galiba ondan

eşim corona oldu hafif bende de kırıklık var c vitamini d vitamini falan içiyorum sirkeler gargaralar falan da yapıyorum. Corona olanlar nasıl bi tedavi oldunuz naptınız?
Geçmiş olsun. Bol su ve bol C vitamini ile toplarlanmaya çalıştım. Başka da bir şey yapmadım.

Ben haftaya 1.dozu olacağım. 2. Doz kesin değil. Zaten yaptırsam bebege zarari yokmus ama bize de öyle çok faydası yokmus :)) doktorum farketmez dedi
Bende 2. de kararsızım o yüzden son dk karar vereceğim

Kızlar mesela birde ben uzun süre sandalyede,koltukta vs oturursam kalkarken popomun arasındaki kemikler kırılcakmış gibi acıyor. Sizde de oluyor mu?
Ben onu çok yaşıyorum mesela yorulunca yürüyüş yapınca da ağrıyor canim hamilelikten bu yana o dediğin kemik yerin şekli değişti sanki öyle hissediyorum bilmiyorum benden başka yaşayan varmı

Günaydınlar

Şurada yazılan sorulan şikayetlerin %99 unu yaşıyorum bende mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…