Al benden de o kadarSaglikla gelsinler de. Bunlar.oluyo napcaksin. Onceden 4 cocuk isterdim kismet olursa iki kiz iki oglan. Ama.hamilelik ve dogum beni o kadar yipratiyo ki ikinciye bile heralde bi an basiretim baglandi da karar verdim diye dusunuyorum. Hic bilmeden.hamilelik gexirenlere cok imreniyorum. Millet 5 aylikken 7 aylikken hatta kimisi dogururken anliyo hamile oldugunu. Bu kadar agriya siziya rahatsizliga aklim almiyo ben cok hassasim galiba
uzun süre oturduktan sonra ayağa kalktığımda adımları mı atamıyorum, kalçama kemikler batıyor gibi oluyor. ama özellikle akşamları oluyor, yorgunluktan sanırımKızlar mesela birde ben uzun süre sandalyede,koltukta vs oturursam kalkarken popomun arasındaki kemikler kırılcakmış gibi acıyor. Sizde de oluyor mu?
geçmiş olsun, ben korona olmamıştım ama ağır grip atlatmıştım, kivi, ıhlamur tüketin. bide redoxon koronada etkiliymiş diye duydum. ablam yeni doğum yaptıktan sonra korona oldu kullandı, bende doktora sorup kullandım. ama günde 1 tane 5 gün sınır koymuştu doktorum. sorup kullanabilirsin. geşim corona olduhafif bende de kırıklık var c vitamini d vitamini falan içiyorum sirkeler gargaralar falan da yapıyorum. Corona olanlar nasıl bi tedavi oldunuz naptınız?
Benım gün icinde de oluyor işim masa başı oldugundan hep oturutorum gündüz galiba ondanuzun süre oturduktan sonra ayağa kalktığımda adımları mı atamıyorum, kalçama kemikler batıyor gibi oluyor. ama özellikle akşamları oluyor, yorgunluktan sanırım
Hiç olmadım. Doktorum yaptırma dedi.Hanımlar tetanoz aşısını 1 dozcmu 2 doz mu oldunuz
1 doz oldumHanımlar tetanoz aşısını 1 dozcmu 2 doz mu oldunuz
2.dozumu pazartesi olucam benHanımlar tetanoz aşısını 1 dozcmu 2 doz mu oldunuz
5 doz oldum. Hamileyken 2 dogum sonrasi 3Hanımlar tetanoz aşısını 1 dozcmu 2 doz mu oldunuz
Bugün 1. Dozu olcamHanımlar tetanoz aşısını 1 dozcmu 2 doz mu oldunuz
Geçmiş olsun. Bol su ve bol C vitamini ile toplarlanmaya çalıştım. Başka da bir şey yapmadım.eşim corona olduhafif bende de kırıklık var c vitamini d vitamini falan içiyorum sirkeler gargaralar falan da yapıyorum. Corona olanlar nasıl bi tedavi oldunuz naptınız?
Ben haftaya 1.dozu olacağım. 2. Doz kesin değil. Zaten yaptırsam bebege zarari yokmus ama bize de öyle çok faydası yokmus :)) doktorum farketmez dediHanımlar tetanoz aşısını 1 dozcmu 2 doz mu oldunuz
Bende 2. de kararsızım o yüzden son dk karar vereceğimBen haftaya 1.dozu olacağım. 2. Doz kesin değil. Zaten yaptırsam bebege zarari yokmus ama bize de öyle çok faydası yokmus :)) doktorum farketmez dedi
Ben onu çok yaşıyorum mesela yorulunca yürüyüş yapınca da ağrıyor canim hamilelikten bu yana o dediğin kemik yerin şekli değişti sanki öyle hissediyorum bilmiyorum benden başka yaşayan varmıKızlar mesela birde ben uzun süre sandalyede,koltukta vs oturursam kalkarken popomun arasındaki kemikler kırılcakmış gibi acıyor. Sizde de oluyor mu?
Sanırım hepimiz yaşıyoruz canımBen onu çok yaşıyorum mesela yorulunca yürüyüş yapınca da ağrıyor canim hamilelikten bu yana o dediğin kemik yerin şekli değişti sanki öyle hissediyorum bilmiyorum benden başka yaşayan varmı
Biraz da popo büyüyor onunla da ilgisi var galiba kuzumSanırım hepimiz yaşıyoruz canım
Koruyuculuk sağlaması için min 2 doz gerekiyormus, zaten birini yaptırinca 2.de olsa olur sanırımBende 2. de kararsızım o yüzden son dk karar vereceğim
Canım ben 3 sene önce oldum gebelikte 2 doz doğumdan sonra da 1 doz olmuştumHanımlar tetanoz aşısını 1 dozcmu 2 doz mu oldunuz
İnsanlık adına benimki büyümeyi durdursa iyi olacakBiraz da popo büyüyor onunla da ilgisi var galiba kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?