2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

E imzada 121 diyor? Ben 37den hesapliyorum aramizda 10.gun var yani sana da 100 gun gecse yeter.
Bende baska uygulamadan bakiyorum gunu gunume gidiyor benim cocuklarim oyle 37 38 haftalarinda gelmezler keske gelseler 42yi dolduruyolar .. doldurmayanda zorla geliyo bundada hic umudum yok 100ü gecer yine bende fazlasiyla.. daha en sona ben dogurmazsam ay dur karistirdim 159. gundeymisim

Herkese günaydınlar

Şafak erken saymaya başlamışız

Benim hedef 36, 35 36 yi gorsem sağlıkla bu gebelikte inşallah

Rabbım herkesin gönlüne göre versin
34, 35 bile iyi haftalar ya. Benim hedeflerim sirasiyla, 27yi atlatmak, sonra 32yi sonra da 34u. Tabi gonul ister hepimizin bebegi 37i dolduruncq miyadinda gelsin. Benim bebegim 34ten sonra gelmeye gelirse icim rahat olur en azindan karalari baglamam. Gercekten 34 ve sonrasi cok iyi.

Korkma maksimum 3 gun sürüyor toparlarsin bugün insallah ama vitamin vs takviyene devam et bibsüre bagisikligin toparlansin

Korkma maksimum 3 gun sürüyor toparlarsin bugün insallah ama vitamin vs takviyene devam et bibsüre bagisikligin toparlansin
Ya buyuk konusmaktan cekiniyorum ama bugun uyandim turp gibiyim. Sanki hic atesim bile cikmamis. Sonradan birden farkli semptomlar cikmiyodur insallah. 3 yildir cilginlar gibi korktugum bir hastalikti, yeni versiyonu hafifmis dedikleri gibi, sag olsun bagisikligim da 15 saatlik atesle savasi yendi gibi. Mutluyum ama hala bulasici olacagindan kizimi opemiyorum yaninda maskeyleyim onu opmeyi cok ozledim

Aynen ben hemen agzima alir almaz sulandiriyorum oyle yutuyorum yoksa diger turlu imkansiz
İse yaramıyor dış macunu kiliklilar bir de artık bana :)

Evet cok cok iyi o haftalarda bile, 34 te bebek emme fonksiyonuna bile sahip, gayet gelismis ve kuvezde tutmuyorlar, arkadasim 34 te dogum yapti 3 gune eve yolladilar. Doktorumun ilk hedefi 32.hafta (max 26 yi gördüğüm için bugüne kadar). Zaten dikisim oldugu icin cok ileri haftalar olmuyor, en azindan gelişsin, saglikla büyümüş olsun diye dua ediyorum Haftaya ra rapora başlayacağız inşallah, is stresi olmaz, gece mesaileri olmaz, daha rahat geçer umarım.

Hepimizin gönlüne göre sağlıkla gelsinler inşallah

Valla benimde yaramiyor malesef anlik bi ferahlatiyor niyetliyim yoksa o kadar zorlanmicam sabaha kadar yaniyorum hic uyutmuyo sadece mide yansa iyi bogazima kadar cikiyo yıldım artik saga dön ayni sola dön ayni

Yaaa kıyamam o da üzülür benim yigenim annesine cvd oldugunda anne artik beni sevmiyomusun diye sormuştu inşallah olmaz içini ferah tut sen

Evet kayiplarin icin cok uzgunum. Cok zor bazen dusununce bile agliyorum. Allah bi daha oyle bi aci yasatmasin. Bebeginize saglicakla zamaninda kavusun insallah. Senin serklajin rahim kisaligindan degil tedbir amacli diye biliyorum. Evet grupca hepimiz 34e ulasalim icimiz rahat olsun insallah. Gece mesasi mi, ah gebelere yaptirmamalari lazim. Benim ilk gebeligimde 1 hafta gece mesaim oluyordu her 2 ayda. Konusmustum bana yaptirmadilar sag olsunlar en azindan gece vardiyasi. Ama is arkadaslarim benden nefret ediyodu.

Herkese günaydin sağlıklı sıhhatli musmustlu haftalariniz olsun bir aminyosentez ve fetal veren arkadaş vardı naptilar acaba merak ediyorum insallah güzel haberler almışlardır

Kiz naptin 159 cok ekimde dogurcan galiba
Yanlis bakmisim mide mahfetti beni 159 gun gecmis sukur aynen imzadaki gun kadar kaldi benimde onu bile unuttum suan valla benim yavrularin elinden gelse 12 13 ay durur kasima kadar gider

Herkese günaydin sağlıklı sıhhatli musmustlu haftalariniz olsun bir aminyosentez ve fetal veren arkadaş vardı naptilar acaba merak ediyorum insallah güzel haberler almışlardır
Amniyosentez demisken perinatolog bana dedi ki fetal dna dan daha net sonuc verir amniyosentez. Ilk defa duydum. Bilmeyen varsa benm gibi soyleyim dedm

Yaaa kıyamam o da üzülür benim yigenim annesine cvd oldugunda anne artik beni sevmiyomusun diye sormuştu inşallah olmaz içini ferah tut sen
Ya surekli etrafimda. Normalde odaya da sokmamam lazim ama cok kucuk anlamiyor travma olustursun istemiyorum. Odayi havalandiriyorum dokundugu seyleri sterilize ediyorum zaten teste kadar yuzlerce kez opmusumdur. Her dakika her an micmic optugumden esim diyor sende varsa bizde de vardir cikar maskeyi. Belki kizim kresten getirdi hatta bilemiyoruz. Son bir haftadir huzursuz ama atesi yok baska bir belirti yok sadece yemek seciyor ki hic huyu degildir. Bir de geceleri uyanip aglamaya basladi bu da huyu degildir. Belki de hastaydi ama atesi cikmayinca anlamadik. Uzun lafin kisasi hep etrafimda. Kapiyi acmazsam agliyor, hep gelip sariliyor sevgi ilgi istiyor. En azindan bakimiyla ben ilgilenmiyorum yemegini hazirlamiyorum maskeyle duruyorum opmuyorum iste kendimce alabildigim tek onlem.

Yanlis bakmisim mide mahfetti beni 159 gun gecmis sukur aynen imzadaki gun kadar kaldi benimde onu bile unuttum suan valla benim yavrularin elinden gelse 12 13 ay durur kasima kadar gider
Ay allah korusun dusunsene 1 yil hamilelik kabua gibi. Annemlerin kedisi hamile. Herkes dio ki once hanginiz dogurcaksiniz. Onun dogurmasinda ne var ben dogurana kadar o 5 kere dogurur hem de coklu coklu diorum 9 ay bile cok uzun

Ya kiyamamm. Cok opulmeye alisan bebekler malesef biseyler yolunda degil saniolar boyle durumlarda. Ben hastalaninca da oglum boyle doner etrafimda beni opmedin bana sarilmadin die. Allahtan artk hastalik bulasir sana deyince anlayabiliyo

Ay allah korusun dusunsene 1 yil hamilelik kabua gibi. Annemlerin kedisi hamile. Herkes dio ki once hanginiz dogurcaksiniz. Onun dogurmasinda ne var ben dogurana kadar o 5 kere dogurur hem de coklu coklu diorum 9 ay bile cok uzun
Yani benim hesaplamama gore 10 ay kaliyorum hamile nerdeyse yine ayni sey gelcegi icin basima gun saymiyorum ben agustosun 17sini beklerim sadece kedi uzerimize kac defa dogurur keske oyle olsak

Yani benim hesaplamama gore 10 ay kaliyorum hamile nerdeyse yine ayni sey gelcegi icin basima gun saymiyorum ben agustosun 17sini beklerim sadece kedi uzerimize kac defa dogurur keske oyle olsak
42 hafta olunca 10 aya ne kalir cidden ay allah yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…