Benim de pıhtılaşmam yok ama ayrıntılıda uterin arterde direnç yüzünden başladım aspirine.Kan pihtilasma teşhisi olmadığı halde kan sulandirici hap veya iğne kullanan var mı arkadaşlar? AsM hemsiresi basladin mi kan sulandiriciya dedi, kan pihtilasmam yok doktor vermedi dedim. Sizde durumlar nasıl?
Yok kiz dun bakmis sadece oyle kalmis 22.46dan beri sesi sedasi yok insallah yolundadir herseyyAslinda bi girmis cikmis ama ses yokCipisS umarim hersey yolundadir
Ay pardon sahura kalktigimi unuttum en son ki baktigi saatler hemen hemen ayni onda kalmisim benAslinda bi girmis cikmis ama ses yokCipisS umarim hersey yolundadir
Aile hekimligi beni ne ariyor ne soruyor bende asla gitmiyorum valla30 lar önemli hafta, saglikla gelirim ve geceriz inşallah cnm
Doktor detaylı ultrasonda sorun olursa kan sulandirici veriyoruz demişti, çok şükür sorun görmedi. Aile hekimliginin yönlendirmesi garip valla.
Anladığım kadar ile tüp bebekte veriyorlar. Bende ne pıhtılaşma ne tüp bebek var. Kan sulandiriciyi tetanoz gibi sordu iste hemşire:))
Anladim cnm, tüp bebekte ihtiyaç sanırım önlem amaçlı. Onun dışında pıhtılaşma yoksa vermiyorlar sanirim
Onda sorun çıkmadı, doktor da vermedi o yuzden. ASM dedi hemşire tetanoz asisi sorar gibi sorunca sizlere de danışmak istedim.
Herkese teşekkürlerYazın sağlıkla kucağımıza alalım minnoslari
Bende de durumlar aynı senin gibi en az 1 aydır durum böyle. Bir de yemek yiyip midem sistiyse aşırı ağrıyorKızlar meraba kaburga ağrısı yaşayan var mı aranızda sol göğüs kafesimin altından kaburgam ağrıyor çok fena.. :/
Sizde durumlar nasıl
buradayım hanımlar karnımdan sıvı aldılar herhangi bir anomali falan daha var mi diye bakacaklar hala sonuclanmadı onun sonuclarını beklıyoruz dua ediyoruz sagolsun herkes her taraftan dua ediyor bir ıhtımal mubarek gunlerde bir mucize olsun diye..Hanimlae burada bir arkadaşın bebeğinde corpus ile mi ne alakalı bir problem çıkmıştı. O arkadaş buradaysa ne yaptı acaba?aklıma geldi merak ettim
cıkmadı daha canım onu beklıorz cok kotu zamanlar gecrdık ben hıc girmedm buralara bıraz bıraz daha yenı toparlanıyorm sagolasınız
Evet başladım ama 2 hafta rapor hakkım var onu da çok yorgun hissettiğim zamanlarda kulkanmayı düşünüyorum. Neyse her şey yolunda gitsin bebişlerimizin bizim sağlıklarımız yerinde olsun Allah güç kuvvet versin gider geliriz artıkÜzüldüm sizin adınıza evet doktorlar çok tripli,hiç anlayışlı yaklasmiyorlar.bize kaldirip kışa doğru tekrar genelge yayınlanırsa hiç şaşırmam.naptiniz peki başladınız mi?
Herkes heyet raporu istiyormuş hocam doktorlara da soruşturma ihtimalı varmış o yüzden kimse riske girmsk istemiyor benceNasıl vermedi ya hamilesiniz en çok sizin ihtiyacınız var
Vala bnm de aklımdasın rüyamda bile bebeğim vardı kafasıyla uğraşıyordum geçenlerde. Sana dua da ediyorum adını bilmeden Rabbim nelere kadir inşallah herşey yoluna girer. Bizleri haberdar et lütfen belki ufacık da olsa yardımımız dokunur etrafımıza sorarız herkes için geçerli tabi bildiğim bir şey varsa söylerim ama 35 yaşında ilk gebeliğim o kadar ilgisizdim ki bebek konusuna meraklı olduğum şeyleri en ayrıntısına kadar öğrenirim normalde bu konuda çok cahilim 95% ini internetten ekitaplardan, uygulamalardan bu forumdan öğrenmeye çalışıyorum.buradayım hanımlar karnımdan sıvı aldılar herhangi bir anomali falan daha var mi diye bakacaklar hala sonuclanmadı onun sonuclarını beklıyoruz dua ediyoruz sagolsun herkes her taraftan dua ediyor bir ıhtımal mubarek gunlerde bir mucize olsun diye..sureklı de capadan cam sakuradan ordan burdan cagırıyolar bir ihtimal gıdıorz ama sonuc degısmıyo onlar da nadir goruldugu ıcın ultrasonda kayda alıyorlar prof lar falan ogrencılere ogretıorlar.. böyle işte... sagolasın sorduğun ıcın arkadasım Allah kimseyi boyle seylerle sınamasın
Ben canım. Covittden dolayı direkt verdi bana.Kan pihtilasma teşhisi olmadığı halde kan sulandirici hap veya iğne kullanan var mı arkadaşlar? AsM hemsiresi basladin mi kan sulandiriciya dedi, kan pihtilasmam yok doktor vermedi dedim. Sizde durumlar nasıl?
Ruyamda tum gece onu gordum. Uyuyup uyanip baktigimdan ruya gercek birbirine girdiUyuyup uyanip bakiyorum bu kiz niye gelmiyo ya
Amin canım Allah kimseyi evladı ile sinamasin.buradayım hanımlar karnımdan sıvı aldılar herhangi bir anomali falan daha var mi diye bakacaklar hala sonuclanmadı onun sonuclarını beklıyoruz dua ediyoruz sagolsun herkes her taraftan dua ediyor bir ıhtımal mubarek gunlerde bir mucize olsun diye..sureklı de capadan cam sakuradan ordan burdan cagırıyolar bir ihtimal gıdıorz ama sonuc degısmıyo onlar da nadir goruldugu ıcın ultrasonda kayda alıyorlar prof lar falan ogrencılere ogretıorlar.. böyle işte... sagolasın sorduğun ıcın arkadasım Allah kimseyi boyle seylerle sınamasın
Bende de ödeme var sanırım birkaç kişi sismissin dedi annemde ödem başlıyor. Diye tuzluyu azaltiyoruzBenim ağrım çok yoğun olmuyor nadiren oluyor ama bir sorunum var ki sol tarafım şişiyor kol bileği ve ayaklar ayak bileklerim şişiyor çok bariz değil ama hissettiriyor sistigini. Tek taraflı sismek iyi değil diye biliyorumşişliğim olduğunu soyledim testler yapıldı iki hafta once ama birşey çıkmadığını söyledi doktor. Bu cuma yine randevum var ve yine sorcam bu konuda bilgisi olan var mı kızlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?