2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kan pihtilasma teşhisi olmadığı halde kan sulandirici hap veya iğne kullanan var mı arkadaşlar? AsM hemsiresi basladin mi kan sulandiriciya dedi, kan pihtilasmam yok doktor vermedi dedim. Sizde durumlar nasıl?
Benim de pıhtılaşmam yok ama ayrıntılıda uterin arterde direnç yüzünden başladım aspirine.

Aile hekimligi beni ne ariyor ne soruyor bende asla gitmiyorum valla

Kızlar meraba kaburga ağrısı yaşayan var mı aranızda sol göğüs kafesimin altından kaburgam ağrıyor çok fena.. :/
Sizde durumlar nasıl
Bende de durumlar aynı senin gibi en az 1 aydır durum böyle. Bir de yemek yiyip midem sistiyse aşırı ağrıyor

Hanimlae burada bir arkadaşın bebeğinde corpus ile mi ne alakalı bir problem çıkmıştı. O arkadaş buradaysa ne yaptı acaba?aklıma geldi merak ettim
buradayım hanımlar karnımdan sıvı aldılar herhangi bir anomali falan daha var mi diye bakacaklar hala sonuclanmadı onun sonuclarını beklıyoruz dua ediyoruz sagolsun herkes her taraftan dua ediyor bir ıhtımal mubarek gunlerde bir mucize olsun diye.. sureklı de capadan cam sakuradan ordan burdan cagırıyolar bir ihtimal gıdıorz ama sonuc degısmıyo onlar da nadir goruldugu ıcın ultrasonda kayda alıyorlar prof lar falan ogrencılere ogretıorlar.. böyle işte... sagolasın sorduğun ıcın arkadasım Allah kimseyi boyle seylerle sınamasın

inşallah kanaması olan arkadasın da birseyı yoktur ya Allah yardımcısı olsun

Üzüldüm sizin adınıza evet doktorlar çok tripli,hiç anlayışlı yaklasmiyorlar.bize kaldirip kışa doğru tekrar genelge yayınlanırsa hiç şaşırmam.naptiniz peki başladınız mi?
Evet başladım ama 2 hafta rapor hakkım var onu da çok yorgun hissettiğim zamanlarda kulkanmayı düşünüyorum. Neyse her şey yolunda gitsin bebişlerimizin bizim sağlıklarımız yerinde olsun Allah güç kuvvet versin gider geliriz artık

Vala bnm de aklımdasın rüyamda bile bebeğim vardı kafasıyla uğraşıyordum geçenlerde. Sana dua da ediyorum adını bilmeden Rabbim nelere kadir inşallah herşey yoluna girer. Bizleri haberdar et lütfen belki ufacık da olsa yardımımız dokunur etrafımıza sorarız herkes için geçerli tabi bildiğim bir şey varsa söylerim ama 35 yaşında ilk gebeliğim o kadar ilgisizdim ki bebek konusuna meraklı olduğum şeyleri en ayrıntısına kadar öğrenirim normalde bu konuda çok cahilim 95% ini internetten ekitaplardan, uygulamalardan bu forumdan öğrenmeye çalışıyorum.

çok yazmasamda bazen iki günde bir girsemde herşeyi okumaya çalışıyorum bütün hamişlere dua ediyorum Rabbim yar ve yardımcımız olsun rahmetle Rabbim kolaylaştırırsın

Kan pihtilasma teşhisi olmadığı halde kan sulandirici hap veya iğne kullanan var mı arkadaşlar? AsM hemsiresi basladin mi kan sulandiriciya dedi, kan pihtilasmam yok doktor vermedi dedim. Sizde durumlar nasıl?
Ben canım. Covittden dolayı direkt verdi bana.

Amin canım Allah kimseyi evladı ile sinamasin.
Amniyosentez yaptırdınız ozaman.
Nezaman çıkacak.
İnşallah amniyosentez sonucun iyi gelir canım

Güzel haberlerini bekliyoruz

Bende de ödeme var sanırım birkaç kişi sismissin dedi annemde ödem başlıyor. Diye tuzluyu azaltiyoruz
Ne testi yapıldı şişlik için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…