2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy inşallah önemli bişey yoktur CipisS canmm güzel haberlerini bekliyoruzz

Günaydın kızlar.

CipisS canım nasılsın nasıl oldun? Umarım sende bebişte iyisinizdir. Bizleri merakta bırakma

Nasıl vermedi ya hamilesiniz en çok sizin ihtiyacınız var

Riskli gebe olmadığında vermiyor olabilir doktoru

Benim de pıhtılaşmam yok ama ayrıntılıda uterin arterde direnç yüzünden başladım aspirine.

Evet, doktorum da detaylı ihtiyaç gorursem veriyorum demişti. Önlem amaçlı başlamış sende cnm

Aile hekimligi beni ne ariyor ne soruyor bende asla gitmiyorum valla

Ya arıyorum, özelde yaptırdığım kan tahlillerini email istiyor, tetanoz için bile kaç kez aradi. Hatta bir iki tansiyon olctuemeye gittim idrarda enfeksiyon kontrolü ile beraber protein de bakalkm dedim doktora da, tansiyon yukselirse gel bakalim, 3 güne kadar rapor yazarim sana dedi Ama gecmis kayıp oykumu biliyor ASM, belki ondandır.

Ben canım. Covittden dolayı direkt verdi bana.
Sebepsiz değil ama kimseye. Ya detaylida gerek görülmus ya tüp bebek ya da ikiz gebelik gibi sebepleri. Durduk yere kullanan yok okuduğuma kadar ile. Asm hemsiresi neden rutin gibi bana kan sulandirici sordu çok ilginç.

Uyuyup uyanip bakiyorum bu kiz niye gelmiyo ya
Vallahi ya gece uyuyamadim o kadar üzüldüm ki
Inşallah güzel haberler alırsin canim her sabah namazinda sana dua ediyorum ismen bilmiyorum ama rabbim anliyordur hergün niyet et besmele cek salavat çek 100 kez "rabbi hebli minessalihin" diye dua et ve arkasindan tekrar salavat cek iki salavat arasi dualar daha çabuk kabul olurmuş
Benim doktor iyidir aslinda ama sanirim bu asm dr lari surekli greve falan giriyor ya o yuzden saldı galiba yoksa her gittigimde kan pihtilaşmami falan soruyordu
bende bugün 24+0 oldum . :))) günaydın.

asia nın nesi vardı kızlar. umarım iyidir.
Dün 19:30gibi kanamam var acile gidiyoruz dedi gidiş o gidiş meraktayiz üzülüyoruz

Bende bütün gece rüyalarla yattım kalktım. CipisS Aklım hep onda kaldı. Hatta gece uyanıp uyanıp baktım girmiş mi diye. İnşallah akşam gelmiş dinleniyordur

Acaba sizin kan degerinizde filan mı biraz yükseklik filan gördü sordu?
Sebepsiz kullanan yoktur diye düşünüyorum basit bir aspirin bile olsa ilaç yani.
Doktorunuza gittiğinizde sorun isterseniz ASM den sordular neden acaba diye.
Banada sormuşlardi ama doktorunuz kan sulandırıcı filan verdiler mi takip için not alacağız gibi birşey demişlerdi.

İnşallah birşey yoktur

İnşallah bir sorun yoktur cnm

İnşallah güzel haberlerle gelirsiniz bir sorun olmadan atlatırsınız. Aklımız sizde müsait olur olmaz haber bekliyoruz

Canımm endişe etme iyi haberlerini bekliyoruz inşallah

Çok geçmiş olsun canım.
İnşallah birşey yoktur. İyi haberlerini bekliyoruz

İnşallah her şey yolundadır. Güzel haberlerini bekliyoruz.

İnşa Allah hiç bir şey olmaz Haber verirsiz bizede

Canim cok gecmiş olsun bize de haber ver insallah kötü birsey yoktur

Geçmiş olsun canım benim inşallah kötü bisey yoktur

Cok gecmiş olsun canım inşallah önemli bişi yoktur.

CipisS canim nasilsin durumun nedir

Allah şifa versin canım , inşallah iyisinizdir şimdi.

Nasil kanaman geldi agir bi is falan mi yaptin ? Durumunuz nasil simdi insallah iyisinizdir haber eder misin ?

Aslinda bi girmis cikmis ama ses yok CipisS umarim hersey yolundadir

CipisS canim herşey yolundadır umarim dualarımız seninle

G0naydın kızlar bende gece 1/2 kere uyandım baktım buraya CipisS gelmişmi diye, umarım oda bebekte iyidir

Ayyy inşallah önemli bişey yoktur CipisS canmm güzel haberlerini bekliyoruzz

Günaydın kızlar.

CipisS canım nasılsın nasıl oldun? Umarım sende bebişte iyisinizdir. Bizleri merakta bırakma

Bende bütün gece rüyalarla yattım kalktım. CipisS Aklım hep onda kaldı. Hatta gece uyanıp uyanıp baktım girmiş mi diye. İnşallah akşam gelmiş dinleniyordur

Günaydın herkese. O kadar mutlu oldum ki bu msjlara. Kısa sürede arkadaş olmuşuz meğer hepinize çok teşekkür ederim. Dün akşam baya kötü geçti. Hem psikolojik hemde bedenen aşırı yıprandım. Korkudan sürekli ağladım. Eşim ya yanımda olmasa çok daha kötü olurdum. Şükür kızımda bir şey yok. Kendi doktoruma ile de görüştük kanamanın sürekli olması çok daha önemli dedi. Bende ilk başta bir anda boşandı sonra azaldı. Ama önemle amaçlı yatış verdiler. 3 defa alttan muayene ettiler. Bir defa kalçadan düşük önleyici vurdular bir defa da ağızdan ilaç verdiler. Nst falan çektiler ama sanırım sancı çıkıyor doktor bırakmıyor. Serum verdiler o bitti. Bugün de buradaymışız. Kızımın maşallahı var aşırı hareketli ama onda sıkıntı yok içimi en çok bu rahatlatıyor. hepinize çok teşekkür ederim

Çok sevindim cnm çok şükür iyisiniz dikkat et kendine dinlen bol bol canım

Kan degerlerimde sorun yok, zaten olsa riskli gebe olduğumdan perinatolog takibimi yapıyor benim ve hassas davraniyor, taaa 3.ayda tatile gitmek istedim onda bile izin vermedi. Bu yaz tatil yok doğuma kadar, tetikleyecek her şeyden uzak durmamiz gerekiyor dedi.
Belki takip amaçlı sordu hemşire belki de geçmiş oykulerimi bildiginden. Anlam beremeyeince sizlere danışmak istedim Ben de. Normalde kullanılıyor da benim mi haberim yok diye cnm

Canım çok şükürrr
Kızımızda sorun yoksa bir şey olmaz Allahın izniyle naz yapmıştır o
Sancın neden oluyor söyledi mi doktorlar?

Ediyorum da aslında ama büyük ihtimal bir önceki şikayetlerim tetikledi. Karın ağrısı sertleşme falan vardı. Valla insanın evi gibisi yokmuş bizim kız pek nazlı
Bendede gebeliğin ilk aylarında olmuştu kanama lekelenme şükür sağlıkla geldik bugünlere çok iyi anlıyorum seni o yüzden cnm bende hep öyle diyorum bir doğsunda totosundan ısırcam kızımı çok çektirdi bana

Canım çok şükürrr
Kızımızda sorun yoksa bir şey olmaz Allahın izniyle naz yapmıştır o
Sancın neden oluyor söyledi mi doktorlar?
Valla öyle çok nazlı. Ben sanıyordum ki güllük gülistanlık Bi hamilelik olacak. Maşallah 23. Haftaya girdiğimden beri hastanelerden çıkamadım aman iyi olsun tabi ben razıyım idare edeceğiz Bi şekilde. Yık hiç Bi şey demedi. Acilden giriş yaptıl devlet hastanesine geldik. Xaten çok oralı olup Bi şey anlatmıyorlar. Onlarda aşırı sinirlendirdiler strese soktular.

Haha annemde diyor totosuna vuracağım anana neler çektirdim diye diyor. Bende burnunu sıkacağım diyorum.

Cok gecmis olsun cnm. Endişelenme benim her muayenem vajinal ultrason bebeğe zarar veren bir şey değil. Yatış yapmalari iyi olmuş ayrıca, evde hastanedeki gibi gözlem altında olamıyoruz malum. Serum ve fitil standart prosedur kasılma durumunda.Serum ile vücuda su veriyorlar, fitil de kasilmayi durduruyor. Doktor iyi oldugunda cikarir inşallah yarin seni zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…