2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kan pihtilasma teşhisi olmadığı halde kan sulandirici hap veya iğne kullanan var mı arkadaşlar? AsM hemsiresi basladin mi kan sulandiriciya dedi, kan pihtilasmam yok doktor vermedi dedim. Sizde durumlar nasıl?
Pıhtılaşma yoksa neden kullanılsın ki? Covidde pıhtılaşma riski olduğu için veriyorlar bir tek, onun dışında duymadım hiç. Zaten pıhtılaşma olup kullanıldığında da coraspini 32 veya 34 haftada kesiyorlar, iğneyi de doğuma yakın sanırım

Ben de anlamadım, aile Sağlığındaki hemşire rutin uygulama gibi anlatinca sasirdim ben de. Doktoruma sorduğumda 20. Haftada detaylida gerek gorursek basliyoruz demişti.

Canım pazartesi günü hastanede yattım 23 haftaliktım internetten bakınca kullanan bi sürü kişi gördüm 23 24 te kasilmalari başlayıp 33 34 haftaları görenlere denk geldim rahmin icinin sertleşmesini önlüyor 23te başladım sabah öğlen akşam doğuma kadar devam edecek inşallah 30lari geceriz rahat nefes alırız birzprogestan akşam iki fitil kullanıyordum 20 gun sabah iki akşam iki kullan dedi 20 gun sonra duruma bakariz dedi

Kan pihtilasma teşhisi olmadığı halde kan sulandirici hap veya iğne kullanan var mı arkadaşlar? AsM hemsiresi basladin mi kan sulandiriciya dedi, kan pihtilasmam yok doktor vermedi dedim. Sizde durumlar nasıl?
Allah allah neden oyle dedi acaba ben kullaniyorum ama faktor V leiden bozuk bende tüp bebek yapanlara veriyor bazi doktorlar ama senin tüp bebek degil diye biliyorum bence doktoruna daniş canim

Bende yok ama doğuma kadar oksapar yapacam canım transferden beridir kullanıyorum dr ikiz oldukları için biraktiramam risk alamam daha öncesinde de bi kaybin olduğu için dedi

Evet ben kullanıyorum. Tüp bebek olduğum için rutin devam ediyo doğuma kadar

Ben de anlamadım, aile Sağlığındaki hemşire rutin uygulama gibi anlatinca sasirdim ben de. Doktoruma sorduğumda 20. Haftada detaylida gerek gorursek basliyoruz demişti.
Detaylıda bizden bebeğe giden kan akımına filan bakılıyor ya onda sorun görülürse veriliyor galiba

Biz iyiyiz canım çok şükür. Kızda kıpır kıpır. Sevindim senin adına iyi olmanıza. Masal Sare cok güzel bir isim. Bizde Elif Asya koyacağız Allah nasip ederse.

30 lar önemli hafta, saglikla gelirim ve geceriz inşallah cnm

Allah allah neden oyle dedi acaba ben kullaniyorum ama faktor V leiden bozuk bende tüp bebek yapanlara veriyor bazi doktorlar ama senin tüp bebek degil diye biliyorum bence doktoruna daniş canim

Doktor detaylı ultrasonda sorun olursa kan sulandirici veriyoruz demişti, çok şükür sorun görmedi. Aile hekimliginin yönlendirmesi garip valla.

Bende yok ama doğuma kadar oksapar yapacam canım transferden beridir kullanıyorum dr ikiz oldukları için biraktiramam risk alamam daha öncesinde de bi kaybin olduğu için dedi

Anladığım kadar ile tüp bebekte veriyorlar. Bende ne pıhtılaşma ne tüp bebek var. Kan sulandiriciyi tetanoz gibi sordu iste hemşire:))

Evet ben kullanıyorum. Tüp bebek olduğum için rutin devam ediyo doğuma kadar

Anladim cnm, tüp bebekte ihtiyaç sanırım önlem amaçlı. Onun dışında pıhtılaşma yoksa vermiyorlar sanirim

Detaylıda bizden bebeğe giden kan akımına filan bakılıyor ya onda sorun görülürse veriliyor galiba

Onda sorun çıkmadı, doktor da vermedi o yuzden. ASM dedi hemşire tetanoz asisi sorar gibi sorunca sizlere de danışmak istedim.

Herkese teşekkürler Yazın sağlıkla kucağımıza alalım minnoslari

Merhaba canım nasılsın? Sen tecrübeli olduğun için sana sorayım dedim. Tahminen 25-30hafta sonra ne kadar kilo alıyor insan dikkat etsede?
Mrba canim sukur sen nasilsin .. Ben kilo konusunda cokta tecrubeli degilim aslina bakarsan gelisi guzel yasadigim icin 25.ci haftama kac kiloyla birden giriyorum Dikkat edersen cok fazla almazsin canim o haftalardan sonra bebekte almaya basliyor sadece kendi agirligini hesap etme bebek, eşi, suyu sende ödem vs vs birsuru sey var onlarin her biri agirlik o yuzden hepsi kilo olmuyor.. ben cocuklarda hep ayni kiloda kaldim mesela 55le doguma kadar 85 oldum dogumdan ciktim 75dim misal oyle yani

Kızlar benim kanamam geldi. Neden bilmiyorum çok korkuyorum. İnşallah bir sorun yoktur. Acile gidiyoruz şimdi.
Nasil kanaman geldi agir bi is falan mi yaptin ? Durumunuz nasil simdi insallah iyisinizdir haber eder misin ?

2 gundur geberiyorum sanki dogum yapiyo gibiyim boyle bi bacak agrisi yok baldirlarimda fena halde kasilma var magnezyum aldigim halde gecmek bilmedi ayakta duramiyorum resmen ilk defa boyle bisey geliyo basima normalde kramp girerdi ama bu oyle bisey degil nasil gececek bu randevumda bayramdan sonra napsam bilemedim.

Ben varım cnm coraspirin kullanıyorum daha önce düşüklerim olduğu için başlatmıştı dr.um 32 ye kadar kullanıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…