- 26 Ocak 2022
- 521
- 844
- 18
- 37
Pıhtılaşma yoksa neden kullanılsın ki? Covidde pıhtılaşma riski olduğu için veriyorlar bir tek, onun dışında duymadım hiç. Zaten pıhtılaşma olup kullanıldığında da coraspini 32 veya 34 haftada kesiyorlar, iğneyi de doğuma yakın sanırımKan pihtilasma teşhisi olmadığı halde kan sulandirici hap veya iğne kullanan var mı arkadaşlar? AsM hemsiresi basladin mi kan sulandiriciya dedi, kan pihtilasmam yok doktor vermedi dedim. Sizde durumlar nasıl?
Ben de anlamadım, aile Sağlığındaki hemşire rutin uygulama gibi anlatinca sasirdim ben de. Doktoruma sorduğumda 20. Haftada detaylida gerek gorursek basliyoruz demişti.Pıhtılaşma yoksa neden kullanılsın ki? Covidde pıhtılaşma riski olduğu için veriyorlar bir tek, onun dışında duymadım hiç. Zaten pıhtılaşma olup kullanıldığında da coraspini 32 veya 34 haftada kesiyorlar, iğneyi de doğuma yakın sanırım
Canım pazartesi günü hastanede yattım 23 haftaliktım internetten bakınca kullanan bi sürü kişi gördüm 23 24 te kasilmalari başlayıp 33 34 haftaları görenlere denk geldim rahmin icinin sertleşmesini önlüyor 23te başladım sabah öğlen akşam doğuma kadar devam edecek inşallah 30lari geceriz rahat nefes alırız birzProgestan 200 ile başladım aynı devam 1 tane. Ağrım olursa 2.yi al diyor doktorum. Nidicarta kaçıncı haftada basladin cnm? Bana oncekinde hastanede kasılma tespit ederlerse fitil veriyorlardi o da evde nidicart gibi kullanabilecegim bsey değildi. Oncekinde proluton iğne kullanmistim, bu sefer gerek duymadı doktor mevcutlarla devam ediyorum.
Allah allah neden oyle dedi acaba ben kullaniyorum ama faktor V leiden bozuk bende tüp bebek yapanlara veriyor bazi doktorlar ama senin tüp bebek degil diye biliyorum bence doktoruna daniş canimKan pihtilasma teşhisi olmadığı halde kan sulandirici hap veya iğne kullanan var mı arkadaşlar? AsM hemsiresi basladin mi kan sulandiriciya dedi, kan pihtilasmam yok doktor vermedi dedim. Sizde durumlar nasıl?
Bende yok ama doğuma kadar oksapar yapacam canım transferden beridir kullanıyorum dr ikiz oldukları için biraktiramam risk alamam daha öncesinde de bi kaybin olduğu için dediKan pihtilasma teşhisi olmadığı halde kan sulandirici hap veya iğne kullanan var mı arkadaşlar? AsM hemsiresi basladin mi kan sulandiriciya dedi, kan pihtilasmam yok doktor vermedi dedim. Sizde durumlar nasıl?
Evet ben kullanıyorum. Tüp bebek olduğum için rutin devam ediyo doğuma kadarKan pihtilasma teşhisi olmadığı halde kan sulandirici hap veya iğne kullanan var mı arkadaşlar? AsM hemsiresi basladin mi kan sulandiriciya dedi, kan pihtilasmam yok doktor vermedi dedim. Sizde durumlar nasıl?
Detaylıda bizden bebeğe giden kan akımına filan bakılıyor ya onda sorun görülürse veriliyor galibaBen de anlamadım, aile Sağlığındaki hemşire rutin uygulama gibi anlatinca sasirdim ben de. Doktoruma sorduğumda 20. Haftada detaylida gerek gorursek basliyoruz demişti.
Bende merak ettim( neden başlasınki bu haftada kanama. İnşa Allah önemsiz bir şeydirCipisS canim nasilsin durumun nedir
Bende merak ediyorum inşallah kötü bisey yoktur hepimiz sağlıkla kucagımiza alalım inşallah bu süreci sağ salim atlatalım inşallahCipisS canim nasilsin durumun nedir
Allah şifa versin canım , inşallah iyisinizdir şimdi.Kızlar benim kanamam geldi. Neden bilmiyorumçok korkuyorum. İnşallah bir sorun yoktur. Acile gidiyoruz şimdi.
Biz iyiyiz canım çok şükür. Kızda kıpır kıpır. Sevindim senin adına iyi olmanıza. Masal Sare cok güzel bir isim. Bizde Elif Asya koyacağız Allah nasip ederse.Canımm çok şükür 3 gün önce gittim doktora haftasına göre suyu iyi dedi suyu ne artmış ne azalmış normal dedi o kadar sewindim ki anlatamambenim rahime doğru wuran ağrılarım oluyo sol taraftan alttan onun içinde magnezyumu 2 ye çıkardı kansızlık War oda 2 tane iciyrm ama şükür iyiyim çalışmaya devam...sen nasılsın kuzummm minik kız nasıl isim buldun mu ben masal koyacağım fikrim degismezse yada masal Sare inşallah Allah najsp ederse tabi
Canim ne yaptinKızlar benim kanamam geldi. Neden bilmiyorumçok korkuyorum. İnşallah bir sorun yoktur. Acile gidiyoruz şimdi.
Canım pazartesi günü hastanede yattım 23 haftaliktım internetten bakınca kullanan bi sürü kişi gördüm 23 24 te kasilmalari başlayıp 33 34 haftaları görenlere denk geldim rahmin icinin sertleşmesini önlüyor 23te başladım sabah öğlen akşam doğuma kadar devam edecek inşallah 30lari geceriz rahat nefes alırız birzprogestan akşam iki fitil kullanıyordum 20 gun sabah iki akşam iki kullan dedi 20 gun sonra duruma bakariz dedi
Allah allah neden oyle dedi acaba ben kullaniyorum ama faktor V leiden bozuk bende tüp bebek yapanlara veriyor bazi doktorlar ama senin tüp bebek degil diye biliyorum bence doktoruna daniş canim
Bende yok ama doğuma kadar oksapar yapacam canım transferden beridir kullanıyorum dr ikiz oldukları için biraktiramam risk alamam daha öncesinde de bi kaybin olduğu için dedi
Evet ben kullanıyorum. Tüp bebek olduğum için rutin devam ediyo doğuma kadar
Detaylıda bizden bebeğe giden kan akımına filan bakılıyor ya onda sorun görülürse veriliyor galiba
Mrba canim sukur sen nasilsin .. Ben kilo konusunda cokta tecrubeli degilim aslina bakarsan gelisi guzel yasadigim icin 25.ci haftama kac kiloyla birden giriyorumMerhaba canım nasılsın? Sen tecrübeli olduğun için sana sorayım dedim. Tahminen 25-30hafta sonra ne kadar kilo alıyor insan dikkat etsede?
Nasil kanaman geldi agir bi is falan mi yaptin ? Durumunuz nasil simdi insallah iyisinizdir haber eder misin ?Kızlar benim kanamam geldi. Neden bilmiyorumçok korkuyorum. İnşallah bir sorun yoktur. Acile gidiyoruz şimdi.
Ben varım cnm coraspirin kullanıyorum daha önce düşüklerim olduğu için başlatmıştı dr.um 32 ye kadar kullanıcam.Kan pihtilasma teşhisi olmadığı halde kan sulandirici hap veya iğne kullanan var mı arkadaşlar? AsM hemsiresi basladin mi kan sulandiriciya dedi, kan pihtilasmam yok doktor vermedi dedim. Sizde durumlar nasıl?
2 gundur geberiyorum sanki dogum yapiyo gibiyim boyle bi bacak agrisi yok baldirlarimda fena halde kasilma var magnezyum aldigim halde gecmek bilmedi aoyakta duramiyorum resmen ilk defa boyle bisey geliyo basima normalde kramp girerdi ama bu oyle bisey degil nasil gececek bu randevumda bayramdan sonra napsam bilemedim.
[/QUOTòE]
Doktora görün cnm için rahat eder en kötü. Bilemiyorum çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?