2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gebemik öncesi kullanıyordum cnm. Doktorum rennie gabiscon tarzı dışında başka ilaç vermiyor ne yazık ki istememe rağmen. Erken doğum hikayem olduğu için hassas sanırım.

kadın doktoru başka doktora gönderdi onlarda anbiyotik verir dedi tabiki gebeler içindir içerik ama ben de ateş yoktu öksürük vardı bunun için evde dinlenmeyi seçtim.

Enfeksiyon antibiyotiksiz geçmez canim. Öksürük ise konu baska

Olabilir canım rabbimbi daha aynı acıları yasatmasin inşallah hiçbirimize benimde şu an erken doğum riskim var tedavi görüyorum ilac kullanıyorum ama onarağmen verdi gerçi kullandığım ilaçlar mideye ağır ilaçlar belki o yüzden mide koruyucu verdi çünkü ilaçlar ağır geliyo hergunkusuyorum rabbim sag salim kucagımiza almayı nasip etsin inşallah hepimize

Progestan, magnezyum, gaviscon, hamilelik vitamini elenetal 2 kullanıyorum ben. Ekstradan ne verdi ki doktor cnn?

Amin insallah hepimiz sağlıkla zamanında kavusuruz bebeklerimize

Evet, o şekilde ölçüm yapmanız gerekiyor. İlk lokma önemli.

Kundağı hangi ölçülerde dilmeği düşünüyorsunuz bende kendim dikeceğim de hangi ölçüler kullanışlı olur bilemedim
110 veriyoruz dediler bana ama ben 100*100 yapcam eni 160 cm kalan 60 cm omuz örtüsü yapacagim normal kundaklar 90*90 oluyor zaten bence 100 ideal

Benim ağrım çok yoğun olmuyor nadiren oluyor ama bir sorunum var ki sol tarafım şişiyor kol bileği ve ayaklar ayak bileklerim şişiyor çok bariz değil ama hissettiriyor sistigini. Tek taraflı sismek iyi değil diye biliyorum şişliğim olduğunu soyledim testler yapıldı iki hafta once ama birşey çıkmadığını söyledi doktor. Bu cuma yine randevum var ve yine sorcam bu konuda bilgisi olan var mı kızlar ?

Progestan, magnezyum, gaviscon, hamilelik vitamini elenetal 2 kullanıyorum ben. Ekstradan ne verdi ki doktor cnn?

Amin insallah hepimiz sağlıkla zamanında kavusuruz bebeklerimize
Progestan ı günde 4te çıkardı hamilelikten bu yana pruloton haftada bir iğne kullanıyorum magnezyum kullanıyordum zaten hastanede yattığım da gün de 3 nidicart verdiler taburu olunca da nidicarta devam dedidoğuma kadar devam edecek dedi umarım hepimiz zamanında sağ salim kucagımiza alırız inşallah

Kızlar benim kanamam geldi. Neden bilmiyorum çok korkuyorum. İnşallah bir sorun yoktur. Acile gidiyoruz şimdi.
Geçmiş olsun canım benim inşallah kötü bisey yoktur

Progestan 200 ile başladım aynı devam 1 tane. Ağrım olursa 2.yi al diyor doktorum. Nidicarta kaçıncı haftada basladin cnm? Bana oncekinde hastanede kasılma tespit ederlerse fitil veriyorlardi o da evde nidicart gibi kullanabilecegim bsey değildi. Oncekinde proluton iğne kullanmistim, bu sefer gerek duymadı doktor mevcutlarla devam ediyorum.

Kan pihtilasma teşhisi olmadığı halde kan sulandirici hap veya iğne kullanan var mı arkadaşlar? AsM hemsiresi basladin mi kan sulandiriciya dedi, kan pihtilasmam yok doktor vermedi dedim. Sizde durumlar nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…