İnşallah birşey yokturKızlar benim kanamam geldi. Neden bilmiyorumçok korkuyorum. İnşallah bir sorun yoktur. Acile gidiyoruz şimdi.
Canım benim de çok kötü oluyordusanki mideme asit dokmusler de boğazıma vuruyordu çok kötü oluyordum dr ums durunu söyleyince mis koruyucu nexium verdi içmeye başladıktan sonra refluyü tamamen kesti istersen dr una sor çünkü acısı çok fena çok iyo anlıyorum seni ❤hepimiz sağlıkla atlatalım kucagımiza sağ salim alalım inşallah
kadın doktoru başka doktora gönderdi onlarda anbiyotik verir dedi tabiki gebeler içindir içerik ama ben de ateş yoktu öksürük vardı bunun için evde dinlenmeyi seçtim.
İnşallah bir sorun yoktur cnmKızlar benim kanamam geldi. Neden bilmiyorumçok korkuyorum. İnşallah bir sorun yoktur. Acile gidiyoruz şimdi.
Olabilir canım rabbimbi daha aynı acıları yasatmasin inşallah hiçbirimizeGebemik öncesi kullanıyordum cnm. Doktorum rennie gabiscon tarzı dışında başka ilaç vermiyor ne yazık ki istememe rağmen. Erken doğum hikayem olduğu için hassas sanırım.
Enfeksiyon antibiyotiksiz geçmez canim. Öksürük ise konu baska
İnşallah güzel haberlerle gelirsiniz bir sorun olmadan atlatırsınız. Aklımız sizde müsait olur olmaz haber bekliyoruzKızlar benim kanamam geldi. Neden bilmiyorumçok korkuyorum. İnşallah bir sorun yoktur.
Canımm endişe etme iyi haberlerini bekliyoruz inşallahKızlar benim kanamam geldi. Neden bilmiyorumçok korkuyorum. İnşallah bir sorun yoktur. Acile gidiyoruz şimdi.
Olabilir canım rabbimbi daha aynı acıları yasatmasin inşallah hiçbirimizebenimde şu an erken doğum riskim var tedavi görüyorum ilac kullanıyorum ama onarağmen verdi gerçi kullandığım ilaçlar mideye ağır ilaçlar belki o yüzden mide koruyucu verdi çünkü ilaçlar ağır geliyo hergunkusuyorum rabbim sag salim kucagımiza almayı nasip etsin inşallah hepimize
Çok geçmiş olsun canım.Kızlar benim kanamam geldi. Neden bilmiyorumçok korkuyorum. İnşallah bir sorun yoktur. Acile gidiyoruz şimdi.
Evet, o şekilde ölçüm yapmanız gerekiyor. İlk lokma önemli.Öyle mi? Doktorum bu konuda bir şey söylemedi. Verdiği listede de bahsettiğiniz şekilde ölçüm yapmamı söylüyor. Yani yemek bittikten 1 saat sonra. Bende öyle yapıyordum. Şimdi sizin dediğiniz gibi yapmış olsam örneğin saat 13.00 da yemeğe başlasam 13.30 da bitse saat 14.00 da ölçüm mü yapmam gerekiyor?
İnşallah her şey yolundadır. Güzel haberlerini bekliyoruz.Kızlar benim kanamam geldi. Neden bilmiyorumçok korkuyorum. İnşallah bir sorun yoktur. Acile gidiyoruz şimdi.
İnşa Allah hiç bir şey olmazKızlar benim kanamam geldi. Neden bilmiyorumçok korkuyorum. İnşallah bir sorun yoktur. Acile gidiyoruz şimdi.
110 veriyoruz dediler bana ama ben 100*100 yapcam eni 160 cm kalan 60 cm omuz örtüsü yapacagim normal kundaklar 90*90 oluyor zaten bence 100 idealKundağı hangi ölçülerde dilmeği düşünüyorsunuz bende kendim dikeceğim de hangi ölçüler kullanışlı olur bilemedim
Anaaam piyasaya gel ankarada 50 tl metresiAh ah. Ilk oglumda metresini 15 ten almistim
Canim cok gecmiş olsun bize de haber ver insallah kötü birsey yokturKızlar benim kanamam geldi. Neden bilmiyorumçok korkuyorum. İnşallah bir sorun yoktur. Acile gidiyoruz şimdi.
Benim ağrım çok yoğun olmuyor nadiren oluyor ama bir sorunum var ki sol tarafım şişiyor kol bileği ve ayaklar ayak bileklerim şişiyor çok bariz değil ama hissettiriyor sistigini. Tek taraflı sismek iyi değil diye biliyorumHanımlar gece sağa yada sola yatıyoruz ya sizde de kulakta ağrı kolda ağrı oluyor mu?
Benim kalkınca kulaklarım ağrıyor açıyor kolumda bileğe yakın kısımda ağrı başladı
Rahat uyuyamıyorum. Sağa sola dönerken uyanıyorum artık:)
Progestan ı günde 4te çıkardı hamilelikten bu yana pruloton haftada bir iğne kullanıyorum magnezyum kullanıyordum zaten hastanede yattığım da gün de 3 nidicart verdiler taburu olunca da nidicarta devam dedidoğuma kadar devam edecek dedi umarım hepimiz zamanında sağ salim kucagımiza alırız inşallahProgestan, magnezyum, gaviscon, hamilelik vitamini elenetal 2 kullanıyorum ben. Ekstradan ne verdi ki doktor cnn?
Amin insallah hepimiz sağlıkla zamanında kavusuruz bebeklerimize
Geçmiş olsun canım benim inşallah kötü bisey yokturKızlar benim kanamam geldi. Neden bilmiyorumçok korkuyorum. İnşallah bir sorun yoktur. Acile gidiyoruz şimdi.
Progestan 200 ile başladım aynı devam 1 tane. Ağrım olursa 2.yi al diyor doktorum. Nidicarta kaçıncı haftada basladin cnm? Bana oncekinde hastanede kasılma tespit ederlerse fitil veriyorlardi o da evde nidicart gibi kullanabilecegim bsey değildi. Oncekinde proluton iğne kullanmistim, bu sefer gerek duymadı doktor mevcutlarla devam ediyorum.Progestan ı günde 4te çıkardı hamilelikten bu yana pruloton haftada bir iğne kullanıyorum magnezyum kullanıyordum zaten hastanede yattığım da gün de 3 nidicart verdiler taburu olunca da nidicarta devam dedidoğuma kadar devam edecek dedi umarım hepimiz zamanında sağ salim kucagımiza alırız inşallah
Cok gecmiş olsun canım inşallah önemli bişi yoktur.Kızlar benim kanamam geldi. Neden bilmiyorumçok korkuyorum. İnşallah bir sorun yoktur. Acile gidiyoruz şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?