2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok şükür canım çok sewindim iyi olmana minik kuş biraz nazlı olacak annesii sağlıkla gelsin hepiniz iyi olun inşallah çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun ya korktuk bizde çok şükür ikinizde iyisiniz. Anne olmak kolay değilmiş burda birine bişi olmasın hep yüreğimiz ağzımızda ama ne güzel hep iyi haberler alalım hep iyi olsun her şey

Biz iyiyiz canım çok şükür. Kızda kıpır kıpır. Sevindim senin adına iyi olmanıza. Masal Sare cok güzel bir isim. Bizde Elif Asya koyacağız Allah nasip ederse.
Ayy elif Asya'da çok güzel annesii aynen kuzular hareketli ya maaşaallah sağlıkla büyüyüp gelsinler

Ayyy çok şükür canmm Maşallah sağlıkla zamanında gelecek inşallah. Geçmiş olsun. Dikkat et

Çok geçmiş olsun canım.ikinizinde iyi olmasına çok sevindim.

Tez zamanda sağlıkla eve dönersiniz insallah

Geçmişi gördüyse canım bilgi amaçlı sormuştur belki. Bir daha gittiğinde niye sordunuz dersin için rahatlar

Herkes heyet raporu istiyormuş hocam doktorlara da soruşturma ihtimalı varmış o yüzden kimse riske girmsk istemiyor bence
olabilir ben de heyeti doğum sonrasına saklayayim diyerek istemedim hiç. bayramdan sonra için 5 gün rapor verebilir misiniz dedim ona tamam dedi direkt. izin meselesini aklıma getirmemeye çalışıyorum ama insanın cidden sinirleri bozuluyor.

Canım çok yandı. Vajinal ultrason ile bakmadı başka bir şeydi. ama şükür sorun yok şu anda. İnşallah çıkararak bie sorun olmazsa. Bizim ev çok uzak olduğu için tutuyor hastanede de.
Çok şükür canım çok sewindim iyi olmana minik kuş biraz nazlı olacak annesii sağlıkla gelsin hepiniz iyi olun inşallah çok geçmiş olsun
Hemde nasıl nasıl nazlı. hepimiz iyi olalım güzellikle atlatalım bebiklerimize kavuşalım inşallah
Öyleymiş gerçekten hiç kolay değilmiş. İnşallah hep iyi olalım
Ayyy çok şükür canmm Maşallah sağlıkla zamanında gelecek inşallah. Geçmiş olsun. Dikkat et
İnşallah İnşallah canım. Çok teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun canım.ikinizinde iyi olmasına çok sevindim.

Tez zamanda sağlıkla eve dönersiniz insallah
Amin canım inşallah. Çok teşekkür ederim

Kan pihtilasma teşhisi olmadığı halde kan sulandirici hap veya iğne kullanan var mı arkadaşlar? AsM hemsiresi basladin mi kan sulandiriciya dedi, kan pihtilasmam yok doktor vermedi dedim. Sizde durumlar nasıl?
Benimde tüp bebek başlarda kullaniyordum.sanra lekelenmem olunca bıraktırdı doktorum dahada vermedi.bende merak ediyorum geneli kullanıyor. Kullanmadığım için huylaniyorum bişey olurmu diye kan pirtilasma testi bana hiç yapılmadı.

Vajinal spekulumdur o canım, smear testinde kullandiklari. Stresten kartımdan kendini canini hakmis olabilir. Bebekler iyi.olsun da ne yapalim, anne fedakarligina thee ne zaman basliyoruz hamilelikte baksana :)

Çok şükür. İyi olmanıza çok sevindim. Bir an evvel bu süreç de geçer inşallah.

Ben trombofili paneli testi istedim ne benim perinatologum ne de bu son hamilelik öncesi gittiğim diğer perinatolog onermedi. Hamilelikte çok doğru sonuç vermiyormus zaten. Arkadaşımdan istemişti doktoru ama hamilelikte yüksek tansiyon, varis, bacaklarda olagandan fazla sis ve ödem givi durumlar yasamisti es zamanlı. Bunları gormeyince veya devamlı düşük oykusu yoksa istenmiyor sanırım.

Burada gruptaki arkadaslarin cogunun sebebi var anladığım.kadari ile. Hemşire de sorunca ben de bir eksik hissettim, danışmak istedim burada o yuzden

çook geçmiş olsun olanları yeni okudum senin için dua edeceğim bol bol inşallah sağlıkla bir an önce biter bu durum zamanında kucağımıza almak nasip olsun hepimizin

İyi olmanıza çok sevindim canım Benimde ilk gebeliğimde bebeğim erken gelecekti ama ilaçla serumla durdurdular. İnşallah seninkide geçecek canım ilaçlar çok etkili oluyor

Çok şükür ya rahatladim yeminederim

Kan sulandirici igne yetiyor mu vücuda diye bir kan testi yapiyorlar tam ismini bilmiyorum arkadaşima doktoru çok kilo alınca yaptirmişti ondan cikabilir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…