- 2 Ağustos 2012
- 1.114
- 1.640
- 333
Çok şükür canım çok sewindim iyi olmana minik kuş biraz nazlı olacak annesiiGünaydın herkese. O kadar mutlu oldum ki bu msjlara. Kısa sürede arkadaş olmuşuz meğerhepinize çok teşekkür ederim. Dün akşam baya kötü geçti. Hem psikolojik hemde bedenen aşırı yıprandım. Korkudan sürekli ağladım. Eşim ya yanımda olmasa çok daha kötü olurdum. Şükür kızımda bir şey yok. Kendi doktoruma ile de görüştük kanamanın sürekli olması çok daha önemli dedi. Bende ilk başta bir anda boşandı sonra azaldı. Ama önemle amaçlı yatış verdiler. 3 defa alttan muayene ettiler. Bir defa kalçadan düşük önleyici vurdular bir defa da ağızdan ilaç verdiler. Nst falan çektiler ama sanırım sancı çıkıyor doktor bırakmıyor. Serum verdiler o bitti. Bugün de buradaymışız. Kızımın maşallahı var aşırı hareketli ama onda sıkıntı yok içimi en çok bu rahatlatıyor. hepinize çok teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun ya korktuk bizde çok şükür ikinizde iyisiniz. Anne olmak kolay değilmiş burda birine bişi olmasın hep yüreğimiz ağzımızda ama ne güzel hep iyi haberlerGünaydın herkese. O kadar mutlu oldum ki bu msjlara. Kısa sürede arkadaş olmuşuz meğerhepinize çok teşekkür ederim. Dün akşam baya kötü geçti. Hem psikolojik hemde bedenen aşırı yıprandım. Korkudan sürekli ağladım. Eşim ya yanımda olmasa çok daha kötü olurdum. Şükür kızımda bir şey yok. Kendi doktoruma ile de görüştük kanamanın sürekli olması çok daha önemli dedi. Bende ilk başta bir anda boşandı sonra azaldı. Ama önemle amaçlı yatış verdiler. 3 defa alttan muayene ettiler. Bir defa kalçadan düşük önleyici vurdular bir defa da ağızdan ilaç verdiler. Nst falan çektiler ama sanırım sancı çıkıyor doktor bırakmıyor. Serum verdiler o bitti. Bugün de buradaymışız. Kızımın maşallahı var aşırı hareketli ama onda sıkıntı yok içimi en çok bu rahatlatıyor. hepinize çok teşekkür ederim
Ayy elif Asya'da çok güzel annesiiBiz iyiyiz canım çok şükür. Kızda kıpır kıpır. Sevindim senin adına iyi olmanıza. Masal Sare cok güzel bir isim. Bizde Elif Asya koyacağız Allah nasip ederse.
Ayyy çok şükür canmmGünaydın herkese. O kadar mutlu oldum ki bu msjlara. Kısa sürede arkadaş olmuşuz meğerhepinize çok teşekkür ederim. Dün akşam baya kötü geçti. Hem psikolojik hemde bedenen aşırı yıprandım. Korkudan sürekli ağladım. Eşim ya yanımda olmasa çok daha kötü olurdum. Şükür kızımda bir şey yok. Kendi doktoruma ile de görüştük kanamanın sürekli olması çok daha önemli dedi. Bende ilk başta bir anda boşandı sonra azaldı. Ama önemle amaçlı yatış verdiler. 3 defa alttan muayene ettiler. Bir defa kalçadan düşük önleyici vurdular bir defa da ağızdan ilaç verdiler. Nst falan çektiler ama sanırım sancı çıkıyor doktor bırakmıyor. Serum verdiler o bitti. Bugün de buradaymışız. Kızımın maşallahı var aşırı hareketli ama onda sıkıntı yok içimi en çok bu rahatlatıyor. hepinize çok teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun canım.ikinizinde iyi olmasına çok sevindim.Günaydın herkese. O kadar mutlu oldum ki bu msjlara. Kısa sürede arkadaş olmuşuz meğerhepinize çok teşekkür ederim. Dün akşam baya kötü geçti. Hem psikolojik hemde bedenen aşırı yıprandım. Korkudan sürekli ağladım. Eşim ya yanımda olmasa çok daha kötü olurdum. Şükür kızımda bir şey yok. Kendi doktoruma ile de görüştük kanamanın sürekli olması çok daha önemli dedi. Bende ilk başta bir anda boşandı sonra azaldı. Ama önemle amaçlı yatış verdiler. 3 defa alttan muayene ettiler. Bir defa kalçadan düşük önleyici vurdular bir defa da ağızdan ilaç verdiler. Nst falan çektiler ama sanırım sancı çıkıyor doktor bırakmıyor. Serum verdiler o bitti. Bugün de buradaymışız. Kızımın maşallahı var aşırı hareketli ama onda sıkıntı yok içimi en çok bu rahatlatıyor. hepinize çok teşekkür ederim
Geçmişi gördüyse canım bilgi amaçlı sormuştur belki. Bir daha gittiğinde niye sordunuz dersin için rahatlarKan degerlerimde sorun yok, zaten olsa riskli gebe olduğumdan perinatolog takibimi yapıyor benim ve hassas davraniyor, taaa 3.ayda tatile gitmek istedim onda bile izin vermedi. Bu yaz tatil yok doğuma kadar, tetikleyecek her şeyden uzak durmamiz gerekiyor dedi.
Belki takip amaçlı sordu hemşire belki de geçmiş oykulerimi bildiginden. Anlam beremeyeince sizlere danışmak istedim Ben de. Normalde kullanılıyor da benim mi haberim yok diye cnm
olabilir ben de heyeti doğum sonrasına saklayayim diyerek istemedim hiç. bayramdan sonra için 5 gün rapor verebilir misiniz dedim ona tamam dedi direkt. izin meselesini aklıma getirmemeye çalışıyorum ama insanın cidden sinirleri bozuluyor.Herkes heyet raporu istiyormuş hocam doktorlara da soruşturma ihtimalı varmış o yüzden kimse riske girmsk istemiyor bence
Canım çok yandı. Vajinal ultrason ile bakmadı başka bir şeydi.Cok gecmis olsun cnm. Endişelenme benim her muayenem vajinal ultrason bebeğe zarar veren bir şey değil. Yatış yapmalari iyi olmuş ayrıca, evde hastanedeki gibi gözlem altında olamıyoruz malum. Serum ve fitil standart prosedur kasılma durumunda.Serum ile vücuda su veriyorlar, fitil de kasilmayi durduruyor. Doktor iyi oldugunda cikarir inşallah yarin seni zaten
Hemde nasıl nasıl nazlı.Çok şükür canım çok sewindim iyi olmana minik kuş biraz nazlı olacak annesiisağlıkla gelsin hepiniz iyi olun inşallah çok geçmiş olsun
Öyleymiş gerçekten hiç kolay değilmiş. İnşallah hep iyi olalımÇok geçmiş olsun ya korktuk bizde çok şükür ikinizde iyisiniz. Anne olmak kolay değilmiş burda birine bişi olmasın hep yüreğimiz ağzımızda ama ne güzel hep iyi haberleralalım hep iyi olsun her şey
İnşallah İnşallah canım. Çok teşekkür ederimAyyy çok şükür canmmMaşallah sağlıkla zamanında gelecek inşallah. Geçmiş olsun. Dikkat et
Amin canım inşallah. Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım.ikinizinde iyi olmasına çok sevindim.
Tez zamanda sağlıkla eve dönersiniz insallah
Benimde tüp bebek başlarda kullaniyordum.sanra lekelenmem olunca bıraktırdı doktorum dahada vermedi.bende merak ediyorum geneli kullanıyor. Kullanmadığım için huylaniyorum bişey olurmu diye kan pirtilasma testi bana hiç yapılmadı.Kan pihtilasma teşhisi olmadığı halde kan sulandirici hap veya iğne kullanan var mı arkadaşlar? AsM hemsiresi basladin mi kan sulandiriciya dedi, kan pihtilasmam yok doktor vermedi dedim. Sizde durumlar nasıl?
Vajinal spekulumdur o canım, smear testinde kullandiklari. Stresten kartımdan kendini canini hakmis olabilir. Bebekler iyi.olsun da ne yapalim, anne fedakarligina thee ne zaman basliyoruz hamilelikte baksana :)Canım çok yandı. Vajinal ultrason ile bakmadı başka bir şeydi.ama şükür sorun yok şu anda. İnşallah çıkararak bie sorun olmazsa. Bizim ev çok uzak olduğu için tutuyor hastanede de.
Hemde nasıl nasıl nazlı.hepimiz iyi olalım güzellikle atlatalım bebiklerimize kavuşalım inşallah
Öyleymiş gerçekten hiç kolay değilmiş. İnşallah hep iyi olalım
İnşallah İnşallah canım. Çok teşekkür ederim
Amin canım inşallah. Çok teşekkür ederim
Çok şükür.Günaydın herkese. O kadar mutlu oldum ki bu msjlara. Kısa sürede arkadaş olmuşuz meğerhepinize çok teşekkür ederim. Dün akşam baya kötü geçti. Hem psikolojik hemde bedenen aşırı yıprandım. Korkudan sürekli ağladım. Eşim ya yanımda olmasa çok daha kötü olurdum. Şükür kızımda bir şey yok. Kendi doktoruma ile de görüştük kanamanın sürekli olması çok daha önemli dedi. Bende ilk başta bir anda boşandı sonra azaldı. Ama önemle amaçlı yatış verdiler. 3 defa alttan muayene ettiler. Bir defa kalçadan düşük önleyici vurdular bir defa da ağızdan ilaç verdiler. Nst falan çektiler ama sanırım sancı çıkıyor doktor bırakmıyor. Serum verdiler o bitti. Bugün de buradaymışız. Kızımın maşallahı var aşırı hareketli ama onda sıkıntı yok içimi en çok bu rahatlatıyor. hepinize çok teşekkür ederim
Ben trombofili paneli testi istedim ne benim perinatologum ne de bu son hamilelik öncesi gittiğim diğer perinatolog onermedi. Hamilelikte çok doğru sonuç vermiyormus zaten. Arkadaşımdan istemişti doktoru ama hamilelikte yüksek tansiyon, varis, bacaklarda olagandan fazla sis ve ödem givi durumlar yasamisti es zamanlı. Bunları gormeyince veya devamlı düşük oykusu yoksa istenmiyor sanırım.Benimde tüp bebek başlarda kullaniyordum.sanra lekelenmem olunca bıraktırdı doktorum dahada vermedi.bende merak ediyorum geneli kullanıyor. Kullanmadığım için huylaniyorum bişey olurmu diye kan pirtilasma testi bana hiç yapılmadı.
çook geçmiş olsun olanları yeni okudum senin için dua edeceğim bol bol inşallah sağlıkla bir an önce biter bu durum zamanında kucağımıza almak nasip olsun hepimizinGünaydın herkese. O kadar mutlu oldum ki bu msjlara. Kısa sürede arkadaş olmuşuz meğerhepinize çok teşekkür ederim. Dün akşam baya kötü geçti. Hem psikolojik hemde bedenen aşırı yıprandım. Korkudan sürekli ağladım. Eşim ya yanımda olmasa çok daha kötü olurdum. Şükür kızımda bir şey yok. Kendi doktoruma ile de görüştük kanamanın sürekli olması çok daha önemli dedi. Bende ilk başta bir anda boşandı sonra azaldı. Ama önemle amaçlı yatış verdiler. 3 defa alttan muayene ettiler. Bir defa kalçadan düşük önleyici vurdular bir defa da ağızdan ilaç verdiler. Nst falan çektiler ama sanırım sancı çıkıyor doktor bırakmıyor. Serum verdiler o bitti. Bugün de buradaymışız. Kızımın maşallahı var aşırı hareketli ama onda sıkıntı yok içimi en çok bu rahatlatıyor. hepinize çok teşekkür ederim
İyi olmanıza çok sevindim canımGünaydın herkese. O kadar mutlu oldum ki bu msjlara. Kısa sürede arkadaş olmuşuz meğerhepinize çok teşekkür ederim. Dün akşam baya kötü geçti. Hem psikolojik hemde bedenen aşırı yıprandım. Korkudan sürekli ağladım. Eşim ya yanımda olmasa çok daha kötü olurdum. Şükür kızımda bir şey yok. Kendi doktoruma ile de görüştük kanamanın sürekli olması çok daha önemli dedi. Bende ilk başta bir anda boşandı sonra azaldı. Ama önemle amaçlı yatış verdiler. 3 defa alttan muayene ettiler. Bir defa kalçadan düşük önleyici vurdular bir defa da ağızdan ilaç verdiler. Nst falan çektiler ama sanırım sancı çıkıyor doktor bırakmıyor. Serum verdiler o bitti. Bugün de buradaymışız. Kızımın maşallahı var aşırı hareketli ama onda sıkıntı yok içimi en çok bu rahatlatıyor. hepinize çok teşekkür ederim
Çok şükür ya rahatladim yeminederimGünaydın herkese. O kadar mutlu oldum ki bu msjlara. Kısa sürede arkadaş olmuşuz meğerhepinize çok teşekkür ederim. Dün akşam baya kötü geçti. Hem psikolojik hemde bedenen aşırı yıprandım. Korkudan sürekli ağladım. Eşim ya yanımda olmasa çok daha kötü olurdum. Şükür kızımda bir şey yok. Kendi doktoruma ile de görüştük kanamanın sürekli olması çok daha önemli dedi. Bende ilk başta bir anda boşandı sonra azaldı. Ama önemle amaçlı yatış verdiler. 3 defa alttan muayene ettiler. Bir defa kalçadan düşük önleyici vurdular bir defa da ağızdan ilaç verdiler. Nst falan çektiler ama sanırım sancı çıkıyor doktor bırakmıyor. Serum verdiler o bitti. Bugün de buradaymışız. Kızımın maşallahı var aşırı hareketli ama onda sıkıntı yok içimi en çok bu rahatlatıyor. hepinize çok teşekkür ederim
Kan sulandirici igne yetiyor mu vücuda diye bir kan testi yapiyorlar tam ismini bilmiyorum arkadaşima doktoru çok kilo alınca yaptirmişti ondan cikabilir belkiBen trombofili paneli testi istedim ne benim perinatologum ne de bu son hamilelik öncesi gittiğim diğer perinatolog onermedi. Hamilelikte çok doğru sonuç vermiyormus zaten. Arkadaşımdan istemişti doktoru ama hamilelikte yüksek tansiyon, varis, bacaklarda olagandan fazla sis ve ödem givi durumlar yasamisti es zamanlı. Bunları gormeyince veya devamlı düşük oykusu yoksa istenmiyor sanırım.
Burada gruptaki arkadaslarin cogunun sebebi var anladığım.kadari ile. Hemşire de sorunca ben de bir eksik hissettim, danışmak istedim burada o yuzden
Güzel haberlerle gel canm2. Detayliya gidiyoruz kizlar dua edin plesentam yukari cikmiş olsun sıkıntı çıkmasın
İnsallah canimGüzel haberlerle gel canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?