2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gen testi için yeniden kan vereceğim. Firma aradı cihazda sorun olmus yeniden alacaklar yeniden gidecek
Ya o kadar da beklemistin. Insana bosuna 2 kez stres yasatiyolar. Sinirim bozuldu kim bilir sen nasil üzüldün. Bir de ben sinirini bozmak istemem ama insallah bu sefer sonucu ivedilikle gonderirler.

Sag salim gelsinler insallah hepsi haftalar ilerledikçe rahat nefes alırız sanmıştım da ilerledikçe daha cok diken üstünde duruyoruz bende geçen hafta 3 gun hastanede yattım erken doğum riskim var evde full yatış verdi lavabo harici kalkmıyorum bebekler iyi olsunlar da Her şeye katlanoyiruz rabbim kolaylaştirsin sag salim atlatalım inşallah bugünleri hepimiz sag salim kucagımiza alırız inşallah

Kadın arayınca zaten acaba sonuçta birşey mi ciktida yeniden istediler diye korktum hala şoktayım ağlıyorum şimdi
3 kere sordum cihazdan dolayı dedi.
Zaten 15 gündür içimde korkum var şimdi bir 15gun daha.

Ama içime dogmua gibide en başta sordum. Ya birşey olursa yeniden kan vermek gerekir mi diye çok nadir demişti geldi beni buldu.

Sonuç iyi gelsinde artık dayanırım yine. Dua edin iyi sonuç gelsin

Çok geçmiş olsun
Dikkat edin kendinize
Amin inşallah

Çok kötü olmuş canım ama inşallah sonucu iyi olur dua edicem sana, bu sefer hemen çıkar belki beklemeden güzel sonuçları alırsın inşallah

Çok kötü olmuş canım ama inşallah sonucu iyi olur dua edicem sana, bu sefer hemen çıkar belki beklemeden güzel sonuçları alırsın inşallah
Amin inşallah. Tek tesellim sonuç iyi gelmesi olur ozaman.
Zaten 15gundur stresliydin belli etmesemde korkuyordum şimdi bi15gun daha

Ben de ikiz kızlarım için birçok marka denedim ama en çok mustela pişik kreminden memnun kaldım. İçeriği temiz dokusu güzel bir krem.

Kan sulandirici igne yetiyor mu vücuda diye bir kan testi yapiyorlar tam ismini bilmiyorum arkadaşima doktoru çok kilo alınca yaptirmişti ondan cikabilir belki
Gen testi dışında ne testi varmış ki acaba?

Gen testi için yeniden kan vereceğim. Firma aradı cihazda sorun olmus yeniden alacaklar yeniden gidecek
Canim strese sıkma, geçmişin degistiremiyoruz. Sonu iyi olsun bosver. Kan alimi kolay protocol zaten, icini ferah tut. Bu kez öncelikli sonuclanir belkintestin firma hatasi çünkü.

Buradan bize iyi haberler vereceksin inşallah

Kizlar mide yanmasi bende yok dedim basladi sükür.. doktora gidemedim eczacimla gorustum PRONAT oral suspansiyon olanindan verdi gaviscon vermedi ama baya rahatlatiyor kullanan var mi aranizda
merhaba 8 haftalık oldum bende bugün doktor randevuma var daha mide yanmam feci hiç birşey yemek istemiyorum direk eczacı verebilir mi bahsettiğiniz ilacı?

Sukur yaa. Cok merak ettik. Sebebini falan soylemiyolardir devlette muhtemelen. Kendi doktorunun bi fikri var mi. Eline nst kagidini veriolar mi ona baksan anlardik sancin var mi ne sıklıkta falan
Canm agzimizdan cikan kaderimiz olurmus. Sen sonuclarim cabucak ve temiz gelixek diye soyle hep. Aglama tertemiz gelsin insallah

Amin inşallah canım ya.guzel sonuç alalım da geç de gelse sorun değil.

Maşallah, çok geçmiş olsun iyi olsun bebiş :)) dikkat et, dinlen

Ya benimde aklımda yiktu. Fiyat aldığım firma olursa tekrar yeniden kan almak gerekirse ucretsiZ dedi oZaman bende sordum.
Amin inşallah canim sonuçlar temiz gelir inşallah. Dua edin olurmu

hatadan dolayı en ilk sizin testi işleme alsınlar bari, günlerdir bekletiyorlar sizi. inşallah güzel sonuçları duyarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…