2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya karsimizda tam bi pro var. Ben de elimdeki listeyi atayim diyordum ama firsat olmadi. Ben uygulamiyorum. Karantinadan ciktigimda glukoz aletim icin strip qlip 1 hafta sıkı takip ettikten sonra doktor randevum var. Yani 2 hafta sonra netlesecek. Su an normal cikiyor oturup hamur kizartmasi pekmez yemezsem yani bendeki de iş. yenmemesi gereken her seyi yiyip olcuyorum. Sonra da aglaniyorum. Neyse olcumu su an biraktigimdan ve diyette olmadigimdan sadece bilinen zararlilari yememeye gayret ediyorum. Bu mesaji favoriye alicam. Eline saglik. Benim ilk gebeligimde yaptigim diyet bu kadar ayrintili degildi.

Ana ogunlerde 2 dilim cavdar ekmegi yerdim. Corba, baklagil yemegi, haslanmis sebze, et vb olurdu ogunlerde. Aralarda kavrulmamis kuru yemis yogurt sut olurdu. Sabahlari da peynirli tost olurdu acele cikmam gerekiyorsa. Diger turlu ben de yumurta salata domates vb yerdim, kahvaltilari severdim. Meyveye cok dikkat ederdim. Yemezdim yersem de birkac lokma yer gerisini esime verirdim. Seninki kadar profesyonel degildi.

yaaa olur mu hiç çok teşekkür ederim geç olsun güç olmasın çok teşekkür ederim :)

Dediğim gibi aslında kendi profesyonel listemizi deneye yanıla oluşturup son şekle sokuyoruz. Benim şeker problemim önceki gebeliğimde 20.haftalarda değil de gebeliğin 7.haftasında fark edilmişti. Açlık şekerim de sorunluydu. (120) Diyeti sıkı tutmak zorundaydım. Sadece tokluklarım sorunlu olsaydı bir tık daha rahat olabilirdim belki. Gebelik başında fark edildiği için sürecim uzundu.Kaçamak yapma girişimlerim olduğunda şekerim mutlaka yüksek çıktı. O yüzden esnetemedim. Diyetle yaklaşık 2 ayda açlık şekerim 95'lere düşmüştü. Doğuma yakın da 78-80 civarı çıkmaya başladı.

Bu bebeğimde sadece tokluklarım sıkıntılı çok şükür ama bu artık benim normal beslenme alışkanlığım haline geldiği için bağlı kalıyorum.

Umarım senin şekerin düzene girmiştir. Net yükselten şeylerden uzak kaldığında mutlaka fark edecektir.

Günaydin kizlar bende 3 hafta sonra şeker yuklemesi yapacagim şu 3 haftada 3 kilo almisim dr bisey demedi ama kilom var gebelik şekerinden tırsıyorum o yüzden kendim dikkat etme karari aldim eşim istersen diyetisyenine geri basla dedi ama bi de ona para veremem artik kendim dikkat edecegim azcik irade diyetekten zaten ekmegi kessem azaltsam yeter tam bir ekmek düsmaniyim ben ya bu arada az az önce oğluşumun tekmesini videoya aldim soldan soldan tepikliyor aciktim kalk diye

Ayyy bende videoya aldım sağdan sağdan vuruyor konuşuyoruz artıkkkk

Sizde kilodan dolayi seker varsa ben ölüyüm o zman

Hastaneye yatış yaparken eşim gebelik şekeri var diye söylemesine rağmen duymamışlar ya da önemsemediklerini bilmiyorum. 2 gün boyunca şeker yükselten progestan takmışlar. Yani benim yükseltti baya Bi. Her ölçtüğümde tokluk ilk saat 183 189 arası çıkıyordu. Neyseki daha ilgili bir hemşireye sordum bunu o da ilgilendi sağ olsun serumu değiştirdiler. Hemen düşmüş bugün sabah şekerim. Hemde yerlerde bu sefer. Arasını bulamadım

Kızlar dünden beri bebişi hissedemiyorum bir sorunmu vardır acaba normalmi bu kadar süre hareket etmemesi

Kızlar dünden beri bebişi hissedemiyorum bir sorunmu vardır acaba normalmi bu kadar süre hareket etmemesi
Benimde öyle olmuştu bir ara canım. 1 gün boyunca hiç hissetmedim. Dürtele bir karnını ara sıra. Uyuyor olabilir. Hiç için rahat etmezse asm de kalp atışlarını dinle.

Uyuyordur canim endişelenme tatlı biseyler yedin mi kendini yorduysan ondan da olabilir

Benimde öyle olmuştu bir ara canım. 1 gün boyunca hiç hissetmedim. Dürtele bir karnını ara sıra. Uyuyor olabilir. Hiç için rahat etmezse asm de kalp atışlarını dinle.
Burdaki asm de dinlemiyolar cnm makine yok galiba, dürttüm arada kalktım yürüdüm çikolata falanda yedim ama tık yok, akşamada hareket etmezse acile giderim olmadı
Uyuyordur canim endişelenme tatlı biseyler yedin mi kendini yorduysan ondan da olabilir
Çikolata yedim cnm ama yok genede hareket

Canım hareket ediyor sen hissetmiyor ola bilirsin. Ayağı aşağıdaysa eğer hissetmeme ola bilir doktorum demişti. Endişelenme. Benimkide aşırı kıpır bir bebek değil. Geceler hiss ederdim hep. Ama dünden beri hareketlendi. Düşünüyorum belkide yer değişdirdiyi için fazla hiss ediyorum

Burdaki asm de dinlemiyolar cnm makine yok galiba, dürttüm arada kalktım yürüdüm çikolata falanda yedim ama tık yok, akşamada hareket etmezse acile giderim olmadı

Çikolata yedim cnm ama yok genede hareket
Aaa öyle mi? çikolata değilde bal falan mı yesen. Benim kız bala çok tepki veriyor.

Evet olabilir cnm öyledir inşallah alıştım her gün azda olsa kıpırdanmasına korktum biran

Hala hastanedemisin canım? Allah yardımçın olsun Hastanedekilerde saldılar kendilerini Şeker bu ya onunla oyun olmazki. Birazdan devlette çalışacak normal doktor hemşirede bulamicaz her gün biri istifa ediyor bizim şehirde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…