2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Doktorum en son normal dedi 1 ayda 2 kg olabilir artık bu aylardan sonra dedi. Bir arkadasımın doktoruda normal kabul etmiş.zaten elimden geleni yapıyorum 6-10 bin adım atarak… temmuz ayında da biraz yüzerim işte başka yapacak bir şeyim yok. Allahtan bir ayda 4 kilo almıyorum buna da sükür öyle olsaydı zaten doktorum diyetisyene gönderecekti

Maden suyu iyi fikir canım alıyım içiyim, aslında günde 1 tane içsem iyi olur ağrılar içinde iyi diyorlar maden suyuna
Evet ben her gün içiyorum genelde muz ve maden suyu iyi geliyor magnezyum yüksek ya

Ahahaha sorma kendini aştılar

Ahahaha sorma kendini aştılar
Vallahi tek şişen yerim memeler ve karın bacaklar kollar değnek yani aldığım kilonun gerçekten %30 unun memede oldugunu ve bir kısmının da ödem olduğunu düşünüyorum çünkü ben su içsem tartıda hemen oynar normalde de. Zaten beni instagramdan takip edenler görüyordur halimi geçen güncel fotomu attım yani bildiğin sadece meme ve karın var

Benim de karnım birden büyüdü. Memeler de zaten maşallah. Onun dışında büyüyen bı yerim yok instam kapalı ama sen bana yaz adresini bı ara bakayım

Ben son ay kilo almadim. Ilk aylardan alacagimi aldigim icin normal ama napim hm Turkiye isun icine girdi hem de birazcik aciksam midem bulaniyordu. Son 12 hafta diyet yapip 2.5 kilo versem yine ilk hamileligimde doguma girdigim kiloda doguma girerim.

Herkese iyi akşamlar kızlar
Sonunda evime geldim şükür. Hemen Bi sıcacık duş aldım temiz kıyafetler giydim yatıyorum şimdi. Kendi doktorumda baya bir baktı inceledi. Hiç bir sıkıntı ya da kanama alanı göremedi. Sebebine bebek gelişiminden büyümesinden kaynaklı kılcal damar çatlaması olabilir dedi. Takip edeceğiz bundan sonra yine olursa ilaca başlayacağız dedi. Kızımda maşallah iyiymiş sağlıklı yani. İlk defa ellerini gördüm. Parmakları uzuncaydı kilosu 826gr boyu 34cm olmuş. Allahım bakmaları doyamıyorum sabaha kadar izlerim. o kadar güzel görünüyor ki...

Maşallah canım.
Geçmiş olsun. İyi olmanıza sevindim

Bende öyle hissediyorum sanki üçüncü haftası ya da son haftası gelecek gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…