Doktorum en son normal dedi 1 ayda 2 kg olabilir artık bu aylardan sonra dedi. Bir arkadasımın doktoruda normal kabul etmiş.zaten elimden geleni yapıyorum 6-10 bin adım atarak… temmuz ayında da biraz yüzerim işte başka yapacak bir şeyim yok. Allahtan bir ayda 4 kilo almıyorum buna da sükür öyle olsaydı zaten doktorum diyetisyene gönderecektiDoktorun normal mi karışiliyor bunu cnm? Doğuma 17 16 haftan daha var. 2 haftada 1 kg Dan hesap edersek doğuma kadar +8 kg daha alacaksın en az ? Tecrübeli anneler daha dogru bilgilendirir 30.haftadan sonra hizla ve çok çok kilo alınıyor diye biliyorum. 10 11 kg artı demek sanki
Evet ben her gün içiyorum genelde muz ve maden suyu iyi geliyor magnezyum yüksek yaMaden suyu iyi fikir canım alıyım içiyim, aslında günde 1 tane içsem iyi olur ağrılar içinde iyi diyorlar maden suyuna
Ahahahaha halbuki burdan çıtı pıtı sandımdıÇok zevkli yaa izlemek sürekli yapmiyor bunu
Kiz ben 87 olmuşum ben şişmanim şişmaaan
Ahahaha sorma kendini aştılarBu arada yüzüm kolum bacaklarım şişmiyor Allahtan. Eğer yüzüm şişseydi ona göre gene beni durduracağını söyledi doktorum o gün. Yanı aldıgım kilo sanki şuan sadece bebeğe ve memelere gidiyor gibi
9 kilonun 4 kilosunun net meme de olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam
Vallahi tek şişen yerim memeler ve karınAhahaha sorma kendini aştılar
Benim de karnım birden büyüdü. Memeler de zaten maşallah. Onun dışında büyüyen bı yerim yokVallahi tek şişen yerim memeler ve karınbacaklar kollar değnek yani aldığım kilonun gerçekten %30 unun memede oldugunu ve bir kısmının da ödem olduğunu düşünüyorum çünkü ben su içsem tartıda hemen oynar normalde de. Zaten beni instagramdan takip edenler görüyordur halimi geçen güncel fotomu attım yani bildiğin sadece meme ve karın var
Ahahahaha halbuki burdan çıtı pıtı sandımdı
Kız biraz karnını dürt uyuyordur belkiKızlar dünden beri bebişi hissedemiyorum bir sorunmu vardır acaba normalmi bu kadar süre hareket etmemesi
Acıyı yiyince halay çekmeye başladı şükürKız biraz karnını dürt uyuyordur belki
Yaktın çocuğu napsun başkaAcıyı yiyince halay çekmeye başladı şükür
Ağaç yaşken eğilirmiş öğrensin işte ne güzelYaktın çocuğu napsun başka
Haha aynen aynenAğaç yaşken eğilirmiş öğrensin işte ne güzel
Hadi gözün aydın canim.Kızlar midemi yakmak pahasına acı biberi gömdüm öğlen yemeğinde, işten bir arkadaş tavsiye etti onuda şuan 2 kere tekme attı şükürmidem kavruluyor ama umrumda değil valla
Maşallah canım.Herkese iyi akşamlar kızlar
Sonunda evime geldim şükür. Hemen Bi sıcacık duş aldım temiz kıyafetler giydim yatıyorum şimdi. Kendi doktorumda baya bir baktı inceledi. Hiç bir sıkıntı ya da kanama alanı göremedi. Sebebine bebek gelişiminden büyümesinden kaynaklı kılcal damar çatlaması olabilir dedi. Takip edeceğiz bundan sonra yine olursa ilaca başlayacağız dedi.Kızımda maşallah iyiymiş sağlıklı yani. İlk defa ellerini gördüm. Parmakları uzuncaydı kilosu 826gr boyu 34cm olmuş. Allahım bakmaları doyamıyorum sabaha kadar izlerim. o kadar güzel görünüyor ki...
Sağol canım teşekkür ederizMaşallah canım.
Geçmiş olsun. İyi olmanıza sevindim
Havalar düzelince kızımla kendimizi parka atıyoruz canımTesekkur ederim canım benimsen napiyosun nasilsin goremedim seni
Bende öyle hissediyorum sanki üçüncü haftası ya da son haftası gelecek gibiHavalar düzelince kızımla kendimizi parka atıyoruz canımkızıma bugünlerde babası bakıyor bende yürüyüş yapıyorum arada da temmuz anneleri sayfasına bakıyorum ben galiba temmuz annesi olucam canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?