2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aaa öyle mi? çikolata değilde bal falan mı yesen. Benim kız bala çok tepki veriyor.
İşteyim cnm şuan eve gidince pekmez bal falan yiyim bide bakayım inşallah o zamana kadar bir kımıldanır yoksa akşam olmaz bana, aksi gibide kasıklarımda bir ağrıda var kafamdan milyon tane şey geçiyor

Bugünde tutacaktı ama ben istemedim kendi doktorum çağırdı oraya gideceğiz. Biraz önce taburcu ettiler. Valla öyle sanki maaşını ben yükseltmiyorum mesaisini ben ayarlıyorum gibi. İl devlet hastanesine gelmeden önce ilçe devlet hastanesine gitmiştik pazar günü akşam. Kanama var dediğimiz halde ortada ne doktor ne hemşire ne ebe hiç kimse yoktu. Yarım saat beklemek zorunda kalmıştık. Ne diyeyim bilmiyorum
İşteyim cnm şuan eve gidince pekmez bal falan yiyim bide bakayım inşallah o zamana kadar bir kımıldanır yoksa akşam olmaz bana, aksi gibide kasıklarımda bir ağrıda var kafamdan milyon tane şey geçiyor
Kötü düşünme sen. Bir şeyi yoktur. Bebikinide strese sokma. Bizi teleşlandırmaya bayılıyorlar. İyidir uyuyordur. İçini rahat tutmaya çalış. Negatif enerjiye çok inanıyorum ben. Pozitif düşün ki her şey pozitif olsun.

Evet olabilir cnm öyledir inşallah alıştım her gün azda olsa kıpırdanmasına korktum biran
Bendede olmuştu. Hatta ağladım baya. Eşime dedim belki gece sağda uyumuşum ondanmı olmuş ne hemen gidelim doktora. O daha sakindi, sakinleştirdi beni. Bir kaç saat sonra hareket etti. Bizede haber verirsin

Tabi onların sitemi bizlere değilde, ama zor durumda olan bir vatandaşa yardım etmek insanlıktandır yani. Tabi doktora şu an hiç değer verilmiyor malesef(( şiddet uygulayanlar bir tarafdan maaş, iş saati o bu diğer yandan Ama vatandaş ne yapa bilirki? Yapa bilseydik dollar çu an bu hallerde olmazdı yani

Canim sen ne yaptin kanamanin sebebini söylediler mi şeker yüklemesinden mi oldu acaba bunu da nasil yapiyorlar anlamiyorum ya çok umursamiyorlar bazen
Evet olabilir cnm öyledir inşallah alıştım her gün azda olsa kıpırdanmasına korktum biran
Canim ben cikolata yiyince bebegim hareket etmiyor hiç açken daha aktif oluyorlar

kötü düşünme canım, benimde öyleydi kendimi üzmüştüm eskisi gibi hissedememiştim. birde kafaya takınca daha çok stres oluyorsun. arada konuş parmaklarını karnında gezdir hissedersin inşallah. bebeğin pozisyonundan yada plesantanın pozisyonundan kaynaklı olabilir. çok etken var, pozitif ol

Tabiki de öyle. Ama bizim elimizden bir şey gelmiyor. Vatandaşa bu şekilde davranmak çözüm değil. Sadece şikayet alırlar ya da kavga gürültü olur.
Canim sen ne yaptin kanamanin sebebini söylediler mi şeker yüklemesinden mi oldu acaba bunu da nasil yapiyorlar anlamiyorum ya çok umursamiyorlar bazen
Yok canım söylemediler doktorum o yüzden çağırdı. Aklıma hiç gelmedi doktpruöa sorayım muayeneye girince Bi. Olabilir belki de o yüzdendir

Kızlar midemi yakmak pahasına acı biberi gömdüm öğlen yemeğinde, işten bir arkadaş tavsiye etti onuda şuan 2 kere tekme attı şükür midem kavruluyor ama umrumda değil valla
Gaz sancisi yapabilir canim maden suyu iç bol su iç

Maden suyu iyi fikir canım alıyım içiyim, aslında günde 1 tane içsem iyi olur ağrılar içinde iyi diyorlar maden suyuna
evet özellikle ekstra magnezyum içeren maden suyunu doktorum önerdi dün. artık eskisi gibi değilim bazen elimde olmadan ani hareket ediyorum yada hızlı yürüyorum karnım kasılıyor. kaslarda gerilme ve zayıflama olduğu için ani hareketlerden kaçınıp süt-yoğurt-peynir-magnezyumlu soda önerdi

Magnezyumlu soda dediğin ney canım ilk defa duydum normal marketlerde varmıda akşam bakıyım olmadı, ağrılarım için magnezyum kullanıyorum ama bazen oda fayda etmiyor

Magnezyumlu soda dediğin ney canım ilk defa duydum normal marketlerde varmıda akşam bakıyım olmadı, ağrılarım için magnezyum kullanıyorum ama bazen oda fayda etmiyor
bende bakmamıştım, bugün baktım kızılay'ın erzincan zengin magnezyumlu sodası varmış. onu içebiliriz :)

bende bakmamıştım, bugün baktım kızılay'ın erzincan zengin magnezyumlu sodası varmış. onu içebiliriz :)

Sodyum yüksek made sularında uzak durmak gerekli. Tansiyon yukseltir. Yüksek tansiyon preeklampsi risking taşır. Dikkatli tuketmekte fayda var :)

2 haftada 1 kilo aldım. Günde 6-10 bin adım arası atıyorum ona ragmen:) ama genede iyi gidiyorum bence ya. Yanı tatlı konusunda cok dikkat ettiğim falanda yok acıkcası. Yememe icmeme biraz dikkat etsem sanırım daha az alırım. Keske hamileliğimin basında da bu sekilde baslasaydım suana kadar toplamda 9 kilo almıs olmazdım

Doktorun normal mi karışiliyor bunu cnm? Doğuma 17 16 haftan daha var. 2 haftada 1 kg Dan hesap edersek doğuma kadar +8 kg daha alacaksın en az ? Tecrübeli anneler daha dogru bilgilendirir 30.haftadan sonra hizla ve çok çok kilo alınıyor diye biliyorum. 10 11 kg artı demek sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…