İşteyim cnm şuan eve gidince pekmez bal falan yiyim bide bakayım inşallah o zamana kadar bir kımıldanır yoksa akşam olmaz bana, aksi gibide kasıklarımda bir ağrıda var kafamdan milyon tane şey geçiyorAaa öyle mi? çikolata değilde bal falan mı yesen. Benim kız bala çok tepki veriyor.
Bugünde tutacaktı ama ben istemedim kendi doktorum çağırdı oraya gideceğiz. Biraz önce taburcu ettiler. Valla öyle sanki maaşını ben yükseltmiyorum mesaisini ben ayarlıyorum gibi. İl devlet hastanesine gelmeden önce ilçe devlet hastanesine gitmiştik pazar günü akşam. Kanama var dediğimiz halde ortada ne doktor ne hemşire ne ebe hiç kimse yoktu. Yarım saat beklemek zorunda kalmıştık. Ne diyeyim bilmiyorumHala hastanedemisin canım? Allah yardımçın olsunHastanedekilerde saldılar kendilerini Şeker bu ya onunla oyun olmazki. Birazdan devlette çalışacak normal doktor hemşirede bulamicaz her gün biri istifa ediyor bizim şehirde
Kötü düşünme sen. Bir şeyi yoktur. Bebikinide strese sokma. Bizi teleşlandırmaya bayılıyorlar. İyidir uyuyordur. İçini rahat tutmaya çalış. Negatif enerjiye çok inanıyorum ben. Pozitif düşün ki her şey pozitif olsun.İşteyim cnm şuan eve gidince pekmez bal falan yiyim bide bakayım inşallah o zamana kadar bir kımıldanır yoksa akşam olmaz bana, aksi gibide kasıklarımda bir ağrıda var kafamdan milyon tane şey geçiyor
Bendede olmuştu. Hatta ağladım baya. Eşime dedim belki gece sağda uyumuşum ondanmı olmuş ne hemen gidelim doktora. O daha sakindi, sakinleştirdi beni. Bir kaç saat sonra hareket etti. Bizede haber verirsinEvet olabilir cnm öyledir inşallahalıştım her gün azda olsa kıpırdanmasına korktum biran
Tabi onların sitemi bizlere değilde, ama zor durumda olan bir vatandaşa yardım etmek insanlıktandır yani. Tabi doktora şu an hiç değer verilmiyor malesef(( şiddet uygulayanlar bir tarafdan maaş, iş saati o bu diğer yandanBugünde tutacaktı ama ben istemedim kendi doktorum çağırdı oraya gideceğiz. Biraz önce taburcu ettiler. Valla öyle sanki maaşını ben yükseltmiyorum mesaisini ben ayarlıyorum gibi. İl devlet hastanesine gelmeden önce ilçe devlet hastanesine gitmiştik pazar günü akşam. Kanama var dediğimiz halde ortada ne doktor ne hemşire ne ebe hiç kimse yoktu. Yarım saat beklemek zorunda kalmıştık. Ne diyeyim bilmiyorum
Kötü düşünme sen. Bir şeyi yoktur. Bebikinide strese sokma. Bizi teleşlandırmaya bayılıyorlar. İyidir uyuyordur. İçini rahat tutmaya çalış. Negatif enerjiye çok inanıyorum ben. Pozitif düşün ki her şey pozitif olsun.
Canim sen ne yaptin kanamanin sebebini söylediler mi şeker yüklemesinden mi oldu acaba bunu da nasil yapiyorlar anlamiyorum ya çok umursamiyorlar bazenHastaneye yatış yaparken eşim gebelik şekeri var diye söylemesine rağmen duymamışlar ya da önemsemediklerini bilmiyorum. 2 gün boyunca şeker yükselten progestan takmışlar. Yani benim yükseltti baya Bi. Her ölçtüğümde tokluk ilk saat 183 189 arası çıkıyordu. Neyseki daha ilgili bir hemşireye sordum bunu o da ilgilendi sağ olsun serumu değiştirdiler. Hemen düşmüş bugün sabah şekerim. Hemde yerlerde bu sefer. Arasını bulamadım
Canim ben cikolata yiyince bebegim hareket etmiyor hiç açken daha aktif oluyorlarEvet olabilir cnm öyledir inşallahalıştım her gün azda olsa kıpırdanmasına korktum biran
Bel fıtığı var bende ne zaman eğilip kalkacak iş yapsam kopacak gibi ağrılarım oluyor benimdeKızlar yaa belim tutulmuş gibi ağrıyor dünde beri sizde de var mı iftara misafirim vardı sanırım yordum kendimi biraz
kötü düşünme canım, benimde öyleydi kendimi üzmüştüm eskisi gibi hissedememiştim. birde kafaya takınca daha çok stres oluyorsun. arada konuş parmaklarını karnında gezdir hissedersin inşallah. bebeğin pozisyonundan yada plesantanın pozisyonundan kaynaklı olabilir. çok etken var, pozitif olİşteyim cnm şuan eve gidince pekmez bal falan yiyim bide bakayım inşallah o zamana kadar bir kımıldanır yoksa akşam olmaz bana, aksi gibide kasıklarımda bir ağrıda var kafamdan milyon tane şey geçiyor
Kilo ve boy girince 1.derece şişman çıkıyorumÇok zevkli yaa izlemek sürekli yapmiyor bunu
Kiz ben 87 olmuşum ben şişmanim şişmaaan
Tabiki de öyle. Ama bizim elimizden bir şey gelmiyor. Vatandaşa bu şekilde davranmak çözüm değil. Sadece şikayet alırlar ya da kavga gürültü olur.Tabi onların sitemi bizlere değilde, ama zor durumda olan bir vatandaşa yardım etmek insanlıktandır yani. Tabi doktora şu an hiç değer verilmiyor malesef(( şiddet uygulayanlar bir tarafdan maaş, iş saati o bu diğer yandanAma vatandaş ne yapa bilirki? Yapa bilseydik dollar çu an bu hallerde olmazdı yani
Yok canım söylemediler doktorum o yüzden çağırdı. Aklıma hiç gelmedi doktpruöa sorayım muayeneye girince Bi. Olabilir belki de o yüzdendirCanim sen ne yaptin kanamanin sebebini söylediler mi şeker yüklemesinden mi oldu acaba bunu da nasil yapiyorlar anlamiyorum ya çok umursamiyorlar bazen
Ben obez baslangici cikiyorumKilo ve boy girince 1.derece şişman çıkıyorum
Gaz sancisi yapabilir canim maden suyu iç bol su içKızlar midemi yakmak pahasına acı biberi gömdüm öğlen yemeğinde, işten bir arkadaş tavsiye etti onuda şuan 2 kere tekme attı şükürmidem kavruluyor ama umrumda değil valla
Maden suyu iyi fikir canım alıyım içiyim, aslında günde 1 tane içsem iyi olur ağrılar içinde iyi diyorlar maden suyunaGaz sancisi yapabilir canim maden suyu iç bol su iç
evet özellikle ekstra magnezyum içeren maden suyunu doktorum önerdi dün. artık eskisi gibi değilim bazen elimde olmadan ani hareket ediyorum yada hızlı yürüyorum karnım kasılıyor. kaslarda gerilme ve zayıflama olduğu için ani hareketlerden kaçınıp süt-yoğurt-peynir-magnezyumlu soda önerdiMaden suyu iyi fikir canım alıyım içiyim, aslında günde 1 tane içsem iyi olur ağrılar içinde iyi diyorlar maden suyuna
Magnezyumlu soda dediğin ney canım ilk defa duydum normal marketlerde varmıda akşam bakıyım olmadı, ağrılarım için magnezyum kullanıyorum ama bazen oda fayda etmiyorevet özellikle ekstra magnezyum içeren maden suyunu doktorum önerdi dün. artık eskisi gibi değilim bazen elimde olmadan ani hareket ediyorum yada hızlı yürüyorum karnım kasılıyor. kaslarda gerilme ve zayıflama olduğu için ani hareketlerden kaçınıp süt-yoğurt-peynir-magnezyumlu soda önerdi
bende bakmamıştım, bugün baktım kızılay'ın erzincan zengin magnezyumlu sodası varmış. onu içebiliriz :)Magnezyumlu soda dediğin ney canım ilk defa duydum normal marketlerde varmıda akşam bakıyım olmadı, ağrılarım için magnezyum kullanıyorum ama bazen oda fayda etmiyor
Bakıyım akşam markete bulurum inşallahbende bakmamıştım, bugün baktım kızılay'ın erzincan zengin magnezyumlu sodası varmış. onu içebiliriz :)
bende bakmamıştım, bugün baktım kızılay'ın erzincan zengin magnezyumlu sodası varmış. onu içebiliriz :)
Doktorun normal mi karışiliyor bunu cnm? Doğuma 17 16 haftan daha var. 2 haftada 1 kg Dan hesap edersek doğuma kadar +8 kg daha alacaksın en az ? Tecrübeli anneler daha dogru bilgilendirir 30.haftadan sonra hizla ve çok çok kilo alınıyor diye biliyorum. 10 11 kg artı demek sanki2 haftada 1 kilo aldım. Günde 6-10 bin adım arası atıyorum ona ragmen:) ama genede iyi gidiyorum bence ya. Yanı tatlı konusunda cok dikkat ettiğim falanda yok acıkcası. Yememe icmeme biraz dikkat etsem sanırım daha az alırım. Keske hamileliğimin basında da bu sekilde baslasaydım suana kadar toplamda 9 kilo almıs olmazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?