2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sanırım bende bence ben kesin sezeryan olacağı için temmuz sonu gelir prensesim

Tesekkur ederim canım benim sen napiyosun nasilsin goremedim seni
Canım boş vakitlerde de bunları aradan cikardim bebeğim icin sanirim tavşanı yaparken kafam karışmiş kızım 1000 kere annniii dediği için efendim demezsem 2000'lere çıkıyor annniii deme sayisi

Eklentiler

• IMG_20220426_184039.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 64
home sweet home. ev gibisi yok değil mi? o sıcak duşun ve temiz çamaşırların verdiği his ve huzur paha biçilmez. sizin kız uzun boylu gidiyor maşallah. nazar değmesin. ben de ultrasonda uzun uzun izlemek istiyorum ama hep aynı pozisyonda karşılıyor bizi. yan profilden görmek kısmet bile olmadı. bir ara dedim acaba boynunu mu oynatamıyor ama kıpırmadaması oynaması da güzel. öyle rahat ediyordur dedi doktor. kime benzediğini çok merak ediyorum. doktor da ablasına benzeyecek ben biliyorum deyip dalga geçiyor.

sanırım bende bence ben kesin sezeryan olacağı için temmuz sonu gelir prensesim
Ben de her şey yolunda giderse, bir sorun çıkmazsa Temmuz annesi olucam inşallah. Temmuz'un 20'sinden sonra sezaryenle alırlar muhtemelen. Onlar almadan kendi gelirse ve her şey yolundaysa normal doğum deneyebilirsin dedi doktorum. Aslında normal olsun istiyorum ama en az 2 yıl arası olması lazım sezaryenle normal doğumun diyolar, 2 haftayla 2 yıldan az süreç. yazılı kural mıdır bilmiyorum. belki ortalama 2 yıldır, bir iki haftanın önemi olmaz.

Ahh kesinlikle o huzur bir başka gerçekten evet doktor da dedi uzun bir bebek olacak falan dedi. İlk başta dediğiniz gibi yanlış hesaplamışız eşimle. Şimdi 7 ile çarpıyoruz. bizim kız eşime benziyor dudakları falan ama bakalım doğunca kesin belli olacak. Çok merak ediyorum

Benim 2.dogumum sezeryan diye doktor doğumdan min 1 sene sonra hamile kalmam gerektigini soylemisti. Daha erken dönemde hamile kalmanin anne için risk olusturdugunu (rahim buyudugunden sezeryan dikisinde sorun riski) bu yüzden 1 sene bekledikten sonra deneyebilecegimizi soylemisti (tıbbi zorunlu bir zaman değilse de riskli goruyorlar sanirim) Zaten 1 sene bekleyince 9 ay da hamilelik neredeyse 2 sene oluyor.

Benim erken doğum olmasına rağmen tüp bebek kontrol doktorum sezeryanla doğum olduğundan transfer için en az 2 sene beklemek gerekiyor demişti 1 yaşında kızı olan bir kadın gelmişti ikinci transfer için sezeryanla doğum yaptığında yapılmadı ama normal doğum yapanlarda çok problem olmadığını düşünüyorlar hatta bir yakınım oğlu doguz aylıkken hamile kalmıştı ve ikiz kızları oldu bir problem yaşamadı

Benim Abdominal serklajim oldugu icin sezeryan mecbur bende cnm. Normal doğum yapamiyorum dikiş oldugundan

Merhaba arkadaşlar. ovulasyon testim catlamadan sonra hep bu şekilde cikti. Catlamadan sonra siliklesmisti. günden güne arttı. Bu şekilde bi durum yasayan var mi? Bugün regl olmam gerekiyordu. Olmadim. Goguslerim uyuşuk. Tek belirti bu

Eklentiler

• 20220426_162216.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 38
Ovulasyon testi yanıltıcı olabilir, belki adet döneminde yumurtlamanız oluyordur. Gebelik testi yapıp yarın kan verin. Bebiş istiyorsanız inşallah vardır

Ovulasyon testi yanıltıcı olabilir, belki adet döneminde yumurtlamanız oluyordur. Gebelik testi yapıp yarın kan verin. Bebiş istiyorsanız inşallah vardır
Bende öyle düşündüm. Ancak catlamadan sonra siliklesti daha sonra sürekli bu şekilde koyu cikti. Yarın gecikmenin ilk gunu olacak. Allahtan hayirliai:)

Merhaba. Benimde ovulasyon pik çıkmasına koyulasti. Fotoğraf gönderiyorum. Bir bakabilir misin. Seninde ovulasyon çok koyu değilken öğrenmişsin.

Eklentiler

• 20220426_162216.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 38
Bende gun sayiyorum hemen biseyler hazrlayip arkadaslarla kendimizi bayramdan sonra parklara aticaz canim cesit cesit pastalar borekler salatalar uuhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…