sanırım bende bence ben kesin sezeryan olacağı için temmuz sonu gelir prensesimHavalar düzelince kızımla kendimizi parka atıyoruz canımkızıma bugünlerde babası bakıyor bende yürüyüş yapıyorum arada da temmuz anneleri sayfasına bakıyorum ben galiba temmuz annesi olucam canım
Ayy bende 16 ' sindan sonra gelir diyorum sağlıkla gelsinler inşallah minnaklarBende öyle hissediyorum sanki üçüncü haftası ya da son haftası gelecek gibi
Sağlıkla gelsin prensesin inşallahsanırım bende bence ben kesin sezeryan olacağı için temmuz sonu gelir prensesim
Canım boş vakitlerde de bunları aradan cikardim bebeğim icinTesekkur ederim canım benimsen napiyosun nasilsin goremedim seni
home sweet home. ev gibisi yok değil mi? o sıcak duşun ve temiz çamaşırların verdiği his ve huzur paha biçilmez. sizin kız uzun boylu gidiyor maşallah. nazar değmesin. ben de ultrasonda uzun uzun izlemek istiyorum ama hep aynı pozisyonda karşılıyor bizi. yan profilden görmek kısmet bile olmadı. bir ara dedim acaba boynunu mu oynatamıyor ama kıpırmadaması oynaması da güzel. öyle rahat ediyordur dedi doktor. kime benzediğini çok merak ediyorum. doktor da ablasına benzeyecek ben biliyorum deyip dalga geçiyor.Herkese iyi akşamlar kızlar
Sonunda evime geldim şükür. Hemen Bi sıcacık duş aldım temiz kıyafetler giydim yatıyorum şimdi. Kendi doktorumda baya bir baktı inceledi. Hiç bir sıkıntı ya da kanama alanı göremedi. Sebebine bebek gelişiminden büyümesinden kaynaklı kılcal damar çatlaması olabilir dedi. Takip edeceğiz bundan sonra yine olursa ilaca başlayacağız dedi.Kızımda maşallah iyiymiş sağlıklı yani. İlk defa ellerini gördüm. Parmakları uzuncaydı kilosu 826gr boyu 34cm olmuş. Allahım bakmaları doyamıyorum sabaha kadar izlerim. o kadar güzel görünüyor ki...
Ben de her şey yolunda giderse, bir sorun çıkmazsa Temmuz annesi olucam inşallah. Temmuz'un 20'sinden sonra sezaryenle alırlar muhtemelen. Onlar almadan kendi gelirse ve her şey yolundaysa normal doğum deneyebilirsin dedi doktorum. Aslında normal olsun istiyorum ama en az 2 yıl arası olması lazım sezaryenle normal doğumun diyolar, 2 haftayla 2 yıldan az süreç. yazılı kural mıdır bilmiyorum. belki ortalama 2 yıldır, bir iki haftanın önemi olmaz.sanırım bende bence ben kesin sezeryan olacağı için temmuz sonu gelir prensesim
Ahh kesinlikle o huzur bir başka gerçektenhome sweet home. ev gibisi yok değil mi? o sıcak duşun ve temiz çamaşırların verdiği his ve huzur paha biçilmez. sizin kız uzun boylu gidiyor maşallah. nazar değmesin. ben de ultrasonda uzun uzun izlemek istiyorum ama hep aynı pozisyonda karşılıyor bizi. yan profilden görmek kısmet bile olmadı. bir ara dedim acaba boynunu mu oynatamıyor ama kıpırmadaması oynaması da güzel. öyle rahat ediyordur dedi doktor. kime benzediğini çok merak ediyorum. doktor da ablasına benzeyecek ben biliyorum deyip dalga geçiyor.
Bende kesin tatlı iş görüyorHadi gözün aydın canim.
Bana kahve iç diyende oldu bana
Bende kesin tatlı iş görüyor
Ben de her şey yolunda giderse, bir sorun çıkmazsa Temmuz annesi olucam inşallah. Temmuz'un 20'sinden sonra sezaryenle alırlar muhtemelen. Onlar almadan kendi gelirse ve her şey yolundaysa normal doğum deneyebilirsin dedi doktorum. Aslında normal olsun istiyorum ama en az 2 yıl arası olması lazım sezaryenle normal doğumun diyolar, 2 haftayla 2 yıldan az süreç. yazılı kural mıdır bilmiyorum. belki ortalama 2 yıldır, bir iki haftanın önemi olmaz.
Benim erken doğum olmasına rağmen tüp bebek kontrol doktorum sezeryanla doğum olduğundan transfer için en az 2 sene beklemek gerekiyor demişti 1 yaşında kızı olan bir kadın gelmişti ikinci transfer için sezeryanla doğum yaptığında yapılmadı ama normal doğum yapanlarda çok problem olmadığını düşünüyorlar hatta bir yakınım oğlu doguz aylıkken hamile kalmıştı ve ikiz kızları oldu bir problem yaşamadıBenim 2.dogumum sezeryan diye doktor doğumdan min 1 sene sonra hamile kalmam gerektigini soylemisti. Daha erken dönemde hamile kalmanin anne için risk olusturdugunu (rahim buyudugunden sezeryan dikisinde sorun riski) bu yüzden 1 sene bekledikten sonra deneyebilecegimizi soylemisti (tıbbi zorunlu bir zaman değilse de riskli goruyorlar sanirim) Zaten 1 sene bekleyince 9 ay da hamilelik neredeyse 2 sene oluyor.
Benim Abdominal serklajim oldugu icin sezeryan mecbur bende cnm. Normal doğum yapamiyorum dikiş oldugundanBenim erken doğum olmasına rağmen tüp bebek kontrol doktorum sezeryanla doğum olduğundan transfer için en az 2 sene beklemek gerekiyor demişti 1 yaşında kızı olan bir kadın gelmişti ikinci transfer için sezeryanla doğum yaptığında yapılmadı ama normal doğum yapanlarda çok problem olmadığını düşünüyorlar hatta bir yakınım oğlu doguz aylıkken hamile kalmıştı ve ikiz kızları oldu bir problem yaşamadı
Merhaba arkadaşlar. ovulasyon testim catlamadan sonra hep bu şekilde cikti. Catlamadan sonra siliklesmisti. günden güne arttı. Bu şekilde bi durum yasayan var mi? Bugün regl olmam gerekiyordu. Olmadim. Goguslerim uyuşuk. Tek belirti buBen ilk öğrendiğimde yapmıştım 23 le öğrendim daha koyu çıkmadı t çizgisi ama baya görünürdü sonrasında geçen gün yaptım denemek için t çizgisi siyah c çizgisi açık pembe çıktı yani hemen gözükmüyo hamileliğin biraz ilerlemesi gerek çift çizgi için ovülasyonda
Ovulasyon testi yanıltıcı olabilir, belki adet döneminde yumurtlamanız oluyordur. Gebelik testi yapıp yarın kan verin. Bebiş istiyorsanız inşallah vardırMerhaba arkadaşlar. ovulasyon testim catlamadan sonra hep bu şekilde cikti. Catlamadan sonra siliklesmisti. günden güne arttı. Bu şekilde bi durum yasayan var mi? Bugün regl olmam gerekiyordu. Olmadim. Goguslerim uyuşuk. Tek belirti bu
Bende öyle düşündüm. Ancak catlamadan sonra siliklesti daha sonra sürekli bu şekilde koyu cikti. Yarın gecikmenin ilk gunu olacak. Allahtan hayirliai:)Ovulasyon testi yanıltıcı olabilir, belki adet döneminde yumurtlamanız oluyordur. Gebelik testi yapıp yarın kan verin. Bebiş istiyorsanız inşallah vardır
Merhaba. Benimde ovulasyon pik çıkmasına koyulasti. Fotoğraf gönderiyorum. Bir bakabilir misin. Seninde ovulasyon çok koyu değilken öğrenmişsin.Ben ilk öğrendiğimde yapmıştım 23 le öğrendim daha koyu çıkmadı t çizgisi ama baya görünürdü sonrasında geçen gün yaptım denemek için t çizgisi siyah c çizgisi açık pembe çıktı yani hemen gözükmüyo hamileliğin biraz ilerlemesi gerek çift çizgi için ovülasyonda
Anladım canım bu zorlukların sonu güzellikler olur inşallahBenim Abdominal serklajim oldugu icin sezeryan mecbur bende cnm. Normal doğum yapamiyorum dikiş oldugundan
Ee bende sismanim artik 69 cikiyorum 68 okuyorum sekerle ana alaka yavrum sal gitsin amanÇok zevkli yaa izlemek sürekli yapmiyor bunu
Kiz ben 87 olmuşum ben şişmanim şişmaaan
Tabiii almazsam hatrim kalirdisen oruçlu oruçlumu kilo aldın? Aaa
Bende gun sayiyorum hemen biseyler hazrlayip arkadaslarla kendimizi bayramdan sonra parklara aticaz canim cesit cesit pastalar borekler salatalar uuhhhHavalar düzelince kızımla kendimizi parka atıyoruz canımkızıma bugünlerde babası bakıyor bende yürüyüş yapıyorum arada da temmuz anneleri sayfasına bakıyorum ben galiba temmuz annesi olucam canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?