- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- 133
Iyi yapiyon masallah cok gzeller elin kolun dert gormesin.. ben kanepeden kanepeye gecmeye üseniyorum sen iyi yapmissinCanım boş vakitlerde de bunları aradan cikardim bebeğim icinsanirim tavşanı yaparken kafam karışmiş kızım 1000 kere annniii dediği için efendim demezsem 2000'lere çıkıyor annniii deme sayisi
Oruç tutarken hep alırmısın canım? Ben ne almam nede vermezdim. Olsun sende süt verirken verirsin hepsiniTabiii almazsam hatrim kalirdi
Sağol canım benimIyi yapiyon masallah cok gzeller elin kolun dert gormesin.. ben kanepeden kanepeye gecmeye üseniyorum sen iyi yapmissin
Ben sadece yürüyüş yaparım o kadar karbonhidratlari yemek bana yasak sadece tadımlık olurBende gun sayiyorum hemen biseyler hazrlayip arkadaslarla kendimizi bayramdan sonra parklara aticaz canim cesit cesit pastalar borekler salatalar uuhhh
Kız ben oruç tuttuğumda en az 5 kilo veririm sen nasıl aldın o kadarTabiii almazsam hatrim kalirdi
Yok kiz tam aksina tam tersi kilo verirdim bakacaz insallah veririm daha alacagim cok kilo varOruç tutarken hep alırmısın canım? Ben ne almam nede vermezdim. Olsun sende süt verirken verirsin hepsini
Aynen canim kizimda ben kağnı gibiydim valla cok agirdim yuruyemezdim resmen bundada cok usengecim aslinda ama oda normal 2 cocuk ev is guc oruc derken iftardan sonra bayiliyorum agirlik coker ya benim bundaki agirlik bu nornalinda cok hafifim sukurSağol canım benimaslında bende çok üşengeç olmaya başladım normalde derler ki kız anneleri ağır olurmuş ben kızımda arı gibiydim erkek anneleri çok hareketli olurmuş benim oğlum hep uyumak istiyor uyu uyu hep kilo olacak şeker çıkacak diye panda gibi yürüyerek hareket etmeye çalışıyorum hickimse hamile olduğumu anlamıyor elbise giydigimden ama çok baskı yapıyor
O buyudu masallah belli ediyo nasil sert nasil belirgin vuruyo artik birde gobek deligimden yukarisinda ediyo artik hareketini buyudu sıpam ama bende buyudum hic kiyaferlerim olmuyo bende elbiselere guveniyodum kurtricimdi guya gogusten asagiya inmedi dusun artik 40 beden kiyafetlerKız ben oruç tuttuğumda en az 5 kilo veririm sen nasıl aldın o kadaryok kız oğlun büyümüştür kilo değildir o
Ee bende sismanim artik 69 cikiyorum 68 okuyorum sekerle ana alaka yavrum sal gitsin amanatın ölümü arpadan
Geceleri bagırarak uyanıyorum resmen. Magnezyum alıyorum canımGünaydın güzel hanımlar :) hamileliğin 26. haftasında bacak kramplarım başladı. sizde de var mı acaba? her sabah krampla uyanıyorum. gün içinde de bacaklarım karıncalanıyor uyuşuyorönceki gebeliğimde 36. haftada erken doğum başlamış hastanede yatmıştım. bu da öyle mi olacak acaba
Günaydin erken degil mi yaGünaydınlarr..
Gece bel sırt ağrısı filan uyuyamadım kafam bugün kazan gibi olmuş.
Uykusuz geceler geceelerrr başlıyor miiii
Neyse
Kandilimiz mübarek olsun.
Rabbim dualarımızı kabul etsin.
Evlatlarımıza sağlıkla hayırlısı ile kavuşalım inşallah.
Bugün 24+0'ım. İlk kez dün gece oldu bir kez. Karıncalanmayı bilmiyorum ama krampların erken doğumla alakası olduğunu zannetmiyorum. Karıncalanma bende de oluyor bazen.Günaydın güzel hanımlar :) hamileliğin 26. haftasında bacak kramplarım başladı. sizde de var mı acaba? her sabah krampla uyanıyorum. gün içinde de bacaklarım karıncalanıyor uyuşuyorönceki gebeliğimde 36. haftada erken doğum başlamış hastanede yatmıştım. bu da öyle mi olacak acaba
Aminnn.Günaydınlarr..
Neyse
amin canım.Günaydınlarr..
Neyse
hangi marka magnezyum alıyorsunuz acaba, gnc alıyordum eskiden şimdi bilemedim. bende sorayım dedimGeceleri bagırarak uyanıyorum resmen. Magnezyum alıyorum canım
merhaba ben varım, kolum ağrıdı sadece. sorun olmadı hiç diğer doz ise 6 ay sonra dedi hemşire isteğe bağlı. eğer yaptırırsam 10 sene korurmuşgünaydın kızlar, tetanozda 2. doz olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?