2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım boş vakitlerde de bunları aradan cikardim bebeğim icin sanirim tavşanı yaparken kafam karışmiş kızım 1000 kere annniii dediği için efendim demezsem 2000'lere çıkıyor annniii deme sayisi
Iyi yapiyon masallah cok gzeller elin kolun dert gormesin.. ben kanepeden kanepeye gecmeye üseniyorum sen iyi yapmissin

Iyi yapiyon masallah cok gzeller elin kolun dert gormesin.. ben kanepeden kanepeye gecmeye üseniyorum sen iyi yapmissin
Sağol canım benim aslında bende çok üşengeç olmaya başladım normalde derler ki kız anneleri ağır olurmuş ben kızımda arı gibiydim erkek anneleri çok hareketli olurmuş benim oğlum hep uyumak istiyor uyu uyu hep kilo olacak şeker çıkacak diye panda gibi yürüyerek hareket etmeye çalışıyorum hickimse hamile olduğumu anlamıyor elbise giydigimden ama çok baskı yapıyor

Bende gun sayiyorum hemen biseyler hazrlayip arkadaslarla kendimizi bayramdan sonra parklara aticaz canim cesit cesit pastalar borekler salatalar uuhhh
Ben sadece yürüyüş yaparım o kadar karbonhidratlari yemek bana yasak sadece tadımlık olur bayramdan sonra tadını çıkarırsın inşallah canım senin ve oğlunun hakkı valla

Aynen canim kizimda ben kağnı gibiydim valla cok agirdim yuruyemezdim resmen bundada cok usengecim aslinda ama oda normal 2 cocuk ev is guc oruc derken iftardan sonra bayiliyorum agirlik coker ya benim bundaki agirlik bu nornalinda cok hafifim sukur

Kız ben oruç tuttuğumda en az 5 kilo veririm sen nasıl aldın o kadar yok kız oğlun büyümüştür kilo değildir o
O buyudu masallah belli ediyo nasil sert nasil belirgin vuruyo artik birde gobek deligimden yukarisinda ediyo artik hareketini buyudu sıpam ama bende buyudum hic kiyaferlerim olmuyo bende elbiselere guveniyodum kurtricimdi guya gogusten asagiya inmedi dusun artik 40 beden kiyafetler

Günaydın güzel hanımlar :) hamileliğin 26. haftasında bacak kramplarım başladı. sizde de var mı acaba? her sabah krampla uyanıyorum. gün içinde de bacaklarım karıncalanıyor uyuşuyor önceki gebeliğimde 36. haftada erken doğum başlamış hastanede yatmıştım. bu da öyle mi olacak acaba

Geceleri bagırarak uyanıyorum resmen. Magnezyum alıyorum canım

Günaydınlarr..
Gece bel sırt ağrısı filan uyuyamadım kafam bugün kazan gibi olmuş.
Uykusuz geceler geceelerrr başlıyor miiii
Neyse
Kandilimiz mübarek olsun.
Rabbim dualarımızı kabul etsin.
Evlatlarımıza sağlıkla hayırlısı ile kavuşalım inşallah.

Gunaydin ☺ ben de zor uyudum. Don dur rahat edemedim. Sola yatmakran sol yanim ezildi, diger pozisyonlar gepten rahatsiz. Zor uyudum valla. Ayrica bugun karantinanin 11. Günü. Bıktık yemin ediyorum. Dışarıya hasretiz.

Günaydin erken degil mi ya

Bugün 24+0'ım. İlk kez dün gece oldu bir kez. Karıncalanmayı bilmiyorum ama krampların erken doğumla alakası olduğunu zannetmiyorum. Karıncalanma bende de oluyor bazen.

Son düzenleme:
Aminnn. Hepimize mübarek olsun inşallah.

amin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…