- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- 133
Saol canim teskkur ederim..Çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm.
Sağol canımValla bilmiyorum sanada cok gecmis olsun canim bu arada vallahi güldümbende inanirim nazara genelde her hamilelikte basima bi is gelmistir kesin kizimdada 7 8 aylikti heralde caydanlik dökülmüstü uzerime yanmistim hala durur izleri oglumdada bi kaza atlattim ama neydi unuttum bak onu
Onceki kadar olmasada hala devam ediyor benim akintim hatta dun baya bi gelmisti altima kacirdim sandimKızlar akıntılarınız hala davam ediyormu? Doktorum azalması lazım demişti bana
Bilmiyorum ki. Baş ağrım var 2 3 gündür geçmiyor hiç parol içiyorum bir süre rahatım sonra yine devam. 2 gün önce tansiyonum çok düşüyordu düzeldi. Sonra böyle oldu zaten.Üşütmüş ola bilirmisin canım Allah korusun. Halsizlik varmı?
Öyle gerçekten burası da hala soğuk. Sobayı yapmıyoruz. Isıtıcı ile duruyoruz ama evde o kadar soğuk değil aslında. Ya bu şeker muhabbeti yüzünden böyle oldu herhalde. Sevdiğim şeyleri yiyemiyorum ya.Mideyi üsütmüş olmayasin canim bende oluyo arada oyle üşütünce yinede sıcak tut kendini havalar o kadarda guzel degil
Amin cumlemizle insallahSağol canımAman Allah'ım üzüldüm valla hepside birbirinden zor şeyler atlatmissin Allah'ım esirgesin sadaka çıkar canım Rabbim bir daha kaza bela vermesin inşallah
Sevdigi seylerden mahrum kalmayi son 1 aydir biliyorum nasil bi duygu sukur son bir gunum kaldi oyle bir yicem kiBilmiyorum ki. Baş ağrım var 2 3 gündür geçmiyor hiç parol içiyorum bir süre rahatım sonra yine devam. 2 gün önce tansiyonum çok düşüyordu düzeldi. Sonra böyle oldu zaten.
Öyle gerçekten burası da hala soğuk. Sobayı yapmıyoruz. Isıtıcı ile duruyoruz ama evde o kadar soğuk değil aslında. Ya bu şeker muhabbeti yüzünden böyle oldu herhalde. Sevdiğim şeyleri yiyemiyorum ya.
AA o nasıl oluyorSevdigi seylerden mahrum kalmayi son 1 aydir biliyorum nasil bi duygu sukur son bir gunum kaldi oyle bir yicem kiyinede sen mideyi bastircak seyler ye bize uyma
Kiz ramazan ayiydi ya onu diyorumAA o nasıl oluyortaktik ver. Belki bende fazla diyette kalmam doktor yeter bu kadar der.
Ayakta çok kalırsam evet hissediyorum.progestoron kullanıyorum serkaljim var aynı zamanda plesenta previara.Günde 10 kez felan hissediyor olmalısın, erken dogumla alakası yok cnm. Şunu takip edebilirsin, rahimde baskı, dolgunluk hissi oluyor mu? Öyle olunca progestan alıp uzanmak lazim mutlaka
O kadar uzaklaşmışım ki ramazandan aklımın ucundan bile geçmiyorKiz ramazan ayiydi ya onu diyorum
Belkide üşütmüşsün üstünede kanama şeker stressde yapmış ola bilirsin. Bol çay iç limonlu geçer inşa Allah tez bir zamandaBilmiyorum ki. Baş ağrım var 2 3 gündür geçmiyor hiç parol içiyorum bir süre rahatım sonra yine devam. 2 gün önce tansiyonum çok düşüyordu düzeldi. Sonra böyle oldu zaten.
Öyle gerçekten burası da hala soğuk. Sobayı yapmıyoruz. Isıtıcı ile duruyoruz ama evde o kadar soğuk değil aslında. Ya bu şeker muhabbeti yüzünden böyle oldu herhalde. Sevdiğim şeyleri yiyemiyorum ya.
Bendede bir gün çok geliyor bir gün normal. Ama azalma hic olmadıOnceki kadar olmasada hala devam ediyor benim akintim hatta dun baya bi gelmisti altima kacirdim sandim
Himm tamam ozaman. Bana tehlikeli bırak demislerdi. Doktor kontrollü olunca ayrı bir durum geçmiş olsunEvet doktorum bizzat kendisi yazdı 13. Haftaya kadar kullandım, gebelikte kullanan çok kişi gördüm burda da.
13. Hafta itibariyle de bıraktım.
Sağol canım inşallah öyle deneyeyim bugün içeyim akşamBelkide üşütmüşsün üstünede kanama şeker stressde yapmış ola bilirsin. Bol çay iç limonlu geçer inşa Allah tez bir zamanda
Aminnnn inşallah canımAmin cumlemizle insallahaynen sadakasiz olmaz kaza bela ugramadan hepimiz kurtulsak sag saglim bu arada 9 mayistaydi benim randevu ayin 5ine atti beni meger resmi tatil degilmis senin degisti mi randevu gunun
Ben almadım daha biraz daha geç bakayım diyorum göbek sisince şimdi alsam ilerse olmazsa diye korktumKızlar bişey sorcamm
Bu hastanede giycemiz pijama takımları varya
Aldınız mı
Benim de arttı eksilmedi vallaEvet edıyor oldukcada fazla. Doktorum normal dedi
Benm.bi tane sifir pijama takimim vardi yaz tatilinde dogurursam die almistimKızlar bişey sorcamm
Bu hastanede giycemiz pijama takımları varya
Aldınız mı
Kızlar karnım aç ama iştahsızım. Yemek yiyesim gelmiyor midem bulanıyor. Böyle durum yaşayan var mı? Zorla az bir şey yiyorum sonra akşam çok acıkıyorum.
Ziraat hesabına anlık gecerKızlar bir şey soracam. Ziraat banka kartıma yarın para yatırsam hesabıma hemen eklenirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?