2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol canım Aman Allah'ım üzüldüm valla hepside birbirinden zor şeyler atlatmissin Allah'ım esirgesin sadaka çıkar canım Rabbim bir daha kaza bela vermesin inşallah

Üşütmüş ola bilirmisin canım Allah korusun. Halsizlik varmı?
Bilmiyorum ki. Baş ağrım var 2 3 gündür geçmiyor hiç parol içiyorum bir süre rahatım sonra yine devam. 2 gün önce tansiyonum çok düşüyordu düzeldi. Sonra böyle oldu zaten.
Mideyi üsütmüş olmayasin canim bende oluyo arada oyle üşütünce yinede sıcak tut kendini havalar o kadarda guzel degil
Öyle gerçekten burası da hala soğuk. Sobayı yapmıyoruz. Isıtıcı ile duruyoruz ama evde o kadar soğuk değil aslında. Ya bu şeker muhabbeti yüzünden böyle oldu herhalde. Sevdiğim şeyleri yiyemiyorum ya.

Sağol canım Aman Allah'ım üzüldüm valla hepside birbirinden zor şeyler atlatmissin Allah'ım esirgesin sadaka çıkar canım Rabbim bir daha kaza bela vermesin inşallah
Amin cumlemizle insallah aynen sadakasiz olmaz kaza bela ugramadan hepimiz kurtulsak sag saglim bu arada 9 mayistaydi benim randevu ayin 5ine atti beni meger resmi tatil degilmis senin degisti mi randevu gunun

Sevdigi seylerden mahrum kalmayi son 1 aydir biliyorum nasil bi duygu sukur son bir gunum kaldi oyle bir yicem ki yinede sen mideyi bastircak seyler ye bize uyma

Sevdigi seylerden mahrum kalmayi son 1 aydir biliyorum nasil bi duygu sukur son bir gunum kaldi oyle bir yicem ki yinede sen mideyi bastircak seyler ye bize uyma
AA o nasıl oluyor taktik ver. Belki bende fazla diyette kalmam doktor yeter bu kadar der.

Günde 10 kez felan hissediyor olmalısın, erken dogumla alakası yok cnm. Şunu takip edebilirsin, rahimde baskı, dolgunluk hissi oluyor mu? Öyle olunca progestan alıp uzanmak lazim mutlaka
Ayakta çok kalırsam evet hissediyorum.progestoron kullanıyorum serkaljim var aynı zamanda plesenta previara.

Belkide üşütmüşsün üstünede kanama şeker stressde yapmış ola bilirsin. Bol çay iç limonlu geçer inşa Allah tez bir zamanda

Kızlar bir soru daha sorayım Deneyimli annelerden. Bübchenmi sebamedmi bebek bakım ürünlerinden

Amin cumlemizle insallah aynen sadakasiz olmaz kaza bela ugramadan hepimiz kurtulsak sag saglim bu arada 9 mayistaydi benim randevu ayin 5ine atti beni meger resmi tatil degilmis senin degisti mi randevu gunun
Aminnnn inşallah canım yok canım değişmedi henuz mesaj gelirdi ama randevu saatimi değiştirmişler 15:30 'du 15:00'e almışlar gitmeden asm'ye gidip tüm tahlillerimi yenileyip öyle gideceğim benim kontrolüm çok uzadı ya 15 günde bir gitmeye alışmıştım

Kızlar bişey sorcamm
Bu hastanede giycemiz pijama takımları varya
Aldınız mı
Benm.bi tane sifir pijama takimim vardi yaz tatilinde dogurursam die almistim onu hic kullanmadm onu koycam valize. Lcw den de gri bi gecelikle sabahlik aldim. Şık bisi almicam. Foto cekimi icin elbisem var onu goturcem hastaneye

Kızlar karnım aç ama iştahsızım. Yemek yiyesim gelmiyor midem bulanıyor. Böyle durum yaşayan var mı? Zorla az bir şey yiyorum sonra akşam çok acıkıyorum.

Corba dene canım, iyi geliyor

Kızlar bir şey soracam. Ziraat banka kartıma yarın para yatırsam hesabıma hemen eklenirmi?
Ziraat hesabına anlık gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…